Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 26

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 975.384 Cevap: 2.932
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
9 Ocak 2006       Mesaj #251
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Regedit'ten aşağıdaki resimde gösterilen bölüme kadar gelin. SourcePath yolunun CD'yi taktığınız sürücü adı olduğundan emin olun. sfc /scannow komutunu tekrar girin. Sonuç vermezse ServicePackSourcePath yolunu da CD yolu olarak belirleyin, tekrar deneyin...

Sponsorlu Bağlantılar

Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
ikiz_kan - avatarı
ikiz_kan
Ziyaretçi
9 Ocak 2006       Mesaj #252
ikiz_kan - avatarı
Ziyaretçi
denedım senın dedıgın yere kadar geldım zorda olsa

Sponsorlu Bağlantılar
ama dedıgın gıbı onu cd olarak belırlıyemedımMsn Embarrassed

sfc /scannow tıkladıgım da dırek bu cd takın dıyo Wındows XP professional service pack 2

ya ben bıde pc ımı ılk acarken ıkı bolum gelıyo foto cekme ımkanımda yok kı gostereyım

microsoft windows XP home edıtıon

ıste bu yazıdan alt alta ıkı tane var acılırken bırını secıpte pc acılmaya devam edıyo

bunları nasıl sılerız
Son düzenleyen ikiz_kan; 9 Ocak 2006 15:21
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Ocak 2006       Mesaj #253
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
B.R.N.T adlı kullanıcıdan alıntı

benim adsl modeme koydugum sifreyi unuttum o kulanıcı adı ve sıfrenı gırdıgın yer var ya orası Msn Nerd oraya gırmeden sıfreyı flan deıstıremıyosun kablosuz ayarları yapamıyosun sifreyı nasıl bulabılırım yardım edınnn lutfeennnnMsn Embarrassed

Modem adı ve modeli ne ?

Modem içinden ne değiştirmek istiyorsun ? (ayarları)

Modem sana mı ait ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Ocak 2006       Mesaj #254
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ikiz_kan adlı kullanıcıdan alıntı

denedım senın dedıgın yere kadar geldım zorda olsa
ama dedıgın gıbı onu cd olarak belırlıyemedımMsn Embarrassed
sfc /scannow tıkladıgım da dırek bu cd takın dıyo Wındows XP professional service pack 2 :..ya ben bıde pc ımı ılk acarken ıkı bolum gelıyo foto cekme ımkanımda yok kı gostereyım
microsoft windows XP home edıtıon
ıste bu yazıdan alt alta ıkı tane var acılırken bırını secıpte pc acılmaya devam edıyo
bunları nasıl sılerız

Arkadaşım bir soru sormuşsun Admin cevap veröiş : şayet düzelmiyorsa sorun senden kaynaklı :.. benim tavsiyem sana sisteme format atmandır :.. bilgisayar kullanımın ne ölçüde bilgi sahibisin bilemem de sen format attığında sana sorulan sorularda bölünmeye "ok" çekmişsin sonradan bu şekil arızaların olacağı kesinidir :...
Şimdi bir sefer formatı mümkünse başlangıç disketi ile dos altında yapmanı tavsiye ederim
Önce bölünmeyi ortadan kaldırman için ve Fat32 sistemde kayıt vermen için başlangıç disketi sonlanıp komut kısmı gelince "fdisk" komutu ile gerekli alana geç tüm dos sistemini silmeyi seç sileme uygula ardından geri dönüp bölünme kısmında hard diski tek parça olarak bırak ve ata 1ci dos bölümü olarak > makinayı aç kapa tekrar başlangıç disketi ile başlat ve bu sefer sanal bellek kısmı sonlanıp "a:/" işareti gelse "format c:" komutu ver sana sorulan soruya "e" yanıtı ile geç formatlama başlasın :.. hard diskin boyutuna bağlı olarak formatlanma biterse yeni sistem kayıtı ver olsun bitsin :.. burda dikkat edeceğin işletim sistemi kayıdı sırasında sana soracağı soru şu " mevcut sistemde bırak FAT32" seç bu bölümü kayıt işlemini sonlanmasını bekle işte sorun kalkar ortadan.
Şimdi desen ki senin anlatımından bir şey anlamadım o halde doğru makinayı bilen birine götür :.. zira yazılı yardım bu kadar olur kusura bakma
Yok desen ki anladım hallederim de "başlangıç disketim yok" o zaman "iyi bir bilgisayar öperatörü nasıl olunur" konusunda benim eklediğim başlangıç disketi zipi indir floopy'e al sana olur bir adet bahsi geçen disket :.. sana kolay gelsin bu mesajla anlamadığın bir husus olsa veya takıldığın merak ettiğin konu "format" hakkında yaz buraya cevap vereyimSmiley9
sbilyana - avatarı
sbilyana
Ziyaretçi
9 Ocak 2006       Mesaj #255
sbilyana - avatarı
Ziyaretçi

