Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 02-06-2008   #136 (mesaj-linki)
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)

merhabalar arkadaşlar. benim sormak istediğim bişey var müsadenizle. ben msn kişi listelerine eklenmek istemiyorum. yani hiç kimsenin beni ekleyememesini istiyorum. bunun bir ayarı yada bir yaması programı varmıdır?

teşekkürler cevaplarınız için şimdiden!
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 02-06-2008   #137 (mesaj-linki)

Alıntı:
8azmi8 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merhabalar arkadaşlar. benim sormak istediğim bişey var müsadenizle. ben msn kişi listelerine eklenmek istemiyorum. yani hiç kimsenin beni ekleyememesini istiyorum. bunun bir ayarı yada bir yaması programı varmıdır?

teşekkürler cevaplarınız için şimdiden!
hayır böyle bir yazılım yok.sizi eklemeyen birini zaten göremez ve konuşamazsınız.karşı tarafın mutlaka sizi eklemesi gerek konuşabilmeniz için.ekleme talepsiz kişi listelerine eklemezsiniz...

net ortamında bazı yöntemler verilmiş; ben hepsini denedim tek tek ama hepsi ekleme talebi gönderiyor...
Eski 02-06-2008   #138 (mesaj-linki)

işte bende kimsenin beni eklememesini istiyorum. böle gelen talepleri filn otomatik reddeden bi program gibi mesela. yani ben ne eklenmek, nede konuşmak istiyorum.. sadece kendi eklediklerim olsun yani.. hergün onlarca talebi reddetmekten sıkıldığım için bu soruyu sormak gereği duydum..
Eski 02-06-2008   #139 (mesaj-linki)

Alıntı:
8azmi8 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
işte bende kimsenin beni eklememesini istiyorum. böle gelen talepleri filn otomatik reddeden bi program gibi mesela. yani ben ne eklenmek, nede konuşmak istiyorum.. sadece kendi eklediklerim olsun yani.. hergün onlarca talebi reddetmekten sıkıldığım için bu soruyu sormak gereği duydum..
mümkün değildir bu isteğiniz.
Eski 04-06-2008   #140 (mesaj-linki)

Alıntı:
ahmed adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
sizi eklemeyen birini zaten göremez ve konuşamazsınız.
Bizi eklemeyen kişileri görebilir ve onlarla konuşabiliriz.
Alıntı:
karşı tarafın mutlaka sizi eklemesi gerek konuşabilmeniz için.
Messenger'da konuşabilmemiz için karşı tarafın bizi eklemiş olması gerekmez, engellemesin yeter
Alıntı:
ekleme talepsiz kişi listelerine eklemezsiniz...
Eğer "Gizlilik"teki "Başkaları beni kişi listelerine eklediklerinde beni uyar" seçeneğini temizlenirse, eklenme ile ilgili size bir uyarı gösterilmeden Messenger sizi ekleyen yeni kişileri otomatik olarak İzinli listesine kaydeder. 8azmi8, bunun ters bir şekli yani sizi ekleyen kişilerin size bildirilmeden engellenmesi mümkün değil diye biliyorum. Microsoft'tan bunu yeni sürüme koymalarını isteyebilirsiniz: http://feedback.live.com

ahmed'e: senin yazılarına bir bir cevap verdim ki bu forumda yanlış bir bilgi kalmasın istiyorum. sana herhangi bir art niyetim yok, olamaz da. yanlış anlama diye yazdım bunları.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
beni engelleyenler programı, msn de engelleyenler programı, msn de konuşmak istiyorum, msn engeleyenler programı, msn engelleyenler program, msn ksı, msn nede benı engelleyenler, msn nede engelleyenler, msn silenler program, msn silenleri görmek,
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri BrookLyn MSN Teknik Destek/Bilgiler 186 7 Saat Önce 18:31
Nick ve Nick Çeşitleri ekaraot Diğer MSN Messenger İçerikleri 172 1 Gün Önce 20:03
MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 506 1 Hafta Önce 22:39
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3874 09-09-2008 20:13
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 01:33Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13358903 saniyede (59.41% PHP - 40.59% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR