Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 108

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 961.356 Cevap: 2.932
cimcimem - avatarı
cimcimem
Ziyaretçi
15 Ocak 2007       Mesaj #1071
cimcimem - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
milli_emin adlı kullanıcıdan alıntı

canlı tv programı

Sponsorlu Bağlantılar
bu program sayesinde yerli yabancı binlerce kanalı seyrede bilirsiniz program türkçe ve kullanımı kolay

tamam ama hala daha ses var görüntü yokMsn Sad sorun ne olabilir?
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
15 Ocak 2007       Mesaj #1072
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
milli_emin adlı kullanıcıdan alıntı

usb bağlı

Modemin güncel driverlerini kontrol et.
USB driverlerini kontrol et.
Sponsorlu Bağlantılar
Son bi ihtimal bordun bozulmuş olabilir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Ocak 2007       Mesaj #1073
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
I3uz_KaLpLi adlı kullanıcıdan alıntı

Modemin güncel driverlerini kontrol et.
USB driverlerini kontrol et.
Son bi ihtimal bordun bozulmuş olabilir.

Eger kullanmaya çalıstıgın USB girişi bozulmussa onla aynı veriyolunu kullanan diger USb de çalışmaz...
onur_um - avatarı
onur_um
Ziyaretçi
16 Ocak 2007       Mesaj #1074
onur_um - avatarı
Ziyaretçi
[quote=onur_um; benim pc eski chat programına giriyordu şidi yeni yapılan chat programına girmiyor internet bağlantım data dır.pc xp kurulu yardımcı olursanız sevinirim?şimdiden teşekkür ederim.Msn Cry
zagar77 - avatarı
zagar77
Ziyaretçi
16 Ocak 2007       Mesaj #1075
zagar77 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben harici harddisk aldım 3.5 inc sata ve bu harddiski bölmek itiyorum nasıl yapabilirm pce takma ansım yok kutuda oldundan usbden bölme şansım varmı varsa nasıl yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar harci harddisk aldım 3.5 inc sata ama kutu içinde oldugundan pce takıp bölümlere ayıramıyotrum usb üzerinden yapabilirmiyim yardımcı olursanız sevinecem
Son düzenleyen zagar77; 17 Ocak 2007 00:02 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
tahsin_46 - avatarı
tahsin_46
Ziyaretçi
17 Ocak 2007       Mesaj #1076
tahsin_46 - avatarı
Ziyaretçi
SLM BENİM SORUNUM PC İM BAYA GEÇ AÇILMAYA BAŞLADI NE YAPMALIYIM? ALAKALARINIZA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER Msn Sarcastic
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
17 Ocak 2007       Mesaj #1077
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
zagar77 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar ben harici harddisk aldım 3.5 inc sata ve bu harddiski bölmek itiyorum nasıl yapabilirm pce takma ansım yok kutuda oldundan usbden bölme şansım varmı varsa nasıl yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar harci harddisk aldım 3.5 inc sata ama kutu içinde oldugundan pce takıp bölümlere ayıramıyotrum usb üzerinden yapabilirmiyim yardımcı olursanız sevinecem

HDD yi Pcye bağlayın (USB). Bilgisayarıma sağ click yapıp yönet seçeneğine gelin, açılan pencereden Disk Yönetimini seçin orada HDD yi göreceksiniz istediğiniz şekilde bölebilirsiniz.

Alıntı
tahsin_46 adlı kullanıcıdan alıntı

SLM BENİM SORUNUM PC İM BAYA GEÇ AÇILMAYA BAŞLADI NE YAPMALIYIM? ALAKALARINIZA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER Msn Sarcastic

Bunun bi çok nedeni olabilir. Syp, Virüs vs vs. Bunlar kötü olanları diğerleri ise kullanıcının başlangıca aşırı yüklenmesi. Acrobat, Msn, WebCam vs vs programların bilgisayarın açılısında başlamasını seçmişseniz makinanız geç açılacaktır. Bu yüzden Başlat+Çalıştır açılan pencereye msconfgi yazıp gereksizleri kaldırmanızı öneririm. Kaspersky ile virüs taramanızı ve iyi bir spy temizleyici ilede sypları temizlerseniz gözle görülür rahatlama olacaktır.
cirok - avatarı
cirok
Ziyaretçi
19 Ocak 2007       Mesaj #1078
cirok - avatarı
Ziyaretçi
merhaba,

pc ideki sorunu cözemiyom.... pc yi formatlamam gerekiyordu formatlayip win xp yükledim.. ama formatlarken 39 dakika sürecek olan süre 11 saat sürdü....sonrasinda pc cok gec calismaya basladi ... ve masaüstünde hic birsey görünmüyor.. hata nerde olabilir.. lütfen yardim...
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
19 Ocak 2007       Mesaj #1079
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
cirok adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba,

pc ideki sorunu cözemiyom.... pc yi formatlamam gerekiyordu formatlayip win xp yükledim.. ama formatlarken 39 dakika sürecek olan süre 11 saat sürdü....sonrasinda pc cok gec calismaya basladi ... ve masaüstünde hic birsey görünmüyor.. hata nerde olabilir.. lütfen yardim...

Sistem özellikleriniz nedir ? Eğer işletim sisteminin gereksinim duyduğundan düşük bir sisteme sahip bilgisayara kurmaya çalışıyorsanız bu durum normal.
firari33 - avatarı
firari33
Ziyaretçi
19 Ocak 2007       Mesaj #1080
firari33 - avatarı
Ziyaretçi
Mrb ben netten çıktığım an hata raporu veriyor ve bunu kapatmaktan yoruldum, yardımcı olursanız sevinirim, tşk ediyorum..iyi çalışmalar