Arama

ADSL Teknik Destek - Sayfa 10

Güncelleme: 31 Aralık 2012 Gösterim: 71.947 Cevap: 104
Amras_Elanesse - avatarı
Amras_Elanesse
Ziyaretçi
3 Kasım 2009       Mesaj #91
Amras_Elanesse - avatarı
Ziyaretçi
Evet müşteri hizmetleri konusunda size katılıyorum.Aradığımda tatminkar cevaplar alamadım.
Bu arada siz sıfırlamakla reset atmayı kastediyorsunuz.Evet ben bir kaç kez denedim kullanıcı adını ve şifreyi doğru girdim fakat program gene hata verdi.
Sponsorlu Bağlantılar
Forumda verilen bir kaç adsl kota programınıda indirdim fakat onlardanda bir sonuç alamadım.Ağ ile program uyuşmuyor bir türlü.
Programı kullanmadıgımdan beri ttnet faturaları hep limitin üstünde geliyor.Bende şuan ne yapabilceğimi bilmiyorum Msn Happy
Teşekkürler.

ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
3 Kasım 2009       Mesaj #92
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Amras_Elanesse adlı kullanıcıdan alıntı

Evet müşteri hizmetleri konusunda size katılıyorum.Aradığımda tatminkar cevaplar alamadım.
Bu arada siz sıfırlamakla reset atmayı kastediyorsunuz.Evet ben bir kaç kez denedim kullanıcı adını ve şifreyi doğru girdim fakat program gene hata verdi.
Sponsorlu Bağlantılar
Forumda verilen bir kaç adsl kota programınıda indirdim fakat onlardanda bir sonuç alamadım.Ağ ile program uyuşmuyor bir türlü.
Programı kullanmadıgımdan beri ttnet faturaları hep limitin üstünde geliyor.Bende şuan ne yapabilceğimi bilmiyorum Msn Happy
Teşekkürler.

Şunu yapabilirsiniz: http://adslkota.ttnet.net.tr 'den kotanızı takip edin. Hem oradaki bilgi programın gösterdiği bilgiden daha doğru. Program kotanızı ~%13 eksik gösterir.
dessiris - avatarı
dessiris
Ziyaretçi
10 Nisan 2010       Mesaj #93
dessiris - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ne olur yardım edin. ilk kez ilginç bi problemle karşılaşıyorum, kime sorsam yardımcı olamadı. kablolu modemden biri usb diğeri ethernel olmak üzere intermnete bağlanıyoruz. ben laptoptan ethernetle, diğer kişi pc'den usb ile bağlanıyor. yıllardır aynı anda netteyken haliyle çok az bi hız düşmesi haricinde bağlantıda sorun yaşanmazdı. bu arada 1 mbit limitsiz. 2haftadır artık aynı anda bilgisayarlar nete bağlandığında, benim laptopta hızım 56kya düşüyor nerdeyseMsn ConfusedMsn Confused..iki bilgisayarda da virüs yok. zaten tek tek bağlandıklarında sorun yok. ama artık iki kişi aynı anda bağlanamıyor. sadece benim hızım düşüyor. bunun ne deni modem midir yoksa ben sağlam bi virüs yedim de o mu tetikliyor. ne olur bi yol gösterin. hızın yavaşlığından saçımı başımı yolucam artık..bu arada bağlantı için teknik servisi de aradım internet sağlayıcının, sorun yok dedilerMsn ConfusedMsn Confused
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
10 Nisan 2010       Mesaj #94
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
dessiris adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar ne olur yardım edin. ilk kez ilginç bi problemle karşılaşıyorum, kime sorsam yardımcı olamadı. kablolu modemden biri usb diğeri ethernel olmak üzere intermnete bağlanıyoruz. ben laptoptan ethernetle, diğer kişi pc'den usb ile bağlanıyor. yıllardır aynı anda netteyken haliyle çok az bi hız düşmesi haricinde bağlantıda sorun yaşanmazdı. bu arada 1 mbit limitsiz. 2haftadır artık aynı anda bilgisayarlar nete bağlandığında, benim laptopta hızım 56kya düşüyor nerdeyseMsn ConfusedMsn Confused..iki bilgisayarda da virüs yok. zaten tek tek bağlandıklarında sorun yok. ama artık iki kişi aynı anda bağlanamıyor. sadece benim hızım düşüyor. bunun ne deni modem midir yoksa ben sağlam bi virüs yedim de o mu tetikliyor. ne olur bi yol gösterin. hızın yavaşlığından saçımı başımı yolucam artık..bu arada bağlantı için teknik servisi de aradım internet sağlayıcının, sorun yok dedilerMsn ConfusedMsn Confused

Dizüstü USB'den, masaüstü Ethernet'ten bağlandığında sonuç ne oluyor? Eğer o sefer masaüstü yavaş bağlanırsa sorun bilgisayarlarla alakalı değildir.

Modemi sıfırlamayı da denemelisiniz.

Modemin firmware güncellemesi varsa kurmanız da yararlı olabilir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Nisan 2010       Mesaj #95
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

modem bilgilerine ulasma

sad
Empress - avatarı
Empress
Ziyaretçi
25 Ağustos 2010       Mesaj #96
Empress - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar benim 2 gün önce Net Hızım 700kb tan 60kb a düştü.. Bunun nedeni ne olabilir ? Download neredeyse yapamıyorum Msn Confused Yardımcı olursanız çok sevinirim Msn Happy
azsuz - avatarı
azsuz
Ziyaretçi
19 Eylül 2010       Mesaj #97
azsuz - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar adsl konusunda pek tecrübeli değilim. bir yerde okudum biz interneti iki kişi paylaşıyoruz. adsl için kullanımlarda sinyal gücünün önemi yok yazıyordu bir yerde bu doğrumu ?
ortak kullandığımız kişinin bilgisayarı 3 çubuk çekiyor benimki 4-5 çubuk çekiyor ama internet hızlarına baktığımda ikiside aynı adsl için sinyal gücü önemli mi?

bide modem 17-18 saat açık dursa bir şey olurmu?

modem ve bilgisayar ayda günde modem 8 saat bilgisayar 5 saat açık dursa bunlara ayda kaç tl elektrik faturası gelir?
modemler çok elektrik yakıyormu modemim zyxel
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Ekim 2010       Mesaj #98
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

modem bilgilerine ulasma ile ilgili daha fazla bilgi istiyorum

modem bilgimi goremiyorum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Ocak 2011       Mesaj #99
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar benim modemim bozuldu bende kuzenımin ttnetten ücretsiz aldığı modemi aldım pcye takıp resetledim sonra drivri yklerken kullanıcı adı ve şifre sordu kendi kullanıcı adı şifremi yazdım fakat yanlış diyor biri bu konuda yardım edebilirmi modem modeli zyxel
35x35 - avatarı
35x35
Ziyaretçi
17 Mayıs 2011       Mesaj #100
35x35 - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba

benim net gidiyordı hep sonra ttnet aradim orada sifirlamislar sonra burda yükleyin tekrar modemin cdsinden dediler yükledim halada net bazen kopuyor bu durumda ne ypmalıyım sizce ??