Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 217

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.542 Cevap: 2.932
Twister - avatarı
Twister
Ziyaretçi
24 Ocak 2008       Mesaj #2161
Twister - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar bana Acer Aspire 5610 Recovery CD lazım.İnternetten bulabilir miyiz acaba?
Sponsorlu Bağlantılar
glsmoz - avatarı
glsmoz
Ziyaretçi
25 Ocak 2008       Mesaj #2162
glsmoz - avatarı
Ziyaretçi
merhaba logitech cordless klavye kullanıyorum. yanlışkla bazı tuşlara bastım. daha doğrusu klavyenin üstüne kitabımı koymuştum kii ekran yatay konumda görüntü varmeye basladıMsn Confused yardım ederseniz sevinrim

Sponsorlu Bağlantılar
merhaba corless logitech klavye kullanıyorum yanlışlıkla bir tuş kombinasyonu yaptım sanırım yani elimdeki kitap klavyeye düştü sonra ekran görüntüyü yatay vermeye başladı lütfen yardımMsn Cry
Son düzenleyen ahmetgns; 27 Ocak 2008 11:13
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Ocak 2008       Mesaj #2163
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Ghostlover adlı kullanıcıdan alıntı

pc açılırken checken error hatası veriyo f1 ile acıyorum sorun nedir acaba?

Bios ayarlarını sıfırla...

sonra fazla kurcalamadan bios ayarlarından ekran kartını felan ayarla...

Genelde Cd-DVD Sabitdisk ve disket sürücü çakışması vardır...

Oda hallolmassa Kasanı zedelemeden IDE Veya Sata Kablolarını tak çıkar jumper ların yerlerini değiştir
alim91315 - avatarı
alim91315
Ziyaretçi
26 Ocak 2008       Mesaj #2164
alim91315 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben knight onlineye giriyorum pc resset atıyo mavi ekran yok pc yi yeni aldım ama sadece knight ye giriyorum 3 dk sora felan ress atıyo bunu dier oyunlarda felan denedim hatta kasarak üst üste açtım resset atmadı knightye girdim reset attı anlamadım lütfen yardım !!!Msn Cry Msn Cry Msn Cry
GeZeNAsKeR - avatarı
GeZeNAsKeR
Ziyaretçi
26 Ocak 2008       Mesaj #2165
GeZeNAsKeR - avatarı
Ziyaretçi
Kardeş O Eksik Dosyadan Oluyor Mavi Bir Ekran Çıkıp Reset Atıyo Banada Oluyodu Bunu Çözumu Pc Ye Format Atmak O Zaman Hiç Bişey Olmaz Ve Yukledigin Programlar Kaldırdıgın Zaman Emin Ol
alim91315 - avatarı
alim91315
Ziyaretçi
26 Ocak 2008       Mesaj #2166
alim91315 - avatarı
Ziyaretçi
ya mavi ekran felan çıkmıyo sadece knght de ress atıyo format işe yaramıyo
thanow - avatarı
thanow
Ziyaretçi
26 Ocak 2008       Mesaj #2167
thanow - avatarı
Ziyaretçi
ya bütün sistem geri yükeleme noktaları açık ama yinede sistemi geri yükleyemiyorum ama bugün çok acil geri yükleme yapmam lazım yoksa format atmak zorunda kalıcam lütfen yardım bana çok acil resime bakınMsn SadMsn SleepyMsn Dunno

aededehn3
weteagle - avatarı
weteagle
Ziyaretçi
26 Ocak 2008       Mesaj #2168
weteagle - avatarı
Ziyaretçi
mrb arkadaşlar
benim bilğisayar acılışta donuyor yani pc acılıyor simgeler ekrana geliyor bir muddet sonra kitleniyor şayet 6-7 kez kapatıp ,acınca kendine geliyor ..
yardım lütfen..tşk
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Ocak 2008       Mesaj #2169
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
uzun süreden beri format atmadıysan veya bilgisayarında herhangi bi zararlı varsa ondan dolayı da olabilir veya arkaplanda çalışan programların fazlaysa RAM yetmezliğinden de olabilir
blue_cloud - avatarı
blue_cloud
Ziyaretçi
27 Ocak 2008       Mesaj #2170
blue_cloud - avatarı
Ziyaretçi
Formatla alakası yok ekran kartında bir sorun vardır Kartı yakmadan önce servise bir götür.Yada kartın 128 den düşükse zaten knight ı zor destekler kasar durur.Herşeyden önce kasayı aç çalışırken bak ekran kartının fanı ve işlemcinin fanları çalışıyormu.Sorun fanlarındadır diyorum büyük ihtimalle.