-
-
-
-
-
-
-
-
KADINLARA ÖZEL (ERKEKLER OKUMASIN)
Eğer ona karşı bişey yapmak içinden gelmiyorsa, onu bir erkek gibi algılayamıyorsan, bırak gitsin ya da çek git, ona yalandan şirin gözükmeye çalışma.
Bunu tuttum
öyle yapıcam inşallah bende
-
ERKEKLERE ÖZEL (KADINLAR OKUMASIN)
üzgünüm okuma demişssin ama okumdan edemedim
güzeldi tşk
Mutlu olmak istiyorsan, enerjini başka kadınlara dağıtmak yerine, sahip olduğun kadına yönlendir
Başkalarına ait olan bir malı çalan kişi hakkında ne düşünürsün ? Onu alkışlar mısın ? Başkasının ırzıyla oynamak çok daha kötü. İnsanların mutluluğunu çalıyorsun. Bu ne aşağılık bir davranıştır. Birikte olduğun öteki kadın başkasına ait. Ona dokunuyorsun! Eğer hala bunun tersini düşünüyorsan, benden de sahip olduğun kadından da uzak dur ve cehennemin dibine git! Sana saygı duymuyorum; çünkü sen hiç kimseye saygı duymuyorsun.
Sevdiğine eminsen özgür bırak onu, ya da git karına anlat! Emin ol seni anlayacaktır. Seviyorum dediğin insanın hayatını mahvettiğini hiç mi düşünmüyorsun.
-
KADINLARA ÖZEL (ERKEKLER OKUMASIN)
O gün televizyon izlerken uyuya kalmış ve yatağına gitmek istemiyorsa, annesi gibi kaldırıp pijama giyindirme. Üstünü ört ve yatağına git. Yoksa seni annesi gibi algılamaya başlayacak. Zaten o kadar çok anneye benzemeye başladın ki;
adam, - Benim karım nerede ? diyerek aranmaya başladı evin ortasında. Seni annesi zannediyor.