Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 16-07-2006   #21 (mesaj-linki)
Varsayılan Cvp: MSN'de sizi kişi listesinden silenler ve engelleyenler

Alıntı:
hacklerizz adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
valla hıc bısey anlamadıkm yaptım olmuyo
O Halde Daha Dikkatli Okuyun Ilk Mesaj'i. Takildigniz 1 Yer Varsa Bu Konu Altina Yazin.
"Anlamadim,Olmuyor.." gibi Mesaj Atacaginiza Önce Tekrar Okuyun Sonra da Sorun Anlamadiginizi.

Manuel olarak yapabilirsiniz. MSN Messenger > Araçlar > Seçenekler > Gizlilik penceresinde, sol tarafta listelenen email adreslerine ve kullanıcı adlarına sağ tıkladınızda "Sil" seçeneği aktifse, o kişi sizi listesinden silmiş demektir.

Acik Acik Anatilmis. Adimlari Takip Edin. "Olmuyor" Dediginiz Nedir, Tam Olarak Ne Olmuyor?
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 15-12-2006   #22 (mesaj-linki)
Varsayılan Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)

Alıntı:
death_machine adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar,bi süre msn bloke 0.50 diye bi programcık vardı.çalışıyodu ama sonra virüs çıktı.evet trojen.mecbur sildim.nette aradım başka varmı diye var ama virüs içeriyo.yani doğal olarak yok artık böle bi program.ama discoveryi herkez bilir.ordan anlaşılıyo kimin sildiği engellediği.bende de var ve çok güzel.

Arkdasım discoveryi demişsin ama bunda sadece silenler görünüyor.engeleyenler değil..
henuz böylebirşey yok...engelleme dediqler seyler ya yalan yada trojen vs vs
Eski 24-01-2007   #23 (mesaj-linki)
alperalp2007
Varsayılan Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)

Zaten bir kişi sildiyse sizi hissedebilirsiniz. Bir çok program gezmekte etrafta. Silenleri öğrenin diye bazen öyle ki paralısı dahi var! Bu kadar basit bir şeye. Bende konu başlığını görünce burada program verileceğini sandım ve tamda arkadaşın anlattığını anlatacaktım ama bu sefer programsız anlatılmış. Fakat sizi engelleyenlerde sil seçeneği çıkıyor bazen kişi meşgul olduğu içinde engelleyebiliyor ve sonrada unutuyor. Bunun için hemen silmeyin biraz zaman tanıyın. Zaten iyi bir karektere sahip ve iyi bir chat yapıyorsanız kimse sizi silmez.
Eski 25-01-2007   #24 (mesaj-linki)

verilen ve söylenen programların hepsi birer aldatmaca dünyada microsoft kadar gizliliğe önem veren çok az yazılım firması var bu yüzden söylendiği gibi öyle sizi silenleri öğrenmek öyle basit bi olay değil birkaç tane mutlaka öğrenebilirsiniz ama tamamını asla öğrenemezsiniz

...
Eski 25-01-2007   #25 (mesaj-linki)
mervemmm

valla ben silenlerin hepsini öğrendim zaten o da başka bırseyın değil.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
engelleyenleri silenleri öğrenme, engelleyenleri ve silenleri öğrenme, engelleyenleri öğren, engelleyenleri öğrenme programı, kişi engelleme ögrenme, msn bloke, msn de engelleyenleri ve silenleri öğrenme, msn de engelleyenleri ögrenme, msn de silenleri ve engelleyenleri öğrenme, msn de silenleri öğren, msn den silenleri ogrenme, msn engelleme ogren, msn engelleme ogrenme, msn engelleyenler sayfasi, msnde silenleri grenmek,
Konu Araçları

MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 3769 28 Dakika Önce 23:29
Nick ve Nick Çeşitleri ekaraot Diğer MSN Messenger İçerikleri 158 1 Saat Önce 22:04
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri BrookLyn MSN Teknik Destek/Bilgiler 115 2 Hafta Önce 21:42
MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space) Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 495 4 Hafta Önce 20:29
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 23:58
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12289596 saniyede (62.73% PHP - 37.27% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR