| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali ( Dilekçe )
Anlatılan yöntem ile 3 gün içerisnde arkadaşımın çalınan mailini geri aldık size yolladıkları 16 tane soruyu mümkün olduğunca doğru cevaplarsanız size şifrenizi sıfırlamanız için mail yolluyorlar. Asla uğraşmayın geri alamazsınız diyenlere hackerlar istedikleri kadar uğraşsın ki bu çalan bilgileri tamamen değiştirmişti hacked by nefret diye numaralandırmıştı da Önlem almak şayet çalınırsa geri almak istiyenler girip bilgilerini düzenli bir şekilde değiştirip bir kağıda kaydetsinler 16 soruya karşılık verilecek cevap listesi oluşturup saklasınlar | |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali ( Dilekçe )bu arada yontemler işe yarıyor. tek yapmamız gereken 2-3 gun beklemek ve bilgileri dogru yazmak. herkese kolay gelsin | |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
ben geri aldim arkadaslar işe yarıyor eger ilk 15 maddelik mailinize cevap gelmezse aynisini tekrar yollayın oluyor yani deneyin sık sık
| |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
|
ya rıca etsem bırı bana yardımcı olsa bırı benım adresımı kırmıs kullanıyo hıcbır sey yapamıyorum ne yapabılırım keşke cevap verebılme lutfunda bır kısı bulunabılseydı Son Düzenleyen ahmetgns; 21-08-2007 @ 19:31. Sebep: Cevap alabilmek için sabırlı olunuz. | |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
merblar msnim calındı fakat msnim ücretsiz ve güvenliğinden ben sorumluyum sikayette bulunamıyorum.peki bu msn geri alınmaz mı tüm bilgilerim parola sıfırlama gizli soru dahil tüm bilgiler değiştirildi.nolcak simdi.biz ayazdamı kaldık simdi biri bana bi akıl versin
| |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali ( Dilekçe ) | |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali ( Dilekçe )peki deneyelim dövmüyorlarya olmazsa burdayım yine... | |
|
| | #48 (mesaj-linki) | |
| hacklenen msni nasıl alabilirim :(
slm arkadaşlar daha önce bu konuyu açmıştım ama aradım göremedim belki gözümdende kaçmış olabilir gözümden kaçtıysa özür dilerin. Msnim hacklendi ama dosya yoluyla değil gizli sorudan başka yol kalmıyo bi şekilde hacklenmiş işte. Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) yöntemi yaptım ama şifre geri gelmedi .Arkadaşlar eğer başka bi yol biliyosanız bana yardımcı olabilirmisiniz.şimdiden teşekkür ederm.
| |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: hacklenen msni nasıl alabilirim :(
| |||||
|
| | #50 (mesaj-linki) | |
peki msn yoluyla yardım edebilirmisiniz ingilizce olduğu için yapamıyo olabilirim belki cahillik işte
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| alma, dilekçe, geri, hacklenen, mailinizi, İhtimali |
Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Bilgisayarınızda zamanı geri alabilirsiniz / Sistem geri yükleme | green almond | PC/Internet Teknik Destek | 40 | 11-10-2009 18:38 |
| Dilekçe Örnekleri | The Unique | Hukuk | 4 | 02-04-2009 15:11 |
| Geri Halliwell (Geri Halliwell Kimdir? - Geri Halliwell Hakkında) | KisukE UraharA | Müzik ww | 8 | 15-09-2008 13:55 |
| Kurbani Kılıç - Al Alma Gönül Alma | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 15-05-2008 20:54 |
| Dilekçe - Dilekçe Nedir - Dilekçe Hakkında | MaRCeLLCaT | X-Sözlük | 0 | 27-12-2007 11:04 |