Arama

Astroloji - Fallar - Boğa - Sayfa 149

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 354.053 Cevap: 1.843
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013       Mesaj #1481
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013 Boğa Burcu Yorumu

Sponsorlu Bağlantılar
İkili ilişkilerinizde bir gerilim yaşayabilirsiniz. Genel olarak keyifsiz bir gün geçireceksiniz. Olayları abartma eğilimine girebilir ve ani tepkiler verebilirsiniz. Alacağınız kararlardan emin olamıyorsunuz ve iç dünyanızda bir gerilim olabilir. Sağlığınız konusunda dikkatli olmalısınız büyük olmasa da bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Mantığınızla duygularınız arasında bocalayabilirsiniz. Gün içinde iniş çıkışlı bir ruhsal durum yaşayacaksınız. Kendinizi ve düşünceleriniz anlatmakta zorlanabilirsiniz.

Aşk yaşamı: Duygularınız düşüncelerinizi etkileyecektir ve olaylara daha duygusal bir açıdan bakabilirsiniz. Aşk hayatınızda ummadığınız hatalar yapabilir ve sonradan pişman olacağınız sözler söyleyebilirsiniz. Duygusal anlamda iki farklı duygu arasında kalabilirsiniz ve bir seçim yapmanız gerekebilir. Küçük sorunları içinizde büyütebilir ve kendinize dert edebilirsiniz. Ancak bazı sorunların çözümünü zamana bırakmayı bilmelisiniz ve sevdiğiniz insana karşı yaklaşımlarınızda hoşgörülü olmaya çalışmalısınız.

İş yaşamı: İş ortamınızda sizi kızdıracak gelişmeler yaşanabilir. Tartışmalara eğilimlisiniz ve ikili ilişkilerinizde çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz. Ortak bir iş yapıyorsanız ortağınızla fikir ayrılıklarınız olabilir. Bazı anlaşmalar yapabilirsiniz ancak bu konuda dikkatli olmalısınız, açık yada gizli düşmanlıklar görme tehlikeniz olabilir. İş ortamınızda insanların sizden beklentilerinde bir artış olabilir ancak üzerinize aldığınız sorumlulukları zorlanarak da olsa yerine getirebiliyorsunuz.

Para durumu: Maddi konularda gelirlerinizi arttırmaya çalışacaksınız ancak giderlerinizde de gözle görülür bir şekilde artış olabilecektir. Yeni bir yatırıma girmekten kaçınmalısınız.

Dikkat: Bugün abartılı yaklaşımlardan ve konuları fazla büyütmekten uzak durmanız sizin için daha doğru olacaktır.

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013       Mesaj #1482
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013 Boğa Burcu Yorumu
Gökyüzü bugün, kişilerin söylediklerinden çok yaptıklarına göre değerlendirmelerde bulunarak hareket etmeniz yönünde uyarıyor sizleri. İşinizle ilgili konularda oldubittiye getirilecek anlaşmalardan, başlangıçlardan uzak durmalısınız. Kararlı ve ciddi tutumunuzu sergilemekten çekinmemelisiniz. Kendinize güvenip tereddütte kalmadan hareket etmeniz gereken bir gündesiniz. Yaptığınız işten hakkınız olanı elde edebilmek için yaratıcı ve güçlü yönlerinizi ortaya koymalısınız. Yaptıklarınız takdir görecek ve ön plana çıkmanızı sağlayacaktır. İşinizle ilgili yeni ve olumlu gelişmeler yaşayabilir, kendinizi geliştirebileceğiniz önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise kendinize zaman ayırın ve yeni insanlarla tanışın. Beraberliği olmayan Boğa’lar, aşkta önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz.
Sponsorlu Bağlantılar
Günün Olumlaması: Ertelemeden yaşıyorum hayatı, ağlamak istiyorsam ağlıyor ve gülmek istiyorsam gülüyorum. Sevgimi tüm içtenliğimle haykırıyor, sevmediklerimi uzaklaştırıyor ve doya doya aşkla yaşıyorum hayatı.
_Ceyda_ - avatarı
_Ceyda_
Ziyaretçi
12 Temmuz 2013       Mesaj #1483
_Ceyda_ - avatarı
Ziyaretçi
12 Temmuz 2013 Boğa Burcu Yorumu

Karşılıklı ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir ve partnerinizin kalbini istemeden kırabilirsiniz Eleştirici yönlerinizi kullanmadan önce iyi düşünmeli ve gerçekleri daha pozitif algılamaya çalışmalısınız Mantıklı hareket etmeyi sevdiğiniz halde gerilimlerinizi ilişkilerinize yansıtabiliyorsunuz
tuğba31 - avatarı
tuğba31
VIP Özel Üye-VIP
13 Temmuz 2013       Mesaj #1484
tuğba31 - avatarı
VIP Özel Üye-VIP
13 Temmuz 2013 Boğa Burcu Yorumu

Gökyüzü uykusuz ve huzursuz geçen bir kaç günden sonra kendinizi ruh ve bedensel olarak dinç huzurlu ve güçlü hissedeceğinizi müjdeliyor. Bugün ikili ilişkilerinize önem verin ihmal ettiğiniz görüşemediğiniz insanları arayın. Sürpriz ve önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Şansın iletişimde saklı olduğunu bilerek hareket edin bugün. İşinizle ilgili istenmeyen aksaklıklar yerini istikrarlı ve kolay ilerleyen durumlara bırakıyor. Dün dündü Bugün Bugün! Enerjinizi yükseltin ve şansınızı en iyi şekilde değerlendirmeye bakın. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin finansal problemlerinin sona ermesi ile birlikte ortak yatırım planları yapabilir kısa sure içinde hayalini kurduğunuz bir taşınmazı almak için harekete geçebilirsiniz.
Cici
tuğba31 - avatarı
tuğba31
VIP Özel Üye-VIP
14 Temmuz 2013       Mesaj #1485
tuğba31 - avatarı
VIP Özel Üye-VIP
14 Temmuz 2013 Boğa Burcu Yorumu

Gökyüzü bugün iş ve özel yaşamınızda daha önceden aldığınız kararların arkasında durmanız için uyarıyor sizleri. Eğer başkalarının etkisi altında kalır ve kararlarınızı uygulamak konusunda tereddtü eder geri adım atarsanız sonrasında çok pişman olabilirsiniz. Haklı mücadelenizi kararlılıkla sürdürün. Yaşamın güzelliklerine giden kapılar size açılmışken kararsızlıklar pişmanlıkları da beraberinde getirebilir. Özel yaşamınızda bekar Boğa’lar bugün hiç tahmin etmediğiniz bir duygusal yakınlaşma yaşayabilirsiniz. Uzun bir sessizlik döneminden sonra aşk hayatınız önem kazanıyor.
Cici
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013       Mesaj #1486
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Sevgili Boğa,
Bugün yeni fikirler üretecek ve pratik zekanızla çabuk karar verebilir yapıda olacaksınız. Konuşma ve ikna kabiliyetiniz oldukça yüksek olabilir. Önemli konumlardaki kişilere istediklerinizi kabul ettirebilir, onların desteğini sağlayabilirsiniz. Bu dönemde fiziksel olarak daha hassas ve zayıfsınız.
tuğba31 - avatarı
tuğba31
VIP Özel Üye-VIP
16 Temmuz 2013       Mesaj #1487
tuğba31 - avatarı
VIP Özel Üye-VIP
16 Temmuz 2013 Boğa Burcu Yorumu

Bugün sevdiğiniz insanla ilişkiniz hakkında karşılıklı fikir alışverişleri yapın. Böylelikle tutkunuz ve birbirinize olan bağınızın daha da artması kaçınılmazdır. Birbirinize zaman ayırmanın getirdiği avantajlar ikinizi de mutlu edecektir. İş hayatınızda ise uzlaşmacı ve ikna edici bir tutumla çevrenizi etkileyebilir ve sizin bakış açınızın haklılığında hem fikir olmalarını sağlayabilirsiniz. Sezgileriniz oldukça kuvvetlidir sezgilerinizin sesine kulak verin. Pozitif düşünün geçmişte kalması gereken düşüncelerinizden arının. Yeni başlangıçlar için içinizde ki enerjiyi doğru yönlendirin. İşinizle ilgili konularda önemli fırsatlarla karşılaşabilir büyük bir çıkış gerçekleştirebilirsiniz.
Cici
tuğba31 - avatarı
tuğba31
VIP Özel Üye-VIP
17 Temmuz 2013       Mesaj #1488
tuğba31 - avatarı
VIP Özel Üye-VIP
17 Temmuz 2013 Boğa Burcu Yorumu

Gökyüzü bugün iş hayatınızda ilahi adaletin gerçekleşeceğini müjdeliyor sizlere. İşinizle ilgili size zararı dokunan kişi ya da kişilere karşı büyük bir zafer kazanabilirsiniz. İş hayatınızda yeni bir dönem sizleri karşılıyor istikrarlı bir başarı söz konusu. Emeklerinizin karşılığını almaya başlıyorsunuz. Özel yaşamınızda ise kaygılarınızı bir tarafa bırakmalısınız artık. Seviyor ve seviliyorsunuz güvenin ve aşka teslim olun. Hiç kimse seven iki insanın bir biri için atan yüreğinin kutsallığının karşısında duramaz zarar veremez. Sevginin gücünü fark edin ve ilerleyin…
Cici
tuğba31 - avatarı
tuğba31
VIP Özel Üye-VIP
18 Temmuz 2013       Mesaj #1489
tuğba31 - avatarı
VIP Özel Üye-VIP
18 Temmuz 2013 Boğa Burcu Yorumu

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hem iş hem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. İş hayatınızda bundan sonraki günlerde oluşacak tatsızlıkları gidermek için hazırlıklı olmalısınız. Sevgilinizle mesafeli bir ilişkiniz var. Bunu daha sıcak ve yakın bir hale getirmeniz sizin elinizde. Bunun için çaba harcamalısınız. Ve inanınki bu çabanızın karşılığını kat lat alacaksınız. Çünkü o buna değer. Bir aile yakınınızın hastalığı sizi üzecek. Ama önemli bir durum değil korkmayın.
Cici
tuğba31 - avatarı
tuğba31
VIP Özel Üye-VIP
19 Temmuz 2013       Mesaj #1490
tuğba31 - avatarı
VIP Özel Üye-VIP
19 Temmuz 2013 Boğa Burcu Yorumu

Bugün yeni bir konu üzerine odaklamış durumdasınız. Üzerinde konsantre olduğunuz ve belki de sizi değişik ufuklara taşıyacak bu projenin başarıya ulaşması için ayrıntıları tekrar gözden geçirmeyi ihmal etmeyin. Unutmayın ki şeytan ayrıntılarda gizlidir. Özel hayatınızda daha dikkatli olun. Olayları değerlendirirken mantığınızla hareket edin..
Cici

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar