Arama

Hata Veren *.dll* Dosyalarına Çözüm - Sayfa 7

Güncelleme: 20 Haziran 2016 Gösterim: 196.140 Cevap: 87
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ağustos 2012       Mesaj #61
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bende Getmessegedll yordan giriş noktası cscomp.dll dinamik bağlantı kitaplıgında bulunamadı diyor bir yardımcı olurmusunuz ?
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Ağustos 2012       Mesaj #62
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ati radeon x1650 kulanıyoum ati3duag.dll hatası alıyorum. sürüm güncel ram güzel .. o dediğiniz WindowsXP-KB935448 bunuda gunceldi zaten herşey tamam ati3duag.dll system32 içine de attım oyunun ıcınede attım ama gene aynı htayı alıyorum kafayı yicemm
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Ekim 2012       Mesaj #63
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya arkadaşlar ben wiindows ultimate den windows7 starter yüklemek istiyorum bu hatayı veriyo
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Kasım 2012       Mesaj #64
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
msidge32.dll dosyası hatsı veriyor yardım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Mart 2013       Mesaj #65
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar uxınıt.dll ne olduğunu bileniz varmı varsa bile nasıl yapa bilirim
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
12 Nisan 2013       Mesaj #66
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

msidge32.dll dosyası hatsı veriyor yardım

Aldığınız hata muhtemelen trojenden kaynaklanıyordur. Spyware Doctor programı ile bilgisayarınızı taratın.

Alternatif program olarak UnHackMe
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
refikilhan - avatarı
refikilhan
Ziyaretçi
13 Mayıs 2013       Mesaj #67
refikilhan - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar,bu siteye şimdi üye oldum, sebebide günlerdir çözemediğim bir konuda yardım alabilmek umudu, inşallah beklentim tez zamanda karşılanır ve bende "iyiki bu siteye rastlamışım" diyebilirim.
Sorunum şu:Bilgisayarım sık sık şu hata mesajını veriyor "Program,NeroAPIEngine.dll bilgisayarınızda eksik olduğundan başlayamıyor. Bu sorunu çözmek için programı yeniden yüklemeyi deneyin."
Günlerdir google amcada aramadığım site kalmadı çare yok, karşıma sürekli "SpeedyPC_Error_Fix" programını çıkarıyorlar bu aklıma özellikle bu programı satmak için virüs göndermiş olabilirlermi ? sorusunuda getirmiyor deyil.
Sizlerden sorunuma çözüm rica ediyorum.
Saygılarımla...
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
13 Mayıs 2013       Mesaj #68
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
refikilhan adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar,bu siteye şimdi üye oldum, sebebide günlerdir çözemediğim bir konuda yardım alabilmek umudu, inşallah beklentim tez zamanda karşılanır ve bende "iyiki bu siteye rastlamışım" diyebilirim.
Sorunum şu:Bilgisayarım sık sık şu hata mesajını veriyor "Program,NeroAPIEngine.dll bilgisayarınızda eksik olduğundan başlayamıyor. Bu sorunu çözmek için programı yeniden yüklemeyi deneyin."
Günlerdir google amcada aramadığım site kalmadı çare yok, karşıma sürekli "SpeedyPC_Error_Fix" programını çıkarıyorlar bu aklıma özellikle bu programı satmak için virüs göndermiş olabilirlermi ? sorusunuda getirmiyor deyil.
Sizlerden sorunuma çözüm rica ediyorum.
Saygılarımla...

Nero programını kaldırıp yeniden kurun. Sorun çözülecektir.
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Mayıs 2013       Mesaj #69
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
BAKIN SİZE SÖYLEYİM ARKADAŞLAR HEMEN BİR İNTERNETE GİDİN BİLGİSAYAR GİR DİSK C YE GİR TEMPE GİR HEPSİNİ KOPYALA KENDİ BİLGİSAYARINI EKRANINA DOSYA AÇ İÇİNE AT İÇİNE GİR İÇİNDE DXSETUP YAZIYO 2 TIK YAP KURSUN ONDAN SONRA KAPAT AÇILDI
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Aralık 2013       Mesaj #70
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba knight online oynamak istedim oyunu kurdum yalnız oyunu acarken libvorbisfile.dll hatası verdi.sonra dll indirdim system 32 ye attım yıne aynı hatayı vermeye devam ettı. destek lutfen Msn Sad