Arama
Günlük Kontrol Paneli
4.40 puan, 5 oy. 4.40 puan, 5 oy.

Şehitler Ölmez...

kompetankedi 8 Ekim 2007 19:59
8 Ekim 2007 21:33 kompetankedi tarafından güncellendi

Şehitler Ölmez.....

Ey Türk gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

......
İstiklal ve cumhuriyetine kastedecek düşmanlar,
bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler.
Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.
Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere,
memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar
gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler.
Hatta bu iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler.
...
Ey Türk istikbalinin evladı!
İşte; bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen,
Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır!
Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Sana söylüyorum daha agu diyemeyen bebek MEHMET.. Babanı yolculadık hain köpeğin silahından çıkan namert kurşunla.. Daha nice civanları göndereceğiz biz bu uğurda. Sakın üzülme ey anam oğlun en büyük mertebeye ulaştı.. Sakın kahretme babam sen şehit babası...

K ahbe kurşun ateşiyle düştüğü yeri yakar. Nice Civanlar nice MEHMET ler verdi bu topraklar, gözümüzü kırpmadan ateşe giden milyonlar.. Göz yaşlarını sil ey anam, ey babam , güzel bebek ağlama sakın sen gururlan bir p iç sürüsünün artıkları senin göz yaşlarının tek bir damlasını akıtamaz. Daha çok MEHMET i var bu vatanın....

Sana bir çift lafım var köpek; Sen bu vatanın topraklarında kendi ecdadına sırt çeviren, bu ülkenin ekmeğini suyunu aşını yiyen, unutma ki bir gün sırtından bıçakladığın bu ülkenin evlatları tarafından layık olduğun "Leş" lerin içinde olucaksın. Bedenin bu dünyada huzur görmeyecek, görmemesi için HER şeyi yapıcak bu MEHMET.

Bu Milletin tarihine leke sürmek için didinenler, köpeklere yaltaklık edenler sizi bu kara topraklar kabul etmeyecek layıkınız olan bedenleriniz kurda kuşa yem olucaksınız..

MEHMET im gitti ama bak tabutunun yanında bir MEHMET daha var nice MEHMET ler kafalarınızı almak için sıralarını bekliyor.

... bir hilal uğruna ya Rab ne güneşler batıyor..

TartışıYORUM

Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 12642  Yorum 12  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 12

Yorumlar

Sayfa 1 / 2
  1. Avatarı yok

Ziyaretçi 8 Ekim 2007 21:07
  2. Avatarı yok
    tüm şehitlerimiz nur içinde yatsın Allahın rahmeti üzerlerinde olsun.... Crying

Ziyaretçi 8 Ekim 2007 21:07
  3. Avatarı yok
    Allah rahmet eylesin tüm şehitlerimize
    bunu yapan canileride ıslah etsin

Şehit Ölmez Vatan Bölünmez

Ziyaretçi 8 Ekim 2007 21:20
  4. Avatarı yok
    Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
    Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
    Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
    Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
    Mehmet Akif Ersoy

Ziyaretçi 8 Ekim 2007 21:31
  5. Avatarı yok
    Benle yasit kardeslerim sehid olmuslar..Cok uzuldum herkes gibi tabi bendeMsn Sad..Benimde askerligime sayili gunler kaldi,dilerim Allah tan su mubarek gecede hayirlisi ile gecer..
    Hak Teala ya kavusan sehid kardeslerime Allahtan Rahmet diliyorum..

Ziyaretçi 8 Ekim 2007 21:54
  6. lionhead - avatarı
    nm

lionhead 8 Ekim 2007 22:21
  7. Avatarı yok
    Bende bugün yaşanan şehit cenazelerine çok üzüldüğümü belirtmek isterim allahtan şehitlerimize rahmet yakınlarına ise baş sağlığı dilerim umarım bir gün bu üzücü haberler yaşanmaz ve ocaklar sönmez dilerim rabbim bu mübarek ayın ve kadir gecesinin yüzu suyu hürmetine tüm görevli askerlerimizi ordumuzu vede emniyet mensuplarımızı korur her biriniz allaha emanet olun

Ziyaretçi 9 Ekim 2007 00:32
  8. Avatarı yok
    Arkadaşlar dualarınıza katılıyorum.Ben Cizrede bu canilerin arasında yaşıyorum yıllardır.Allah bu mübarek gecede onlara rahmet eylesin.Bizim için en büyük teselli böyle bir gecede şehitlik mertebesine ulaşmış olmaları.

Ziyaretçi 9 Ekim 2007 00:48
  9. Avatarı yok
    inloVe,bunlar iflah olmaz,domuz eti yemiş bunlar,insanlıktan nasibini almamış bunlar..!

Ziyaretçi 9 Ekim 2007 00:50
  10. Kral_Aslan - avatarı
    Elbet bunu yapanlar cezasız kalmayacaktır.Şehitlerimize Allah tan rahmet ailelerine baş sağlığı diliyorum.

Kral_Aslan 9 Ekim 2007 10:50
Sayfa 1 / 2