Arama

2015 Yılı için Kova Burcu Yorumu

Güncelleme: 9 Ocak 2015 Gösterim: 4.707 Cevap: 0
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
9 Ocak 2015       Mesaj #1
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
2015 Yılı için Kova Burcu Yorumu
MsXLabs.org

Sponsorlu Bağlantılar

2015 yılı, Kova burcu insanları açısından başarı ve kararlılık getirmekte. Yeteneklerinizi istediğiniz düzeyde kullanabilecek, bakış açınızı değiştirebilecek ve özgürlük isteğinizi en iyi şekilde kullanabileceksiniz. 2015 yılı bu açıdan oldukça güzel geçecek gibi görünüyor. Geride kalan yıllar içerisinde kariyerinizde iniş ve çıkışlar yaşandı. Bu yıl, denge ve istikrar daha belirgin bir şekilde ortaya çıkacak. Satürn, Kova burcunun yönetici gezegeni ve bul yıl size olumlu etkilerde bulunacak. Gelecek yılın Ekim ayına kadar olan döneminde kişisel hedefleriniz ve iş konusundaki çabalarınızın karşılığını istediğiniz şekilde alabileceksiniz. Gösterdiğiniz hiç bir çaba, karşılıksız kalmayacak.

Yabancılarla ağırlıklı işte çalışan, uluslararası işlerle uğraşan ve eğitimine devam eden Kovalar, bu yıl içerisinde başarılı adımlar atacak. Aynı zamanda medya sektöründe çalışan Kovalar için de başarı görünmekte. 2015 yılı içerisinde aklınızdakileri en iyi şekilde kullanabilecek, özellikle iş konusunda diğer insanların sizi tanımasını sağlayabileceksiniz. Bu yıl, hayatınıza yeni insanlar girecek, çevreniz beklediğinizden de fazla genişleyecek. Yabancı kaynaklı işler ve ortaklık konusunda, dengeyi ve diplomasiyi uygulayabileceksiniz. Gelecek yılın Ekim ayına kadar olan döneminde dengeyi korumaya çalışın ve yaşanabilecek gerginliklerden olabildiğince uzak durun.

2015 yılında, diğer insanlara göre farklı olan fikirlerinizi daha çarpıcı ve etkin bir şekilde sergileyebilirsiniz. Sergilediğiniz davranış, hayatınızın daha iyi seviyelere ulaşmasını sağlayacak fırsatları da beraberinde getirecek. 2017 yılına kadar olan dönemde düşüncelerinizi ve özgürlüğünüzü orijinal bir şekilde açığa çıkartabilirsiniz. Hem iş hem de yakın çevre konularında canlılık yaşanacak.

Eğitim, iletişim ve hareket açısından farklılık sergileyebilirsiniz. Düşünceleriniz yenilenecek, fikirleriniz ve yazışmalarınız hayatınızın renklenmesini sağlayacak. Sahip olduğunuz tutum, kimi zaman tepkiler almanıza neden olacaktır. Soğukkanlı davranmaya ve mantığınızla hareket etmeye devam etmelisiniz. Görüşlerinizi, sağlıklı bir şekilde biçimlendirmelisiniz. Bazı Kovalar, yenilenmelerini ve zihinsel açıdan sahip oldukları canlılığı belirgin bir şekilde etrafında bulunan insanlara hissettirebilecek. 2015 yılı, sizin için yeni bir dönem anlamına gelmekte. Yeni dönem içerisinde farklı fırsatlarla karşılaşabilir, bakış açınızı insanları harekete geçirebilecek şekilde kullanabilirsiniz.

Ocak 2015'in sonuna kadar olan dönemde, hem finansal hem de yetenekleriniz konusunda pozitif gelişmeler yaşanacak. Ani gelişen olaylarla karşılaşabilirsiniz. Maddi açıdan farklı düşüncelere sahip olacaksınız ve bu dönem içerisinde düşüncelerinize destek veren kişilerle karşılaşma imkânınız olacak. Hem yaratıcılığınızı hem de sezgilerinizi istediğiniz şekilde kullanabileceksiniz. Jüpiter, çalışma ve birikimler konusunda kapasitenizin artmasına yardımcı olacak.

2015 yılının ilk altı aylık döneminde, eğitim konuları önem kazanacak. Eğitim hayatınız renklenecek ve size keyif verici bir hal alacak. Bu konuda yenilenmeler yaşayacaksınız. Liderlik özelliğiniz daha üst seviyelere ulaşacak ve düşüncelerinizi tereddüt etmeden insanlara aktarabileceksiniz. Aynı zamanda aile bağlarınızın da güçleneceğiniz belirtmeliyiz. Hayatınızın bazı bölümleri oldukça renkli bir hal alacak. 2015 yılı içerisinde lisan kursuna gidebilir, sizin için farklı olabilecek eğitimlere başlayabilirsiniz. Yaptıklarınız ya da yapacaklarınız, hayata bakış açınızın değişmesini sağlayacak. Bu dönem içerisinde bol seyahatler de gündeme gelebilir. Yaşantınızın dinamizm kazanacağını belirtmek gerekiyor.

Haziran 2015'ten sonra, şartlarda ve koşullarda farklılıklar yaşanacak. Yılın ikinci altı aylık döneminde önemli projeler içerisine girebilirsiniz. Özellikle size maddi kazanç sağlayacak adımlar atacaksınız. Bu dönem içerisinde toprak ve gayrimenkul yatırımları da gündeme gelebilir. Yapacağınız yatırımlar, ilerleyen dönemlerde size fazlasıyla önemli kazançlar sağlayacaktır. 2015 yılının ikinci döneminde size keyif veren gelişmeler yaşanacağını belirtmek gerekiyor. Sahip olduğunuz etkiler, 2016 yılının ortalarına kadar devam edecek.

Bazı Kovalar, 2015 yılı içerisinde kafalarında soru işareti bırakacak durumlarla karşılaşacak. Zorluklar yaşadığınız durumlarda başarı sağlanacak. Bazı konularda fazlasıyla hassas olabilirsiniz. Zaman zaman gereğinden fazla duyarlı olacak, güçlü hayaller kuracak ve kimi zaman kendinizi kandırabileceksiniz. Ruhsal açıdan da bir yenilenme içerisinde olacaksınız. Kendinizi kandırabileceğiniz durumlar yaratmak istemiyorsanız, dikkatli olmalısınız. Bazı Kovalar, 2015 yılının belirli bölümlerinde yönünü kaybedebilir.

Kova Burcu 2015 İş Hayatı

2015 yılının başlangıcında, özellikle geleceğinize yönelik hedeflerinizde değişim söz konusu olabilir. Düşünce ve beklentilerinizi değiştirecek, kendinizi bu anlamda yenileyeceksiniz. 2014 yılında başlayan değişim, 2015 yılında da devam edecek gibi görünüyor. Bu yıl içerisinde beklenmeyen, ani değişimlere hazırlıklı ve açık olmalısınız. Bu konuda enerjiniz bir hayli yüksek zaten.

Yeteneklerinizi daha ciddi sergiliyor olacaksınız. İş ilişkilerinde dengeli davranışlar sergileyecek, olumlu ve diplomatik kararlar alacaksınız. Yaklaşımlarınız, geçen iki seneden itibaren değişim göstermekteydi. Satürn, 2015 yılında size daha fazla etki gösterecek. Ekim ayından sonra iş ilişkileriniz de ve çalışma şartlarınızda değişim yaşanabilir. Özellikle daha fazla sorumluluk altına gireceksiniz ve iş arkadaşlarınızın, üstlerinizin sizden beklentisi daha da artacak.

Uzun süredir Plüton'un olumsuz etkisi altındaydınız. Bundan kaynaklı olarak ortaklık ve iş ilişkileri konusunda zaman zaman aksaklıklar yaşandı. Hissettiğiniz baskıyı bir türlü üzerinizden atamıyordunuz. Özellikle bankada ya da yatırımla ilgili alanlarda çalışan Kovalar, yoğun tempo altında olacaklar. Parasal konularda dengeyi yakalamak için fazlasıyla zaman harcayacaksınız. Merak etmeyin, üstesinden geleceksiniz.

Haziran 2015'e kadar olan dönemde, beklenmedik iş gelişmeleri ya da daha önceden başlattığınız bir projenin meyvelerini alabilirsiniz. Önemli kazançlar elde edeceksiniz. Haziran ayından sonra, söz konusu iş olduğunda çok fazla şanslı olacaksınız. Özellikle ortaklık ve iletişim konularında gelişim gösterecek, önemli yollar kat edeceksiniz. Bu dönem içerisinde, iş açısından mevkiinizde yükselmeler yaşanabilir. Karşınıza çıkan önemli fırsatları değerlendirmeye çalışın.

2015 yılının bazı dönemlerinde ufak tefek aksaklıklar yaşayacaksınız. Özellikle karar beklenen konularda kafanız fazlasıyla karışık olacak. Dengeyi yakalamalı, mantıklı ve akılcı davranışlar sergilemelisiniz. Aksi halde önünüzü görmekte zorlanabilir, farklı arayışların içerisine girebilirsiniz. Ocak ve Nisan ayları arasında, hedefleriniz ve yaşam standardınız açısından ikilemlerde kalabilirsiniz.

Mayıs ve Haziran 2015 arasında, Venüs geri gidişte bulunacak. Bu durumdan kaynaklı olarak iletişim seviyenizde sıkıntılar yaşanabilir. Ortaklıklar konusunda sıkıntılar yaşanabilir, dikkatli olun. Ancak tüm sorunlar, Haziran 2015'ten sonra ortadan kalkacak ve iş konusunda istediğiniz fırsatları elde edebileceksiniz. Ağustos ve Ekim ayları arasında iş, odak noktanız haline gelecek ve bu konular üzerine yaşanacak gelişmelere daha fazla vakit ayıracaksınız.

Kova Burcu 2015 Aşk Hayatı

2015 yılında, söz konusu aşk hayatınız olduğunda keyifli ve içinizi heyecanlandıracak güzel zamanlar yaşayacaksınız. Ancak şunu belirtmek gerekiyor, 2015 yılının teması aşk değil. Hedeflerinizi ve istekleriniz bu şekilde yapmalısınız. Büyük umutları olan Kovalar, daha sonradan hayal kırıklığına uğrayabilir. Yine de aşk hayatınız olumlu destekler altında olacak ve büyük sorunlarla karşılaşmayacaksınız. Haziran ve Ağustos 2015 tarihlerinde aşk söz konusu olduğunda maceradan ve flörtten yana olacaksınız.

2015 yılının ilk altı aylık döneminde hayatınıza yeni insanlar girecek ve bu kişilerle önemli birliktelikler kurma imkânı bulacaksınız. Aşk hayatınız renklenecek ve keyif alacaksınız. 2015 yılında aşk hayatınıza karşı dengeli ve akılcı bir şekilde yaklaşacaksınız. Bazı Bayan Kovalar, bu dönem içerisinde aşk hayatında karmaşıklıkla karşılaşabilir. Huzursuzluk yaşayabilirsiniz, dikkatli olun.

2015 yılının bazı dönemlerinde Venüs burcunuzla uyumlu açılarda bulunacak ve bu durum aşk hayatınızda mutlu olmanızı sağlayacak. Mart 2015, bu döneme örnek olarak verilebilir. Ayrıca, karşı cins açısından daha çekici olacak ve yeni aşklara hazırlıklı olacaksınız. Haziran ve Temmuz 2015'te keyfiniz yerinde olacak ve partnerinizle duygularınızı istediğiniz şekilde paylaşabileceksiniz. Eylül ve Ekim aylarında ise birliktelik konusunda yeni gelişmeler yaşanacak.

Kova Burcu 2015 Sağlık

2015 yılında sağlık açısından sıkıntılarınız ve şikâyetleriniz olmayacak. Daha önceden var olan sağlık sorununuz var ise bu konuda güzel gelişmeler yaşayacaksınız. İlaç kullanan Kovalar, 2015 yılı içerisinde temkinli olmalı. Enerjinizin üst düzey olmasına dikkat edin. Zaman zaman dağılmalar yaşanabilir, dikkatli olun. Mayıs - Haziran, Eylül ve Kasım dönemlerinde fiziksel açıdan yorgunluklar yaşanabilir. Fiziksel olarak bitkin olabilirsiniz. Bedensel olarak güçlenmenin yollarını aramalı, spora daha fazla yönelmelisiniz.

Kaynak:


Benzer Konular

9 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar
9 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar
7 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar
9 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar
9 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar