| | #7641 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şiir Nehri -2- DUYAMIYORSUN BENİ Duyamıyorsun şu an beni, Ne hissettiklerimi,ne düşündüklerimi Bilemiceksin belki… Duyamıyorsun şu an beni , Bilmiyeceksin,öğrenemeyeceksin, Sana olan hislerimi… Sana kavuşmak için gün sayarken ben, Belkide sen başkalarına şiirler yazıyor olacaksın, Ona belli etmeden hislerini paylaşacaksın En yakın arkadaşlarınla,dostlarınla,benimle… İşte ben o zman ölmüş olacağım, Seni kalbime gömüp, Bu dünyadan ayrılacağım, Ve sonraları anlayacaksın… Duyamayacaksın artık beni, İstesende. Anlayamayacaksın sana olan hislerimi Bimiyeceksin sana olan sevgimi… Mezar taşımda görünce ismimi, Kahrolacaksın belkide, Sakın üzülme, Çünkü ben senin hiçbirşeyin değildim, Olamadımda… | |
|
| | #7642 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şiir Nehri -2- Ben Hep Seninleydim... Susmasaydın, sevdiğini haykırsaydın rüzgâra duyardım seni ne kadar uzağında olsam da Sevdiğini bilseydim, bir bilseydim belki daha farklı olabilirdi her şey Belki bu sevda canını bu kadar yakmazdı, Yürümezdin ıssız sokaklarda bir başına Yanındaydım hep senin, fark etmedin mi? Ben hep seninleydim, Gözlerindeydim... Sevsen de, sevmesen de yüreğinin bir köşesindeydim. Farkındaydım senin sevginin... Yüreğinin nasıl sevgi dolu olduğunu biliyordum. Ummadığın anda bir mutluluktum senin için belki de Bilmediğin, sebebini bulamadığın bir mutluluk... Belki de bir şiirdim, dudaklarından dökülüveren, Belki bir acıydım içini yakan... Ama hep seninleydim, Yüreğindeydim... O güzel gözlerindeydim... Ben hep senin yanındaydım... İstesen de istemesen de yüreğindeydim.. Sen fark ettin, söylemedin... Ben hissettim, sustum... Daha ne kadar böyle gidecekti? Daha ne kadar yüreğini kapatacaktın? Hep bekleyecek miydin çaresizce? Yoksa isyan edip vazgeçecek miydin bu sevdadan? Şimdi bunları bana yazdıran senin cesaretin oldu... Senin yüreğindeki sevgi oldu... Ben hep seninleydim... Sen bilmesen de ben hep senin yüreğindeydim, gözlerindeydim... Ve hep seninle yüreğinde olacağım... Hep gözlerinin en derininde olacağım... Elif Kocabıyık | |
|
| | #7643 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şiir Nehri -2- Babalar Günün Kutlu Olsun Baba Uzaktan yolladığım bu selamla Kalbimin atışı seninle baba Kutlamak istedim bir kaç kelamla Babalar gününü izninle baba İmkânım olsa da yanına varsam Mezarın başında hayalin görsem Ellerinden öpüp, canımı versem Kalkıp gelir misin benimle baba Toprağına güller çiçekler diksem Her gün gözyaşımla suyunu döksem Girsem mezarına boynumu büksem Saçım okşar mısın elinle baba Gözlerim kurumaz sel gibi yaştan Yıllarca kesildim ekmekten aştan Yalvarsam Tanrıya verirmi baştan Dualarım sana yeminle baba Duygularım kat, kat kabardı yine Hasretinle yanar kavrulur sine Şiirler yazarım her yıl bu güne Duyğularım coşar isminle baba Bu yıl mezarına düşmedi yolum Yoklugunda kırık kanadım kolum Yoksulluk perişan etsede halım Huzuru bulurum resminle baba Necati diyorki melekler gelsin Sarsın etrafını Huriler dolsun Kaldığın mekanın cennetin olsun Babalar günün kutlu olsun baba Necati Keçeli | |
|
| | #7644 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şiir Nehri -2- Bir Gün bir gün yanında olayım istiyorum dizlerinde uyumak yamacında yatmak aynı yastığı paylaşmak istiyorum ... bir gün seni kolarıma alıp sahilde tur atmak isterdim ve sonrasında piknik ... bir gün herkese görünmek için çıkardık çarşıya bu benim sevdiğim bu benim canımın içi gözümün bebeği seviğim bu güzel demek isterdim ... işte mehmet in sevdiği işte kalbini fetheden işte gönlünün güzeli işte kalbinin ince sızısı ruhunun dipsiz kuyusu gölünün saray köşküsü işte seviğim kadınım herkes görsün bu güzel benim sevdiğim... Mehmet Emin Demirtaş | |
|
| | #7645 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şiir Nehri -2-
Beyaz Rüya ( Gelinlikler icinde ) Sessiz ıssız bir yerdeyim Aklımda sen varsın Sabah olmuş uyanamadım hala Akşamdan kalmayım biraz kusura bakma İçmiyim diyorum tutamıyorum kendimi Beyazlar içinde aklımdasın yine Dün gecede düşünmüştüm İçerken yavaş yavaş Üstünde bir gelinlik Ne de yakışır sana ama Bembeyaz bie melek gibisin Uyandım işte öyle Gözlerimin önündesin Keşke demiştim dün gece Görebilseydim onu beyaz gelinlikle Hem de benim kolumda düşünsene Hayali bile güzel be Umarım hep mutlu olursun Benim beyaz meleğim Zaten kanatların eksik bir tek senin Belki kanatlı olur gelinliğin Gülme... Sen kanatsız bir meleksin Dün içmeden önce bir gelin gördüm sahilde Uzun uzun baktım Damatta bana bakmaya başlayınca bıraktım Kız esmerdi Teni yanmış Kolunda bilezikler vardı kalabalık Damat sıradan bir çocuktu Gözleri parlıyordu ikisininde Aldım ordaki mutluluk tablosunu Arka cebime soktum Akşam oturdum masama koydum Baktım baktım Sen geldim gözlerimin önüne Bembeyaz bir gelinlikle Süt beyazı Kar beyazı Alnımdaki kara yazı Başımdaki ağrı İçtim içtim Bembeyaz rakıdan Bembeyaz bir geceydi İşte o gecenin sabahı uyandım güne Yine beyaz var gözlerimde Kefenimin beyaz rengi Öldürüyor beni bu hayaller... .. Begüm Acay Penceredeki Kadın Terk edilmiş viran evde oturur yalnız, Pencerenin önünde, Kırık dökük duvarların arkasında ne sırlar gizli, İsyan dolu gündüzleri kâbus oldu gecelerin, Yalnız bir kadın bakar buğulanmış pencerede. Halinden belli hayatın izleri var yüzünde, Boş gözle bakar kırık yıkık duvarların, Buğulanmış pencerenin önünde, Eski bir dosta rastladım sordum sebebi nedir diye. Yılar önce bir vefasıza âşık olmuş, Terk edip gitmiş yaban ele, Seneler geçmiş unutamamış, Bir gün hatasını anlar gelir diye. Viran olmuş Duvarların Buğulanmış pencerenin önünde. Hayalinle yaşarım boş pencerenin önünde, Bir yabancı olmuşum kendime, Acır dururum çünkü o benim eller güler halime, Ne olur gel beni sensizliğe terk etme gel… Ramazan Hoş Son Düzenleyen KIRLANGIC; 23-06-2009 @ 15:16. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #7646 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şiir Nehri -2- Toza bulanan taşa benzedim bu aralar. Güzel bir yağmur yağsın ne olur, Yıkasın beni diyorum, Ancak, üzerimdeki tozun Ayaklarımın altında çamur oluşturmasından, Çamura saplanmaktan korkuyorum. İçim burkuluyor, susuyorum... Toza razıyım, Sakın yağmur yağmasın diyorum, Bu kez susuzluktan kuruyan Toprak çatlaklarında, kaybolmaktan korkuyorum. İçim burkuluyor, susuyorum... Her yanım çaresizlik, Boğuluyorum... Halit Gültekin | |
|
| | #7647 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şiir Nehri -2- Özledim Seni Çöl ortasında,çimenli bir yerdin buldum seni...Yok yok Rabbim verdi kaderin dedi Yeşerttim ümitlerimi Siyah beyazdı gökkuşağına sardın düşlerimi sevdim,sevdim çok sevdim seni Kutsal olan her şeyi sevdiğim gibi Bilirim...sende sevdin ak pak masum hayallerimi yürekten dile söylemlerimi hani ,karşılıksızda bırakmadın uçurdun katıksız sevdamı bir uçurtmanın kuyruğunda olsun be civanım... yinede çok özledim seni... Aslı Aslı | |
|
| | #7648 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şiir Nehri -2- kimseleri seninle eşdeğer tutamazken kaktüsüm; neler geçip gitti hayatımızdan. neleri kazandık neleri yitirdik farkındalıklarla.. biliyorum, canım yanacak her dokunuşunda; sorgulayacağım belki hep kendimi. böyle sürsün istemiyorum, bıktım sorgulardan. yoruldum. sana su vermedim sık sık can suyun var diye kendinde. ama dokunamadım da varlığına, konuştum durdum dikenlerinle. ... ve bitmek üzereyim artık... ... onu bunu boşver.. sözün kısası... ... ben seni çok sevdim... Müjgan Küçükçınar | |
|
| | #7649 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şiir Nehri -2- Bilirmisin Sen Bilirmisin sen karanlık gecelerde ağlamayı Lambalara bakıp ta senin yokluğunla haykırmayı Issız ve bomboş sokaklarda sevdayı aramayı Nerden bileceksin ki yaşamadın sen hiç bunları Bilirmisin yağmursuz günlerde sırıl sıklam ıslanmayı Bulutlara bakarak yokluğunla beraber ağlamayı Sensizlikle çoğalan hüzünlü buruk duyguları Nerden bileceksin ki yaşamadın sen hiç bunları Bilirmisin sen senin için kavrulan yüreğimi Senin için büyüttüğüm saf ve temiz sevgimi Senin için her gün çoğalan dermansız dertlerimi Nerden bileceksin ki yaşamadın sen hiç bunları Bilirmisin sen yokluğunda çekilen hasretleri Senin için göze alınan habersiz ölümleri Çekip gitmenle yaşanan acı dolu hüzünleri Nerden bileceksin ki yaşamadın sen hiç bunları Arif Arifoğulları | |
|
| | #7650 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şiir Nehri -2- Hasret Koktu Günlerimin siyah yanını özledim, sabahın ayazında Saçlarımda yıldızların şavkı, eski anlamını yitirmiş Gözlerimse sevda ışığını kaybetmiş Hasret kokuyor dünyam,hasretine düştüğüm Kurumuş kirpiklerimden uykular dökülür Rüyalarımda yakalarım umutları Çekilesi gibi değil Sessizliğin sesi Sensizliğin çığlığı Hasret kokuyor dünyam,hasretine düştüğüm Gözyaşlarımla geceye sığınma hazırlığında İsyanlara davet etme beni Henüz dinginlik yoluna girmişken Alevlerin içinde üşümeye atma yeniden Hasret kokuyor dünyam,hasretine düştüğüm Yalnızlığımı uçurum kenarına ittim Çaresizliğin gölgesi düşmüş çehreme Sahte sevgilere acıyası bakışlar atarken Sevdalanmış benliğime merhametlerdeyim Hasret kokuyor dünyam,hasretine düştüğüm Sen yalan sevgilere selam dur biraz daha Ben sendeki seninleyim Hayal değildi sevgim, biz de hayal değildik Hasret kokuyor dünyam,hasretine düştüğüm Bölünüp azaldıkça her gün bir yanım Azalmayan tek şey vardı Bir sana hasretim, bir de gözyaşlarım Hasret kokuyor dünyam,hasretine düştüğüm Müjgan Akyüz | |
|
![]() |
| Etiketler |
| nehri, şiir |
Şiir Nehri -2- Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Dünya Nehirleri - Nil Nehri | asla_asla_deme | Dünya Coğrafyası | 2 | 07-12-2008 16:17 |
| Dünya Nehirleri - Obi Nehri | asla_asla_deme | Dünya Coğrafyası | 0 | 11-11-2008 16:34 |
| Şiir - Şiir Nedir - Şiir Hakkında | SiyahLALE | X-Sözlük | 0 | 29-10-2008 20:30 |
| Özbekistan - Ceyhun Nehri | KisukE UraharA | Özbekistan | 0 | 01-06-2008 01:13 |
| Şiir Nehri -1- [Arşiv] | Blue Blood | Yazın Hayatı | 12496 | 03-12-2006 00:53 |