| | #271 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)
ben bazı kişileri sildikten sonra adres defterinden tamamen çıkarmam gerekiyor fakat gizlilik bölmesine girdiğimizde o kişilerin adı hala duruyor tamamen silmemiz mümküün değil mi? | |
|
| | #272 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) | |
|
| | #273 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)
merhaba profil -tıkladım sayfa acıldı ama acılan sayfada profil ayrıntıları yok ayrıntılar fotoğraflar ....kişin fotoğrafları ağ skydrive başkada bir şey yok nasıl anlarım kişinin beni engellediğini .beni aydınlatırsanız sevinirim tşk ederim iyi calışmalar | |||||
|
| | #274 (mesaj-linki) | |
bence gizli bi msn acın ) sıldıgını dusundugunuz arkadaslarınızı ekleyın oturum acıyorsa sılmıstır sıldıgını dusundugunuz kısı erkekse kız ısmı yazın kesın kabl eder ) kızza sada onda eklı oldugunu dusundugunuz arkadasınıza sorun | |
|
| | #275 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #276 (mesaj-linki) | |
ACİLLLL CVP LÜTFEN........BEN MSN DE ENGELLEDİGİM KİŞİYİ TEKRAR LİSTEME EKLEYİNCE KARŞI TARAFA HERHANGİ BİR UYARI GİDİYORMU (KİŞİ SİZİ LİSTESİNE EKLEDİ )GİBİ. KİŞİ LİSTEMDEYEKEN SAG TIKLAYIP HEM HOTMAİLDEN KALDIR HEM KİŞİYİ SİL İKİSİNİ BİRDEN İŞARETLEYİP ENGELLİLER LİSTESİNE ATIYORUM.TEKRAR EKLEMK İSTEYİNCE KARŞIYA UYARI GİDİYORMU LÜTFEN CVP YAZIN TŞK. | |
|
| | #277 (mesaj-linki) | |
ENGELLENEN LİSTEMİ TEMİZLEMEK İSTİYORUM.NASIL YAPABİLİRİM
| |
|
| | #278 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #279 (mesaj-linki) | |
Bu demektir ki konunun ilk mesajını bile okumadınız, soru yazıyorsunuz ! Neyse... Araçlar/Seçenekler/Gizlilik'e giriyorsunuz. Soldaki kutucuktaki arkadaş listenize sağ tıklayın . 'Sil' Seçeneği aktif ise o sizi çoktan silmiştir.. | |
|
| | #280 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) | |
|
![]() |
| Etiketler |
| engelleyenler, kişi, listesinden, msn, msnde, silenler |
| kisinin engelledigini nasil anlarim, msn de silindigini anlamak, msn den silindigini anlamak, |
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu | EfthaLia | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 66 | 2 Gün Önce 13:13 |
| "Sizi sildi" Uyarısının Çıkmaması Sorunu ve Cevabı | ahmetgns | MessengerDiscovery | 8 | 15-10-2009 14:56 |
| Msn'de Çizimler - Msn'de Çizilen Resimler | Gabriella | Komik Resimler/Karikatürler | 13 | 16-09-2009 13:44 |
| E-Mail Gelmesini Engellemek ve Sizi Engelleyenleri Anlamak | onurfb_ | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 14 | 04-09-2008 13:08 |
| Engellenen Kişi listesinden kurtulma | levoank | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 07-04-2008 20:08 |