Arama

Astroloji - Fallar - Boğa - Sayfa 13

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 354.138 Cevap: 1.843
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
12 Mayıs 2008       Mesaj #121
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Boga YBoga
TBoga
Sponsorlu Bağlantılar
Boğa - Pazartesi , 12.05.2008
burcOzellik

Sevgili Boğalar saat 11:09 itibariyle Ay gezegeni Aslan burcunda boşluğa gireceğinden, yuvanız, özel hayatınız, duygularınızla alakalı konularda özellikle karar vermeniz gereken herhangi bir durum içindeyseniz beklemede kalmanız yerinde olabilir. Mesleki açıdan durumunuz henüz net olmadığından dolayı girişimleriniz bu saat diliminde arzulamadığınız şekilde gelişebilir. Kimileriniz için bu durum yeni bir ev değişikliği konusunda karar almayı gerektirebilir fakat parasal durumunuz buna müsait olmayabilir. Bazılarınız için duygusal bir konuyla alakalı yeni bir karar veriş ve uygulama isteğidir fakat henüz şartlar tam olgunlaşmamış ve erken olabilir. Kimileriniz evinizle işiniz arasındaki zorluklar nedeniyle tam olarak kendinizi ifade edemiyor olabilirsiniz. yaşanan iş sorunları, otorite konumunda bulunan kişilerin ve hayatın bizzat üzerinize gelmesi dolayısıyla ne kadar iyi niyetli düşünmeye çalışsanız da kendinizi tam olarak ifade edememenin iç sıkıntısını yaşıyor olabilirsiniz. Benim önerim boşluktaki saatler arasında sakin ve kontrollü olmaya çalışmak, engellerle karşılaştığınızda hemen pes etmemek, şartlarınızı tekrar gözden geçirmektir. Özgüven duygunuzu kesinlikle yitirmeyiniz. Bu noktaya kadar gelmişken geri adım atmak yanlış olabilir. eksikleriniz varsa tamamlanmaya çalışmalı, sizi hiçbir şeyin yıldırmasına izin vermemelisiniz.

Saat 21:49 itibariyle yaşamın güzel yanlarını hissetmeniz ve daha rahat bir şekilde hareket etmeniz, aşk, iş ve her konuda detaylarla uğraşmanız kolay olacaktır. Mantıklı ve analizci bir bakış açısıyla olayları ele alabilirseniz moral duygunuzun yükseldiğini hissedebilirsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Mayıs 2008       Mesaj #122
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
15 Mayıs 2008 - Bugün

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız. Bu sevginizi daha da pekiştirecek. Ara ara ufak hediyelerle onun gönlünü almayı unutmamalısınız. Unutmayın hayat sadece işten ibaret değildir. Düzenli bir iş hayatı ve spor sizi hedefinize daha kolay ulaştırır. Sağlığınızı ve sevdiğinizi ihmal etmeyin.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
16 Mayıs 2008       Mesaj #123
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Boga YBoga
TBoga
Boğa - Cuma , 16.05.2008
burcOzellik

Sevgili Boğalar bugün, acele ve telaşlı kararlar vermekten uzak, sakin bir şekilde hareket etmeniz gerekebilir. İlişkinizle alakalı konularda detayların içinde kaybolmamak için, öncelikle mantıklı bir şekilde olayları tekrar gözden geçirmenizde fayda vardır. Sahip olduğunuz değerlerinize olan düşkünlüğünüzü bilmeyen yoktur. Fakat bazen öyle durumlar oluşur ki, insan ister istemez gerginliğe düşerek konuşmalar yapabilir. Aslında sözlerinizin bir çoğu doğrudur. Sizin sağlamlık ve güven anlayışınıza hiç uymayan durumlar vardır. Birlikte olduğunuz kişinin aşk konusundaki kararsızlıkları ve olaylara bakış açısındaki rahatlığı sizin fikirlerinize ters olduğu için ortalamayı tutturmak adına yönetimi ele almaya çalışabilirsiniz. Bu hem kendinizi hem de beraberliğinizi korumak adınadır. Akıllıca yaptığınız tespitlere rağmen, aslında verilecek karar belli olduğu halde aklınız yine ondan yanadır. Hatta ona yardımcı olmak adına ve sizin fikirlerinizden yararlanması adına olgun davranmaya bile çalıştığınız olabilir. Parasal açıdan destek verebilir, sorunlarını çözmeye çalışabilirsiniz.

Bu günlerde sevgi isteğiniz o denli yoğun ki, aranızda olanlara veya eksiklere rağmen ona olan beğeniniz, arzunuz gayet yüksek. Bu enerjinin kimi Boğalar için anlamı ise, iş ortaklığı konusunda yapılacak parasal görüşmelerdir. Bildiğiniz gibi dünden bu yana bu etki devam etmekte. Yalnız bugünkü enerjiler bu yönde çok daha güçlü görünmekte. Ayrıca beslenmeniz konusunda dikkatli olmanız bir gün. Bir sağlık programına katılabilir ve bununla ilgili parasal bir konuşma yapabilirsiniz veya güzellik, estetikle ilgili bir kuruluşa başvurabilirsiniz. Emin olamadığınız konularda ise 19 Mayıs Merkürün gölgeli günlerinden itibaren incelemede bulunmak adına beklemede kalın. Bu enerjiyle ilgili size o günkü tarihte geniş bir bilgi vereceğim.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
17 Mayıs 2008       Mesaj #124
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Boga YBoga
TBoga
Boğa - Cumartesi , 17.05.2008
burcOzellik

Sevgili Boğalar bugünkü etkilerin en önemlisi Ay gezegeninin Terazi burcunda, 06:20-18:00 saatlerinde boşluğa girecek oluşudur. Daha önceden de bildiğiniz gibi boşluktaki etki altında dikkatli ve sakin olmak şarttır. Çünkü bu saatlerde Ay gezegeni geçtiği yaşam alanında belirsizliklere neden olmakta. Ay bugün Terazi burcunda boşluğa gireceğinden siz Boğalar cumartesi oluşu nedeniyle zorunlu olduğunuz işlerle uğraşmak zorunda kalmanın sıkıntısını duyabilirsiniz. Hani insan bazen hayatın içinde, dilediğince yaşayamadığını hisseder ya, bu durum da ona benzemektedir. Zihniniz ve bedeniniz yorgun olabilir, ayrıca toplumsal anlamda da, içinde bulunduğunuz şartların yetersiz oluşu nedeniyle belirli bir yön tespit etmekte zorlanabilirsiniz. Tabi her zaman söylediğim gibi, boşluktayken sakin olacak, acil kararlar vermekten ve gerilimli düşünmekten uzak olmanız gerekecektir.

Saat 18:00 itibariyle Ay Akrep burcuna girdiğinde, odak noktanızda ilişkiniz ve partnerinizle alakalı mevzular ön planda olmaya başlayabilir. Size karşı olan davranışlarında kimi zaman aşırı sahiplenmenin getirdiği sertlikler, kimi zamansa, üzerinde baskı uyguladığınızı düşünmesi nedeniyle tepkisellik hakim olabilir. Burada yapılması gereken bildiğiniz doğruları, aranızda denge kurabilmek amacıyla ılımlı bir şekilde ifade etmeye çalışmaktır. Saat 20:25 itibariyle kendinizi sevgi dolu bir şekilde ifade etmeye çalışırken, geçmiş bazı olayların sizi getirdiği nokta nedeniyle vakit kaybettiğinizi, engellendiğinizi hissedebilirsiniz. Yani şu şu olmasaydı şimdi ben çok daha iyi pozisyonda veya durumda olurdum gibi hisler içine girebilirsiniz. Kırgınlıklarınızın temelinde aileniz, mesleki durumunuz ve yaşadığınız ilişki baş sırayı alabilir.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
18 Mayıs 2008       Mesaj #125
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Boga YBoga
TBoga
Boğa - Pazar , 18.05.2008
burcOzellik

Sevgili Boğalar bugün Akrep burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, sabit düşünceler içinde verdiğiniz bazı kararlarda inat etmenize, kendinizi haklı görmenize neden olabilir. size göre düşünceleriniz tümüyle doğru olabilir. İçinizdeki arzular, yaşamanızı bir hamur gibi kendi ellerinizle şekillendirmeniz gerektiğini söyleyebilir. Dışarıdan hiç kimse ve hiçbir neden haklı dahi olsa, sizin fikirlerinizi değiştirmeye yetmez. Yolunuz bellidir, size uyan uyar, uymayan gidebilir. Bu tarz düşünmeniz doğal olarak ilişkinize negatif yönde tesir edebilir. partneriniz bu inatlaşma karşısında size tepki verebilir. Aslında verdiği tepki, sizin ona olan davranışlarınızın bir sonucudur. Bu yüzden ona içerlemeye ve kızmaya hakkınız yoktur. Bu enerjiyi olumluya çevirmenin yolu, benlik duygusundan vazgeçerek biz olmaya çalışmaktır. Karşınızdaki insan üzerinde hakimiyet kurarak benim dediklerim, benim ilkelerim, isteklerim tarzı bir tavır içine girersiniz, bugün karşılıklı inatlaşmanız içten bile değildir.

Günlük bu enerji derin bir şekilde düşünmeyi ve size ait her değeri tutkuyla sahiplenmeyi sağlayabilir. Eğer aranızda sorunlar varsa, bu enerji sizi dürtüsel olarak harekete geçirerek sevdiğiniz insanla bir araya gelmenizi sağlayabilir. Böyle bir durumda esneklik gösterebilir biraz özverili davranabilirseniz bunun karşılığını almanız mümkündür. Tam tersi durumda ise kısasa kısas mantığı devreye girebilir. Yani ne ekerseniz onu biçebilirsiniz. Sakin olmanızı öneriyorum.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Mayıs 2008       Mesaj #126
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
20 Mayıs 2008 - Bugün

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin. Enerjinizi arttıracak doğal yiyeceklere yönelin. Olumlu düşünen insanlarla beraber olmaya çalışın. Bunun faydasını göreceksiniz. Fazla ağır yükler taşımayın kollarınızda problem yaratabilir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Mayıs 2008       Mesaj #127
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
21 Mayıs 2008 - Bugün

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz. Ailenizle ilşkilerinizi yeniden gözden geçirin. İş arkadaşlarınız bu durumunuzu aleyhinize kullanabilirler. Bunu lehinize çevirmek sizin elinizde. Para konusunda dostlarınızın desteğiyle sıkıntılarınızı kolayca atlatacaksınız. Tasarruf yapın. Sonra çok sıkıntı çekersiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Mayıs 2008       Mesaj #128
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
22 Mayıs 2008 - Bugün

Sevdiğiniz insanın uçarılılıkları sizi hayli üzecek. Özel hayatınızdaki karmaşayı atlatabilmek için enerjinizi işinizde yoğunlaştırın. Zira işlerinize şu sıralar çok önem vermeniz gerekiyor. Bu çabalarınızın karşılığını en kısa zamanda alacaksınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gerekli güç şu sıralar sizde mevcut. Bu gücünüzden yararlanmayı bilin. Sağlığınızın yerinde oluşu sizin için şans. Bu şansınızı değerlendirin.
HaYKoLiZmM - avatarı
HaYKoLiZmM
Ziyaretçi
22 Mayıs 2008       Mesaj #129
HaYKoLiZmM - avatarı
Ziyaretçi
Toplumda tercih ettiği rol : Bahçıvanlık--şimdilik öğrenciyim ama öğrtmen olucam Msn Grin
Başarısız olduğu alan : Gazetecilik--hayır!
Tercih ettiği araç : Traktör ---Msn GrinMsn Grin spor arabaları tercih ederim
Sevdiği yemek : Lahana dolması --pizza =)
Sevdiği gazete : İktisat dergileri ---moda derqileri
Sevdiği spor : Halter ---voleybol
Tercih ettiği giysi : Pijama ya da sabahlık ---eşofman
Başucu kitabı : Cinsel Bilgiler Ansiklopedisi ---deişik romanlar =)

Sevdiği televizyon programı : Borsada Bugün --- çizqifilm Msn Grin
En sevdiği mobilya : Koltuklar ---bilqisayar mobilya mı?
Metal : Bakır -- altın
Severek dinlediği müzik : Akorde onla çalınan Wagner ---rock forever ---

bunlar bana uymuo ne bicm boğayım bn ? Msn Confused
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Haziran 2008       Mesaj #130
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
2 Haziran 2008 - Bugün

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak. Ama seviyor ve seviliyorsanız bu ilişkiyi sınırlandırmalısınız. Bu insanla iş ilişkisine de girebilirsiniz. Bunda da olumlu sonuç alma ihtimaliniz var. Sinirlerinizi fazla yıpratmayın.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar