| | #371 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?Hayir olmadi boyle kullanacam demek :/ | |
|
| | #372 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? msn yuklenmıyor sıtedemı bı sorun var ] | |
|
| | #373 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?
NeutralizeR üstadım ALLAH razı olsun sıkıntımı çözdünüz elinize kolunuza sağlık , msn 7.5 kullanıyordum düne kadar ( 8.1 in patchi ile ) dünden itibaren üst sürümü yükleyin diye durmadan uyarı verip açmıyordu , belirttiğiniz yerden yükledim ( MSN 14.0.8064.206 EXE ) bunu kopyalayıp açıldı çok şükür , şimdi rahatım ![]() kalın sağlıcakla teşekkür ederim | |
|
| | #374 (mesaj-linki) | |
merhaba ben 3 gun once windowslive yenı surumn istıyo yenı susrum ındırdıımde olmuyo yardımcı olabılrımısn
| |
|
| | #375 (mesaj-linki) | |
ya ben yeni sürüm msn istemiyorummm ne yapmam lazımmm
| |
|
| | #376 (mesaj-linki) | |
evet bende istemiyorum.Bu ilkdosyayı yükledim msidcrl.dll bulanamıdı fln tekrar yükleyin diye yazı çıkıyor
| |
|
| | #377 (mesaj-linki) | |||||
msn bilgisayarıma yüklenmıyor | |||||
|
| | #378 (mesaj-linki) | |
arkadaslar isallah olur konu Sahibi burdamı hala acaba? yardımcı olabilecekmı ?
| |
|
| | #379 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? MSN 8.1 ıcın bırı yardım edebılır mı ? dosyayı ındırdım ustune yazdırdım yıne olmadı yıne olmadı. | |
|
| | #380 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar yeni live msn yükledim katil olmamak için kendimi zor tutuyorum evde dört bilgisayarda msn açma özürlü oldu bana yardımcı olurmusunuz lütfen bir haftadır nerdeyse hata raporu veriyo kırıcam bılgisayarları ne biçim msn programı lanet olsun yaaaaaaaaa
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| messenger, msn, musunuz, sürümünden, vazgeçemiyor |
MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Absürd Ansiklopedi / Bunları biliyor musunuz? | virtuecat | Bunları biliyor musunuz? | 133 | 11-10-2009 17:20 |
| Sigara Kullanıyor musunuz? | firstlady | Anketler | 63 | 08-02-2009 11:53 |
| Telekom ADSL Hizmetlerinden memnun musunuz? | kompetankedi | Anketler | 269 | 08-02-2009 11:26 |
| Counter Strike Hakkında Bunları Biliyor musunuz? | SeRCaX.TR | Bunları biliyor musunuz? | 7 | 03-02-2009 16:48 |
| Siz uyurken masaüstünüz ne yapıyor merak ediyor musunuz? | Blue Blood | Karışık Flash'lar/Video'lar | 54 | 22-11-2006 10:04 |