Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 118

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.036 Cevap: 2.932
scacs22 - avatarı
scacs22
Ziyaretçi
20 Şubat 2007       Mesaj #1171
scacs22 - avatarı
Ziyaretçi
Öncelikle mrb.
Explorer sıkkullanılanlar bloke olmuş durumda, listeye ekleme yapamıyorum ekle dediğimde, bu iletişim kutusunda hata oluştu, hata 306 , belirtilmeyen hata yazılı bi mesaj alıyorum. Pc ye format attım ancak, belli bir süre sonra aynı hatayı tekrarladı, kullandığım bi programdan olurmu. Şimdiden teşekkürler.
Sponsorlu Bağlantılar
microab - avatarı
microab
Ziyaretçi
20 Şubat 2007       Mesaj #1172
microab - avatarı
Ziyaretçi
ACİL YARDIM İSTİYORUM ARKADAŞLAR.HOTMAİLDEN KİŞİ SİLMEK İSTİYORUM AMA BİR TÜRLÜ OLMUYOR. LÜTFEN AŞAMALI BİR ŞEKİLDE ANLATIRSAN SEVİNİRİM..
Sponsorlu Bağlantılar
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
20 Şubat 2007       Mesaj #1173
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
microab adlı kullanıcıdan alıntı

ACİL YARDIM İSTİYORUM ARKADAŞLAR.HOTMAİLDEN KİŞİ SİLMEK İSTİYORUM AMA BİR TÜRLÜ OLMUYOR. LÜTFEN AŞAMALI BİR ŞEKİLDE ANLATIRSAN SEVİNİRİM..

Hotmail mail hesabını aç oradanda kişiler tıkla msn den silemediğin kişileri hotmail kişilerinden kaldırdığında msnde oturum açtığında msn messengerda bu kişiler gözükmez. Ama Kişi silerken hata oluştu derse eğer oturumu kapat hatta sayfayı kapat hotmaile yeniden bağlan...
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
20 Şubat 2007       Mesaj #1174
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
emrecan10 adlı kullanıcıdan alıntı

PC ye chat whatch5 isminde bir proğram indirdim fakat key istiyor nerden bulabileceğim konusunda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Google yada

Crack/Serial programlarını deneyin çözüm bulamazsanız Ö.M ile ulaşın bi bakalım.

Alıntı
scacs22 adlı kullanıcıdan alıntı

Öncelikle mrb.
Explorer sıkkullanılanlar bloke olmuş durumda, listeye ekleme yapamıyorum ekle dediğimde, bu iletişim kutusunda hata oluştu, hata 306 , belirtilmeyen hata yazılı bi mesaj alıyorum. Pc ye format attım ancak, belli bir süre sonra aynı hatayı tekrarladı, kullandığım bi programdan olurmu. Şimdiden teşekkürler.

evet olabilir.

Xp cdini cd-roma tak.
Başlat + çalıştır açılan pencereye

Kod:
sfc  /scannow
hatalı/bozuk dosyanın onarılmasını bekle.
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
20 Şubat 2007       Mesaj #1175
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
scacs22 adlı kullanıcıdan alıntı

Öncelikle mrb.

Yeni bi hesap oluşturabilirsin. Belgelerim ve masaüstünü yedekle.
Denetim masası --> Kullanıcı Hesapları menüsünden yeni bir oturum açıp kendi aldığın yedekleri daha sonra bu oturuma aktarabilirsin. Diğer hesabıda yeni açtığın oturumla login olduğunda silmeni öneririm. Eğer bununla bi sonuca ulaşamazsan Buzkalpli aşşada sorunun cevabını yazmış.
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
20 Şubat 2007       Mesaj #1176
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Söylemyi unuttum "Pc ye format attım ancak, belli bir süre sonra aynı hatayı tekrarladı, kullandığım bi programdan olurmu." demişsin bana kullandığın xp cd'sinde bir sorun varmış gibi geldi. Yeni oturum açıp yedeklemeyi yaptıktan sonra açtığın yeni oturum Windows'un Default User yani ilk kullanıcı ayarlarıyla açılır herşey sıfırlanır. (Kurulan programlar hariç) aldığın yedekleri buraya attığında yine aynı sorunla karşılaşırsan sistem dosyalarında bir sorun vardır demektir. Ozman Buzkalpli'nin söylediği gibi sfc /scannow komutuyla sistem dosyalarını onarıp hatayı düzeltirsin buda olmadı diyorsan bence sağlam Bir Xp CD'si ile sistemiş yeniden kur...
sweet123 - avatarı
sweet123
Ziyaretçi
22 Şubat 2007       Mesaj #1177
sweet123 - avatarı
Ziyaretçi
yhaaa 1 şee sorujaam benim msn liwe de listemdee sağ üstte kşi ekle we yanındakii şey yok olduu we ben ayrıntıları göstermek istiyorum fakat ayrıntıları göster butonu yook başka 1 yerden nasıl yapabilirimm ??
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
22 Şubat 2007       Mesaj #1178
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
sweet123 adlı kullanıcıdan alıntı

yhaaa 1 şee sorujaam benim msn liwe de listemdee sağ üstte kşi ekle we yanındakii şey yok olduu we ben ayrıntıları göstermek istiyorum fakat ayrıntıları göster butonu yook başka 1 yerden nasıl yapabilirimm ??

Bildiğim kadarıyla Kişi Ekle ve Kişilerinizi Sıralayın düğmeleri MSN Messenger'ın seçeneklerinden kaldırılan bişey değil. Msn Messenger'ınızda bir sorun oluşmuş olabilir. Messenger'ınızı kapatın tamamen ve yeniden açın. Eğer düzelmesse kaldırın ve yeniden kurun !
Son düzenleyen Teknixs; 22 Şubat 2007 18:39 Sebep: Yanlış yazı
akarsu89 - avatarı
akarsu89
Ziyaretçi
23 Şubat 2007       Mesaj #1179
akarsu89 - avatarı
Ziyaretçi
selam

ya arkadaslar benim bilgi sayarim javayi almiyor

javapjg7
Son düzenleyen akarsu89; 23 Şubat 2007 02:43 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
23 Şubat 2007       Mesaj #1180
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
akarsu89 adlı kullanıcıdan alıntı

selam

ya arkadaslar benim bilgi sayarim javayi almiyor

javapjg7

Bunun nedeni henüz bilinmiyor. Çözüm olarak javanın sitesindede verilen seçenek offline instal yapman. Yani javayı manuel olarak indiriceksin ve tekrar kurulum yapıcaksın. Eğer olmazsa kurduğun diznide değişmen gerek.

Benzeri hatalarda benim şahsen yaptığım çözüm tarzı ise geçmiş sürümlerden birini yüklemek oluyor. Eski sürüm java bulabilirsen kur ve update et.

Hata 1722. Bu Windows Installer paketi ile ilgili bir sorun var. - 1.5.0

Buda sorunun kendi sitesinden türkçe çözümü önerileri.