Arama

Bilgisayar Teknik Destek - Sayfa 3

Güncelleme: 23 Haziran 2018 Gösterim: 126.639 Cevap: 95
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
19 Mayıs 2009       Mesaj #21
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
zeyno_8174 adlı kullanıcıdan alıntı

SERVER DA MSN KAYDI TUTULUR MU? TUTULDUĞU NASIL ANLAŞILIR. TUTULUYORSA NASIL SİLİNİR.

Ne tür bir serverdan bahsettiğinizi bildirmemişsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar
NOT: Teknik destek amaçlı konu açmak yerine, daha önceden açılmış olan teknik destek konularına sorunlarınızı yazabilirsiniz.
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
BrookLyn - avatarı
BrookLyn
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2009       Mesaj #22
BrookLyn - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
BySeuS adlı kullanıcıdan alıntı

Brooklyn dediğin programı çalıştırdım diğer bi bela mavi ekran hatası yaptı sonlarda allahtan toparladım.. Yinede yardımın için çok saol

Virüs'den dolayı mavi ekran alıyor olabilirsin... Eğer kayda değer bir verin yoksa komple format atmanı tavsiye ederim bilgisayarına...
Sponsorlu Bağlantılar
BrookLyn - avatarı
BrookLyn
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2009       Mesaj #23
BrookLyn - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
bserpen adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba ben akşam pc mi kapattım sabah açayım dedim fakat açmıyor.pc çalışıyor ama ekran ışığı yanıp sönüyor.ekran kartımı değiştirdim ama yine açmıyor ne yapmam lazım yardım lütfen.

Çift ram kullanıyorsanız bir tanesini çıkartıp diğeri ile çalıştırmayı deneyin, olmazsa diğer ram'i tek olarak çalıştırıp deneyin. USB girişlerinizi kontrol edin, usb girişlerinin ağzında bulunan teller sağa sola eğik ve değiyor ise ise makina şase yaptığından dolayı açmaz.

Ekranın gelmemesi bir çok nedenden kaynaklanıyor olabilir.
CrasHofCinneT - avatarı
CrasHofCinneT
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
3 Haziran 2009       Mesaj #24
CrasHofCinneT - avatarı
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
Alıntı
cjaycxman adlı kullanıcıdan alıntı

ilgilenen arkadaşlara selamlar olsuneskiden cep telefonumla bilgisayarım arasında bağlantı yapıyordum şimdi ise yapamıyorum bilimeyen aygıt uyarısı alıyorum büyük ihtimalle hafıza kartında virüs var ve nasıl temizleyeceğimi bilemiyorum bi kerem görsün içindekileri alıym sonra komple biçimlendirme yapıcam bu konu üzerinde uzman bilgili bi arkadaş var mı acaba ne yapmam gerek reims cjay39

ilgilenen arkadaşlara selamlar olsuneskiden cep telefonumla bilgisayarım arasında bağlantı yapıyordum şimdi ise yapamıyorum bilimeyen aygıt uyarısı alıyorum büyük ihtimalle hafıza kartında virüs var ve nasıl temizleyeceğimi bilemiyorum bi kerem görsün içindekileri alıym sonra komple biçimlendirme yapıcam bu konu üzerinde uzman bilgili bi arkadaş var mı acaba ne yapmam gerek reims cjay39 kablo ile kullanıyorum nod 32 programını kullanıyorum format atsam da pc me hiç bişekilde görmüyorMsn Cry

Diğer usb girişlerini denediniz mi ? Bilgisayarınızın diğer usb girişlerini kullanarak bağlanmaya çalışın.
Son düzenleyen Safi; 28 Ekim 2017 19:23
Ölmediğine sevindim, hala acı çekebiliyorsun...
ozti - avatarı
ozti
Ziyaretçi
12 Temmuz 2009       Mesaj #25
ozti - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
zuhurrap adlı kullanıcıdan alıntı

ya yükledim ama gene olmadı:s

Ayarları yanlızca monitör'den değil , Denetim masasından ekran kartı'nın menüsüne girip monitör ayalarından doğru piksel'leri seçip masaüstünde boş bir yerde iken özellikler deyip ayarlar tab'ından da ekran çözünürlüğünüzü kontrol edin..

Bunların haricinde bir sorun yaşıyorsanız kasanızı bir teknik servise götürüp yardım almanızda fayda var.Görmeden çok fazla sağlıklı bilgi alışverişinde bulunulamıyor.
ozti - avatarı
ozti
Ziyaretçi
12 Temmuz 2009       Mesaj #26
ozti - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
tugrul1907 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaslar pc yenıden topladım amd 64 x2 black edıtıon ıslemcı var 4gb kıngston ram ve ecs black serıes GF8200A anakartım var ancak topladım gunden berı sureklı bı arıza cıkartıyo vısta veya wındows kuramıyorum sureklı sata ıle veya baska bıse ılgılı hata verıyo..anca xp uzerıne yukseltme yapıyorum su an 1024x768 32 bit cozunurlulukte calısmıyo ekran gıdıp gelıyo..sorunu anlıyamadım pc herturlu ıslemı cok hızlı yapıyo ancak oyunlarda donma yapıyo ustundekı ekran kartıda cok guclu dıe bılıyorum..sorun ne yardım edermısınız..


Format'tan sonra windows'un doğru ve eksiksiz kurulu olduğuna emin olun , driverlarınızı güncelleştirin ve eksiksiz yükleyin , donanınmsal olarak tüm parçaların tam performans ile çalıştığından emin olun , bilgisayar optimize programlarından birisini kurun olası hatalar için taratın..Daha detay'lı bilgi verebilmemiz için hata'yı tam olarak söyleyin yada hata kod'u belirtin..
ozti - avatarı
ozti
Ziyaretçi
23 Temmuz 2009       Mesaj #27
ozti - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
baynalisa adlı kullanıcıdan alıntı

DİSÜSTÜ BİLGİSAYARIMI VİSTA'DAN XP'YE YÜKSELTECEKTİM. İKİ BİRİMİ TEK BİRİM YAPTIM. ŞİMDİ HİÇ BİR ŞEKİLDE HİÇ BİR BİRİME ULAŞAMIYORUM. HİÇ BİR CD'Yİ GÖRMÜYOR. NE YAPABİLİRİM.

Vista'dan XP'ye yükseltmek demek nedemek ?

Vista kurulu olan bir sistemi kaldırıp XP kuruyorsanız ve format yolu ile yani cd'yi takıp bios'tan başlatıp Xp kuruyorsanız bir sorun olmaması gerekli , isterseniz şu an disk'i görüyorsa üzerine gelip biçimlendirmeyi deneyin..
ozti - avatarı
ozti
Ziyaretçi
4 Ağustos 2009       Mesaj #28
ozti - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
yakuphan adlı kullanıcıdan alıntı

Ben bir bilgisayar alacağım ama bilgisayarın iyisinden kötüsünden anlamıyorum yani teknik özliginden bilenler yazınlar alınca nasıl bir özellik aramalıyım bekliyorum Lütfen.Msn Sarcastic

Ne amaçla kullanıcaksınız oyun ağırlıklımı? , sadece internet mi? , grafik ağırlıklı programlar vs kullanıcakmısınız ? Diz üstü bilgisayar mı ? Masa üstü bilgisayar mı ? Bunların cevabını verirseniz istediğiniz yönde daha iyi bir bilgisayar önerebilirim , birde fiyat aralığı belirtirseniz iyi olur..
boxer96 - avatarı
boxer96
Ziyaretçi
4 Ağustos 2009       Mesaj #29
boxer96 - avatarı
Ziyaretçi
Donanımlar şunlar;

--Gigabyte MA790FXT-UD5P 790X DDR3 1333 2xPCI-Ex GLa --Anakart

--Amd Phenom X4 9650 2.3GHz Quad Core 4Mb AM2+ --İşlemci

--6GB DDR3 HyperX 1866Mhz CL9 (9-9-9-27) (3*2GB)XMP --Bellek

--1 TB Seagate 5900rpm 32MB Cache NCQ SATA-2 Hdd --Sabit disk

--SAPPHIRE ATI HD4850X2(256Bit) 2GB DDR3 AVIVO 16X --Ekran Kartı (Bu arada oyun için bit mi önemli mi ? Yani 1 gb 512 bit daha mı iyi olur hocam ? ) Msn Grin Msn Grin

--Atx Asus P4 TA-891 350W Siyah Kasa

--20 HP PVL FV584AA 2009V LCD 5MS GEN.EKR.

--Ya aslında komik oldu monitöre kasaya kadar ama ben 12 yaşında bi çocuqum ne beklersiniz ?Msn Cool Msn Confused Msn Thinking
ozti - avatarı
ozti
Ziyaretçi
4 Ağustos 2009       Mesaj #30
ozti - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
cHamiL adlı kullanıcıdan alıntı

meraba arkadaslar benim aidata laptop um var xp kurulurken ses kartını yüklememişler olsa gerek ki laptoptan ses gelmio... bana yardımcı olabilir misiniz??

Masaüstünden Bilgisayarım>Özellikler>Donanım>Aygıt Yöneticisi'ne gelin Ses Yazan kısımda herhangi bir hata işareti varmı yani sarı bir üçgende ünlem işareti var ise dediğiniz gibi driver'ı kurulu değildir ses kartınızın modeli ne ise bakıp internetten indirip kurabilirsiniz.

Benzer Konular

2 Aralık 2013 / Misafir Bilgisayar
31 Aralık 2012 / karamgozlu Bilgisayar
9 Eylül 2008 / Misafir Sosyal Ağlar
29 Nisan 2018 / _EKSELANS_ Telefon
10 Haziran 2015 / _EKSELANS_ Telefon