| |||||||
![]() |
| | Konu Araçları |
| | #21 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN'de sizi kişi listesinden silenler ve engelleyenler O Halde Daha Dikkatli Okuyun Ilk Mesaj'i. Takildigniz 1 Yer Varsa Bu Konu Altina Yazin. "Anlamadim,Olmuyor.." gibi Mesaj Atacaginiza Önce Tekrar Okuyun Sonra da Sorun Anlamadiginizi. Manuel olarak yapabilirsiniz. MSN Messenger > Araçlar > Seçenekler > Gizlilik penceresinde, sol tarafta listelenen email adreslerine ve kullanıcı adlarına sağ tıkladınızda "Sil" seçeneği aktifse, o kişi sizi listesinden silmiş demektir. Acik Acik Anatilmis. Adimlari Takip Edin. "Olmuyor" Dediginiz Nedir, Tam Olarak Ne Olmuyor? | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Alıntı:
Arkdasım discoveryi demişsin ama bunda sadece silenler görünüyor.engeleyenler değil.. henuz böylebirşey yok...engelleme dediqler seyler ya yalan yada trojen vs vs | ||
|
| | #23 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)
Zaten bir kişi sildiyse sizi hissedebilirsiniz. Bir çok program gezmekte etrafta. Silenleri öğrenin diye bazen öyle ki paralısı dahi var! Bu kadar basit bir şeye. Bende konu başlığını görünce burada program verileceğini sandım ve tamda arkadaşın anlattığını anlatacaktım ama bu sefer programsız anlatılmış. Fakat sizi engelleyenlerde sil seçeneği çıkıyor bazen kişi meşgul olduğu içinde engelleyebiliyor ve sonrada unutuyor. Bunun için hemen silmeyin biraz zaman tanıyın. Zaten iyi bir karektere sahip ve iyi bir chat yapıyorsanız kimse sizi silmez. | |
|
| | #24 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) verilen ve söylenen programların hepsi birer aldatmaca dünyada microsoft kadar gizliliğe önem veren çok az yazılım firması var bu yüzden söylendiği gibi öyle sizi silenleri öğrenmek öyle basit bi olay değil birkaç tane mutlaka öğrenebilirsiniz ama tamamını asla öğrenemezsiniz ... | |
|
| | #25 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)
valla ben silenlerin hepsini öğrendim zaten o da başka bırseyın değil.
| |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3769 | 28 Dakika Önce 23:29 |
| Nick ve Nick Çeşitleri | ekaraot | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 158 | 1 Saat Önce 22:04 |
| MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri | BrookLyn | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 115 | 2 Hafta Önce 21:42 |
| MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space) | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 495 | 4 Hafta Önce 20:29 |
| MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 15-02-2006 14:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||