| | #201 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek MAYIN Mayınlı bir sevda tarlasındayız İkimiz de yasaklıyız El ele ve korkarak yürüyoruz Korkumuz basacağımız Her adımda yeniden başlıyor Oysa mayınlar Ayağımızı kaldırınca patlıyor kahraman tazeoğlu'nun "ölü bir kentin morg alfabesi adlı kitabından... | |
|
| | #202 (mesaj-linki) | |
| Cvp: AffetmekAffedilmeyen Puhu, biyografi çağı can çekişmenin grameri varlığın kıstırıldığı sözcükler hayatını yazsın herkez tedavüldeki jestler bizi almıyor karartmayı çalışıyor bürokratik felcin ara dolguları çok tanrılı görüştü yapıcıları ne yaptınız arkhont atum alizeler ayrıntıların cinnetiyle yoğunlaşan batakta gündeliğin kiri üstüpüye silin şiirlerinizi çığlıklarınızı törpüleyen metal dünya ne tanrı istiyorsunuz ne patron görüntü yapıcıları kanla geçirdiler ellerine bütün iktidarları kanla alınsın ellerinden çekinmeyin vahşetin estetiğinden vardığımız yerde iki şey kaldı geriye bir intikam bir de affedilmeyen Murathan Mungan | |
|
| | #203 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek BENİ AFFET belki arsızca umutsuzca bir sevgi beklemeden beklentisizce duyulan sevgi ne ask ne sevgiliye duyulan sevgi sen benim en sevdiğim dostum arkadaşım bazen hırçın deniz olup kırdım seni baze hüzünlü şarkı olup üzdüm seni bazen gözyaşıma ekledim seni sevincime derdime ortak ettim gözlerimdeki yas yüzümdeki gülüş yanlızlığımın en kadim dostum elimi uzattığımda tutan el elimi bırakma beni affet alinti | |
|
| | #204 (mesaj-linki) | |
| Cvp: AffetmekAffet Beni Çok geç çıktım karşına belki, Dünyaya geç geldiğim gibi, Belki de zamanından çok geç, Sevdim seni deliler gibi. Mutluluğu arar oldum seninle, Sevgilin varmış hiç düşünmeden, Her şey bitmişti sensiz belki, Belki de sensiz başlamıştı her şey. Artık neresindeyim hayatın bilmem, Yalnızlığa daha yakın ama sana uzak, Geç kalmışım, ne olur affet beni! Sensizliğe hiç de hazır değilmişim. Tekkiraz P.İ.O. Ünye - 11.06.2006 Savaş Bedük | |
|
| | #205 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek AFFETMEM SENİ Bıraktığın mazinin her gün peşinden koştum, Şimdi durgun yüreğim bir tek seninle coştum. Damla damal düşen yağmur yüreğime işliyor, Sırılsıklam ıslandığım o akşamı düşlüyor. Razı değilim böyle habersizce gitmene, Hiç suçum günahım yokken bana sitem etmene. Eller ne derse desin gitmeyecektin hani, Gururumu kırıp gittin asla affetmem seni. Kızgın çölün ortasında susuz bıraktın beni, Bir yudum su olsanda artık içmem ben seni. Kaçırdın sevgilim kalkan en son treni, Vagon vagon,durak durak ara şimdi sen beni. İlk baharım derken sana hazanlara ittin beni, Dört mevsim cemre olsanda artık affetmem seni. Kayalarda parçalanan dalga gibi kırdın beni, Sevgi yüklü gemi olsan bu limana almam seni. Seni sevmekti tek suçum aldırmadın kırdın beni, Bitmez sevgim nefret oldu artık aramam seni... ERKAN BAŞOK | |
|
| | #206 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek masum kızın çektiği cezaya ithafen, cehennemde affedilmeyi bekleyecekler.. | |
|
| | #207 (mesaj-linki) | |
| Cvp: AffetmekSende ağlayacaksın bir gün Yaşattıklarına pişman olacaksın Benden af dileyeceksin Ama affedilmeyeceksin Geçmişinden kurtulamayacaksın Hatalardan kaçamayacaksın Kaderine boyun eğeceksin Yaptıklarını çekeceksin Son pişmanlık fayda etmez Özürle vicdanın rahatlamaz Geçmişin izleri silinmez Senin gibiler affedilmez. YELİZ TİREKİ | |
|
| | #208 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek Hata ettik deyip de kahretme beni Nasıl sevdiğimi bilirsin seni Böyle kurulmuşsa dünya düzeni Katlanmamız gerek affet sevgilim Neden bizim olsun suç ve günahlar Dinmeyecek mi ki kalpte bin ahlar Çare getirir mi bize eyvahlar Kaderimiz buymuş affet sevgilim Çıkmaz sokaklarda kayboluverdik Birbirimizi biz pek de severdik Sevgi Dünyasında mahşeri gördük Katlanmamız gerek affet sevgilim ERDOĞAN ÇIRAY.. | |
|
| | #209 (mesaj-linki) | |
| Cvp: AffetmekSENİ GÖRMEDİM AYLARDIR YANLIZIM YILLARDIR NE OLURSUN GEL ARTIK SENİ SENDEN ÇOK SEVİYORUM PİŞMANIM YAPTIKLARIMA NE OLUR AFFET BENİ AŞKIM SENİ SEVMİYORUM DEDİYSEM YALAN DI SENİ ÖYLESİNE ÇOK SEVİYORUM Kİİİ AŞKIMI ASLA ANLIYAMAZSIN HER AYRILIK BİR ÖLÜMMÜŞ ÇOK GEÇ ANLADIM HERGÜN AĞLAYAN GÖZLERİM HERGÜN KIRILAN KALBİM SENİ ARIYORLAR NE OLUR GERİ GEL ARTIK YOKSA; HASRETİNDEN BEN ÖLÜRÜM YAŞAYAMIYACAGIM..YASİR YARBA | |
|
| | #210 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek kalemliğim kırık kalemlerle dolu ve hiç birini kullanamıyorum ): | |
|