Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 17-09-2007   #201 (mesaj-linki)
MaYDaY06
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?

Ya Arkadaslar Ben Hiç .705 Başdan Yükleyemdim ZıpLı Dosyayı AÇmam Mı Lazım Anlamadımda Yardımcı Olursanızz..
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 17-09-2007   #202 (mesaj-linki)

Alıntı:
kocaelispor41 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Peki arkadaslar ben bunu yaptım başarılı sonuc aldım güncellememi istemiyor kullanıyorumda 7.5 merak ettigim konu mSN nin yeni bir sürümü çıktıgında yine güncelleme yapmamı isteyecekmidir cevaplarsanız sevinirim iyi çalışmalar
Windows Live Messenger 8.1'i de zorunlu güncelleme kapsamına alırsa Microsoft, evet.

Alıntı:
bulutes adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Program çok iyi ellerinize sağlık.. Fakat bilgisayarı her kapatım açtığımda Plus ı tekrar yüklemek zorunda kalıyorum. Çünkü kayboluyor bu konuda ne yapmalıyım?
Bu konuyu inceleyiniz:
Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu

Alıntı:
jashua01 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Üstteki ilk yazdığım mesajım tekrar anlatmayayı deneyeyim.Msn kuruyorum exeleri değişiyorum çalışıyor buraya kadar sorun yok plus 3.63 yüklüyorum .dll değişiyorum ondada bi sorun yok ama msni kullanırken durduk yere msn content plus uyarısı geliyor uyarıyı kapatmak için sağ üstündeki çarpı işaretine basıyorum bu kezde ekrana msn content plus activite ekranı geliyor.

İşin en ilginci bu sabah pcde msn adına ne varsa komple sildim msn ile ilgili bişey olmamasına rağmen hala plusla ilgili o 2 uyarı gelmeye devam ediyor.Bende şaştım kaldım bu işe zorla msnlive kullandırcaklar bu gidişle
Sizin bahsettiğiniz Messenger Plus!'la ilgili bir sorun değil. MSN Content Plus ayrı bir yazılımdır. Bu konuyu inceleyerek sorununuzu çözebilirsiniz:
http://www.msxlabs.org/forum/142923-mesaj4.html
MSN Winks/Content Installer/Adder
MSN Content Adder v2.0 (Msn'e Herşeyi Otomatik Kuruyor)

Alıntı:
mstbrk adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
abi bn msn 7.5e döndüm çok saol ellerine sağlk çok mutluym ama plus'ı yapamadım snn dediklerini yapıorm uyumluluk bilgisi yazıor ona tıklıorum 4.23 sürümünü indiriorr snrada plus yazısı ordan kalkıorr. Abi plusı da halletmek istiorum acbb bu konuyu resimli anlatabilirmisin??
Konunun başına dönüp ilk iki mesajımı okuyunuz.
Eski 17-09-2007   #203 (mesaj-linki)

Bilgisayarda yüklü plus ta dahil bütün msn programlarını silip tekrar yüklediğimde, ve anlatılanların hepsini adım adım tekrar yaptığımda hiç bir sorun kalmadı. Teşekkür ediyorum...

Bu linkten msn plus v3.63 ü yükledim..
http://www.msxlabs.org/html/messenge...msgplus-v3.php
Eski 17-09-2007   #204 (mesaj-linki)

Alıntı:
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Sizin bahsettiğiniz Messenger Plus!'la ilgili bir sorun değil. MSN Content Plus ayrı bir yazılımdır. Bu konuyu inceleyerek sorununuzu çözebilirsiniz:
http://www.msxlabs.org/forum/142923-mesaj4.html
MSN Winks/Content Installer/Adder
MSN Content Adder v2.0 (Msn'e Herşeyi Otomatik Kuruyor)
Evet sorun bundan kaynaklanıyormuş şuanda sorunsuz olarak msn ve plus çalışmakta.
Yardımların için çok teşekkürler...
Eski 17-09-2007   #205 (mesaj-linki)

31 sıra sayısı, msidcrl.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı hatası alan arkadaşlar varsa aynı hatayı bende alıyodum bilgisayaınızdaki msn messengerla alakalı bütün programlı ve msn yi program ekle kaldırdan kaldırın bilgisayarınız yenden başlatın sitedeki 7.5 i download edin kendi 7.5 inizi kurmayın sitediki 7.5 download edip kurun ve yamayı içerisne atın kopyal yapıştırla ve değiştime isteğine evet deyin daha sonra msn yi çalıştırmak için masa üstindeki simgeden açın yarımcı aolabildiysem ne mutlu verildiyse halledildiyse ksr bakmayın 52 sayfa yazı yazılmış hepsini okuyamadım
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
msn 7.5 güncelleme sorunu, msn 7.5 güncelleme yok, msn 7.5 için plus, msn güncelleme hatası, msn messenger 7.5 download sorunsuz, msn messenger 7.5 güncelleme sorunu, msn plus güncelleme, msn plus güncelleştirmeleri, sorunsuz msn, sorunsuz msn 7,5,
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 04:51Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12770605 saniyede (46.51% PHP - 53.49% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR