| | #361 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?
Konuda anlattığınız şekilde yaptım ve sonunda msn 7.5 açabildim.Fakat çoklu msn olmuyor ve ayrıca meşgul olan kişiyi bile çevrimiçi gösteriyor bunlara bi cozum varmi? | |||||
|
| | #362 (mesaj-linki) | |
msgres.dll dosyasını silin, Program Ekle veya Kaldır'dan MSN Messenger'ı bulup onarın.
| |
|
| | #363 (mesaj-linki) | |||||
msgres.dll adinda dosya yoktu. Msgland.dll sildim dediğinizi yaptim yeni surum yukleme hatasi aldım tekrar eski dosyayi kopyaladim tekrar o hatayi almaya basladim silip bastan kuracagim. | |||||
|
| | #364 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? | |
|
| | #365 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?Şimdi Msn 7.5 silip tekrar baştan kurdum eklentileri msn dosyasina attim ve açabılıyorum 7.5'i.. Msn Listesinde Mesgul gozuken kisi onla anlik ileti sayfasinda cevrimici gibi gozukuyor ve coklu msn halen olmuyor bundan sonra yapilacak olan ve izlemem gereken yolu soylerseniz cok sevinirim..Simdiden tesekkurler. | |
|
| | #366 (mesaj-linki) | |
Yukarda anlattıklarınızı yaptım fakat sonuc alamadım.Kisi listemden olacagini sanmiyorum gercekten ilginc durum cevrimdisi olan biri ile anlik ileti sayfasinda bile c.ici gibi gozukuyo. ve En buyuk sorunda silip bastan kurmama ragmen acamiyorum msn 'i Belirtilen Modul bulunamadi diyo | |
|
| | #367 (mesaj-linki) | |
Ne yaparsam yapayım msn'e tıkladıgım an Belirtilen Modul bulanamadi hatasi veriyo keske hic ugrasmasaymisim Msn 7.5den olduk.
| |
|
| | #368 (mesaj-linki) | |||||
Burada anlatıldığı şekilde MSN Messenger'ı kaldırın: Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? Bu bağlantıdan MSN Messenger 7.5'i indirin ve kurun: http://www.msxlabs.org/forum/attachm...7&d=1208677711 Windows 2000 uyumluluk ayarı yaptıysanız geri alın. Buradan msnmsgr.exe dosyasını indirin (dll dosyasını kopyalamayın, sadece exe dosyasını kopyalayın): http://www.msxlabs.org/forum/attachm...1&d=1253070067 | |||||
|
| | #369 (mesaj-linki) | |
| MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?
Evet dediklerinizi yaptim Msn kurabildim fakat. Eskisi gibi Tum listedeki herkes anlık ileti sayfasinda cevrimici gozukuyor.ve Coklu msn olmuyor..Hadi cevrimici gostermesini gectimde..Coklu msn konusunda yardımcı olmanız beni sevindirir. ve Coklu Msn'ide yaptim Tek sorun Herkesın anlık ileti sayfasında cevrim ici gozukmesi Yardımcı olursanız cok cok sevinirim
| |
|
| | #370 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? | |
|
![]() |
| Etiketler |
| messenger, msn, musunuz, sürümünden, vazgeçemiyor |
MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Absürd Ansiklopedi / Bunları biliyor musunuz? | virtuecat | Bunları biliyor musunuz? | 133 | 11-10-2009 17:20 |
| Sigara Kullanıyor musunuz? | firstlady | Anketler | 63 | 08-02-2009 11:53 |
| Telekom ADSL Hizmetlerinden memnun musunuz? | kompetankedi | Anketler | 269 | 08-02-2009 11:26 |
| Counter Strike Hakkında Bunları Biliyor musunuz? | SeRCaX.TR | Bunları biliyor musunuz? | 7 | 03-02-2009 16:48 |
| Siz uyurken masaüstünüz ne yapıyor merak ediyor musunuz? | Blue Blood | Karışık Flash'lar/Video'lar | 54 | 22-11-2006 10:04 |