Arama

Astroloji - Fallar - Boğa - Sayfa 23

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 355.556 Cevap: 1.843
Elçin - avatarı
Elçin
Ziyaretçi
2 Eylül 2008       Mesaj #221
Elçin - avatarı
Ziyaretçi
02.09.2008

Sponsorlu Bağlantılar

Bireysel düşünecek, olaylarla daha yakından ilgileneceksiniz. Kararlı olmanız ve ne istediğini bilmeniz kısa sürede kendini gösterebilir. Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için başkalarından bağımsız davranmanız işinize yarayabilir.

alıntı

Elçin - avatarı
Elçin
Ziyaretçi
3 Eylül 2008       Mesaj #222
Elçin - avatarı
Ziyaretçi
03.09.2008

Şansınızın her zaman yardım edeceğinden emin görünüyorsunuz. Ama bunun böyle olmadığını kısa bir süre sonra anlayacaksınız. Bugün daha çok edindiğiniz tecrübelerin birikimini kullanacaksınız. İyi ve güzel olanları kullanmak arzusunda olmanız işe yaramayabilir. Öğleden sonra bir çağrı alabilirsiniz iyi düşünün ve sonuçların neler olabileceğini tahmin etmeye çalışın.
Sponsorlu Bağlantılar

alıntı

Elçin - avatarı
Elçin
Ziyaretçi
4 Eylül 2008       Mesaj #223
Elçin - avatarı
Ziyaretçi
04.09.2008

Sizde moral bozukluğu yaratan işler veya kişilerle yüzleşmeniz gerekiyor. İş veya sosyal ilişkileriniz için cansıkıcı bir dönem olmakla beraber karşı cins ilişkilerinde şanslısınız. Bazı konularla kendinizi zorlayarak ilgilenme durumunda olabilirsiniz. Elinize bir miktar para geçmesi olasıdır. Fazla düşünmeden acil ihtiyaçlarınız için harcama yapabilirsiniz.

alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Eylül 2008       Mesaj #224
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Boğa - Perşembe , 04.09.2008
Sevgili Boğalar bugün karşıt evinizde ilerlemeye başlayacak Ay gezegeni, ilişkinizi ilgilendiren konularda yapıcı bir şekilde iletişime geçmenin yararlı olacağını göstermektedir. Beraberliğiniz olsun veya olmasın, geçmişte yaşanılanlar ışığında herşeyin tekrar gözden geçirilerek, bundan sonrası adına bir dönüşümde bulunulması faydalı olabilir. Günlük bu enerji altında birbirinizin fikirlerine, yaşam görüşü ve gereksinimlerine karşı ortaklaşa bir şekilde eğilmeniz, biz olma duygusunu tatmanızda en etkili yoldur. İnsan denilen canlı, egosuna kolayca yenik düşer kimi zaman. İşte bu yüzdendir ki, istekleri kabul edilsin diye bekler. Oysaki beraberlik adı üstünde beraberce karar alabilmek ve yaşamın zorlukları karşısında, sen ve ben demeden biz olmayı başarmaktır. Siz de bugün, bu enerjiyi, birbiriniz üzerinde hakimiyet ve güç sağlamaya çalışmadan destek olmaya yönelerek olumlu anlamda kullanabilirsiniz.

Günün bir başka önemli enerjisi ise, aşk hayatınız, varsa çocuklarınız, yaşamın güzel yanlarını, kısaca kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmeniz gereken alanlarda sorumluluklarınız fazlasıyla baskın olabilir. Yani, keyif sürmekten ziyade, sanki bazı durumları yeniden gözden geçirmek ve onarmak gerekmektedir. Ancak o zaman tam anlamıyla iyi bir temel atılacak gibidir. Bunu başarmanın yolu ise, olgun tavırlar içinde olmak, karşılıklı olarak disiplinli davranmak, karmaşık durumlara düzen getirmektir. Eğer siz bir anne, bana iseniz çocuğunuzla karşılıklı konuşmalı ve ona bir birey olarak yapması gerekenleri hatırlatmalı ve onu çok sevdiğinizi söylemelisiniz. Konu aşk ise, yüzleşmeniz gerekenleri kabul ederek, her ikiniz de nelere dikkat ederseniz daha sağlıklı bir beraberlik yaşarsınız bunları tespit etmelisiniz. İlişkiniz yeni başladıysa hemen başında bile olsa, neleri sevip sevmediğinizi ve nelerin sizi rahatsız edeceğini belirtmelisiniz. Bu bakış açısı, ilişkinin uzun ömürlü olmasını sağlayabilir. Ayrıca kendiniz, bizzat hayatınıza dışarıdan bakarak geçmişte yaşananlar ışığında kendinizi değerlendirmeli ve yaşamınız adına en doğru kararı vermeye çalışmalısınız

alıntı.
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008       Mesaj #225
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008 - Bugün

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak. Ama seviyor ve seviliyorsanız bu ilişkiyi sınırlandırmalısınız. Bu insanla iş ilişkisine de girebilirsiniz. Bunda da olumlu sonuç alma ihtimaliniz var. Sinirlerinizi fazla yıpratmayın.

Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Eylül 2008       Mesaj #226
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Boğa - Cuma , 05.09.2008
Sevgili Boğalar bugün iş hayatınızın temposu içinde veya gün içinde uğraştığınız her konuda, organizasyonlar, gıda, giyim, sağlık, üzüntüleriniz, çalışma ortamınızdaki son durumunuz, insanlarla olan yakın ilişkiniz gibi meselelerde başarılı, huzurlu bir gün geçirmek için, toplum içinde kendinizi olumlu bir şekilde ifade etmek ve mesleki yönden hayallerinizi gerçekleştirmek niyetinde olabilirsiniz. Bu niyet sizi ister istemez bu konuları odak noktanız haline getirmenizde etkilidir. Fakat gün içindeki enerjiler diğer burçlar üzerinde olduğu gibi sizin için de dikkatli olunmasını, mantıklı düşünülmesi gerektiğinin göstergesidir. Hayal kırıklığı yaşamamak için, ayrıntıların üzerinde durulması mutlaka şarttır. Siz çalıştığınız alanda veya projenizle ilgili olarak kendinizi ne kadar gerçekleştirmeye çalışsanız da, şu anki şartlar, maddi ve manevi anlamda sabırlı olmanızı gerektirmektedir.

Beden sağlığınız nedeniyle iş gücü kaybına uğramamak için, ne olursa olsun dinlenmeyi, rutin kontrollerinizi yaptırmayı ihmal etmemelisiniz. Burada önemli olan öncelikle otorite konumunda bulunan kişilerle istekleriniz konusunda zıtlaşmadan hareket etmenizdir. Yanlış kararlar vermemek için öncelikle içinde bulunduğunuz durumu iyice gözden geçirmeli, beklemede kalmalı çok acil kararlar almamaya çalışmanız. Ayrıca kafanızın içinde yaptığınız mesleki planlamalarda da, aldanmamak için işi baştan sıkı tutmaya çalışmanızda fayda vardır. Saat 18:45- Cumartesi 10:10 saatleri arasında Ay gezegeni boşlukta olacağından her zaman söylediğimiz gibi, özellikle ilişkinizi, iş ortaklığınızı ilgilendiren konularda hoşgörülü ve ılımlı yaklaşımlar içinde olmak değerlidir
alıntı.
GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
5 Eylül 2008       Mesaj #227
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
Boğa - Cuma , 05.09.2008


Boğa - Kariyerinize odaklanmalısınız.

Sabahtan negatif bir ruh hali içinde güne başlamanıza rağmen, öğleden sonra ve akşam saatlerinde kendinizi oldukça iyi hissedeceksiniz. Cuma akşamının tadını çıkartmak için, akşama arkadaşlarınızla dışarıda program yapmalısınız. Zaman zaman sevgiliniz kendisini fazlaca serbest bıraktığınızı düşünüyor. Genellikle dominant bir davranış biçiminiz olduğu için doğal olarak şaşırıyor.
GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
6 Eylül 2008       Mesaj #228
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
Boğa - Cumartesi , 06.09.2008



Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak. Ani duygulara kapılmadan karar vermelisiniz. Onu çevrenizden uzaklaştırmalısınız. Bir tatil düşünüyorsunuz. Bu sizin için iyi olacak. Zira son günlerde ailenizin geçirdiği kötü olaylar sizi bir hayli yıpratmış. Bir an önce kendinizi deniz kıyısına atın.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Eylül 2008       Mesaj #229
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Boğa - Cumartesi , 06.09.2008
Sevgili Boğalar bugün, yüreğinizin içinde sizi ilgilendiren her konuda ve başkalarından elde ettiğiniz paralarla alakalı gerginlikler söz konusu olabilir. Yaşamın anlamı üzerine düşündüğünüzde sabit bir noktada takılıp kaldığınızı hissedebilirsiniz. Görüşlerinizin doğruluğuna olan inancınız oldukça yüksektir. Kimsenin bunlar hakkında görüş bildirmesine izin vermez sadece destek olmalarını isteyebilirsiniz. Eğer borçlarınız varsa, biri el verip size yardımcı olmalıdır. Eğer duygusal bir sıkıntınız varsa size anlayış göstermeli gerekirse susmalıdır. Gün içinde özellikle maddi konular önemli bir yer işgal eder. Kimi zaman bunları boşverir, kimi zamansa iyice sıkılabilirsiniz.

Ayrıca bugün, Yay burcunda ilerleyen Ay etkisi altında, toplumsal hayatınız ve yaşamınızı yönlendirme konusunda, kafanızın içinde kurguladığınız ve verdiğiniz kararların, ne derece doğru olduğunu çevrenizdeki insanların sorgulayabileceğini veya kabul etmeyeceğini düşünerek kendinizi hazırlıklı tutmalısınız. Eğer doğru adımlar attıysanız ve geleceğiniz adına kesinlikle olumlu olarak görüyorsanız, bugün bütün bunların sonuçlarını az çok alabileceğinizi bilmelisiniz. Siz lütfen sakin olun ve sonuçları bekleyin. Bu arada bu durumları bir gözden geçirin. İlerlemek istediğiniz yol ne denli doğru, düşünceleriniz ve planlarınız ne kadar gerçekçi bunları şöyle bir kafanızın içinde analiz etmeye çalışın. Eğer hayırlı bir durumsa ve herkesin yararına olabilecekse ve siz hakikaten mutlu olacağınıza inanıyorsanız o zaman vazgeçmeyin. Yalnız bu arada kimseyle inatlaşmayın ve tepkisel davranmayın

alıntı.
GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
7 Eylül 2008       Mesaj #230
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
Boğa - Pazar , 07.09.2008


Kısa bir yoldan kısmetiniz var. Çevrenizden biriyle konuşacak ve çok yararlı bilgiler edineceksiniz. İleride bu bilgiler sayesinde işte daha başarılı olabileceksiniz. Çok kararsızsınız. Kesin kararınızı verin ve bir işte sebat edin. O zaman istediğiniz paraya da kavuşursunuz. Güne mutlu başlayın. Karamsarlığa kapılmayın. Ayrıca hiç ummadığınız bir yerden para gelebilir. Sevdiğiniz varsa düşlerdeki gibi zevkli saatler geçirebilirsiniz. Bu da ancak ona zaman ayırmanızla mümkün. Moralinizi yüksek tutun. Sağlığınız iyi.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar