Arama

Astroloji - Fallar - Koç; - Sayfa 145

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 381.032 Cevap: 1.809
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013       Mesaj #1441
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013 Koç Burcu Yorumu

Sponsorlu Bağlantılar
Bugün ya da yarın, birtakım işlerin tartışılacağı bir kalabalık içinde olacaksınız. Bu toplantıda atacağınız bir adım, çok önemli. Sinirlerinizi geren şiddetli bir ısrar karşısında direncinizi yitirmek üzere gibisiniz. Karşınızda, sizin konuyla ilgili kararsızlık yaşadığınızdan emin biri var. Bu yüzden kırıcı olmadan ikna yolunu seçmeniz gerekiyor.

Aşk Yaşamı : Nedense ilişkinizde, kararlarda ilk kişi olmak gibi bir isteğiniz var. Eşitlikçi karakteriniz, aşk yaşamınızda biraz zaaf gösteriyor. İlişkinizdeki hoşluk yakın çevrenizin dilinde.

İş Yaşamı : Saptadığınız aksaklıkları yoluna koyma çabanız yeterli olamıyor. Sorunu hafta başında yetkili kişilerle çözme yoluna gideceksiniz. Bazı yanlış tespitlerin sizde bir yetersizlik duygusu yaratmasına izin vermemelisiniz.

Para Durumu : Paranın kontrolünde ve denetiminde fazlasıyla yetkinsiniz. Yaşamı birlikte paylaştığınız bireylerin gereksiz harcamalarını yok edemeseniz de asgariye indirebilirsiniz.

Dikkat : Sorun çözmedeki yaklaşımınız, tartışılmaz bir arabulucu gibi bilinmenize neden oluyor. İlgisiz kalmaya çalışarak uzak durduğunuz bir uzlaşmazlık, şu günlerde sizin acil müdahalenizi gerektirebilir, hazırlıklı olmalısınız.

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013       Mesaj #1442
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013 Koç Burcu Yorumu
Gökyüzü işinizle ilgili konularda, ortaklaşa hareket ettiğiniz insanlarla iletişime önem vermeniz için uyarıyor. Kontrolü karşı tarafa bırakmanız bir takım gecikmeleri ve buna bağlı maddi sorunları beraberinde getirebilir. İşinizle ilgili konulara daha fazla hassasiyet göstermeli ve farklılığınızı ön plana çıkaracak tarzda hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise geçmişte yaşadığınız sıkıntılı süreçlerin zihninizde uyanmasına izin vermeyin. Her ne kadar birileri o günleri size hatırlatmak istiyor olsa da… Bunlara fırsat vermeyin. Eş ya da sevgilinizin kendi ailesiyle yaşayacağı önemli sorunlar söz konusu olabilir. Mümkün olduğunca olayların dışında kalın ve fikriniz sorulmadıkça beyan etmekten kaçının.
Sponsorlu Bağlantılar
Günün Olumlaması: Çevremde bilinçli ya da bilinçsiz olarak beni üzmek isteyen, zarar vermekte kararlı olan kişilerin tüm negatif etki ve enerjilerine karşı kendimi koruma altına alıyorum. Hiç kimsenin kararlarımı, huzurumu, mutluluğumu bozmasına izin vermiyorum.
_Ceyda_ - avatarı
_Ceyda_
Ziyaretçi
12 Temmuz 2013       Mesaj #1443
_Ceyda_ - avatarı
Ziyaretçi
12 Temmuz 2013 Koç Burcu Yorumu

Duygularınızı yoğun yaşadığınız bir gün Yaratıcılığınız hız kazanıyor Bugün arkadaşlarınızla sağlam ilişkileriniz içinde olacaksınız Karşılıklı fikirlerin paslaştığı yeni fikirlere açıksınız ve size gelecek olan tekliflere olumlu yaklaşmak isteyeceksiniz Küçük aksiliklerin her zaman olabileceğini unutmamalı ve hatalarınızı büyütmemelisiniz
tuğba31 - avatarı
tuğba31
VIP Özel Üye-VIP
13 Temmuz 2013       Mesaj #1444
tuğba31 - avatarı
VIP Özel Üye-VIP
13 Temmuz 2013 Koç Burcu Yorumu

Gökyüzü güne çok iyi enerjilerle başlayacağınızı müjdeliyor sizlere. Günlerdir iletişimde yaşadığınız sorunlar ortadan kalkıyor ve yanlış anlaşılmaların sona ermesi ile kendinizi en yalın ve güzel hali ile ifade edebilme imkanını yakalıyorsunuz. İşinizle ilgili beklediğiniz bir haberi alabilir maddi anlamda sevineceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise ailenizden alacağınız destek sorunlu bir ilişkinin getirdiği zorlukları aşmanıza yardımcı olacak. Bitmesi gerekenlerin bittiği yeni başlangıçlar ve rahatlamalarla hayatınıza yeni bir yön vereceğiniz özel bir gündesiniz.
Cici
tuğba31 - avatarı
tuğba31
VIP Özel Üye-VIP
14 Temmuz 2013       Mesaj #1445
tuğba31 - avatarı
VIP Özel Üye-VIP
14 Temmuz 2013 Koç Burcu Yorumu

Bugün kendi iç dünyanıza yönelip artısı ile eksisi ile yaşamınızı sorgularsınız. Dışarıya yansıyan kimliğinizle ruhunuzda ki sizi dengelemek için kendinizi olduğunuz gibi yansıtabilmeniz için yüreğinizde ki sese kulak verin ve kendinizi engellemekten başkaları için yaşamaktan vazgeçin. Herhalinizle kendiniz olun. Olun ki, yaşamınızı istediğiniz gibi şekillendirin başarı ve huzur sizinle olsun. Korkularınızı göz yaşlarınızı arzularınızı kızgınlıklarınızı özgür bırakın ve kazanın. İş hayatınızda yapmaktan keyif almadığınız konularda yeni arayışlara girebilir önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Hızlı düşünün ve zamanı yakalayın.
Cici
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013       Mesaj #1446
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Sevgili Koç,
Çevrenizde hata yapmanızı dört gözle bekleyenler var ve bunun için ellerinden geleni yapıyorlar. Ancak siz mutlu gelişmelere açık bir gündesiniz ve hata yapmadan yolunuza devam edeceksiniz. Biraz daha kontrollü olmaya çalışmalısınız. Yeni başlangıçlar, yeni ilişkiler veya yeni işleri için bir dönüm noktasındasınız. Kendinizde bulacağınız ani bir enerji ile çok yavaş ilerleyen bir işinizi bir anda halledebilirsiniz.
tuğba31 - avatarı
tuğba31
VIP Özel Üye-VIP
16 Temmuz 2013       Mesaj #1447
tuğba31 - avatarı
VIP Özel Üye-VIP
16 Temmuz 2013 Koç Burcu Yorumu

Gökyüzü bugün iş hayatınızla ilgili konularda yaşanacak bir tartışmaya işaret etmekte. Profesyonel ilişkilerinizde açık görüşlü olursanız sizin için uygun olan bir şeyin başkaları için uygun olmayabileceğini anlayabilirsiniz dürüst ama taktiksel bir konuşmayla uzun zamandır yaşadığınız sorunları kökten çözüme kavuşturabilirsiniz. Bu tarz tartışmalar her zaman olabilir biraz sabır ve anlayış sizi kazançlı çıkarır. Enerjinizi toplayın; işle ilgili sıkıntılarınızdan kurtuluyorsunuz. Bu dönemde büyük işler başarabilirsiniz. Hedeflerinizi planlı bir şekilde uygulamaya başlayın. Özel yaşamınızda ise çocuk sahibi Koç’lar onlara biraz daha fazla zaman ayırmalısınız.
Cici
tuğba31 - avatarı
tuğba31
VIP Özel Üye-VIP
17 Temmuz 2013       Mesaj #1448
tuğba31 - avatarı
VIP Özel Üye-VIP
17 Temmuz 2013 Koç Burcu Yorumu

Gökyüzü bugün iş hayatınızda gelen teklif ve önerileri dikkatle incelemeniz için uyarıyor sizleri. Anlık kararlar yanılgıları beraberinde getirebilir. Bilmediğiniz işlere yönelmekten uzak durun. Bu günlerde beklemede kalmak var olan şartları iyileştirmek için hareket etmek yararınıza olacaktır. Özel yaşamınızda ise eşinizin iş hayatında ki belirsizlik size karşı duygularını yeterince iyi ifade edememesine ve içine kapanmasına sebep olabilir. Anlayışlı davranın ve bu zorlu zamanlarında sevginizle ona destek olun. Bekar Koç’lar bugünler duygusal yakınlaşmalar hayal kırıklıklarına sebep olabilir. Dikkatli davranın…
Cici
tuğba31 - avatarı
tuğba31
VIP Özel Üye-VIP
18 Temmuz 2013       Mesaj #1449
tuğba31 - avatarı
VIP Özel Üye-VIP
18 Temmuz 2013 Koç Burcu Yorumu

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Adımlarınızı sağlam atın. Her zaman bir açık kapı bırakın. Hayatta herşey olabilir, unutmayın. Sosyal hayatınız çok renklenecek. Yeni kişilerle tanışacaksınız. Yeni imkanlar ve fırsatlar doğabilir. Gözünüzü dört açın. Bundan yararlanmayı bilin.
Cici
tuğba31 - avatarı
tuğba31
VIP Özel Üye-VIP
19 Temmuz 2013       Mesaj #1450
tuğba31 - avatarı
VIP Özel Üye-VIP
19 Temmuz 2013 Koç Burcu Yorumu

Yeni başlangıçlar, yeni ilişkiler veya yeni işler için önemli bir gününüzdesiniz. Kendinizde bulacağınız ani bir enerji ile çok yavaş ilerleyen bir işinizi bir anda halledebilirsiniz. Çevrenizdekilerin düşüncelerine aldırmadan harekete geçebilirsiniz. Size yapılan önerileri iyice düşünmelisiniz. Kaybettiğiniz sandığınız bir anda durumu kurtarmanız olasıdır.
Cici

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar