Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 280

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.599 Cevap: 2.932
konvict99 - avatarı
konvict99
Ziyaretçi
5 Ağustos 2008       Mesaj #2791
konvict99 - avatarı
Ziyaretçi
benim bir sorunum var pcdeki klipler klasörünü açtığım zaman hata raporu gönderiyor gönderme dediğim zaman herşey gidiyor lütfen yardım edin ne yapacağım codectenmi kaynaklanıyor k-lite codec var
böyle bir hata ne yapmalıyım
Sponsorlu Bağlantılar

xp kullanıyorum
adszil5
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Ağustos 2008       Mesaj #2792
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
tutuklu adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar...yardım çabalarınız için teşekkür ederim ama ilk mesajımda da belirttiğim gibi yüklediğim xp LİSANSLI...Crack değil.Tamamen yasal sıfır yeni alınmış paketteMsn HappyDünyanın parasını vermiştim aldığımda.Çok bıkmıştım uyarılardan.Şimdi bunu teyid ettiğime göre yeni bir öneriniz varmı.?Explorer 7 'yi yükleyemiyor güncelleme yapamıyor

crack değilse antivirüsün firewall ından dolayı olabilir çünkü registry bilgilerini denetlerken firewall dan bi uyarı almanız lazım nete bağlansın mı diye bu da genellikle allow deny veya block şeklindedir allow deyip izin vermeniz lazım aksi takdirde yükleme işlemi dewam etmez(tabi firewall varsa diğer bir adı güvenlik duvarı)
Sponsorlu Bağlantılar
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
5 Ağustos 2008       Mesaj #2793
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
konvict99 adlı kullanıcıdan alıntı

benim bir sorunum var pcdeki klipler klasörünü açtığım zaman hata raporu gönderiyor gönderme dediğim zaman herşey gidiyor lütfen yardım edin ne yapacağım codectenmi kaynaklanıyor k-lite codec var
böyle bir hata ne yapmalıyım

xp kullanıyorum

K-Lite Codec ten kaynaklanıyor tamamen, standart durumda çoğu .avi uzantılı (bazı .avi lerin codec isimleri farklı olabiliyor; DivX, XviD gibi) videoları Windows XP önizlemeli olarak gösteremez. Bu codec sayesinde de o önizlemeyi görebilirsiniz ancak bu yapıldığı zamanda explorer.exe nin hata verme durumu ortaya çıkıyor. Bu olay sadece XP de değil, Vista'da da oluyor. Codec programı yüklendiği zaman .avi splitter olarak farklı bir sağlayıcı seçilirse düzelme olasılığı yüksek veya yalnızca .avi için Divx PRO'yu yükleyebilirsiniz.
konvict99 - avatarı
konvict99
Ziyaretçi
6 Ağustos 2008       Mesaj #2794
konvict99 - avatarı
Ziyaretçi
peki ben divx proyu yüklersem sorun düzelecekmi
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
6 Ağustos 2008       Mesaj #2795
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
konvict99 adlı kullanıcıdan alıntı

peki ben divx proyu yüklersem sorun düzelecekmi

Kesin yüklersen düzelir diye birşey söylemek mümkün değil, daha önce dediğim gibi .avi uzantılı videodan dolayı olduğunu söyleyeyim. Haali Avi Splitter'ı kurmasına izin vermeyin.
konvict99 - avatarı
konvict99
Ziyaretçi
6 Ağustos 2008       Mesaj #2796
konvict99 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı

Kesin yüklersen düzelir diye birşey söylemek mümkün değil, daha önce dediğim gibi .avi uzantılı videodan dolayı olduğunu söyleyeyim. Haali Avi Splitter'ı kurmasına izin vermeyin.

ozaman codeci silip tekrar yüklersem ve avi splitteri kaldırsam olurmu?
BuRaK74 - avatarı
BuRaK74
Ziyaretçi
6 Ağustos 2008       Mesaj #2797
BuRaK74 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı

Sorunlar düzeldimi arkadaslar var mı başka problemi olan.?
capkin_omr - avatarı
capkin_omr
Ziyaretçi
7 Ağustos 2008       Mesaj #2798
capkin_omr - avatarı
Ziyaretçi
yha ark. lar ben bilgisayarda sistem geri yükleme yapamıyorum orda c) d) die sürücüler gösterio onlara tıklıorum yine açılmıo üst taraftaki bütün sürücülerde sitem geri yüklemeyi kapat yazısını da işreti kaldırıom ama olmuo neolur bana çook acil yardım edin
Msn CryMsn DunnoMsn Confused

yha bi de ben bişi indirmek için tıkladıım da da indirilir gibi gösterio sonra da bana şöle bi hata verio '' internet exproler karşıdan yükleyemiyor internet exproler bu siteyi açamadı istenen site kullanılamıyor veya bulunamıyor lütfen daha sonra yeniden deneyin''Msn GrinMsn Happy diyor neden acaba yardımınız için şimdiden tşk.
Son düzenleyen Blue Blood; 7 Ağustos 2008 11:24
BuRaK74 - avatarı
BuRaK74
Ziyaretçi
7 Ağustos 2008       Mesaj #2799
BuRaK74 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
capkin_omr adlı kullanıcıdan alıntı

yha ark. lar ben bilgisayarda sistem geri yükleme yapamıyorum orda c) d) die sürücüler gösterio onlara tıklıorum yine açılmıo üst taraftaki bütün sürücülerde sitem geri yüklemeyi kapat yazısını da işreti kaldırıom ama olmuo neolur bana çook acil yardım edin
Msn CryMsn DunnoMsn Confused

yha bi de ben bişi indirmek için tıkladıım da da indirilir gibi gösterio sonra da bana şöle bi hata verio '' internet exproler karşıdan yükleyemiyor internet exproler bu siteyi açamadı istenen site kullanılamıyor veya bulunamıyor lütfen daha sonra yeniden deneyin''Msn GrinMsn Happy diyor neden acaba yardımınız için şimdiden tşk.

- Güvenli mod da bilgisayarınızı açıp sistemi geri yüklemeyi deneyiniz.
- İnternetten dosya indiremiyorsunuz : internet explorer güvenlik ayarlarınızı kontrol ediniz ve sıfırlayınız, internet exproleri kaldırıp tekrar kurun, olmadı işletim sistemini repair ediniz kolay gelsin..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Ağustos 2008       Mesaj #2800
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ACİL YARDIMA İHTİYACIM WAR, BİLENLER 2 DAKKASINI AYIRSIN PLEASE... ADINI ETHERNET VİRÜSÜ KOYDUĞUM BU VİRÜS, İNTERNET BAĞLANTISINI KESİYOR, ANTİVİRÜS PROGRAMLARINA YAKALANMIYOR, ANTİVİRÜS PROGRAMLARINI DEVREDIŞI BIRAKIYOR, YENİ ANTİVİRÜS YÜKLENMESİNİ ENGELLİYOR VE İNTERNET BAĞLANTISINI KESİYOR... HEMEN HER SİTEDEN BULAŞABİLİYOR ( YANİ ABES SİTELERE GİRİLMEDİĞİ ZAMAN DA BULAŞABİLİYOR ) ...

TEK ÇAREM HİÇ YEDEK ALMADAN FORMAT ATMAK OLUYOR ...

virs2yg0virsxv5
ACİL YARDIM PLEASE