| | #1 (mesaj-linki) |
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Güncelleme: Bu tarihten itibaren lütfen sorularınız için önce forumda arama yapınız sonra PC/Internet Teknik Destek forumunda yeni konu açarak sorunuzu yöneltiniz. Yazılım/Donanım/Internet sorularınızı bu konu altında belirtebilirsiniz ![]() Lütfen teknik destek talebinde bulunmadan önce kullandığınız donanımlar hakkında, işletim sisteminiz hakkında, internet bağlantı türünüz hakkında ve diğer teknik detaylar hakkında mümkün olduğunca bilgi vermeye çalışınız... Son Düzenleyen NeutralizeR; 18-02-2006 @ 21:36. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Selam, ben google ve gmail adreslerini açamıyorum (google.com.tr açılıyor) yardımcı olursanız sevinirim. ilginize şimdiden teşekkurler Son Düzenleyen XmXaNiaq; 30-08-2005 @ 15:46. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Google Toolbar Kullanıyorsan Ayarlarını Kontrol et. www.google.com ve www.google.com.tr farkı yok Tr uzantılı diğeri dünya geneli. G- Mail Adresi ise www.gmail.com bu siteye giremiyorsan İnternet Explorer Ayarlarını Düzenle Tanımla Bilgisini Falan Sil. Sorun devam ederse daha açıklayıcı yazarsanız yardımcı oluruz kolay gelsin. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
waLLa bendede giriş yapma sorunu war... dolduruyorum alanları gerekli yerleri kaydı tamamla diyorum olmuyo ![]() (Yeniden msxlabsa dönmek güzelmiş beee )
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
İyiki açıklayıcı yazın dedim.. G-Mail Hesabına Giriş Yaparkenmi Donuyor Explorer Açılırkenmi Donuyor Tam Yazın. Yinede Alternatiflerimi Söylüyeceğim. İnternet Explorer Ayarlarınızı Kontrol Edin Yapılandırdığınız Ayarlarını Varsayılana Çevirin Trojan veya Zarar'lı Eklentilerden Etkilenmiş Olabilir Sorununuz Devam Eder İse Virus Scan Yapın Google Toolbar'ı Veya Eklentileri Kaldırın Yapabileceğiniz Olanakları Yapın Sorun Kalmaz. | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| pc hakkında sorular, pc soru, pc soru cevap, pc soru cevapları, pc sorular, pc soruları, pc teknik, pc teknik destek, pc teknik forum, soru cevap.pc .com, |
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Fıkralar/Komik Olaylar | Blue Blood | Yazın Hayatı | 1249 | 2 Gün Önce 00:46 |
| Messenger Plus! - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 495 | 4 Hafta Önce 20:45 |
| İslam Ansiklopedisi | tangozcan | Müslümanlık/İslamiyet | 21 | 25-08-2008 09:18 |
| Ezan Nedir? Ezan Hakkında | ThinkerBeLL | Müslümanlık/İslamiyet | 9 | 15-07-2008 04:19 |
| Küresel Politikalar ve Türkiye'de Madencilik Sektörü | CANCER_TURK | Satırlarla Türkiye | 10 | 24-02-2006 19:28 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||