| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bilgisayar Teknik Destek
Teşekkürler deneyeceğim
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ram?Anakarat?Modem? Suçlu hangisi...1 Adet 512MB RAM Frekansları kaç mhz? 512MB RAM Frekansları, diğer RAM'daki farklı ise anakartınız uymuyordur, Herhangi mavi ekranla karşılaştınız mı? EVEREST ultimate edition (Sistem bilgilendirme yazılımı) indirin diğer RAM'ların frekansları öğrenebilirsiniz Bütün çalışan programları kapatın, mozilla,opera,chrome,Msn vb aşağıdaki yolu inceleyin komple silin C:\Documents and Settings\Windows oturum ismi\Local Settings\Temp içindeki komple silin Daha sonra masaüstüne gelin Bilgisayarıma sağ tıklayın | Özellikler\gelişmiş\hata bildirimi\ Hata bildirimi devre dışı bırak ve önemli hata oluştuğunda bana bildir 2 kutuyu işaretleyin ve pcyi yeniden başlatın. | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
VolunteeR öncelikle teşekkür ederim 3 ram de 200 mhz, uzun zamandır bu ramleri kulanıyorum mavı ekran ile karşılaşmadım ancak şöyle bi durum var ramlerin 3 nüde aynı anda taktığım anda deskop pc çok kısa aralıklarla restart atıyor . Sadece 512mb lığı taktım sorun devam etti, ardından sadece 256 mb lıkları taktım sorun yine devam etti bende şu an en optimum çözüm olarak 512 mb lık ve bir tane 256 mb lığı taktım 3 ram slotunda bunları sıra ile gezdiriyorum Sorun ramlerde değil ise bayağı bi boşa zaman kaybı olacak ama başka birşey gelmiyor aklıma | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| system32/qernasvuoebnz
merhaba arkadaşlar, bilgisayarı yeni açtığımda system32/qernasvuoebnz/dll yüklemede hata veriyor.Ayrıca araç çubuklarında bir sürü başlık yarı türkçe, yarı ingilizceye döndü. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim..... | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| Cvp: system32/qernasvuoebnzİlk bakışta dll yukleme hatası, muhtemelen dosyanın sistemden silinmesi yüzünden oluşan bir hata. Sistem dosyaları, virüsler tarafından ya da sistem dosyalarına giren virüsleri temizleyen (silen) anti virüs programları tarafından silinir. İlk çözüm yolu, bu hatayı ilk ne zaman aldıysanız bilgisayarınızı o tarihe göre sistem geri yükleme yapınız. Eğer aynı sorun devam ederse format yapabilirsiniz. Sistem Geri Yükleme Nasıl Yapılır; Başlat > Çalıştır 'a restore yazıp ENTER 'a basın, Açılan penceredeki rstrui dosyasına çift tıklayın, Yeni açılan pencerede sağ yukarı bölümde "Bilgisayarımı Önceki Zaman Göre Yukle" seçeneğini işaretleyip alt kısımdan İleri tuşuna tıklayın. Sayfanın devamında karşınıza takvim çıkacaktır. Takvimden yüklemek istediğiniz tarihi seçip İleriyi tıklayın. | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
selam arkadaşlar... benim sorunum pc de yazı yazarken aynı harfi arka arkaya iki defa kullanamıyorum hızlı bir şekilde(kulanmam için 3 saniye kadar eylem yapmamam gerekiyor) bu silme tuşundada aynı bunun neden olduğunu bilmiyorum. ama çok sinirimi bozuyor yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekürler...
| |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bilgisayar Teknik DestekDenetim masası / Klavye ![]() ayarlar bunun gibi yada buna yakın olmalı... | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
| Oturum Açma Ekranı | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Oturum Açma EkranıNetware programını sisteminizden kaldırmak için öncelikle ağınızda bulunan yazıcıları Denetim Masası' ndan kaldırın. Netware yazılımı sistemin ethernet kartı üzerine kurulan bir yazılımdır, kaldırmak için Denetim Masası > Ağ Bağlantıları ve Yerel Ağ' ın özellikler bölümüne gidin. Burada Netware' in kurulmuş olduğunu göreceksiniz. Programa sağ ile tıklayıp özellikler bölümüne gidin ve kaldırın. NetWare için İstemci Hizmeti’ni yüklemek için
| |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
çok saol hallettim sayende yoksa ayarım kaçmak üzereydi laptopu kırcaktım | |
|
![]() |
| Etiketler |
| bilgisayar, destek, teknik |
Bilgisayar Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| MSN İfadeleri Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 27 | 09-09-2008 22:15 |
| Messenger Plus! - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 495 | 09-09-2008 21:45 |
| Bilgisayar (PC) Oyunları - Teknik Destek | RuffRyders | Arşive Kaldırılan Konular | 61 | 09-09-2008 21:24 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |