Arama

MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? - Sayfa 40

Güncelleme: 11 Ağustos 2012 Gösterim: 282.177 Cevap: 446
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
13 Kasım 2009       Mesaj #391
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
SerenaJessica adlı kullanıcıdan alıntı

25 sayfa okudum ve sanırım sorunumun ne olduğunu anladım hemen ulaşmak isterdim birine ama mümkün değil sanırım. Bende de 31 dll bilmemne sorunu çıkıyor, buradaki denilen her şeyi uyguladım. uygulamadığım bir tek msn 7.5 i burdan indirmek kaldı, çünkü burada sadece türkçe versiyonu var ama ben msni ingilizce kullanıyorum. illa buradaki ilk sayfadaki türkçe 7.5 sürümünü mü indirmem lazım?

İngilizce sürümü:
Download MSN Messenger 7.5.0324 - FileHippo.com
Sponsorlu Bağlantılar
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
SerenaJessica - avatarı
SerenaJessica
Ziyaretçi
13 Kasım 2009       Mesaj #392
SerenaJessica - avatarı
Ziyaretçi
Hani İngilizceydi? Türkçe bu da, ingilizcesinde çalışmayacaksa 7.5 yenisini yuklemeyi tercih ederim. Teşekkür ederim bu arada cevap verirseniz sevinirim.
Sponsorlu Bağlantılar
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
13 Kasım 2009       Mesaj #393
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
SerenaJessica adlı kullanıcıdan alıntı

Hani İngilizceydi? Türkçe bu da, ingilizcesinde çalışmayacaksa 7.5 yenisini yuklemeyi tercih ederim. Teşekkür ederim bu arada cevap verirseniz sevinirim.

Mevcut olanı Windows Installer CleanUp Utility ile kaldırıp indirdiğiniz bağlantıdakini kurun. İngilizce.

İlk mesajdaki ZIP dosyasından sadece msnmsgr.exe dosyasını kopyalayın.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
Shinqetsu - avatarı
Shinqetsu
Ziyaretçi
14 Kasım 2009       Mesaj #394
Shinqetsu - avatarı
Ziyaretçi
ben ilk sayfada yapın dediğinz şeyleri tek tek yaptım oldu ama smdide msn açılmıyor S:
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Kasım 2009       Mesaj #395
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bu zıp dediginiz şeyi nerden indircem
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Kasım 2009       Mesaj #396
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
patch zip bozuk açılmıyor?
extreme_oki - avatarı
extreme_oki
Ziyaretçi
20 Kasım 2009       Mesaj #397
extreme_oki - avatarı
Ziyaretçi
patron yamayı kurunca nickler gitti hep kişilerin nicki hotmail adresi oldu benim nickte hotmail adresi olarak gözüküyor birde bu çoklu oturum açma olmasın tıkladıkça yeni msn açıyor hem sinir bozucu oluyor hemde discovery hata veriyor yeni açılan msn yi tanıyor lütfen acil bir yardım
kardelenxxx82 - avatarı
kardelenxxx82
Ziyaretçi
21 Kasım 2009       Mesaj #398
kardelenxxx82 - avatarı
Ziyaretçi
bir üstteki arkadaşımın yazdığı sorun bendede mevcutMsn Sad((artısında biri diyelim beni msn listesine ekledi..gizlilik ayarlarından kimlerin kişi listesindeyim bölümüne baktığımda o kişinin adresinin bende görünmediğini farkettim ama ben o kişinin listesindeyimMsn Sadbir garip oldu msn..her açtığımda kişi nickimi yazmak zorunda kalıyorum ve kişilerin nickleri yerine e-posta adresleri görünüyor bendeMsn Sadbu konuda yardımcı olabilicek arkadaşlar varsa yardımınızı rica ediyorum arkadaşlar..Msn Happy
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
21 Kasım 2009       Mesaj #399
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
extreme_oki ve kardelenxxx;

Bu tür sorunlarla karşılaşmanız eski ve artık tam desteklenmeyen sürümleri kullanmanızdan kaynaklanıyor. Sorunsuz program kullanmaktan vazgeçemiyorsanız bence artık 7.5'ten vazgeçmelisiniz.
sussex - avatarı
sussex
Ziyaretçi
22 Kasım 2009       Mesaj #400
sussex - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba MSN Teknik Destek/Bilgiler konusunda bu yönde bir topic acmistim ama arkadas kapatmis soru-cevap bolumune yonlendirmis.Fakat sorunun genel bi sorun oldugunu ogrendim..

Soruna gelince msn'e acildiginda
msnadresim@hotmail.com olmakta ve her msn acip kapattimda nickimi tekrar yazmak zorunda kalmam.Ayrica offline gozuken kisilerde hep msnadresim@hotmail.com olarak gozukmekte Kisileri Gorunen ad'da sirali olmasina ragmen..

Bunun haricinde herhangi bir sorun yok sadece bu..Yıllardır msxlabs sayesinde
7.5 kullanmaktayim inanıyorum bu sorunuda asabilecegime Tesekkürler..