Arama

MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? - Sayfa 41

Güncelleme: 11 Ağustos 2012 Gösterim: 282.168 Cevap: 446
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
23 Kasım 2009       Mesaj #401
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Maalesef kişi listesi sorunları için bir çözüm önerisinde bulunmamız pek mümkün görünmüyor. Çünkü Microsoft yeni Messenger sürümleri yayımladığında sadece bilgisayarınıza yüklenen Messenger programı değil, Messenger programının kullandığı iletişim protokolü ve Messenger hizmeti de yenilenmiş oluyor. Bu gibi kişi listesi, görüntü adı vb. sorunlarla karşılaşmanızın nedeni de budur.
Sponsorlu Bağlantılar
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
sussex - avatarı
sussex
Ziyaretçi
23 Kasım 2009       Mesaj #402
sussex - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Maalesef kişi listesi sorunları için bir çözüm önerisinde bulunmamız pek mümkün görünmüyor. Çünkü Microsoft yeni Messenger sürümleri yayımladığında sadece bilgisayarınıza yüklenen Messenger programı değil, Messenger programının kullandığı iletişim protokolü ve Messenger hizmeti de yenilenmiş oluyor. Bu gibi kişi listesi, görüntü adı vb. sorunlarla karşılaşmanızın nedeni de budur.

Peki sürekli takip edeceğim çözüm için bu topici.Teşekkürler.
Sponsorlu Bağlantılar
sussex - avatarı
sussex
Ziyaretçi
24 Kasım 2009       Mesaj #403
sussex - avatarı
Ziyaretçi
Takipdeyim?
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
24 Kasım 2009       Mesaj #404
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
sussex adlı kullanıcıdan alıntı

Takipdeyim?

Konuyla ilgili yeni bir gelişme, bilgi olmadığı için yeni bir mesaj da gönderilmemiş. Her gün sorulmasının bir faydası yok ne yazık ki.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
harett - avatarı
harett
Ziyaretçi
27 Kasım 2009       Mesaj #405
harett - avatarı
Ziyaretçi
slm WLM 8.1 kullanıyorum anlatıklarınızı harfiyen uyguladım ama yine güncelleme istiyor bende ne yapmalıyım??
extreme_oki - avatarı
extreme_oki
Ziyaretçi
3 Aralık 2009       Mesaj #406
extreme_oki - avatarı
Ziyaretçi
bunun bir çözümü olmalı kişi listesi allak bullak nick desen sinir ötesi her oturumda tekrar yaz
sussex - avatarı
sussex
Ziyaretçi
6 Aralık 2009       Mesaj #407
sussex - avatarı
Ziyaretçi
7.5 kullaniyorum msn adresiminin uzantisi k.st dünden beri nick değiştiremiyorum.Görüntü adınız değiştirelemedi diye hata aliyorum.Yardimci olabilecekmisiniz :/
extreme_oki - avatarı
extreme_oki
Ziyaretçi
22 Aralık 2009       Mesaj #408
extreme_oki - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Konuyla ilgili yeni bir gelişme, bilgi olmadığı için yeni bir mesaj da gönderilmemiş. Her gün sorulmasının bir faydası yok ne yazık ki.

herhangi bi gelişme mevcutmu
kardelenxxx82 - avatarı
kardelenxxx82
Ziyaretçi
23 Aralık 2009       Mesaj #409
kardelenxxx82 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar dediğiniz gibi bu kişi listesi,nick değiştirme yüzünden msn sürümümü 9.0 yükselttim fakat yine aynı sorun devam ediyor bende..beni ekleyenleri kimler sizi kişi listesine eklemiş bölümümden göremiyorum..arkadaşlarım listesinden beni silmiş gibi görünüyo halbuki listelerindeyimMsn Sadbu sorunu nasıl hallederim yardımcı olabilirmisiniz..
harett - avatarı
harett
Ziyaretçi
27 Aralık 2009       Mesaj #410
harett - avatarı
Ziyaretçi
hala bi cevap alamadım soruma?? #405