MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 30-08-2009   #271 (mesaj-linki)
Misafir
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)

ben bazı kişileri sildikten sonra adres defterinden tamamen çıkarmam gerekiyor fakat gizlilik bölmesine girdiğimizde o kişilerin
adı hala duruyor tamamen silmemiz mümküün değil mi?
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 30-08-2009   #272 (mesaj-linki)
CrasHofCinneT - avatarı

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben bazı kişileri sildikten sonra adres defterinden tamamen çıkarmam gerekiyor fakat gizlilik bölmesine girdiğimizde o kişilerin
adı hala duruyor tamamen silmemiz mümküün değil mi?
Karşı tarafında sizi silmesi gerekiyor.
Eski 12-09-2009   #273 (mesaj-linki)
Misafir

Alıntı:
msn kontrol engelleyenler

merhaba profil -tıkladım sayfa acıldı ama acılan sayfada profil ayrıntıları yok ayrıntılar fotoğraflar ....kişin fotoğrafları ağ skydrive başkada bir şey yok nasıl anlarım kişinin beni engellediğini .beni aydınlatırsanız sevinirim tşk ederim iyi calışmalar
Eski 14-09-2009   #274 (mesaj-linki)

bence gizli bi msn acın ) sıldıgını dusundugunuz arkadaslarınızı ekleyın oturum acıyorsa sılmıstır sıldıgını dusundugunuz kısı erkekse kız ısmı yazın kesın kabl eder ) kızza sada onda eklı oldugunu dusundugunuz arkadasınıza sorun
Eski 16-09-2009   #275 (mesaj-linki)
Misafir

Alıntı:
msnden kişi silme
ben birisini silip engellemiştim ama o beni silmediği için istediğim an geri çekip kişi listesine getirebiliyorum ama sorun orada olusuyo konusma penceresi değilde dirak mail gönderme çıkıyoo bunu çok merak ettimm cvb lütfen
Eski 20-09-2009   #276 (mesaj-linki)
Misafir

ACİLLLL CVP LÜTFEN........BEN MSN DE ENGELLEDİGİM KİŞİYİ TEKRAR LİSTEME EKLEYİNCE KARŞI TARAFA HERHANGİ BİR UYARI GİDİYORMU (KİŞİ SİZİ LİSTESİNE EKLEDİ )GİBİ.
KİŞİ LİSTEMDEYEKEN SAG TIKLAYIP HEM HOTMAİLDEN KALDIR HEM KİŞİYİ SİL İKİSİNİ BİRDEN İŞARETLEYİP ENGELLİLER LİSTESİNE ATIYORUM.TEKRAR EKLEMK İSTEYİNCE KARŞIYA UYARI GİDİYORMU LÜTFEN CVP YAZIN TŞK.
Eski 21-09-2009   #277 (mesaj-linki)

ENGELLENEN LİSTEMİ TEMİZLEMEK İSTİYORUM.NASIL YAPABİLİRİM
Eski 21-09-2009   #278 (mesaj-linki)
Misafir

Alıntı:
msn den silindiğini anlamak
SLM ARKADAŞIMIN BENİ MSN DEN SİLİP SİLMEDİĞİNİ NASIL ANLARIM...
Eski 22-09-2009   #279 (mesaj-linki)
WestWizard - avatarı

Bu demektir ki konunun ilk mesajını bile okumadınız, soru yazıyorsunuz ! Neyse...

Araçlar/Seçenekler/Gizlilik'e giriyorsunuz. Soldaki kutucuktaki arkadaş listenize sağ tıklayın .
'Sil' Seçeneği aktif ise o sizi çoktan silmiştir..
Eski 23-09-2009   #280 (mesaj-linki)
HsnylmZ - avatarı

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Not: Bir soruya cevap olan bu mesaj konu başına taşınmıştır.

Sizi kişi listesinden silenleri görebilmeniz için ne yapmanız gerekiyor?

Bu işlemi gerçekleştirmek için herhangi bir siteye ya da programa ihtiyacınız yok.

Manuel olarak yapabilirsiniz. MSN Messenger > Araçlar > Seçenekler > Gizlilik penceresinde, sol tarafta listelenen email adreslerine ve kullanıcı adlarına sağ tıkladınızda "Sil" seçeneği aktifse, o kişi sizi listesinden silmiş demektir.

Ona mesaj gönderebiliyor olmanız aksini göstermez. Listesinde değilsiniz fakat mesaj göndermeye izniniz var. Engellemediğiniz ve engellenmediğiniz sürece o kişiyle mesajlaşabilirsiniz.

İstisnalar war mı? bende bi kaç kişi beni silmiş olarak gözüküo ama bana yazıolar ?
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
engelleyenler, kişi, listesinden, msn, msnde, silenler
kisinin engelledigini nasil anlarim, msn de silindigini anlamak, msn den silindigini anlamak,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu EfthaLia MSN Teknik Destek/Bilgiler 66 2 Gün Önce 13:13
"Sizi sildi" Uyarısının Çıkmaması Sorunu ve Cevabı ahmetgns MessengerDiscovery 8 15-10-2009 14:56
Msn'de Çizimler - Msn'de Çizilen Resimler Gabriella Komik Resimler/Karikatürler 13 16-09-2009 13:44
E-Mail Gelmesini Engellemek ve Sizi Engelleyenleri Anlamak onurfb_ MSN Teknik Destek/Bilgiler 14 04-09-2008 13:08
Engellenen Kişi listesinden kurtulma levoank Arşive Kaldırılan Konular 1 07-04-2008 20:08