| | #51 (mesaj-linki) |
| | Cvp: ADSL Teknik Destek Alakanız için teşekkürler. Ama telefon diğer odada zaten o telefon açıldığı zaman bağlantı kopuyor. Telefona kadar herşey tamam. Bir sorun orası işte. |
|
| | #52 (mesaj-linki) | |
Cvp: ADSL Teknik Destek Alıntı:
Eğer bağlantı şeklini değiştirmez iseniz buna katlanmak zorundasınız. Modemden telefona giden hattı socet ten göndermek zorundasınız. Sevgiyle kalın. | ||
|
| | #53 (mesaj-linki) |
Cvp: ADSL Teknik Destek
alınacak modem alınırken modemin gelişmiş özelliklerini bulunduğu modemler almak her zaman daha iyidir.Server ortamı için modem alcaksan dhcp,nat ,firewall,dmz,vpn,dyndns gibi özellikleri olan modemlerden almak gerekir. airties,zyxell modemleri tavsiye ederim. ev için alacaksan nat ve dyndns özelliği muhakkak olmasına önem göster yarın yada bir gün uzak masaüstü kullanmak vb.. istersen bunları nat olmadan yapamazsın kac portlu olması daha iyi olur diyorsun bence tek portlu olsun ama düzgün olsun. cünkü onu switch len coğaltabilirsin... kac gb olayına ise vallahi orasını sen bilirsin.ne kadar süreli internet kullanırsa ona göre al.ama cok program indiririm diyorsan (film,sinema vb indiririm diyorsan) o zaman limitsiz almanı tavsiye ederim.. Murat ERUSTA Son Düzenleyen ThinkerBeLL; 21-05-2008 @ 21:22. Sebep: İletişim adreslerinizi vermeyiniz. | |
|
| | #54 (mesaj-linki) |
Cvp: ADSL Teknik Destek selamlar butun tuhafliklar beni buluyor benim ip numaram daha once 85 ile basliyordu 2 gun once fabrika ayarlarini yaptim dun yeni bir siteye girdim orada ip numaram 81 ile basladigini gordum adsli kaldirip tekrar kurdum ayni bilgi den adsl hizmet programi guncelleme bastim ftp ye ulasilamiyor tekrar deneyiniz yaziyor. ip numarasi degisirmi? airties -205 kullaniyorum | |
|
| | #55 (mesaj-linki) | |
Cvp: ADSL Teknik Destek Alıntı:
IP adresinin alınması ve değişiklik oluşması sizinle birebir etkili bir durum değildir. FTP sitelerine ulaşamamazlık IP den kaynaklanan bir durum değildir. O sadece internette kimliğinizin olduğunu göstermek içindir. Yinede çok sorun olarak görünüyorsa statik IP gibi alabilirsiniz. Ağ Komşularını açın, buradan bulunduğunuz ağ üzerine sağ tıklayın, özellikler diyin, (ya da kısaca saatin yanında bulunan çift monitör e tıklayın) ve açılan pencereden özellikleri seçin. Yine açılan pencereden liste bölümünden TCP/IP ... ye iki kez tıklayarak açılan pencereden Aşağıdaki IP adresini al diyerek alt bölüme istediğiniz IP yi yazın. Bi alta geçtiğinizde kendisi 255 ten başlayarak oluşturacaktır. Onun altındakini sizin doldurmanız gerekiyor. Burada modemin kendi IP sini yazmanız daha iyi olacaktır. Yanlış hatırlamıyorsam Airties modemlerin iç IP si 192.168.2.1'di. Başka bir şekilde modemin web arayüzünden girerek buradan iç IP yi [mac adresini de bilmeniz gerekiyor, bunu da yine IP yi değiştirmek için açılan pencerede bulunan ayrıntılar sekmesinden öğrenebilirsiniz] değiştirebilirsiniz. Not: İç IP; ethernet modemlerin kendi içinde oluşturduğu ağ ve koruma kimliği, dış IP de; internete çıkış IP niz. | ||
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| adsl hizmet numaram, adsl hizmet numaram kaç, adsl numaram, adsl numaram kaç, adsl numarası, airties adsl hizmet programı, airties ip, aır tıes teknık destek, hizmet numaram, ip numaram kaç, |
ADSL Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN İfadeleri Teknik Destek | ThinkerBeLL | Arşive Kaldırılan Konular | 27 | 09-09-2008 22:15 |
| Messenger Plus! - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 495 | 09-09-2008 21:45 |
| MessengerDiscovery - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 2075 | 09-09-2008 21:45 |
| Göz Kırpmaları - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 41 | 09-09-2008 21:45 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||