| | #201 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?
Ya Arkadaslar Ben Hiç .705 Başdan Yükleyemdim ZıpLı Dosyayı AÇmam Mı Lazım Anlamadımda Yardımcı Olursanızz..
| |
|
| | #202 (mesaj-linki) | ||||
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? Alıntı:
Alıntı:
Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu Alıntı:
http://www.msxlabs.org/forum/142923-mesaj4.html MSN Winks/Content Installer/Adder MSN Content Adder v2.0 (Msn'e Herşeyi Otomatik Kuruyor) Alıntı:
| |||||
|
| | #203 (mesaj-linki) |
Bilgisayarda yüklü plus ta dahil bütün msn programlarını silip tekrar yüklediğimde, ve anlatılanların hepsini adım adım tekrar yaptığımda hiç bir sorun kalmadı. Teşekkür ediyorum... Bu linkten msn plus v3.63 ü yükledim.. http://www.msxlabs.org/html/messenge...msgplus-v3.php | |
|
| | #204 (mesaj-linki) | |
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? Alıntı:
Yardımların için çok teşekkürler... | ||
|
| | #205 (mesaj-linki) |
31 sıra sayısı, msidcrl.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı hatası alan arkadaşlar varsa aynı hatayı bende alıyodum bilgisayaınızdaki msn messengerla alakalı bütün programlı ve msn yi program ekle kaldırdan kaldırın bilgisayarınız yenden başlatın sitedeki 7.5 i download edin kendi 7.5 inizi kurmayın sitediki 7.5 download edip kurun ve yamayı içerisne atın kopyal yapıştırla ve değiştime isteğine evet deyin daha sonra msn yi çalıştırmak için masa üstindeki simgeden açın yarımcı aolabildiysem ne mutlu verildiyse halledildiyse ksr bakmayın 52 sayfa yazı yazılmış hepsini okuyamadım | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| msn 7.5 güncelleme sorunu, msn 7.5 güncelleme yok, msn 7.5 için plus, msn güncelleme hatası, msn messenger 7.5 download sorunsuz, msn messenger 7.5 güncelleme sorunu, msn plus güncelleme, msn plus güncelleştirmeleri, sorunsuz msn, sorunsuz msn 7,5, |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||