Arama

2015 Yılı için Aslan Burcu Yorumu

Güncelleme: 7 Ocak 2015 Gösterim: 4.924 Cevap: 0
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
7 Ocak 2015       Mesaj #1
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
2015 Yılı için Aslan Burcu Yorumu
MsXLabs.org

Sponsorlu Bağlantılar

2015 yılında özgüveniniz üst seviyelere ulaşacak ve bu durum hayatınızın her alanına yansıyacak. Kendinizi yenileyecek, başlangıçlar konusunda önemli adımlar atacaksınız. 2015 yılında gezegenlerin farklı etkileri, farklı durumlarında beraberinde gelmesine neden olacak. Uranüs'ün hareketi, yaşantınıza farklı bir boyut kazandıracak. Şuan olduğunuzdan daha cesur olacaksınız ve bu durum hem aşk hem de iş konusunda size yardımcı olacağı, başarı sağlayacağı gibi bazı olumsuzlukları da beraberinde getirebilir. Uranüs'ün etkisiyle beraber seyahatler ve yabancı insanlarla ilişkiler gündeme gelebilir. Sahip olacağınız farklılıklar, hayatınıza yeni renkler kazandıracak. Hem eğitim hem de iş konusunda, yabancı kişilerin önemli getirileri olacak.

2015 yılında hayata bakış açınız değişebilir. Duygularınız ve düşünceleriniz güncellenecek. Doğrularınızı ve inançlarınızı daha cesur bir şekilde ortaya koyacaksınız. Medya bölümünde iş hayatına devam eden Aslan burcu insanları, alacakları etkiyle beraber yaratıcılıklarını en üst düzeyde sergileyebilir. Karşınıza çıkabilecek ya da duyabileceğiniz yeni fikirler konusunda son derece açık olacaksınız. Hayatınızın bazı bölümlerinde mücadeleci olacak, aşılması güç bir duvar gibi olacaksınız. Uranüs, sürprizleri eksik olmayan bir gezegendir ve uzaklara yapılacak seyahatler ve eğitim konusunda hiç beklemediğiniz gelişimleri de beraberinde getirecek.

Neptün, iş hayatınızda karmaşıklık yaşamanıza ve evli olan Aslanların evlilikte sorunlar yaşamasına neden oluyordu. Geride kalan yıllarda bu durum düzelmeye başladı ve 2015 yılında tamamen ortadan kalkacak. Bu konuda fazlasıyla rahatlayacaksınız ve özellikle gelecek yıl bu durumu daha iyi bir şekilde hissedeceksiniz. Özellikle 21-23 Ağustos tarihinde dünyaya gelen Aslanlar bu durumu oldukça fazla hissetmiş olabilir. Aldığınız etkiler sonucunda yanlış birliktelikler yaşayabilir ya da var olan birlikteliğiniz konusunda yanlış adımlar atabilirsiniz.

Hayal kurmak, insanoğlunun doğasında var ve aldığınız etkilerden dolayı hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Mağlup olduğunuzu düşünmeyin. 2015 yılının yaz döneminde maddi anlamda sorunlar yaşanabilir ancak düzelmeyecek gibi durmuyor. Yine de yanlış adımlar atmamak konusunda tedbirli olmalısınız.

2015 yılının Ocak ayında üç farklı etki alacaksınız. Diğer kişilerden kaynaklanacak sorundan dolayı, evli olan kişiler eşiyle ufak tefek tartışmalar yaşayabilir. Yine bu dönem içerisinde eşinizin veya ortağınızın maddi gücünü kullanma ihtiyacında olabilirsiniz. Bu kişiler size bir takım imkânlar sunacak ve sizin de bu imkânları en iyi şekilde kullanmanız gerekiyor. 2015 yılında kredi almayı düşünüyorsanız, istediğinizin gerçekleşme ihtimalide oldukça yüksek.

2015 yılı içerisinde eğitim, yabancı kaynaklar ve seyahatler konusunda önemli ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Hayata bakış açınız yenilenecek ve hayatınıza girecek yeni insanlardan çok fazla şey öğrenebileceksiniz. Özellikle iş hayatında terfi bekleyen Aslanlar, 2015 yılının ikinci altı aylık döneminde istediklerine kavuşabilir. Yine bu dönem içerisinde yeni iş imkânları elde edeceksiniz ve değerlendirdiğiniz takdirde parasal açıdan yeni kaynaklar elde edebilirsiniz.

Satürn, sorumluluklarınızın daha fazla farkında olmanızı ve daha olgun bir kişiliğe dönüşmenizi sağlayacak. Ciddiyetin gezegeni olarak bilinen Satürn, disiplini elden bırakmamanız konusunda sizi ciddi bir şekilde uyaracak. Özellikle eğitim konularında fazlasıyla sıkı çalışmalar içerisinde olacaksınız. Sorumluluklarınız artacak ve dikkatli olduğunuz sürece istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz. Bu dönem içerisinde, varsa kardeşiniz onlarla da yakından ilgilenmek durumda olabilirsiniz. 2015 yılında yazışmalar, sözleşmeler ve iletişim konusunda dikkatli olmalısınız. Yaklaşımlarınız uyumlu ve diplomatik olmalı. Yine bu dönem içerisinde aklınızı fazlasıyla kullanmanız gerekecek. Gereksiz yere tartışmalar içerisine girmek, size pek bir şey kazandırmayacaktır.

Plüton, iş konusunda önemli değişimler yaşamanıza neden olacak. Kendinizi çok daha fazla baskı altına hissedebilirsiniz. Mücadeleyi elden bırakmayacaksınız ve yaklaşımlarınızı daha belirgin bir şekilde ortaya koyacaksınız. Yeteneklerinizin farkındasınız ve 2015 yılı içerisinde daha net ortaya çıkartacaksınız. Yaşananlar gelecek yılda da devam edebilir. Son olarak, sağlığınıza da dikkat etmeniz gerekiyor.

Aslan Burcu 2015 İş Hayatı

Geride kalan iyi yıllık süreçte iş hayatınız zorlu dönemlerden geçti. Yaşadığınız sıkıntılardan sonra özellikle maddi durumunuzu daha iyi seviyelerde tutmayı başardınız. Bazı Aslan burcu insanları, yaşananları daha derin bir şekilde hissetti. Geçen yıldan başlayan başarı seriniz, 2015 yılında da devam edebilir. Bu konuda çok önemli fırsatlarla karşılaşacaksınız. Uranüs'ün konumu, uluslararası iş birliklerini ve yabancılarla ilgili konuları gündeme getirebilir. Bu konudaki etkileri, 2015 yılının Haziran ayına kadar olan döneminde çok daha fazla hissedeceksiniz.

2015 yılı içerisinde düşüncenizi genişletmelisiniz. Hayatınıza girebilecek yeni ve yabancı kişiler, özellikle iş hayatınız konusunda size çok fazla yardımlarda bulunacak. Dış ticaret, eğitim ve medya konularında oldukça başarılı olacaksınız. Haziran ayından sonra, iş hayatınızda daha iyi destekler alacaksınız. Hedefleriniz var ve bu yıl içerisinde takibi elden bırakmamalısınız. Asla ama asla rehavete kapılmayın. İş konusunda terfi alabilir ve önemli ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Maddi açıdan yaşanacak gelişmeler, sizi fazlasıyla mutlu edecek. Haziran 2015'ten sonra, üstlerinizden beklediğiniz desteği alabilirsiniz. Aldığınız destekle beraber, iş hayatında daha fazla ön plana çıkacaksınız. Sahip olduğunuz cesaret, istediğiniz başarıya sahip olmanızı sağlayacak.

2015 yılında, iş ilişkilerinde dengeli olmalısınız ve diplomatik davranışlar sergilemelisiniz. Bunları uyguladığınız sürece, iş hayatında daha rahat olacaksınız. Başkalarını ilgilendiren işler yapıyorsanız sunumlar ve anlaşmalar konusunda denge içerisinde olmalısınız. Yetenekleriniz konusunda kendiniz geliştirmeye çalışın. Geride kalan yıllarda yeteneklerinizi sergilemekte zorlandınız ancak 2015 yılının genelinde istediğiniz iş fırsatlarını elde edebileceksiniz. Zaman zaman iş konusunda kararsızlıklar yaşanacak, bazı Aslanlar bu dönem içerisinde hayal kırıklığına da uğrayabilir.

Mars, 2015 yılının bazı bölümlerinde burcunuzla pozitif etkileşimlerde bulunacak ve bu durumdan kaynaklı olacak mesleki alanda istediğiniz başarıyı elde edebilir, diğer insanları etkileme konusunda daha kabiliyetli olabilirsiniz. Nisan ve Mayıs tarihleri arasında seyahatler daha yoğun bir şekilde gündeme gelecek. Bu tarihlerde yavaş adımlar atmak size göre değil. Hızlı düşünmeli ve hızlı hareket etmelisiniz. Haziran ve Ağustos ayları arasında, karar alırken daha zeki davranacak ve pratik olacaksınız. Özellikle grup çalışmalarında ön plana çıkacaksınız.

Eylül ayı içerisinde maddi anlamda zorlanmalar yaşanabilir. Bunun nedeni belki de gireceğiniz kişilik çatışması olacaktır. İş hayatınız söz konusu olduğunda daha soğukkanlı olmayı alışkanlık haline getirmelisiniz. Ocak ve Şubat aylarında, ortaklıklarla ilgili işler gündeme gelecek ve iş konusunda kendinize düşman edinmemeye çalışmalısınız. Mayıs ve Haziran tarihlerinde ise, maddi harcamalar konusunda dikkatli olmalısınız. Gereksiz yere yapacağınız harcamalar, maddi anlamda zorluklar yaşamanıza neden olabilir.

Aslan Burcu 2015 Aşk Hayatı

2015 yılı içerisinde, bazı Aslan burcu insanları aşk hayatına daha akılcı bir şekilde yaklaşacak ve rahat tavırlar sergileyecek. Bazı Aslanlar ise, Neptün'den kaynaklı olarak ilişkilerinde akılcı davranışlar sergileyemeyebilir. Bu nedenle kendinizi kandırabileceğiniz bir aşka yelken açabilirsiniz, dikkatli olun. Hatalı birliktelik, kısa süreli de olsa mutsuz olmanıza neden olabilir.

2015 yılında Aslanlar yeni ortamlar ve yeni çevreler edinecek. Bu sayede aşk hayatınız hareketlenecek ve istediğiniz aşkı, hiç beklemediğiniz bir anda karşınızda bulabileceksiniz. Beklenmeyen durumlar, hayata farklı pencereden bakmanıza neden olabilir. Yaşanacaklar, 2015 yılının Haziran ayına kadar olan döneminde daha dikkat çekici olacak. Haziran 2015'ten sonra ise, karşılaşacağınız kişiler, aşk hayatınızın daha güçlü olmasını sağlayabilir. Özetleyecek olursak, aşk hayatınız söz konusu olduğunda daha dengeli olacaksınız.

Venüs, 2015 yılının bazı dönemlerinde burcunuzla uyumlu açı içerisinde olacak ve bu sayede daha mutlu olacağınız zamanlar karşınıza çıkabilir. Nisan - Mayıs, Temmuz ve Ağustos ayları bu etkiler açısından dikkat çekiyor. Bu dönemlerde çekiciliğiniz artacak ve karşı cinsi kolaylıkla etkileyebileceksiniz. Aşk hayatınız beklediğinizden çok daha fazla hareketlenecek. Kendinize olan güveniniz üst düzeyde olacak.

Kasım ve Aralık aylarında ise, aşk açısından farklı deneyimler elde edebilirsiniz. Başlatacağınız bir ilişki keyif verici ve neşeli olmanızı sağlayabilir. Bu dönem içerisinde seyahatler de gündeme gelecek ve gideceğiniz bir yerde, hiç beklemediğiniz bir anda karşı cinsle yakınlaşmalar içerisine girebilirsiniz. Mayıs ve Haziran ayları dikkatli olmanız gereken tarihler, bu dönem içerisinde kişisel olarak çatışma içerisine girmekten kesinlikle uzak durmalısınız.

Aslan Burcu 2015 Sağlık

2015 yılının genelinde sağlığınız oldukça iyi seviyelerde. Geride kalan yıllarda bir sağlık sorununa yakalandıysanız, 2015 yılında kesinlikle ihmalkâr olmamalısınız. 2015 yılının bazı bölümlerinde bağışıklık sisteminiz zayıflayabilir ve bu konuda çok fazla dikkatli olmalısınız. Spor yapmak için kendinize zaman ayırın ve kafanızda bulunan gereksiz endişelerden de sıyrılmalısınız. Tüm bunları uyguladığınız sürece sağlığınız daha iyi seviyelerde olacak. Aslan burcu insanları genellikle boğaz zevklerine karşı aşırı düşkündür ve bu nedenle beslenme konusunda dikkatli olmalısınız.

Kaynak:


Benzer Konular

9 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar
25 Nisan 2015 / _AERYU_ Burçlar
7 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar
9 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar
9 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar