Arama

Astroloji - Fallar - Boğa - Sayfa 11

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 353.806 Cevap: 1.843
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
24 Mart 2008       Mesaj #101
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Boga YBoga
TBoga
Sponsorlu Bağlantılar
Boğa - 24.03.2008 , Pazartesi
burcOzellik

Sevgili Boğalar günlük enerjileriniz altında Ay Akrep burcu etkisi fazlasıyla ön plana çıkmakta ve
en yoğun olarak hissedileceği alan ise, ilişkinizle ilgili konular. Birbiriniz hakkında veya siz bir ilişkinin nasıl olması gerektiğiyle alakalı her konuyu bugün daha derin şekilde gözden geçirmek ihtiyacı duyabilirsiniz. Günlük bu etki altında sizin düşüncelerinizle karşınızdaki kişinin duyguları arasında ister istemez oluşan bir zıtlık vardır. Aslında bu kendi içinde bir tamamlanma duygusu yaratabilir. Ben böyleyim o ise böyle biri. O zaman ya hep ya hiç diyelim artık. İşte bu düşünce şekli, ilişkinizde günün ilk yarısında, Ay akrep burcunun tutku, kıskançlık ve kontrolcü yönünün baskın olması anlamındadır. Kişi ister istemez kendisine tuhaf ve sevgi içermeyen bir yaklaşım tarzıyla hareket eden kişiye karşı savunmaya geçebilir. Bunu her insan yapar çünkü. Fakat eğer siz, bu beraberliği istiyorsanız ve karşınızdaki insan da buna gönüllü ise, işte o zaman bu enerji sayesinde birbirinize duyduğunuz ilgiyi büyütebilir ve tutkulu bir şekilde sunabilirsiniz. Tam tersine karşınızdakinin bu tavırlarıyla ortaya koymak istediği şey sizinle olmak istememesi ise, bu sizin yüreğinizde öç alma duygusuyla beraber ilişkiyi başka şekilde anlamlandırmaya karar veriş demektir.

İşte bu durumda imdadınıza yetişecek olan saat 15:27 den itibaren etkisi hissedilecek bir başka enerji ise, oldukça merhametli bir şekilde empati yapabilecek ve iyi niyet duygusu altında olayları görmenizi sağlayacak Merkür ve Venüs gezegenlerinin birleşim enerjisidir. Tabi ki çok fazla gerçekçi hareket etmek anlamına gelmeyecektir. Fakat bu ruhsal açıdan sizi destekleyecek ve gerilimi azaltacak olan bir durumdur. Siz buna ister ilahi yardım diyin isterseniz dostlarınızın desteği veya içinizdeki sevginin gücü, gerçek şudur ki, sabahki durumunuzdan pek eser kalmayabilir. Sosyal hayatın daha ruhani ve sevgi alışverişine yönelik etkisi olan bu enerjiden yararlanarak kendinizi sakinleştirdiğiniz gibi, dünyaya daha farklı bir bakış açısıyla bakabilmeniz de mümkün olacaktır. En azından ilişkinizde sorunlar yine devam edecektir fakat sizin kabaran şefkatiniz ve pozitif düşünmeye yönelik eğiliminiz problemlerin büyümesini engelleyecektir.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
25 Mart 2008       Mesaj #102
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Boga YBoga
TBoga
Sponsorlu Bağlantılar
Boğa - 25.03.2008 , Salı
burcOzellik

Sevgili Boğalar bugün, beklenmeyen sürprizlerle dolu bir gün olacaktır. Uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşlarınızı arayabilir onlarla biraraya gelebilirsiniz. Sevdiğiniz kişi bir programla karşınıza çıkabilir ve sizi memnun etmeye çalışabilir. Aslında rutin geçeceğini düşündüğünüz herşey sıradışı hale gelebilir. Bir haber alabilir ve aniden bir davete katılabilirsiniz. Plan dahilinde olmayan fakat son derece heyecanlı şeyler yaşayabilirsiniz. Sakin başlayan gün, hiç olmadığı kadar güzel geçebilir. Hazırlıklı olmanızda fayda var.

Sizin bir konu hakkında vardığınız önemli bir sonuç, karşınızdaki kişinin bir problemini çözmesini sağlayabilir ve bu durum size minnettar kalmasını sağlayabilir. İçinizdeki bir sırrı siz, bir başkasıyla paylaşabilir ve hiç ummadığınız bir bilgiye sahip olabilirsiniz. Alacağınız bir haber iş hayatınızla ilgili önümüzdeki haftanın yoğun geçeceğinin işareti olabilir. Fikirleriniz ve bilinçaltınızın uyumu herşeyi çabucak algılamanızı sağlayabilir. Hızlı ve çarpıcı düşüncelerinize siz bile hayret edebilirsiniz.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
7 Nisan 2008       Mesaj #103
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Boga YBoga
TBoga
Boğa - Pazartesi , 07.04.2008
burcOzellik

Sevgili Boğalar günlük enerjilerin duygu dünyanızla alakalı bölümünde dışarıyla olacak temaslarda gayet hoş etkiler mevcut. Bugün hem ruhsal hem de mantıklı bakış açınızı aynı süzgeçten geçirerek ilerleyebilirsiniz. Bu sizin kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Peki geride neler oluyor derseniz orda size söyleyeceklerim var. Bildiğiniz gibi Venüs dünden bu yana zorlu bir yaşam alanınızda ilerlemekte. Bugünkü enerjileri de göz önüne alırsak sakin olmak en önemli konu haline geliyor. Çünkü bir yandan yaşam felsefeniz gereği içinizdeki ses, ne kadar güçlü olduğunu göster dünyaya diyor diğer bir ses ise gösterirken sert ve olumsuz duygular içinde olmanızı sağlıyor. Evet güçlü olmak güzel bir şeydir fakat bu, başkasını dize getirmek veya kontrolünüz altına almaksa eğer, oldukça risklidir. Göremediğiniz bazı detaylar kafanızı bulandırabilir veya karşınıza çıkabilecek bazı engeller, ilk kararınızdan sizi döndürebilir. Bu durum bir boğa için düzensizlik anlamına gelir ki, sıkıntı yaratabilir. Burada yapılması gereken öncelikle kendi içinizdeki sesi uysallaştırmak, dizginlemek ve olasılıkları iyi hesapladıktan sonra gücünüzü göstermeye çalışmaktır.

Gün içindeki bir başka enerji buna benzer başka bir etkiyi içerebilir. Hani demin bahsettiğim ya, içinizdeki olumsuz duygular diye. İşte bu duygular mesleki konularda da sizi yanılgılara sürükleyebilir. İyi düşünmelisiniz. Siz bu işin altından tek başınıza kalkabilecek misiniz? gelin bunun yerine organize şekilde hareket edin. Yani sizin açınızdan zor olsa da, işbirliği yapmaya yanaşın. Biraz daha beklemede kalın ve durumları gözden geçirin. Şu an için hemen hızlıca bir karar vermeyin, her zamanki gibi sakin bir şekilde toparladığınız sonuçları gözden geçirin. Henüz olgunlaşmamış
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
9 Nisan 2008       Mesaj #104
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Boga YBoga
TBoga
Boğa - Çarşamba , 09.04.2008
burcOzellik

Sevgili Boğalar günlük hayatın içinde en fazla yoğun olacağınız alan parasal konulardır. Günü gelen borçlarınızı ödemek için koşuşturmak, yeni kaynaklar yaratmaya çalışmak, maddi açıdan irtibatlarda bulunmak hoşunuza gidebilir. Yalnız bir boğa her zaman belirli bir program içinde hareket etmekten hoşlandığı için, bu hızlılık içinde aynı anda birden fazla işle uğraşmak sizi yorabilir. Sabah itibariyle yapacağınız işleri diğer günlere nazaran daha kısa aralıklarla bitirecek şekilde düzenlerseniz sorun çıkmayacaktır. Gün içinde iki farklı konuda karar vermeniz gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz. Hangisini tercih edeceğinizi anlamak için belki fazla vaktiniz olmayacaktır. Böyle durumlarda çevrenizde bulunan güvendiğiniz dostlarınızla temas halinde olur düşüncelerini alırsanız daha çabuk halletme gücü bulabilirsiniz.

Bugünkü etkiler altında özellikle iletişimle alakalı işlerden para kazanmak mümkündür. Satış, organizasyon, yayıncılık, medya, reklamcılık, bilgi öğretmek, yabancı dilinizi kullanarak maddi kazanç sağlayabilirsiniz. Eğer parasal anlamda sürüncemede kalmış işleriniz varsa insanları bugün ikna etmeniz gayet kolaydır. Alacaklarınızı ustaca bir konuşmayla elde etmeniz mümkündür. İş bağlantılarında parasal konuları dilediğiniz şekilde yönlendirebilir, çıkarlarınıza uygun hale getirebilirsiniz. öğleden sonra saatleri ise yine maddi mevzular ön planda yer aldığından söz verdiğiniz bazı işleri yerine getirmekte zorlanabilirsiniz. Bu durum minik sıkıntılar yaratabilir. Belirli bir vakti diğer önemli konuları halletmek için ayırabilirseniz sorun çıkmayacaktır
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
12 Nisan 2008       Mesaj #105
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Boga YBoga
TBoga
Boğa - Cumartesi , 12.04.2008
burcOzellik

Sevgili Boğalar bugün duyarlı, hayal gücü yüksek, herşeyden kolay etkilenen bir ruh hali içinde davranabilir ve bazı insanlar tarafından son derece hassas bulunabilirsiniz. Uyum sağlamaya ve zor konularda uysal davranmaya hazır olmalısınız. Heyecanlı ve sinirsel enerji için kaygınlanmayın çünkü sizin başarma azminizi kamçılayan bu dürtü sayesinde deneyimler kazanabilirsiniz. Özellikle bu durum yolculuklarda, insanlarla iletişimde ortaya çıkabilir. Araştırma ve keşifci olmaktan yana davranmanız halinde sonuç heyecanlı ve şaşırtıcı olacaktır.

Kesinlik ve doğruluk, düşüncelerinizi uygulamanızda bugün sizin için son derece önem taşıyacaktır. Olaylarla ilgili somut ve kavramlı düşünmekte fayda var. Konsantrasyon yeteneğiniz son derece keskin ve odaklanmış durumda. Bugün yapılan planların uygulanması daha pratik ve başarılı olabilir. Detaylar son derece iyi tasarlandığından gelecek olan başarı kesin olabilir. Gün boyu ciddi ve derinliği olan meseleleri ele almaktan hoşlanabilirsiniz. Saat 20:32-Pazar 08:29 saatleri arasında Ay gezegeni boşlukta olacağından, yakın çevrenizle alakalı konularda sakin temkinli hareket etmeye çalışmanız gayet faydalıdır.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
13 Nisan 2008       Mesaj #106
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Boga YBoga
TBoga
Boğa - Pazar , 13.04.2008
burcOzellik

Sevgili Boğalar güne 08:29 itibariyle etkisi hissedilecek olan Ay gezegeninin Aslan burcu süreciyle başlamaktasınız. Bu enerjinin sizler için yansıması özellikle iç dünyanızda daha fazla hissedilebilir. Fikirlerinizin kendinizce doğruluğundan emin olduğunuz için, karşınızda kim olursa olsun bunu sergilemekten çekinmez ve eleştirildiğinizde haksız taraflarınızı kabul etmek istemeyebilirsiniz. Bu durumu kimileriniz annesi veya babasıyla, kimileriniz eşiyle, bazılarınız ise sevdiğiniz insanla yaşayabilirsiniz. Diyelim ki yalnızsınız o zaman da kendi başınıza kaldığınızda bazı insanların yanlış hareket ettiğini, aslında sizin doğru düşündüğünüz sonucuna varabilirsiniz. Bu enerjinin hissettirdiği duygu, kişinin kendini haklı görmesi ve bu bakış açısıyla olayları değerlendirmesidir. Bu uğurda gerekirse her türlü mücadeleye girebilir yine de taviz vermeyebilirsiniz. 09:30 itibariyle hissedilecek bir başka enerji ise, duygusal açıdan karşı cinsle aranızda paylaşım, denge kurma ve ilişki konusundaki temasların kesik olduğunu göstermektedir. Bu yüzden de hem gerilim dolusunuzdur hem de tutkunuz hala devam etmektedir. Yani bir yandan ona kızgınsınızdır ama yüreğinizin içindeki sesi susmak bilmemektedir. Kimi zaman bu hisler karşınızdaki insana sert tepkiler göstermenize neden olabilir, kimi zaman ise öyle bir şefkatle sarmak istersiniz ki, sanki biraz önce o sert insan siz değilsinizdir. Bunlar yapınıza uygun değildir ama elinizden de bir şey gelmemektedir.

Mesleki açıdan ise, izleyeceğiniz yol üzerinde şu an için karmaşalarınız vardır. bir meslek seçmekte veya çalışıyorsanız şu anki görevinizde tam anlamıyla bir tatmin olmadığından ne yöne gideceğinizi bilmeyen halde olabilirsiniz. ideallerinize uymayan ortamlar, patronlar veya çalışma şartları içindeyken ilerisini görebilmek veya başka bir plan yaparak hayatınızı kurgulamak zor gibidir. bu nedenlerden dolayı doğal akışa kaptırıp gitmektesinizdir. Günlerden pazardır ama siz tam anlamıyla gevşediğinizi bile düşünmemektesinizdir. Benim tavsiyem belki yapmazsınız ama ne olursa olsun sizi keyiflendirecek bir şeylerle uğraşmanızdır. Örneğin birileriyle yazışmak, sevdiğiniz bir dostu aramak veya gevşemenizi sağlayacak hafif bir müzik, film izlemek iyi gelebilir.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
14 Nisan 2008       Mesaj #107
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Boga YBoga
TBoga
Boğa - Pazartesi , 14.04.2008
burcOzellik

Sevgili Boğalar bugün görüşlerinizi ve duygularınızı ifade biçiminizde, sevdiğiniz insanların ve sevdiğiniz herşeyin sahiplenilmesi, korunulması ve kollanması önemli bir yer tutmaktadır. İçinizden geldiği gibi davrandığınız için, doğal olarak maskeniz yoktur. Kendinizce bildiğiniz yöntemlerle ve bildiğiniz yoldan giderken yaşadığınız tecrübeler sizde derin etkiler bırakmıştır. Kimbilir ne mücadeleler vermiş ne zorluklar çekmişsinizdir. İşte bu nedenle hayatın hep acımasız yanlarını, bazı insanların kötü niyetli olabileceğini ve size zarar verebileceğini düşündüğünüz için güvenliğinize maddi ve manevi olarak önem vermektesinizdir. Bu duygu sadece kendiniz için değil, tüm sevdikleriniz için de geçerlidir. Doğal olarak bu dürtü sizi, onları korumaya ve aynı tecrübeleri yaşamamaları için uyarmaya götürmektedir. İstersiniz ki etrafınız huzurlu ve güvende olsun. Fakat kimi insanlar sizin bu sahiplenişiniz nedeniyle kimi zaman isyan duygusu gösterebilir ve bildikleri yolda gitmekte inat ederler. İşte bu nedenle bir boğa öfkelenir ve elindeki değerini kaybetmekten korktuğu için tepki verir.

Bugünkü etkiler altında ise, hem iletişim hem de girişimler konusunda elinizdekileri yitirmemek için sevgi duygunuz ve sözel ifadenizi, daha yumuşak ve olgun sınırlarda tutmaya özen gösterebilir, uyarılarda bulunurken gerilim yerine anlayışlı ifadeler kullanabilir, bilinçaltınızdaki korkularınızı ve nedenlerini, neden böylesine her şeyinizi koruma altına almak gereği duyduğunuzu değer verdiğiniz insanlara izah etmeye çalışabilirsiniz. Bu ifade ediş girişimleriniz konusunda olduğu gibi, aşk hayatınız, varsa çocuklarınız veya sizin için önemli olan tüm alanlarda geçerli olabilir.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
18 Nisan 2008       Mesaj #108
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Boga YBoga
TBoga
Boğa - Cuma , 18.04.2008
burcOzellik

Sevgili Boğalar günlük enerjiniz Ay Terazi burcu seyriyle başlıyor. Bugün işlerinizin doğru ve düzgün yürümesi için, çevrenizdeki insanlarla anlaşabilmek için uzlaşı içinde olmanız gerekiyor. Belki bazı şeyler canınızı sıkacak veya size ters gelecek fakat bütün bu durumlarda sabırlı olmanız şart. Bırakın kim ne yaparsa yapsın siz her zamanki gibi olaylar karşısında olgun yaklaşımlarda bulunun, gerekirse duymamazlıktan veya görmemezlikten gelin. Öğleye doğru başlayan etkiler altında ise, hayatın güzel yanlarını keşfedebilmek ve yeniden tadına varabilmek için iletişim gücünüzü devrede tutmaya özen göstermelisiniz. Çevrenizde olan bitenleri mantıklı bir şekilde gözden geçirebilir, gerçekçi adımlar atmaya özen gösterebilir, kendinizi en iyi şekilde ifade etmek adına istekli olabilirsiniz. Girişimleriniz açısından bu güce oldukça ihtiyacınız var. Her ne kadar temkinli ve sakin gibi görünseniz de aslında içinizde öyle bir ateş var ki, öyle bir enerji dolusunuz ki herşeyin bir sırası var diyerek gününüzü beklemektesiniz. Kafanızın içinde bir çok şeyi artık net olarak oturtmuş durumdasınız. Konuşurken her kelimeyi bilinçli bir şekilde sarfetmekte ve ne kimseye taviz vermek ne de kimsenin sizi üzmesine kırmasına izin vermek niyetinde değilsiniz.

Yeni bir dönüşüm için öncelikle toplum içindeki yerinizi belirlemek ve daha sonra alacağınız kararlarla hayatınızı düzene sokmak isteğindesiniz. Bundan sonrasında yanılmak, hayal kırıklığına uğramak istemiyorsunuz. Çünkü biliyorsunuz ki herşeyden önce kendinize karşı sorumluluklarınız var. Bugüne dek yaşananlar karşısında susup sabır gösterdiniz ve üzerinizdeki tüm yüklere rağmen itiraz etmeden olayları izlediniz. Çünkü susmak durumundayız, sizi durduran bir şeyler vardı. Ama şimdi böyle değil. Merkür artık burcunuzda ilerliyor ve dış dünyada konuşmanız, iletişimde bulunmanız ve düşüncelerinizi sağlam zeminlerde ifade etmeniz için sizi destekliyor. Şimdi ne kadar doğru ve sorumlulukların farkında bir insan olduğunuzu göstermenin tam zamanı.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
19 Nisan 2008       Mesaj #109
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Boga YBoga
TBoga
Boğa - Cumartesi , 19.04.2008
burcOzellik

Sevgili Boğalar 20 Mayıs tarihine kadar burcunuzda seyredecek Güneş, Merkür gezegeninden sonra ikinci ve son derece önemli bir güç olarak sizi aydınlatmaya ve desteklemeye başlayacaktır. Sizler için bu enerjinin anlamı, yeni bir yaş daha kazanarak olgunlaşmak, sahip olmak arzusu ile girişimde bulunmak, dayanıklılık gücü ile zorlukların üstesinden gelmek ve güvence oluşturmak amacıyla kendinizi dış dünyada en olumlu şekilde ifade etmek olacaktır. Güzellik ve zenginliğe olan düşkünlüğünüzü, girişimlerinizle perçinleyerek ilerleme zamanınızdır. Mayıs ayının ilk haftasında, geri hareketi sona erecek Satürn gezegeninin baskısı da ortadan kalkınca, bugün başlayan bu önemli enerjinin, nimetlerinden çok daha olumlu bir şekilde yararlanabilir, daha istekli ve kararlı bir şekilde girişimlerde bulunabilirsiniz. Bugüne dek edindiğinizi tecrübeler ışığında yeni tohumlar ekme zamanınızdır. Ne olursa olsun ağırkanlı davranmamalı, istekli olmalı, hırsla öne atılmalı ve cesur bir şekilde yeni adımlar atabilmelisiniz. Size bu gücü verecek Güneşin ışığını arkanıza alarak yeni bir adım atmak üzere hazır olunuz.

Akşam saatlerinde oluşacak etkiler altında ise, ilişkinizi ve kendinizi gözden geçirdiğinizde bir başka insanla bütünleşme yolunda ne gibi davranışlarda bulunmanız gerektiğini ve bundan sonrasında nasıl davranırsanız fiziksel ve ruhsal olarak huzur ve güvenlik bulursunuz bütün bunları kafanızın içinde oturtmaya çalışabilirsiniz. Bu bir arınma halidir ve bir ilişki içinde ihtiyacınız olan herşeyi kafanızın içinde oturtmanızı sağlar. Saat 22:55 itibariyle boşluğa girecek olan Ay, biraz önce yazdıklarım konusunda tekrar düşünmeniz, ani kararlar vermemeniz öncelikle kendinizi düşünmeniz için size sunulmuş bir zaman aralığıdır. Sakinleşin ve sizi mutlu edecek aktivitelerle uğraşın. Bu etki Pazar günü saat 11:00 de sona erecektir.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
20 Nisan 2008       Mesaj #110
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Boga YBoga
TBoga
Boğa - Pazar , 20.04.2008
burcOzellik

Sevgili Boğalar bugün saat 12:25 de, burcunuzda oluşan Dolunay enerjisi sizler için iki farklı alanda önem arzetmektedir. Bunlardan birincisi dışarıdaki insanlarla aranızdaki her türlü irtibatta bireysel olarak kimliğinizi ön plana alışınızdır. Güvenilir, güzelliklere düşkün ve maddi manevi değerlerine sahip çıkan bir kişi olarak, insanların size karşı saygı göstermesini, gücünüzü kabul etmesini ve fikirleriniz ne yönde olursa olsun değer verilmesini bekleyebilirsiniz. Zayıf noktalarınız olsa dahi bunları göstermekten hoşlanmaz, elinizden geldiğince, kendi bildiğiniz yöntemler ışığında kararlar almak isteyebilir, kaybetmekten korkabilirsiniz. Huzur ve güvenliğinize son derece önem verdiğinizden, risk almak yerine, elinizdekileri muhafaza edecek şekilde adımlar atmaya gayret gösterebilirsiniz. İmajınız son derece önemlidir, içinizde fırtınalar kopsa dahi bunu kimsenin bilmesini istemeyebilirsiniz.

İç dünyanıza baktığımızda ise, ilişki konusunda son derece sahiplenici, tutucu ve kararlısınızdır. Size ait olan hiçbirşeyi, kimseyle paylaşmak niyetiniz olmadığından başkalarının gözünde sert ve kıskanç biri olarak görülmeniz mümkündür. fakat bu sizin hiç umrunuz olmayabilir. Eğer bir ilişki yaşıyorsanız, beraber olduğunuz kişinin de aynı güvenirlikte davranması, ikili oynamaması ve sözleriyle, tavırlarıyla bunu ispat etmesi gerekecektir. Bugünkü etkiler altında ise sizin inandıklarınızla partnerinizin duyguları arasında karşıtlık oluşabilir. Siz sevdiğiniz kişiye düşkünsünüz, sadıksınız ve gayet dürüst bir insan olmaya gayret göstermektesiniz, onun tam tersi tutum içinde olması veya düşünmesi nedeniyle oluşabilecek gerilimlerin önüne geçmenin yolu her ikinizin de bugün birbirinize saygılı ve olgun davranmasıdır.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar