Arama
Günlük Kontrol Paneli
  1. Avatarı yok

Bölüm 4 - O BİÇİM TÜRKÇE KONUŞURUZ

Sprmiş ya emeğine sağlık

Ziyaretçi 16 Eylül 2009 18:17
  2.  
    Ziyaretçi 26 Temmuz 2009 23:09
  3. Avatarı yok

Bölüm 2 - MANYAK DEVLET YÖNETİRİZ =)

kitabı merak ettm doğrusu:-))

Ziyaretçi 11 Temmuz 2009 23:59
  4.  
    KoZMiK BiLincH 10 Temmuz 2009 13:42
  5. Avatarı yok

Bölüm 2 - MANYAK DEVLET YÖNETİRİZ =)

=) Çok güzel devamını bekliyorumMooooh

Ziyaretçi 10 Temmuz 2009 11:19
  6.  
    Ziyaretçi 8 Temmuz 2009 23:50
  7. Avatarı yok

KADINLARA ÖZEL (ERKEKLER OKUMASIN)

Eğer ona karşı bişey yapmak içinden gelmiyorsa, onu bir erkek gibi algılayamıyorsan, bırak gitsin ya da çek git, ona yalandan şirin gözükmeye çalışma.

Bunu tuttum Msn GrinMsn Grinöyle yapıcam inşallah bende

Ziyaretçi 11 Haziran 2009 00:43
  8. Avatarı yok

ERKEKLERE ÖZEL (KADINLAR OKUMASIN)

üzgünüm okuma demişssin ama okumdan edemedim
    güzeldi tşk

Mutlu olmak istiyorsan, enerjini başka kadınlara dağıtmak yerine, sahip olduğun kadına yönlendir

Başkalarına ait olan bir malı çalan kişi hakkında ne düşünürsün ? Onu alkışlar mısın ? Başkasının ırzıyla oynamak çok daha kötü. İnsanların mutluluğunu çalıyorsun. Bu ne aşağılık bir davranıştır. Birikte olduğun öteki kadın başkasına ait. Ona dokunuyorsun! Eğer hala bunun tersini düşünüyorsan, benden de sahip olduğun kadından da uzak dur ve cehennemin dibine git! Sana saygı duymuyorum; çünkü sen hiç kimseye saygı duymuyorsun.

Sevdiğine eminsen özgür bırak onu, ya da git karına anlat! Emin ol seni anlayacaktır. Seviyorum dediğin insanın hayatını mahvettiğini hiç mi düşünmüyorsun.

Ziyaretçi 10 Haziran 2009 20:17
  9. Avatarı yok

KADINLARA ÖZEL (ERKEKLER OKUMASIN)

O gün televizyon izlerken uyuya kalmış ve yatağına gitmek istemiyorsa, annesi gibi kaldırıp pijama giyindirme. Üstünü ört ve yatağına git. Yoksa seni annesi gibi algılamaya başlayacak. Zaten o kadar çok anneye benzemeye başladın ki;
    adam, - Benim karım nerede ? diyerek aranmaya başladı evin ortasında. Seni annesi zannediyor.Msn Happy

Ziyaretçi 10 Haziran 2009 19:14
Sayfa 8 / 16