Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 98

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.503 Cevap: 2.932
hellboy726 - avatarı
hellboy726
Ziyaretçi
18 Aralık 2006       Mesaj #971
hellboy726 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Shadow_BoY adlı kullanıcıdan alıntı

Bilmiyorum MSX LabS mail ile yardımcı olur mu ama sorununun çözümü yine burada! ;

Sponsorlu Bağlantılar

Sorununa gelelim

Bilgisayarında tek bölüm vardı ve kardeşin bunu şifreledi

Bilgisayarınızın acma tusuna basın ve monitörde açılıs yazıları cıkınca

'' F8 '' i bas çek bas çek yaparak tuşlayın sonrasında Bilgisayarınızı güvenli kip te çalıştırın--- Sonrasında bilgisayar açıldıgında Denetim Masası'ndan oturumununuzun Şifresini silebilirsiniz...

Kolay Gelsin

ayrı bir yöntem :

İlk olarak denetim masasına gidiyoruz.Buradan kullanıcı hesaplarını tıklıyoruz.Buradan yönetici kişinin resminin üzerine tıklıyoruz ve gelen pencerenin sol kısmında unutulan parolayı önle seçeneğini tıklıyoruz ve disket sürücüye boş bir disket yerleştirerek buradaki adımları takip ediyoruz ve parola sıfırlama disketini oluşturmuş oluyoruz.Yönetici parolanızı unuttuğunuzda bu disketi disket sürücüye takın ve sizden yeni bir parola girmeniz istenecektir ve böylece eski parolayı silmiş olacaksınız.

britneyTweety - avatarı
britneyTweety
Ziyaretçi
18 Aralık 2006       Mesaj #972
britneyTweety - avatarı
Ziyaretçi
selam;
ben internete girdiğim zaman reklam geliyor fazlasıyla küçük sayfalarda ,ikinciside internette istediğim sayfayı açamıyorum başka sayfalar çıkıyor.. bana yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
kularslan - avatarı
kularslan
Ziyaretçi
18 Aralık 2006       Mesaj #973
kularslan - avatarı
Ziyaretçi
slm .arkadaşlar wap engelleyiciyi nasıl kaldırabilirim

slm . arkadaşlar msn ye güvenlik amaçlı msn eklen tisi yükledim.şimdi bir ileti veya resim,adres gibi şeyler alırken deva mlı engelleyhic geliyorbirde maillerimi açamıyorum.bir kolay yolu varsa silmenin bu programı yardımcı olursanız memnun olurumsaygılarımla şimdiden te şekkürler
Son düzenleyen kularslan; 18 Aralık 2006 23:01 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
koko2 - avatarı
koko2
Ziyaretçi
19 Aralık 2006       Mesaj #974
koko2 - avatarı
Ziyaretçi
Slm. Ufak bi sorunum var yardımcı olursanız sevinirim. Bilgisayarım windowsu açarken NTLDR bulunamadı diyor. Ve disket sürücüm yok. MS-DOS dan açıp kurtarmak istiyorum, diğer yöntempler pek fayda etmedi. Bu yüzden windows xp
MS-DOS başlangıç disketinin içeriğini bir cd ye kopyalayıp, cd ile ms dos açmak istiyorum. İşe yarar mı? İşe yarar sa lütfen birisi bana kurtarma disketinin içeriğini bir şekilde verebilri mi? Şİmdiden tşk.----Windows XP Prof.
sgolgesiz - avatarı
sgolgesiz
Ziyaretçi
19 Aralık 2006       Mesaj #975
sgolgesiz - avatarı
Ziyaretçi
ÇOK ACİLLLLLLLLLLLLLLLL...........SELAM ARKADAŞLAR.İNTERNET EXPLORER IMIN SIK KULLALNILANLAR KISMINDA BİRTÜRLÜ SİLEMEDİĞİM ADRESLER VAR.BUNLARDAN NASIL KURTULABİLİRİM? BİRDE KULLANIMI BASİT ; TROJEN,SPY TÜRÜ YAZILIMLARIN BİLGİSAYARA GİRİŞİNİ OTOMATİK OLARAK ÖNLEYEBİLEN BİR PROGRAM İSTİYORUM.SİTEMİZDE VAR İSE ADINI YAZARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.ACİL CEVAP BEKLİYORUM.İYİ ÇALIŞMALAR
hellboy726 - avatarı
hellboy726
Ziyaretçi
19 Aralık 2006       Mesaj #976
hellboy726 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
sgolgesiz adlı kullanıcıdan alıntı

ÇOK ACİLLLLLLLLLLLLLLLL...........SELAM ARKADAŞLAR.İNTERNET EXPLORER IMIN SIK KULLALNILANLAR KISMINDA BİRTÜRLÜ SİLEMEDİĞİM ADRESLER VAR.BUNLARDAN NASIL KURTULABİLİRİM? BİRDE KULLANIMI BASİT ; TROJEN,SPY TÜRÜ YAZILIMLARIN BİLGİSAYARA GİRİŞİNİ OTOMATİK OLARAK ÖNLEYEBİLEN BİR PROGRAM İSTİYORUM.SİTEMİZDE VAR İSE ADINI YAZARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.ACİL CEVAP BEKLİYORUM.İYİ ÇALIŞMALAR

Trojan Nedir? Nasıl Bulaşır? Korunma Yolları ve Temizlik
oguzkaan - avatarı
oguzkaan
Ziyaretçi
20 Aralık 2006       Mesaj #977
oguzkaan - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar öncelikle belirteyim bilgisayar hakkında pek bişey bilmiyorum, sayenizde kendimi geliştirmeye çalışıyorum.Siteniz gerçekten çok güzel. Virüs bulaşan bazı exe ve dll uzantılı dosyalar var ama şuan görünürde bi hata vermiyo sizce format şart mı?
koko2 - avatarı
koko2
Ziyaretçi
20 Aralık 2006       Mesaj #978
koko2 - avatarı
Ziyaretçi
Sorun çıkarmıyosa nerden biliyosun virüs bulaştığını??

Eğer emin isen virüs bulaştığından, windows cd'si ile windows'u silip tekrar kurabilirsin, üstelik kişisel dosyaların kaybolmaz yani format atmış olmassın....
hellboy726 - avatarı
hellboy726
Ziyaretçi
20 Aralık 2006       Mesaj #979
hellboy726 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
oguzkaan adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar öncelikle belirteyim bilgisayar hakkında pek bişey bilmiyorum, sayenizde kendimi geliştirmeye çalışıyorum.Siteniz gerçekten çok güzel. Virüs bulaşan bazı exe ve dll uzantılı dosyalar var ama şuan görünürde bi hata vermiyo sizce format şart mı?

Sanırım bir exe yada dll sistem dosyasına virüs bulaştığı kanısı antivirüsünüz tarafından sapLadınız.

Çoğu antivirüs programları bu tür zararlı oaln içerikleri temizleme işLeminide içerisinde barındırmaktadır.

dezenfekte delete sil temizle gibi bir seçenek bulunuyor ise bunları kullanarak ilgili içerikten kurtulmalısınız.

Eğer antivirüsünüz ilgili dosyayı temizleyemiyor ise altta bulunan başlıkta yazmış olduğum programları bilgisayarınıza download edebilir. virüsler vede trojenler hakkında daha fazla biLgi alabilirsiniz..

Trojan Nedir? Nasıl Bulaşır? Korunma Yolları ve Temizlik
oguzkaan - avatarı
oguzkaan
Ziyaretçi
21 Aralık 2006       Mesaj #980
oguzkaan - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
koko2 adlı kullanıcıdan alıntı

Sorun çıkarmıyosa nerden biliyosun virüs bulaştığını??

Eğer emin isen virüs bulaştığından, windows cd'si ile windows'u silip tekrar kurabilirsin, üstelik kişisel dosyaların kaybolmaz yani format atmış olmassın....

Avast kullanıyordum çıkan virüsleri sileceğime karantinaya taşı dedim. Şimdi virüs bulaşan dosyaları görebiliyorum ama silemiyorum.(bu arada biraz önce avastı da kaldırdım)