Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 23-06-2008   #61 (mesaj-linki)
Cvp: ADSL Teknik Destek

Ben 4 GB lık kulanıyorum am bazı aylar video çok izledim için katoyı hemen dolduruyordum
bunun için video izlemeyi düşünüyorsan limitsiz al daha iyi ,varsa komşun filan modemle çoğultın kulanın sorun çıkmaz
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 04-08-2008   #62 (mesaj-linki)

BİZİM İŞYERİNE TTNET HEDİYESİ BİR MODEM GETİRDİLER ÜYE OLMUŞLAR MODEM ALMIŞLAR. AMA NE YAZIKKKİ BEN ETERNET İE BAĞLANAMIYORUM NETTEN İNDİRDİĞİM KOLAY KURULUM PROGRAMI İLE SONUNA KADAR GELİO PİKATEL COMBOMAX BULUNAMADI DİYOR.TCMI DEN KENDİM GİRDİM IP ADRESİNİ FALAN GENE OLAMDI INT. EX. DEN GİRİYİM DEDİM OLMADI. RESETLEDİM OLMADI MODEMMİ BOZUK ACABA Bİ AKIL VERİN LÜTFEN
Eski 04-08-2008   #63 (mesaj-linki)

Alıntı:
cettindir adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
BİZİM İŞYERİNE TTNET HEDİYESİ BİR MODEM GETİRDİLER ÜYE OLMUŞLAR MODEM ALMIŞLAR. AMA NE YAZIKKKİ BEN ETERNET İE BAĞLANAMIYORUM NETTEN İNDİRDİĞİM KOLAY KURULUM PROGRAMI İLE SONUNA KADAR GELİO PİKATEL COMBOMAX BULUNAMADI DİYOR.TCMI DEN KENDİM GİRDİM IP ADRESİNİ FALAN GENE OLAMDI INT. EX. DEN GİRİYİM DEDİM OLMADI. RESETLEDİM OLMADI MODEMMİ BOZUK ACABA Bİ AKIL VERİN LÜTFEN
Modemde herhangi bir arıza veya bilgisayar tarafından görünmeme durumu yoksa modemi Ethernet girişine bağladıktan sonra Web Arayüzünden ulaşabilmeniz gereklidir. Ethernet girişinden başka bi modem deneyin ve bu bölümün çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Modem diğer bilgisayarlarda kullanılabiliniyorsa bu aygıtta sorun yok demektir.

Internet Explorer adres çubuğuna 192.168.7.1 yazıp enter'layın. Yine açılmaz ise ethernet girişinizde sorun vardır. Harici bir ethernet kartı almanız gerekiyor bunun için, 10 ytl civarında.

Not: Ethernet girişleri on-board olarak görünür ancak PCI arabirimi üzerinden çalışır. Yani siz harici bir kart alıp takmış olsanız da farkeden herhangi bir durum olmayacaktır.

Alttaki ekten Web Arayüzünün yapılandırılmasıyla ilgili belgeyi indirip okuyabilirsiniz.
Eklenmiş Dosyalar | Download, indir, yükle
Dosya Türü: txt Pikatel ComboMax Web Arayüzü Kurulumu.txt (2.2 KB, 7 gösterim)
Eski 11-08-2008   #64 (mesaj-linki)

Bende Pikatek Combomax modem kullanıyorum Taklaşık 1 hafatdır. 15-30 dakika arası ADSL bağlantım kesiliyor. 2 -3 dakika sonra kendiliğinden geliyor. Bu durumda ne flim indirebiliyorum nede boyutları büyük proğram. Arıza bildirdiğimde telefon hattını siplintırde al dediler. Yaptım. Fakat aynı sorun devam ediyorçBir kaç arkadaşlada konuştun onlardada aynı sorun varmış. Neden kaynaklanabilir.Yardımcı olursanız sevinirim.
Eski 11-08-2008   #65 (mesaj-linki)

Pikatel Combomax modemlerinden kullanıcılar söylentilere göre pek memnun değiller zaten arada bi böyle problemler olabiliyormus.splintri ve kabloları kontrol ediniz..
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
combomax bulunamadı, combomax modem kurulum, combomax picatel teknik, picatel internet explorer, pikatel combomax arıza, pikatel combomax kullanıcı adı, pikatel combomax kullanıcı adı şifre, pikatel combomax modem kullanıcı adı şifresi, pikatel combomax modem kurulumu, pikatel combomax şifre,
ADSL Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MessengerDiscovery - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 2075 4 Hafta Önce 20:45
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3874 4 Hafta Önce 20:13
Messenger Air Live - Teknik Destek ThinkerBeLL Arşive Kaldırılan Konular 43 21-08-2008 17:13
Karadeniz Teknik Üniversitesi Tiglon Üniversitelerimiz 7 11-06-2008 12:02
KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) sehrazat2415 Ekonomi 0 25-01-2007 01:18
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 07:40Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12253189 saniyede (62.15% PHP - 37.85% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR