MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 06-06-2007   #41 (mesaj-linki)
karanlık gece
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)

arkadaşlar silenleri messenger plus ı yükleyip grebiliosunuz.
plus/kişi liste temizleyicisi/yanında hayır yazanlar sizi silmiş demektir
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 12-06-2007   #42 (mesaj-linki)
Cempoll

bende uzun zaman önce araştırma yapmıştım .ama bir türlü çeşitli asparagas ucuz laflarla dolandırılıyoruz diye söylemlerim olmuştu... ama boş işler gerçek ne ise odur.... orjinal program bozuldumu yani türkçe yama versionlar çıktımı orjinal bozulmuştur demektir ...bütün hakları saklıdır... Daha henüz çalışmalar sürüyor demekki.... tam professionel olmak için çok araştırmak gerekir...............
Eski 13-06-2007   #43 (mesaj-linki)
JuNe - avatarı

Arkadaşlar benimde derdim şu: MSN 'de sizi şu kişi ekledi diyor....
Reddediyorsun çünkü tanımıyorum ama adresi Araçlar*seçenekler*gizlilikte depolanıyor... Ve silmekte mümkün olmuyor bu adresleri nasıl silebilirim?
Sağ tıklayıp sil yapamıyorsun çünkü sil ölü görünüyor...

Yardım için şimdiden teşekkürler.........
Eski 13-06-2007   #44 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı

BLUE ARWEN adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar benimde derdim şu: MSN 'de sizi şu kişi ekledi diyor....
Reddediyorsun çünkü tanımıyorum ama adresi Araçlar*seçenekler*gizlilikte depolanıyor... Ve silmekte mümkün olmuyor bu adresleri nasıl silebilirim?
Sağ tıklayıp sil yapamıyorsun çünkü sil ölü görünüyor...

Yardım için şimdiden teşekkürler.........
silmeniz için karşı tarafın sizi listesinden silmesi gerek.o sizi silerek gizlilik listesine taşımadan siz onu silemzsiniz.
Eski 16-06-2007   #45 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı

BYAYD SPEOPLE adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
parayla bilinmiyormuydu

hayır
Eski 02-07-2007   #46 (mesaj-linki)
Hexen

slm!
benim msnde kayıtlı olan elemanlardan birinin offline görünürken nicki birden deişti. başta sadece adıydı nick sonra msnde kullandığı mail adresi oldu. bu sırada da offline olarak görünüyodu. bu benim bloke edildiğimi fln mı gösterir?
Eski 02-07-2007   #47 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı

Hexen adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm!
benim msnde kayıtlı olan elemanlardan birinin offline görünürken nicki birden deişti. başta sadece adıydı nick sonra msnde kullandığı mail adresi oldu. bu sırada da offline olarak görünüyodu. bu benim bloke edildiğimi fln mı gösterir?
hayır bloke edildiğinizi ifade etmez sadece bağlatıdan kaynaklanan bir veri sorunu kişi nicki size ulaşmadığı için adresi görünüyor o kişi tekrar çevrim içi olunca size nicki görünecektir.
Eski 21-07-2007   #48 (mesaj-linki)
beno

ben messenger discovery live ındırdım ancak anlamadıgım bı nokta var nasıl goruntu resmı yuklıcez?goruntu resımlerı yazan yerde benim yazan bır seenek var oraya koyacakmısız ama olmuo bı turlu bılen varsa ve yardım ederse cok sevınırım.ha bı de msn de cevrımdısı gorunurken messenger discovery live de contacts ta mesgul olarak gorunuo bazıları.bu ne demektır bılen var mı?
Eski 21-07-2007   #49 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı

beno adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben messenger discovery live ındırdım ancak anlamadıgım bı nokta var nasıl goruntu resmı yuklıcez?goruntu resımlerı yazan yerde benim yazan bır seenek var oraya koyacakmısız ama olmuo bı turlu bılen varsa ve yardım ederse cok sevınırım.ha bı de msn de cevrımdısı gorunurken messenger discovery live de contacts ta mesgul olarak gorunuo bazıları.bu ne demektır bılen var mı?

seçeneğini pasif yapınız.

contact menüsü güncellemesi %100 etkin çalışmamaktadır.

C:\Program Files\MessengerDiscovery\xxx@xxx.xxx\ContactManage r.mdl dosyasını silerseniz contact sıfırlanır.
Eski 21-07-2007   #50 (mesaj-linki)
beno

ben o resım yonetıcısı kullan ıptal etme secenegını bulamıorummmmm nerde?
hem orda resımlerı surukleyıp bırakın dıo nerden suruklıcez anlamadım.ben bı resım tutup surukluorum oluo.
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
engelleme öğrenme, engelleyenleri öğren, msn engelleme programı, msn engelleme ögrenme, msn engelleyenleri öğrenme programı,
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu EfthaLia MSN Teknik Destek/Bilgiler 60 4 Gün Önce 21:44
"Sizi sildi" Uyarısının Çıkmaması Sorunu ve Cevabı ahmetgns MessengerDiscovery 8 3 Hafta Önce 14:56
Msn'de Çizimler - Msn'de Çizilen Resimler Gabriella Komik Resimler/Karikatürler 13 16-09-2009 13:44
E-Mail Gelmesini Engellemek ve Sizi Engelleyenleri Anlamak onurfb_ MSN Teknik Destek/Bilgiler 14 04-09-2008 13:08
Engellenen Kişi listesinden kurtulma levoank Arşive Kaldırılan Konular 1 07-04-2008 20:08