Bilgisayar Teknik Destek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 20-02-2009   #11 (mesaj-linki)
Cvp: Bilgisayar Teknik Destek

Teşekkürler deneyeceğim
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 21-02-2009   #12 (mesaj-linki)
Cvp: Ram?Anakarat?Modem? Suçlu hangisi...

blackbadger adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar öncelikle merhaba ;

Ben aranıza yeni katıldım ve formu gezerken okuduğum kadarı ile gayet ilgili ve bilgi bi formunuz olduğunu gördüm umarım benim sorunumada yardımcı olabilirsiniz.
Hikayeye baştan başlamak istiyorum herşey benim adsl belasından kurtulma ümidi ile uydunete başvurmam ile başladı kampanya ile gelen scientific-atlanta webstar 2000 model tek port modemi deskop pc me usb ile bağladım ,laptop pc me ise ethernet ile bağladım.Buraya kadar fazla bi sorunla karşılaşmadım ancak belli bi süre sonra deskop pc düzensiz aralıklarla kendiliğinden restart atmaya başladı ayrıca deskop pc de bağlantı kopmaları yaşadım ve bağlantılarımdan usb bağlantısını kapayıp açtığımda sorun düzeliyordu ancak düzensiz aralıklarla tekrarlıyordu ve deskop pc restart attıktan sonra ve windows tekrar açıldığında resimde görülen hata raporunu alıyodum

Ardından konuştuğun pc tamircisi sorunun ya ramden yada harddiskten kaynaklana bileceğini ve deskop pc de bulanan 3 adet ramden 2 adet 256mb ram ı cıkarmama sadece kalan 512 mb lık ramle kullanmamı söledi bende dediğini yaptım ve pc 2 gün sürekli açık kaldığı halde sadece gündüzleri 1'er kez restart attı ve aynı hatayı aldım ayrıca bağlantı kopmaları seyrekleşti. Sonra tamirci ile tekrar konuştum ve bu sefer 512 mb lık ramı çıkarmamı söledi ve tekrar 256lıkları taktım ancak bu sefer bağlantı kopmalarım fazlalaştı şu an hala bu konumdayım
Sizden gelebilecek her öneriye açığım deskop pcde süphelendiğim anakart yahut ramlerde mi sorun yoksa uydunet modem demi?
2 Adet 256MB RAM Frekansları kaç mhz?
1 Adet 512MB RAM Frekansları kaç mhz?

512MB RAM Frekansları, diğer RAM'daki farklı ise anakartınız uymuyordur, Herhangi mavi ekranla karşılaştınız mı?

EVEREST ultimate edition (Sistem bilgilendirme yazılımı) indirin diğer RAM'ların frekansları öğrenebilirsiniz

Bütün çalışan programları kapatın, mozilla,opera,chrome,Msn vb aşağıdaki yolu inceleyin komple silin

C:\Documents and Settings\Windows oturum ismi\Local Settings\Temp içindeki komple silin

Daha sonra masaüstüne gelin Bilgisayarıma sağ tıklayın | Özellikler\gelişmiş\hata bildirimi\ Hata bildirimi devre dışı bırak ve önemli hata oluştuğunda bana bildir 2 kutuyu işaretleyin ve pcyi yeniden başlatın.
Eski 22-02-2009   #13 (mesaj-linki)

VolunteeR öncelikle teşekkür ederim

3 ram de 200 mhz, uzun zamandır bu ramleri kulanıyorum mavı ekran ile karşılaşmadım ancak şöyle bi durum var ramlerin 3 nüde aynı anda taktığım anda deskop pc çok kısa aralıklarla restart atıyor . Sadece 512mb lığı taktım sorun devam etti, ardından sadece 256 mb lıkları taktım sorun yine devam etti bende şu an en optimum çözüm olarak 512 mb lık ve bir tane 256 mb lığı taktım 3 ram slotunda bunları sıra ile gezdiriyorum
Sorun ramlerde değil ise bayağı bi boşa zaman kaybı olacak ama başka birşey gelmiyor aklıma
Eski 22-02-2009   #14 (mesaj-linki)
trip1975
system32/qernasvuoebnz

merhaba arkadaşlar,
bilgisayarı yeni açtığımda system32/qernasvuoebnz/dll yüklemede hata veriyor.Ayrıca araç çubuklarında bir sürü başlık yarı türkçe, yarı ingilizceye döndü. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.....
Eski 22-02-2009   #15 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı
Cvp: system32/qernasvuoebnz

trip1975 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merhaba arkadaşlar,
bilgisayarı yeni açtığımda system32/qernasvuoebnz/dll yüklemede hata veriyor.Ayrıca araç çubuklarında bir sürü başlık yarı türkçe, yarı ingilizceye döndü. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.....
İşletim sisteminiz, kullandıgınız anti virüs programları vs. hakkında kısa bilgiler verirseniz daha açıklayıcı cevaplar alabilirsiniz.

İlk bakışta dll yukleme hatası, muhtemelen dosyanın sistemden silinmesi yüzünden oluşan bir hata. Sistem dosyaları, virüsler tarafından ya da sistem dosyalarına giren virüsleri temizleyen (silen) anti virüs programları tarafından silinir. İlk çözüm yolu, bu hatayı ilk ne zaman aldıysanız bilgisayarınızı o tarihe göre sistem geri yükleme yapınız. Eğer aynı sorun devam ederse format yapabilirsiniz.