http://www.macromedia.com/shockwave/...ShockwaveFlash
bu adresten flash indirmek istiyorum ama dowlond butonu çarpı olarak çıkıyooo... bnu yüklemem lazım ama yapamıyorum. Bütün net sayfalarım böle çarpılarla dolu.. nasıl indiricem ben onu??
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Ocak 2006       Mesaj #256
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
sbilyana adlı kullanıcıdan alıntı

http://www.macromedia.com/shockwave/...ShockwaveFlash
bu adresten flash indirmek istiyorum ama dowlond butonu çarpı olarak çıkıyooo... bnu yüklemem lazım ama yapamıyorum. Bütün net sayfalarım böle çarpılarla dolu.. nasıl indiricem ben onu??

Sorununuz ne bilemem de yanlış adres o doğaldır > doğrusu aşağıdadır http://www.macromedia.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash

olmasa sorunuzun nedir idye açıklayıcı olun bu sayafda > kolay gelsin
muslu64 - avatarı
muslu64
Ziyaretçi
9 Ocak 2006       Mesaj #257
muslu64 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben Crazy Talk programını indirip kurdum versiyonu 4.0 ama ses nasıl ekleniyor bulamadım ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Ocak 2006       Mesaj #258
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
muslu64 adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba ben Crazy Talk programını indirip kurdum versiyonu 4.0 ama ses nasıl ekleniyor bulamadım ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Şayet programı forumumuzdan indirdi iseniz o kısma mesaj bırakmanızı isterim > zira konu muhatabı konu açandır ve en iyi o bilir :...yok başka yerden indirdi iseniz bilemem zira pc destek adı üstünde pc arızaları içinidir > bilgilerinize
sbilyana - avatarı
sbilyana
Ziyaretçi
10 Ocak 2006       Mesaj #259
sbilyana - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
HerCahi adlı kullanıcıdan alıntı

Sorununuz ne bilemem de yanlış adres o doğaldır > doğrusu aşağıdadır http://www.macromedia.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash

olmasa sorunuzun nedir idye açıklayıcı olun bu sayafda > kolay gelsin

tamam o sayfaya giriyorum 'downloand now' butonunu tıkladıktan sonra açılan sayfadan download etmem gerekiyor ancak burda bi çarpı var sadece, göremiyorum. Downloand edemiyorum. Mesela bu sitenin en üstünü de çarpı olarak görüyorum.Sanıyorum orda bi animasyon varMsn Happy ama göremiyorum. nasıl düzelticem ben bunu??
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Ocak 2006       Mesaj #260
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
sbilyana adlı kullanıcıdan alıntı

tamam o sayfaya giriyorum 'downloand now' butonunu tıkladıktan sonra açılan sayfadan download etmem gerekiyor ancak burda bi çarpı var sadece, göremiyorum. Downloand edemiyorum. Mesela bu sitenin en üstünü de çarpı olarak görüyorum.Sanıyorum orda bi animasyon varMsn Happy ama göremiyorum. nasıl düzelticem ben bunu??

Valla makinayı durumu görmeden sizin izah yönteminizle flash yazılım eksik gözüküyor :... java yüklü mü çarpı işareti görmeniz ondandır :.. eskiden de var mı idi? sonradan oldu ise eski bir tarihe alın sistemi kısaca deneyin ama kesin bir olay sisteminizde java yazılımı eksik gözüküyor şu an > kolay gelsin