Alıntı
zagar77 adlı kullanıcıdan alıntı arkadaşlar ben harici harddisk aldım 3.5 inc sata ve bu harddiski bölmek itiyorum nasıl yapabilirm pce takma ansım yok kutuda oldundan usbden bölme şansım varmı varsa nasıl yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar harci harddisk aldım 3.5 inc sata ama kutu içinde oldugundan pce takıp bölümlere ayıramıyotrum usb üzerinden yapabilirmiyim yardımcı olursanız sevinecem
HDD yi Pcye bağlayın (USB). Bilgisayarıma sağ click yapıp yönet seçeneğine gelin, açılan pencereden Disk Yönetimini seçin orada HDD yi göreceksiniz istediğiniz şekilde bölebilirsiniz.
Alıntı
tahsin_46 adlı kullanıcıdan alıntı SLM BENİM SORUNUM PC İM BAYA GEÇ AÇILMAYA BAŞLADI NE YAPMALIYIM? ALAKALARINIZA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER 
Bunun bi çok nedeni olabilir. Syp, Virüs vs vs. Bunlar kötü olanları diğerleri ise kullanıcının başlangıca aşırı yüklenmesi. Acrobat, Msn, WebCam vs vs programların bilgisayarın açılısında başlamasını seçmişseniz makinanız geç açılacaktır. Bu yüzden Başlat+Çalıştır açılan pencereye msconfgi yazıp gereksizleri kaldırmanızı öneririm. Kaspersky ile virüs taramanızı ve iyi bir spy temizleyici ilede sypları temizlerseniz gözle görülür rahatlama olacaktır.