Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 04-08-2007   #41 (mesaj-linki)
ailkem
Cvp: Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali ( Dilekçe )

Anlatılan yöntem ile 3 gün içerisnde arkadaşımın çalınan mailini geri aldık size yolladıkları 16 tane soruyu mümkün olduğunca doğru cevaplarsanız size şifrenizi sıfırlamanız için mail yolluyorlar.

Asla uğraşmayın geri alamazsınız diyenlere hackerlar istedikleri kadar uğraşsın ki bu çalan bilgileri tamamen değiştirmişti hacked by nefret diye numaralandırmıştı da

Önlem almak şayet çalınırsa geri almak istiyenler girip bilgilerini düzenli bir şekilde değiştirip bir kağıda kaydetsinler 16 soruya karşılık verilecek cevap listesi oluşturup saklasınlar
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 04-08-2007   #42 (mesaj-linki)

ailkem adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Anlatılan yöntem ile 3 gün içerisnde arkadaşımın çalınan mailini geri aldık size yolladıkları 16 tane soruyu mümkün olduğunca doğru cevaplarsanız size şifrenizi sıfırlamanız için mail yolluyorlar.

Asla uğraşmayın geri alamazsınız diyenlere hackerlar istedikleri kadar uğraşsın ki bu çalan bilgileri tamamen değiştirmişti hacked by nefret diye numaralandırmıştı da

Önlem almak şayet çalınırsa geri almak istiyenler girip bilgilerini düzenli bir şekilde değiştirip bir kağıda kaydetsinler 16 soruya karşılık verilecek cevap listesi oluşturup saklasınlar
haklısın kardes dedigin gibi olsa sorunsuz geri alınabilir ama herkesin boyle bi sey yapacagını sanmıyorum. aklımız ancak calınınca basımıza geliyor. neyse umarım herkes yapar.
bu arada yontemler işe yarıyor. tek yapmamız gereken 2-3 gun beklemek ve bilgileri dogru yazmak. herkese kolay gelsin
Eski 12-08-2007   #43 (mesaj-linki)
hipnotika

ben geri aldim arkadaslar işe yarıyor eger ilk 15 maddelik mailinize cevap gelmezse aynisini tekrar yollayın oluyor yani deneyin sık sık
Eski 21-08-2007   #44 (mesaj-linki)
sen_ben

ya rıca etsem bırı bana yardımcı olsa bırı benım adresımı kırmıs kullanıyo hıcbır sey yapamıyorum ne yapabılırım

keşke cevap verebılme lutfunda bır kısı bulunabılseydı

Son Düzenleyen ahmetgns; 21-08-2007 @ 19:31. Sebep: Cevap alabilmek için sabırlı olunuz.
Eski 24-08-2007   #45 (mesaj-linki)
BySeuS - avatarı

merblar msnim calındı fakat msnim ücretsiz ve güvenliğinden ben sorumluyum sikayette bulunamıyorum.peki bu msn geri alınmaz mı tüm bilgilerim parola sıfırlama gizli soru dahil tüm bilgiler değiştirildi.nolcak simdi.biz ayazdamı kaldık simdi biri bana bi akıl versin
Eski 24-08-2007   #46 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı

scelimx adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merblar msnim calındı fakat msnim ücretsiz ve güvenliğinden ben sorumluyum sikayette bulunamıyorum.peki bu msn geri alınmaz mı tüm bilgilerim parola sıfırlama gizli soru dahil tüm bilgiler değiştirildi.nolcak simdi.biz ayazdamı kaldık simdi biri bana bi akıl versin
hayır tabiki, db de eski bilgileriniz bulunmakta. tarih ve diğer bilgileri doğru verirseniz şifrenizi geri alabilme ihtimaliniz olur.

sen_ben adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya rıca etsem bırı bana yardımcı olsa bırı benım adresımı kırmıs kullanıyo hıcbır sey yapamıyorum ne yapabılırım

keşke cevap verebılme lutfunda bır kısı bulunabılseydı
üzgünüm. sen_ben, mesajınızı görmedik. Bunu kendinize yapılmış bir hareket olarak algılamayın. Ancak Resimdeki anlatımları uygulamanız gerekmekte. kişisel olarak yardımcı olamıyoruz.
Eski 24-08-2007   #47 (mesaj-linki)
BySeuS - avatarı

hellboy726 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
hayır tabiki, db de eski bilgileriniz bulunmakta. tarih ve diğer bilgileri doğru verirseniz şifrenizi geri alabilme ihtimaliniz olur.

üzgünüm. sen_ben, mesajınızı görmedik. Bunu kendinize yapılmış bir hareket olarak algılamayın. Ancak Resimdeki anlatımları uygulamanız gerekmekte. kişisel olarak yardımcı olamıyoruz.

peki deneyelim dövmüyorlarya olmazsa burdayım yine...
Eski 02-11-2007   #48 (mesaj-linki)
_KaRaNTiNa_
hacklenen msni nasıl alabilirim :(

slm arkadaşlar daha önce bu konuyu açmıştım ama aradım göremedim belki gözümdende kaçmış olabilir gözümden kaçtıysa özür dilerin.
Msnim hacklendi ama dosya yoluyla değil gizli sorudan başka yol kalmıyo bi şekilde hacklenmiş işte. Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) yöntemi yaptım ama şifre geri gelmedi .Arkadaşlar eğer başka bi yol biliyosanız bana yardımcı olabilirmisiniz.şimdiden teşekkür ederm.
Eski 03-11-2007   #49 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı
Cvp: hacklenen msni nasıl alabilirim :(

_KaRaNTiNa_ adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm arkadaşlar daha önce bu konuyu açmıştım ama aradım göremedim belki gözümdende kaçmış olabilir gözümden kaçtıysa özür dilerin.
Msnim hacklendi ama dosya yoluyla değil gizli sorudan başka yol kalmıyo bi şekilde hacklenmiş işte. Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) yöntemi yaptım ama şifre geri gelmedi .Arkadaşlar eğer başka bi yol biliyosanız bana yardımcı olabilirmisiniz.şimdiden teşekkür ederm.
Maalesef farklı bir yöntem sunamıyoruz.
Eski 03-11-2007   #50 (mesaj-linki)
_KaRaNTiNa_

peki msn yoluyla yardım edebilirmisiniz ingilizce olduğu için yapamıyo olabilirim belki cahillik işte
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
alma, dilekçe, geri, hacklenen, mailinizi, İhtimali
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Bilgisayarınızda zamanı geri alabilirsiniz / Sistem geri yükleme green almond PC/Internet Teknik Destek 40 11-10-2009 18:38
Dilekçe Örnekleri The Unique Hukuk 4 02-04-2009 15:11
Geri Halliwell (Geri Halliwell Kimdir? - Geri Halliwell Hakkında) KisukE UraharA Müzik ww 8 15-09-2008 13:55
Kurbani Kılıç - Al Alma Gönül Alma KENCISii Türkçe Şarkı Sözleri 0 15-05-2008 20:54
Dilekçe - Dilekçe Nedir - Dilekçe Hakkında MaRCeLLCaT X-Sözlük 0 27-12-2007 11:04