Arama

Astroloji - Fallar - Boğa - Sayfa 153

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 399.310 Cevap: 1.843
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013       Mesaj #1521
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
BOĞA BURCU

Sponsorlu Bağlantılar
Çevrenizdeki insanların olumsuz sözlerine takılıp kalmadan, olumu enerjileri en doğru şekilde kullanmaya bakın. Kendinize olan güven ve sorumluluklarınızın bilinci ile yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz. Yapılan görüşme ve toplantılarda birlikte çalıştığınız insanların destek ve onayını alabilirsiniz. İlerleyen günler içinde ne yapmak istiyorsanız planlayın ve kafanıza bu planları başarı ile uygulayacağınızı yerleştirin. Kendine güven ve liderlik yetenekleri bugün daha kuvvetlenmektedir. Bunları avantaj olarak kullanın. Açık görüşlü olmaya özen gösterin, şimdi herkesle fikir alışverişi yapıp kendinizi daha da geliştirme zamanı. Karşınıza çıkan tüm fırsatları değerlendirin, kendinize güvenin ve yaptıklarınızı ortaya koyun. Çabalarınızın karşılığını fazlasıyla alabileceğiniz bir dönemdesiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2013       Mesaj #1522
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
20 ağustos 2013 boğa burcu yorumu

Sponsorlu Bağlantılar
İşinizle ilgili bazı rahatsızlıklarınız varsa ve yeni bir arayış içindeyseniz, bu hafta dolunay etkisini geçirin ve daha sonra bu konuyla ilgilenin. Şöhret ve onur evinizde sizi destekleyen enerjiler var. Yoğun bir çalışma temposuna girebilirsiniz. Kariyeriniz için önemli gelişmeler yakalayabilirsiniz.

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013       Mesaj #1523
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Boğa burcu
Neptün karşıtlığı yaşayacaksınız. Söz vermekten geri durun ve bu bir sözleşmeye imza atmak iyi bir enerji değil, bunu unutmayın. Aynı şekilde Venüs, Uranüs enerjileri de sizi desteklemeyeceği için, herhangi bir anlaşma ve taahhüt vermeden önce, imza atıp söz vermeden önce, bu haftanın sonunu atlatmayı bekleyin derim. Birkaç gün ertelemek, işlerin yolunda gitmesini sağlayacaktır.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2013       Mesaj #1524
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Boğa Burcu

Bugün olağanüstü bir canlılık ve enerji yüklüsünüz. Amaçlarınızı biliyorsunuz. Planlarınızı uygulayabilirsiniz. Şimdi kendinizi kelimelerle çok net ifade edebilme şansına sahipsiniz. Sizden üst mevkideki insanlara bir araya gelebilir orijinal fikirlerinizle onların dikkatini çekmeyi başarabilirsiniz. Girişimci davranın. Kendi kendinize düşünmeniz bir anlam ifade etmez. Bunları paylaşmalı ve cesur adımlar atmalısınız. Özel yaşamınızda ise var olan sorunların azalmaya başlamasıyla huzuru yakalayacaksınız bu süreçte önemli olan her iki tarafında birbirinin haklarına kişiliğine saygı duyarak hareket etmesi ve anlayış göstermesidir. Bunları gerçekleştirdiğinizde ilişkiniz çok daha sağlam temeller üzerine kurulu bir hal alacaktır. Bugün Gribal enfeksiyonlara bağlı sağlık problemleri bedeninizi bir hayli yorabilir dinlenin ve kendinize özen gösterin.
Günün Olumlaması: Farkında olarak ya da olmayarak kendimde yarattığım tüm engellemeleri evrene iade ediyorum. Yolumun Allah’ ın ışık ve sevgisiyle açılmasını talep ediyorum. Zihnim ve bedenim kusursuz bir dengede. Sağlıklı ve uyumluyum. Geçmişi affediyorum ve serbest bırakıyorum. Yaradanım tüm ihtiyaçlarımın tükenmez ve sınırsız kaynağıdır.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2013       Mesaj #1525
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Boğa Burcu

Gökyüzü sorumluluk almanız ve ön planda olmanız için destekliyor sizleri. Tüm yetenek ve bilgi birikiminizi konuşturma zamanıdır şimdi. Bugün tanışacağınız insanlar dan önemli iş teklifleri alabilirsiniz. Kendinizi geliştirebileceğiniz sizi bir adım öteye taşıyacak her teklifi değerlendirmeli kabul ederek ilerlemeye devam etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin yaşadığı iş stresinin hırsını sizden çıkarmaya kalkması sinirlerinizin gerilmesine sebep olabilir. Sakinliğinizi son ana kadar muhafaza ederek uyarıda bulunmanız olası tatsızlıkların önüne geçecektir.
Günün Olumlaması: Zamanın akışı beni kendi gerçeğime içsel sesimin rehberliğine ulaştırır kendi benliğimi keşfederim. Yeteneklerimin bilincindeyim ruhsal zenginliğime yeteneklerime güveniyorum. Bilirim ki gün ve gece aydınlandığında yepyeni bir gökyüzü bütün berraklığıyla ruhumu aydınlatır.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013       Mesaj #1526
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013 Boğa Burcu Yorumu

Gökyüzü yeteneklerinizin getireceği şansa işaret etmekte. Bir anda hiç tahmin etmediğinizin birinin desteği ile büyük bir şansla karşılaşabilir ve iş hayatınızda çığır açacak bir girişimin içinde bulabilirsiniz kendinizi. Bu teklif karşısında ürkek davranmamalısınız. Cesur olun, kendinize güvenin. Yeteneklerinizin fark edilmesi ile birlikte önlenemez bir yükseliş dönemi başlıyor sizler için. Disiplinli davranın ve hiç kimsenin etkisinde kalmadan, yüreğinizde kaygı ve korku oluşturmalarına fırsat vermeden hareket edin. Bu dönem ne kadar çok çalışırsanız o kadar başarılı olacak ve kariyerinizin en şanslı sürecini akıllıca değerlendirerek kazançlı çıkacaksınız. Özel yaşamınızda ise adeta geri çekilip beklemeye başladınız. Siz uyarılarınızı, rahatsızlıklarınızı ifade ettiniz. Her şeyden önemlisi beraberliğiniz için emek verdiniz. Şimdi sıra birlikte olduğunuz insanda…

Günün Olumlaması: Hayatımın en şanslı, en başarılı, en sağlıklı, en mutlu dönemini sevgiyle karşılıyorum. Tevazum, içtenliğim ve inançlarımdan aldığım güçle bana sunulan şansları en iyi şekilde değerlendiriyorum. Başarılı sonuçlar elde ederek emin adımlarla ilerliyorum.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013       Mesaj #1527
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Boğa Burcu
Bazı duygusal engeller bugün seni biraz yorabilir. Olayları yönetmekle ilişkili yeni bir karar alabilirsin. İletişim trafiğin yoğun olabilir. Arkadaşlarınla iyi, rahat anlaşabilirsin, bu da seni huzurlu tutabilir. Çaba harcadığın noktalara gerçekçi yaklaşman seni duraksatabilir.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013       Mesaj #1528
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
BOĞA burcu 27 Ağustos 2013 yorumu
Bu sabah sizin burcunuzda oluşan yeniay, üzerinizdeki ağır ve yoğun baskıları azaltmaya ve girişimleriniz için yeşil ışık yakmaya başlayacak. Her tür konuda yeni başlangıç ve uygulamalarınızı bu döneme denk getirmeye özen gösterin. Enerjiler sizden yana olacak.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013       Mesaj #1529
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Boğa
Kendinizi ifade etmekte çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz. Ancak içinizdeki motivasyonun azaldığını hissedebilirsiniz. Bu hislerinize güvenerek kendinizle ilgili konularda yeni başlangıçları ertelememenizi tavsiye ederim. Bitirmek veya derleyip toparlamak istediğiniz kişisel konulardan yana şanslı olacaksınız.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2013       Mesaj #1530
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
BOĞA
Büyük üzüntülere yol açabilir gibi görünüyor. Paralarınızı doğru yerlere kanalize ettiğiniz söylenebilir. Ama bugünlerde birikimlerinizin yüzünüzü güldürme şansı pek yok. Ek gelir arayışlarınıza devam etmelisiniz. Sabırlı olmanız gereken bir gün. Sonradan pişman olacağınız davranışlarda bulunmaktan sakının.