PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 27

:.. bu arada sayın Admin'me web sayfalarını acil olarak devreye alma zamanı geldi galiba soru direk onu gösteriyor zira
:... geçelim konuya :... "5 seçenek var ben web'i işaretliyorum" demişsin diğer 4 seçenek ne...? program ne işe yarıyor sen ne yapmak istiyorsun ..? web alanın konusu nedir ...? çıkan dosyayı örnek "üç dosyayı denedim sonuç yok" demişsin tek tek mi denedin yoksa tümünü mü denedin aynı anda ...? programı tanımadığım için tanıdığımı var saymışsın da o yüzden soruyorum kusura bakma ama mutlaka geniş izahat vermeni isterim zira işimdir web sayfalları düzenlemesi yaparım :... şimdi de verdiğin bilgiler ışığında kısaca bilgi aktarayım sana :.. bilindiği üzere flash site yapımında ana sayfa olarak (index) html dosya türü uygulanır ve yapılan flash sayfalar mevcut programla save edilsin dendiğinde 1 html sayfa 1 de flash sayfallar toplu halde kayıt verilir makinaya (sizde html olana gerekli düzenleme yaparsınız zira flash'a düzenleme olmaz swf. bittiği için) :.. sonra siz de onu web dosyanıza (ftp dosyasına) verilen html sayfayı index.html olarak kayıt verir ve bu iki dosyayı ftp dosyanıza upload edersiniz ::... tüm tarayıcılar önce bu indexi görüntüler ardından flash sayfallara geçerler :.. bu bağlamda siz programa "web" seçeneğini seçip devam etmişsiniz size 3 dosya sunmuş bu üç dosyanın "html" olanı index'dir (uygun bir isim verin html olana) yani diğer iki dosyayı kumanda ediyor düzenlemeyi bu sayfadan yapacak ve diğer sayfalarınız varsa (ki vardır) ordaki geçişler için bu sayfayı hedef göstereceksiniz muhtemelen bu herne çıkmışsa çalışacak web'de :.. bu anlatımı test için sürekli web ftp dosyallarına yükleyip denemeyin önce makinanızda deneyin dediğimi uygun görseniz ftp dosya transferi uygulayın :.. şimdi bende sizi web sayfa yapımı vede uygulamalarda bilginiz olduğunu varsayarak yazdım yazımı umarım vardır bilginiz ve anlatabildim size faydalı olabildim :... aksi yukardaki sorduğum sorullara geniş izahat verin devam edelim :... kolay gelsin
:.. anakartınız en az 800 mhz destekli olması kayıdı ile :..ekonomik durumunuzun elverdiği ölçüde İntel P4 3,0 işlemci (cache ön belleği 1 gb ve üstü) veya üstünü kullanmanızı dilerim :...yok alamam derseniz anakartınızın sürati aynı olmak kayıdı ile Celeron 2,4 üstü de aynı işlevi görür fakat daha sonra 2 el işlemlerde fiat düştüğü için piyasada tutulmadı Celeron ben makinalarda kullandım ve performans aldım sözü geçen Celeronla ( şu an bulabileceğinizi zanettmem bu işlemciyi box olarak :..diğer bir konu ekran kartı ile ilgilidir sözü geçen programllar en az 250 mb (chipseti fanlı) olmak kaydı ile üstü tercih sebebidir grafiklerin ekranda daha iyi gözükmesi için :..bir dip not Amd işlemciler oyun tabanlı makinallarda tercih sebebidir zira ısınma ve performans kayıbı en azdır İntel ve diğerleri oyun tabanlılarda aşırı ısınma ve performans düşüklüğü yaratıyor yalnız son dönem piyasayı ele geçirsin diye yeni sürüm işlemcileri deneme maksatlı piyasaya sürdü İntel ::...veee son söz ileriye dönük olması açısından "ucuz etin yahnisi" misali asla ucuz ve 2'ci el kullanmayın orijinal kutusunda "box" olanları tercih edin ::.. kolay gelsin | 23 Haziran 2018 / Misafir Bilgisayar |
| 31 Aralık 2012 / karamgozlu Bilgisayar |
| 9 Eylül 2008 / Misafir Sosyal Ağlar |
| 29 Nisan 2018 / _EKSELANS_ Telefon |
| 10 Haziran 2015 / _EKSELANS_ Telefon |
| Kapat Saat: 11:24 Hoş Geldiniz Ziyaretçi