MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 23-07-2008   #301 (mesaj-linki)
Pwnage - avatarı
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?

GöÇMeN KıZı adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Aynı sorun bendede var lütfen yardım...bende kontrol ettim hiç bir faydası yok
Y U S U F adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
evet aynı sorun bendede var.
Arkadaşlar bendede 7.5 te o sorun devam etti...Sonra msn 7.0 yi kurdum...eklenti olarak msn plus ve stuff plug ta kurdum...dün ve bu saate kadar kullanabiliyordum...şimdi msn 7.0 dede o sorunu vermeye başladı...hem 7.5 te hemde msn 7.0 de aynı hata kodunu veriyor ve msn yi açmıyor hata kodu :81000395

***Not**:Msn 7.0 teki sorun çözüldü ...7.5 i kullanamayanlar bu olay çözülene kadar msn 7.0 yi kullansınlar derim...zaten 7.5 le hemen hemen aynı...
Windows Live Messenger sürümünüzü yükseltin; Windows Live Messenger 8,5
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 23-07-2008   #302 (mesaj-linki)
Lasthero - avatarı

Benim 2 Sorunum var..

Cafemde 8.1 kullanıyordum ama aşırı donmasından dolayı dedim 7.5 kurayım ve Bu Konudaki Denilenleri yapıp 7.5 Kurdum Ama Genelde Hata kodu: 81000395 alıyorum ve makineyi kapatıp açmak zorunda kalıyorum bazen kapatıp acmama ragmen gene aynı hata kodu geliyor.. 8.0 kurdum Bu seferde kişi listesi cıkmıyor..

Diger Sorunsa Şimdi 7.5 'i Kaldırıp 8.1 Kuramıyorum Neden Olabilir? 8.1 Kurmaya Çalışırken "Windows live messenger kurulumu başarız oldu, hata kodu: '1603'. Lütfen windows live messenger'ın en son sürümünü karşıdan yüklemek için vs.." hatası alıyorum..Ne yaptıysam olmuyor 8.1 kurulu makinemde suan ancak en fazla 8.0 kuruyorum onda da kişi listesi cıkmıyor..

Sistem: Windows XP Service Pack 1

Yardımcı olursanız sevinirim... Teşekkürler..
Eski 23-07-2008   #303 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Lasthero adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Benim 2 Sorunum var..

Cafemde 8.1 kullanıyordum ama aşırı donmasından dolayı dedim 7.5 kurayım ve Bu Konudaki Denilenleri yapıp 7.5 Kurdum Ama Genelde Hata kodu: 81000395 alıyorum ve makineyi kapatıp açmak zorunda kalıyorum bazen kapatıp acmama ragmen gene aynı hata kodu geliyor.. 8.0 kurdum Bu seferde kişi listesi cıkmıyor..

Diger Sorunsa Şimdi 7.5 'i Kaldırıp 8.1 Kuramıyorum Neden Olabilir? 8.1 Kurmaya Çalışırken "Windows live messenger kurulumu başarız oldu, hata kodu: '1603'. Lütfen windows live messenger'ın en son sürümünü karşıdan yüklemek için vs.." hatası alıyorum..Ne yaptıysam olmuyor 8.1 kurulu makinemde suan ancak en fazla 8.0 kuruyorum onda da kişi listesi cıkmıyor..

Sistem: Windows XP Service Pack 1

Yardımcı olursanız sevinirim... Teşekkürler..
Aynı sorun bendede var lütfen yardım...bende kontrol ettim hiç bir faydası yok
Y U S U F adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
evet aynı sorun bendede var.
Arkadaşlar bendede 7.5 te o sorun devam etti...Sonra msn 7.0 yi kurdum...eklenti olarak msn plus ve stuff plug ta kurdum...dün ve bu saate kadar kullanabiliyordum...şimdi msn 7.0 dede o sorunu vermeye başladı...hem 7.5 te hemde msn 7.0 de aynı hata kodunu veriyor ve msn yi açmıyor hata kodu :81000395

***Not**:Msn 7.0 teki sorun çözüldü ...7.5 i kullanamayanlar bu olay çözülene kadar msn 7.0 yi kullansınlar derim...zaten 7.5 le hemen hemen aynı...
windyy adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben msn 7.5 i uzun süredir kullanıyorum sorunsuz. bu sabah itibari ile 81000395 hatası alıyorum ve msn açılmıyor. sorun ne olabilir?
Test sistemine MSN Messenger 7.5 kurdum, 7.5'te oturum açmayı sağlayan EXE dosyasını kopyaladım ve başarıyla oturum açabildim. Kontrol etmek amaçlı MSN Messenger'dan çıkış yaptım ve tekrar başlattım. Oturum açmayı denediğimde bu kez 81000395 numaralı hata koduyla karşılaştım. Sistemdeki ilgili "MSN Messenger, Windows Live, Windows Live Contacts vs." klasörlerini silince tekrar oturum açabildim. Ancak bir sonraki denememde yine 81000395 numaralı hata koduyla karşılaştım. Daha sonra Windows Kayıt Sistemi'nde bazı temizlikler/değişiklikler yaptım. Çözüme gelince...

MSN Messenger 7.5 için 81000395 Numaralı Hata Kodu ve Çözümü
Eski 24-07-2008   #304 (mesaj-linki)
Y U S U F - avatarı

dostum eline koluna sağlık.sen olmasan napardık bilmiyorum.sevemedim gittim 7.5 ten başkasını.vazgeçemiyorum.
Eski 24-07-2008   #305 (mesaj-linki)
ConD0M

Gecemioz Sori Emegine Saglik :G
Eski 24-07-2008   #306 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

İlginç bir durum söz konusu. Windows XP ve Windows Vista işletim sistemi kullanan iki farklı test sisteminde herhangi bir değişiklik yapmadan MSN Messenger 7.5 ile oturum açmayı denedim ve güncelleme uyarısıyla ya da hata koduyla karşılaşmadım.

Test sistemlerinde yüklü olan Windows Live Messenger sürümlerini Program Ekle veya Kaldır listesinden bulup kaldırdım. Ardından MSN Messenger 7.5 kurulum dosyasını çalıştırdım.

Kurulum ekranında gereksiz bulduğum seçeneklerin işaretlerini kaldırdım.

E-posta adresimi ve parolamı girip "Oturum Aç" tuşuna tıkladım.

Sonuç:

Siz de denemek isteyebilirsiniz. Zaten MSN Messenger 7.5 sisteminizde yüklüyse Program Ekle veya Kaldır listesinden bulup Değiştir > Onar işlemini uygulayın ve oturum açmayı deneyin. Belki de Microsoft gelen şikayetler sonucu güncelleme zorunluluğunu geri çekmiştir.
Eski 24-07-2008   #307 (mesaj-linki)
Lord.iz - avatarı

flashı kaldırıp Autocad'i kurduktan sonra denicem merak ettim bu kadar kolaymı çünkü bende sabah onar diyerek setup yapmıştım ama düzelmemişti..

-------Ekleme------------

Allah cezanı versin Microsoft şimdi denedim aynen oldu onar diyince msn açıldı teşekkürler admin
Eski 24-07-2008   #308 (mesaj-linki)
Lasthero - avatarı

Buqun Onar Yapmadım, 8 Makinemde 7.5 Kurulu ama hicbiri hata vermedi
Eski 25-07-2008   #309 (mesaj-linki)
yawruaslan

Lord.iz adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
flashı kaldırıp Autocad'i kurduktan sonra denicem merak ettim bu kadar kolaymı çünkü bende sabah onar diyerek setup yapmıştım ama düzelmemişti..

-------Ekleme------------

Allah cezanı versin Microsoft şimdi denedim aynen oldu onar diyince msn açıldı teşekkürler admin
maalesef msni silip adminin dedigi exe dosyasını kurdum onar dedim kesinlikle olmuyor güncelleme zorunlulugu devam ediyor 7.5 kullanmak için gerekli olan işlemleri yaptıktan sonra onar diyorum gene 395 hatasını alıyorum bi çözüm bulamıycaz heralde ama ben dün bilgisayarımı güncelledikten sonra bu hatayı almaya basladım bu güncellemeleri kaldırabilsem belki düzelir yada msn 7.5 sürümünü 8.1 yaptıgınız gibi 9 yapsanız belki olabilir
Eski 30-07-2008   #310 (mesaj-linki)

abi ben 7.5 istiyom vallaha çoğu şeyim kısıtlandı discovery olsun başka şeyler var üfffff help 7.5 help
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
messenger, msn, musunuz, sürümünden, vazgeçemiyor
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Absürd Ansiklopedi / Bunları biliyor musunuz? virtuecat Bunları biliyor musunuz? 133 11-10-2009 17:20
Sigara Kullanıyor musunuz? firstlady Anketler 63 08-02-2009 11:53
Telekom ADSL Hizmetlerinden memnun musunuz? kompetankedi Anketler 269 08-02-2009 11:26
Counter Strike Hakkında Bunları Biliyor musunuz? SeRCaX.TR Bunları biliyor musunuz? 7 03-02-2009 16:48
Siz uyurken masaüstünüz ne yapıyor merak ediyor musunuz? Blue Blood Karışık Flash'lar/Video'lar 54 22-11-2006 10:04