Arama

MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? - Sayfa 33

Güncelleme: 11 Ağustos 2012 Gösterim: 282.097 Cevap: 446
nevaeh - avatarı
nevaeh
Ziyaretçi
9 Ekim 2008       Mesaj #321
nevaeh - avatarı
Ziyaretçi
Msn 7,5 ile uyumlu Discovery varmıdır acaba..
Sponsorlu Bağlantılar
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
9 Ekim 2008       Mesaj #322
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
nevaeh adlı kullanıcıdan alıntı

Msn 7,5 ile uyumlu Discovery varmıdır acaba..

https://www.msxlabs.org/forum/arsive-kaldirilan-konular/1364-messenger-discovery-2-messengerdiscovery-x-2-tr.html
Sponsorlu Bağlantılar
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
nevaeh - avatarı
nevaeh
Ziyaretçi
9 Ekim 2008       Mesaj #323
nevaeh - avatarı
Ziyaretçi
tesekkurler yukledım ama discovery çalışır durumdayken oturum açamıyorum.. Msn Disappointed
Hiphopotamus - avatarı
Hiphopotamus
Ziyaretçi
9 Ekim 2008       Mesaj #324
Hiphopotamus - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Messenger > Araçlar > Seçenekler > Uyarılar ve Sesler bölümünden ses ataması yapamıyor musunuz?

zxczxclb9

Şu şekilde.Yukarıda görünenler WLM Sesleri. MSN Messenger sesleri ise göründüğü gibi sadece; ''Yeni Mobile iletisi'' Msn Happy Başka ekleyemediğim için yardım istemiştim zaten,yardımcı olursanız çok makbule geçer Msn Happy Şimdiden teşekkür ederim.
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
9 Ekim 2008       Mesaj #325
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
Hiphopotamus adlı kullanıcıdan alıntı

zxczxclb9

Şu şekilde.Yukarıda görünenler WLM Sesleri. MSN Messenger sesleri ise göründüğü gibi sadece; ''Yeni Mobile iletisi'' Msn Happy Başka ekleyemediğim için yardım istemiştim zaten,yardımcı olursanız çok makbule geçer Msn Happy Şimdiden teşekkür ederim.

Sanırım MSN Messenger'ı ya da WLM'yi kurulumsuz kullanıyorsunuz. Ses atamaları için kayıt girdileriyle oynamanız gerekiyor. Messenger'ı Installer ile yükleyip sesle ilgili olan kayıt girdilerini yedekledikten sonra geri yükleme yapabilirsiniz.
orhanşahin - avatarı
orhanşahin
Ziyaretçi
24 Ekim 2008       Mesaj #326
orhanşahin - avatarı
Ziyaretçi
bnde 8.1 surumu var ama habıle sorun gıder dıyor acılmadı lutfen yardımcı olurmsuunuz hata kodum80048412 lutfen lutfen kafayı yıcem yogsaaaaa

bna yardmcı olun yaWS vlla kafayı yıcem 8.1 surumu vardı calsmıyo paso sorun gıder dıyo hata kodsum 80048820Msn MadMsn CryMsn CryMsn SadMsn Sad
Son düzenleyen orhanşahin; 24 Ekim 2008 21:52 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
lacca - avatarı
lacca
Ziyaretçi
1 Kasım 2008       Mesaj #327
lacca - avatarı
Ziyaretçi
bendede aynisi oldu

delimin sen
Son düzenleyen lacca; 1 Kasım 2008 09:17 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
aloneman - avatarı
aloneman
Ziyaretçi
19 Aralık 2008       Mesaj #328
aloneman - avatarı
Ziyaretçi
MSN mesengerin eski sürünümünü kullandığınızdan oturumu açamadınız.
Not: MSN mesenger sürümünü yükseltmek için bu bilgisayara yönetici olarak oturum açmalısınız

yahu bunu nasıl çözecem arkadaslar işi gücü bıraktım bunla uğrasıyom kafayı yiyyecem
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
19 Aralık 2008       Mesaj #329
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
aloneman adlı kullanıcıdan alıntı

MSN mesengerin eski sürünümünü kullandığınızdan oturumu açamadınız.
Not: MSN mesenger sürümünü yükseltmek için bu bilgisayara yönetici olarak oturum açmalısınız

yahu bunu nasıl çözecem arkadaslar işi gücü bıraktım bunla uğrasıyom kafayı yiyyecem

Şu an bu konuda anlatılan şekilde MSN Messenger 7.5 kurulumunu yapıp modifiye edilmiş msnmsgr.exe dosyasını kurulum klasörüne kopyaladım ve başarıyla oturum açabildim. Yalnız ekleme taleplerinde kabul etmeyip engellemeyi seçtiğimde "[e-posta adresi] engellenemedi. Lütfen daha sonra yeniden deneyin." uyarısı aldım. WLM 2009'la birlikte Microsoft bazı değişiklikler yapmış olabilir.
Nicolaizer - avatarı
Nicolaizer
Ziyaretçi
24 Aralık 2008       Mesaj #330
Nicolaizer - avatarı
Ziyaretçi
Neu bişi sorcam 1 yıldır bu şekilde msn 7,5 kullanıyordum ama arada sırada şöyle bir hata alıyorum;

bazen messengera tıkladığım halde saatin orda messenger simgesi çıkıyor ama messenger penceresi açılmıyor. Bu yüzden messengera bağlanamıyorum. Mouse ile saatin ordaki simgesine gittiğimde ise messenger iconu anında kayboluyor. Birde görev yöneticisinden işlemlere bakıyorum ve orda msnmsgr.exe yok. Bilgisayarda hiçbir oynama yapmadan orjinal msnmsgr.exe dosyasını geri attığımda ve çalıştırdığımda ise oturum açma penceresi geliyor. Bazen deneme yanılma yöntemiyle sorun çözülüyordu messengerı kaldırıp kurup tekrar tekrar değiştirip falan çözülüyordu ama şimdi artık hiç olmamaya başladı.

msn plusı da eklemiştim, msgplush.dll yi değiştirmiştim ve plusı kendime göre yapılandırmıştım. Yine aynı şekilde stuff plugin mi ne onuda kurup yapılandırmıştım.

Bu işlemi format atıp sıfır windowsta denedim başta yine sorunsuz olarak çalıştı. Ama ertesi gün yine kendiliğinden bu durum çıkmaya başladı. Bunun nedeni nedir? varsa çözümü nasıldır?