Sistem Geri Yükleme Nasıl Yapılır;

Başlat > Çalıştır 'a restore yazıp ENTER 'a basın,
Açılan penceredeki rstrui dosyasına çift tıklayın,
Yeni açılan pencerede sağ yukarı bölümde "Bilgisayarımı Önceki Zaman Göre Yukle" seçeneğini işaretleyip alt kısımdan İleri tuşuna tıklayın.
Sayfanın devamında karşınıza takvim çıkacaktır. Takvimden yüklemek istediğiniz tarihi seçip İleriyi tıklayın.
Eski 22-02-2009   #16 (mesaj-linki)

selam arkadaşlar... benim sorunum pc de yazı yazarken aynı harfi arka arkaya iki defa kullanamıyorum hızlı bir şekilde(kulanmam için 3 saniye kadar eylem yapmamam gerekiyor) bu silme tuşundada aynı bunun neden olduğunu bilmiyorum. ama çok sinirimi bozuyor yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekürler...
Eski 23-02-2009   #17 (mesaj-linki)
AngelFRANTIX - avatarı

gulumse86 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
selam arkadaşlar... benim sorunum pc de yazı yazarken aynı harfi arka arkaya iki defa kullanamıyorum hızlı bir şekilde(kulanmam için 3 saniye kadar eylem yapmamam gerekiyor) bu silme tuşundada aynı bunun neden olduğunu bilmiyorum. ama çok sinirimi bozuyor yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekürler...

Denetim masası / Klavye

ayarlar bunun gibi yada buna yakın olmalı...
Eski 23-02-2009   #18 (mesaj-linki)
psychopat - avatarı
Oturum Açma Ekranı

Oturum açma kapatma ekranım değişti düzeltemyorum bu hatayla karşılaşıyorum Forum arşivinde bi yol buldum ağ bağlantılarının özelliklerinden yapılan ama olmadı ordanda.
Nasıl düzeltebilirim???
Eski 23-02-2009   #19 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı
Cvp: Oturum Açma Ekranı

psychopat adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Oturum açma kapatma ekranım değişti düzeltemyorum bu hatayla karşılaşıyorum Forum arşivinde bi yol buldum ağ bağlantılarının özelliklerinden yapılan ama olmadı ordanda.
Nasıl düzeltebilirim???

Netware programını sisteminizden kaldırmak için öncelikle ağınızda bulunan yazıcıları Denetim Masası' ndan kaldırın. Netware yazılımı sistemin ethernet kartı üzerine kurulan bir yazılımdır, kaldırmak için Denetim Masası > Ağ Bağlantıları ve Yerel Ağ' ın özellikler bölümüne gidin. Burada Netware' in kurulmuş olduğunu göreceksiniz. Programa sağ ile tıklayıp özellikler bölümüne gidin ve kaldırın.

NetWare için İstemci Hizmeti’ni yüklemek için

1. Ağ Bağlantıları’nı açın.
  2. Bir yerel ağ bağlantısını sağ tıklatın, ardından Özellikler'i tıklatın.
  3. Genel sekmesinden Yükle'yi tıklatın.
  4. Ağ Bileşeni Türünü Seç iletişim kutusundan İstemci’yi ve sonra Ekle’yi tıklatın.
  5. Ağ İstemcisi Seç iletişim kutusundan Client Service for NetWare’i ve sonra Tamam’ı tıklatın.
Önemli
  • Client Service for NetWare, Windows Server 2003 ve Windows XP’nin 64 bit sürümlerinde yoktur.
Notlar
  • Ağ Bağlantıları’nı açmak için Başlat’ı, sonra Denetim Masası’nı tıklatın ve Ağ Bağlantıları’nı çift tıklatın.
  • Client Service for NetWare’i yüklemek için Administrators grubunun üyesi olmanız gerekir.
  • NetWare için İstemci Hizmeti’ni yüklediğinizde, tüm bağlantılarınız için yüklenmiş olur. Client Service for NetWare yüklenmesini istemediğiniz bağlantılar için, ilgili bağlantıyı sağ tıklatın, Özellikler’i tıklatın ve Genel veya sekmesinde Client Service for NetWare onay kutusunu temizleyin.
  • Client Service for NetWare’in düzgün şekilde çalıştığını onaylamak için komut istemine net view /network:nw yazın. Kullanılabilir NetWare sunucularının listesinin görüntülenmesi gerekir.
Eski 23-02-2009   #20 (mesaj-linki)
psychopat - avatarı

çok saol hallettim sayende yoksa ayarım kaçmak üzereydi laptopu kırcaktım
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
bilgisayar, destek, teknik
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Bilgisayar Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
ADSL Teknik Destek karamgozlu PC/Internet Teknik Destek 91 2 Hafta Önce 23:54
MSN İfadeleri Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 27 09-09-2008 22:15
Messenger Plus! - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 495 09-09-2008 21:45
Bilgisayar (PC) Oyunları - Teknik Destek RuffRyders Arşive Kaldırılan Konular 61 09-09-2008 21:24
Msn Teknik Destek İstiyorum yquai Arşive Kaldırılan Konular 2 11-04-2008 09:53