Arama

Hata Veren *.dll* Dosyalarına Çözüm - Sayfa 5

Güncelleme: 20 Haziran 2016 Gösterim: 196.134 Cevap: 87
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Ağustos 2011       Mesaj #41
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
off bea bu dll işi çok fena far cry demo indiriyorum mesela çalıştır diom bana dioki justine dediği şeyi dio off Msn Sad
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Ağustos 2011       Mesaj #42
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
cudart32_30_9.dll bende bu dll yok diyo sitede de bulamadım yardım lütfen Msn Sad
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Aralık 2011       Mesaj #43
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Öncelikleri Selamlar

Arkadaşlar Benim Pc'de Windows/System32/Dciman32.dll die bir hata veriyor hiçbir oyuna giremiyorum.

YARDIM EDERSENEİZ SEVİNİRİM , İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Aralık 2011       Mesaj #44
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
tmman32.dll(tmman.sys) error hatası alıyorum bunun çözümü için ne gerekiyor dll sitelerinde böyle bi dll yok bu yüzden güvenlik kameram çalışmıyor Dvr2000 4 port kullanıyorum yardım bekliyorum
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Ocak 2012       Mesaj #45
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
"Can't find CurXp1.dll "

bizde ki hata da bu, ne demek istiyormuş şimdi bilgisayar?
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
5 Ocak 2012       Mesaj #46
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

"Can't find CurXp1.dll "

bizde ki hata da bu, ne demek istiyormuş şimdi bilgisayar?

Kardeş senin o dll dosyası biraz sıkıntılı bir sistem dosyası. Öncelikle sağlam bi programla virüs taratmanı tavsiye ederim. Taramadan sonra sorun düzelmezse aşağıdakileri dene..

1. Yol: Ctrl Alt Delete kombinasyonu kullanarak görev yöneticisine giriş yap. Görev yöneticisinden İŞLEMLER sekmesine gelip listeden curxp1 'i bul, sağ tıkla ve işlemi sonlandır. Daha sonra bilgisayarın arama motoruna curxp1.dll yaz ve arattır. Arama seçeneklerinde tüm harddiskleri eklemeyi unutma. Bilgisayar dosyayı bulunca dosya konuma gir ve o dosyayı sil. Silindikten sonra sistem otomatik olarak geri o dosyanın orjinalini tekrardan yükler. Silme işlemini yaparken hata uyarısı alırsan, görev yöneticisini tekrar açıp hızlıca yine o dosyanın işlemi sonlandır ve dosyayı silmeyi yeniden dene.

2. Yol: Buraya yazacaklarımı Başlat > (Donatılar) Çalıştır 'a sırasıyla tek tek kopyala ve aç
  • HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
  • HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon 'Shell' = '%Documents and Settings%\KULLANICI İSMİ\Application Data\hotfix.exe'
  • HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\protect
  • HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\PhishingFilter 'Enabled' = '0'
  • HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings 'ProxyOverride' = ''
  • HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings 'ProxyEnable' = '1'
  • HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\SecurityTool

İşe yaramazsa haber verirsen başka bir çözüm yolu anlatacağım. O biraz zahmetli Msn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Ocak 2012       Mesaj #47
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
krdş indirdim kurdum ama Audio.dll dosyası bilgisayarınızda eksik olduğundan başlatılamıyor diyor yardım edersenız sevınırım
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Şubat 2012       Mesaj #48
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya arkadaşlar dosyayı indirdm yüklerken kur hatası veriyo napcam?
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Şubat 2012       Mesaj #49
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar aynı hatayı ben de alıyorum tam bir oyuna girecekken audıo.dll eksik olduğundan başlatılamıyor diyor audıo.dll indirdim ama nereye koyucağımı ve nasıl yapacağımı bilmiyorum lütfen yardımcı olabilirmisiniz :-(
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Mart 2012       Mesaj #50
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm ben windows 7 kullanıyorum bu oyunu Deus Ex Human Revolution yukledım fmodex.dll hatası verıyor 2 gundur oyunu acamadım ıcınde olmadıgını soyluyor ama oyunun ıcınde var bu konu hakkında bılgı verecek arkadaslara sımdıden tesekkur ederım selametle ALLAH a emanet olun
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.