Arama

Astroloji - Fallar - İkizler - Sayfa 145

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 308.569 Cevap: 1.773
tuğba31 - avatarı
tuğba31
VIP Özel Üye-VIP
9 Ağustos 2013       Mesaj #1441
tuğba31 - avatarı
VIP Özel Üye-VIP
9 Ağustos 2013 İkizler Burcu Yorumu

Sponsorlu Bağlantılar
Kendinizi fiziksel olarak güçlü, zinde ve neşeli hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Üzerinizde hiç bir olumsuz etki olmayan çok uyumlu bir dönemdesiniz ve son zamanlarda küçük ya da büyük bazı sıkıntılarınız olmuşsa onlardan kurtulmaya başladığınızı görebilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizde belli bir hareketlenme olması olasıdır. Aşk ya da evlilik ilişkileriniz de çok ılımlı bir döneme girmektedir. Bu ilişkilerde huzurlu ve mutlusunuz. Bugün sizden daha üst konumlarda olan kimselerden bazı şeyler isteyebilmek için de uygundur. İhtiyaç duyduğunuz destekleri sağlayabilir, daha rahat hareket edebilme imkanlarına kavuşabilirsiniz. İşinizle ilgilenmeniz ve gerek yapmak istediğiniz değişiklik ya da yenilikleri gerçekleştirmeniz, gerekse yeni işlere başlamak için gereken Astrolojik desteğe sahipsiniz.
Cici
tuğba31 - avatarı
tuğba31
VIP Özel Üye-VIP
12 Ağustos 2013       Mesaj #1442
tuğba31 - avatarı
VIP Özel Üye-VIP
10 Ağustos 2013 İkizler Burcu Yorumu

Sponsorlu Bağlantılar
Bugün, işlerinizdeki sizi yıldıran zorlukların ortadan kalktığını ve herşeyin çok kolay ilerlediğini görebilirsiniz. Zamanla birikmiş olan ya da bir türlü halledemediğiniz için el sürmeyi bile istemediğiniz işlerden kurtulmaya uygun bir dönemdesiniz. İnsanlarla olan ilişkilerinizin biraz daha yumuşaması ve rahat ortamlar içinde konuşmalar yapmanız mümkündür. Aranız soğuklaşmış olan bazı kimseler varsa bunlarla olan ilişkilerinizi de yumuşatabilirsiniz. Özellikle erkeklerle olan dargınlıklarınızı sona erdirebilirsiniz. Eğer siz bir erkekseniz bugün fiziksel olarak kendinizi her açıdan güçlü hissedebilirsiniz. Ancak karşı cins ilişkileriniz memnuniyet verici olmaktan uzak olabilir.

Cici
tuğba31 - avatarı
tuğba31
VIP Özel Üye-VIP
12 Ağustos 2013       Mesaj #1443
tuğba31 - avatarı
VIP Özel Üye-VIP
11 Ağustos 2013 İkizler Burcu Yorumu

İş hayatınızda biraz ihtiyatlı davranmalısınız. Küçük hatalarınız, farkına varmadan söyleyebileceğiniz bir, iki ufak söz ya da kırıcı davranış sonradan sizin aleyhinize olabilir. Aslında hiç bir kötü niyetiniz olmayabilir fakat sözlerinizi kontrol edemezseniz yanlış izlenimler uyandırırsınız. Bu yüzden bazı kimseler aşırı alıngan tutumlara girerek size kırılabilirler ve sizin nedenini anlamadığınız bir soğuk atmosfer yaratabilirler. Sizinle uğraşan birisine önemli bir ders vermeniz ya da onun hakkında ne yapacağınıza karar vermeniz olasıdır. Bugün karşılaşacağınız şeyler size, sizinle uğraşan kişi hakkında önemli bilgiler verebilirler ve bu bilgileri kullanarak söz konusu kişiyi oldukça sarsabilirsiniz. Gününüz oldukça hareketli geçip, sizi birden fazla işle ilgilenmek zorunda bırakabilir.
Cici
tuğba31 - avatarı
tuğba31
VIP Özel Üye-VIP
12 Ağustos 2013       Mesaj #1444
tuğba31 - avatarı
VIP Özel Üye-VIP
12 Ağustos 2013 İkizler Burcu Yorumu

Gökyüzü bugün oldukça kırılgan bir ruh hali içinde olacağınıza işaret etmekte. Fakat duygusallığınızı kendi içinizde yaşayacak adeta içinde bulunduğunuz çıkmazdan bir hamle de çok daha güçlü bir halde çıkarak cesur adımlarla isteklerinize doğru koşar adım ilerlemeye başlayacaksınız. Kırıla kırıla güçlü olmayı öğrendiniz… Özel yaşamınızda ise; Bugün katıldığınız bir davet ya da toplantı da ilgi odağı olabilir işinizle ilgili pek çok maddi anlamda da kazançlı çıkacağınız teklif alabilirsiniz. Şans sizden yana… Evli ve çocuk sahibi İkizler sizler ise bugün çocuklarınızdan gelecek güzel haberlerle moral bulurken verdiğiniz emek ve sevginin çocuğunuz başarısında ki etkisiyle gururlanacaksınız.
Cici
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013       Mesaj #1445
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013 İkizler Burcu Yorumu
Bugün çevrenizde olumsuz hayallere sahip kimseler bulunabilir. Onların herşeye olumsuz gözle bakmalarından etkilenmemeye çalışmalısınız. Eğer siz de onlara uyarsanız, gününüzü boşa geçirmiş olursunuz. Siz bir kadınsanız bir erkekten önemli bir hediye almanız ya da büyük bir iyilik görmeniz mümkündür. Siz bir erkekseniz iş hayatınız alışılmadık bir hareketlenme kazanabilir. Bir çok konuda başarılı olabilirsiniz. Hangi cinsiyetten olursanız olun güzel yolculuklara ve yoğun sosyal aktivitelere açıksınız. Bugün ayrıca yaşlı bir kimsenin çabuk aşabileceğiniz bir engellemesiyle karşılaşmanız olasıdır. Fiziksel zayıflıklarınız varsa bunlar daha olumlu hale gelebilirler.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013       Mesaj #1446
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Sevgili İkizler
Ay Terazi'de ilerliyor İş yaşantınızı askıya alacak ve duygusal konularınıza ağırlık vereceksiniz Bugün partnerinizin güçlü özelliklerinden etkilenebilirsiniz Güneş sosyal ilişkilerinize yeni bir boyut kazandıracak Risklere girme konusunda dostlarınız sizi farklı koşullara sürükleyebilir Bugün enerjinizi dengeli kullanmalısınız Bayram tatili ama iş hayatınıza olumlu katkısı olabilecek belli birkaç şeyin üzerinde durmanız gerekebilir Evinizi ilgilendiren plan veya projeler olumlu ilerleyebilir ve sizi sorunlardan uzak tutabilir.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013       Mesaj #1447
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013 İkizler Burcu Yorumu

Yakın duygusal ilişkilere yöneliyor hayattan keyif almaya başlıyorsunuz Ancak olası bazı dalgalanmaları göz önünde bulundurmalı en azından hobilerinizde daha kararlı hareket etmelisiniz Zira boş zamanlarınızı doldurmak zihinsel olarak kendinizi meşgul etmek keyif verici olacaktır Bu günlerde kendinizi ve sevdikleriniz için yapacağınız harcamalar olabilirEksikliği ya da yanlışlığı göz önünde bulundurulmaksızın bugün herkes kendi fikir ve inançlarının doğruluğu konusunda ısrarcı olabilir Durumu iyice kızdırmanın bir faydası olmayacağından kontrollü olmanızda fayda var
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013       Mesaj #1448
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013 İkizler Burcu Yorumu

Bugün arkadaşlarınızla aranızda güçlü bağlar oluşturabilirsiniz. Karşılıklı yardımlaşmalarla isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İnatçı yapınız her zaman olumlu sonuç vermeyebilir. Bugün beklemesini bilmelisiniz. Kişisel yaşantınıza olumlu katkısı olacak hiçbir fırsatı kaçırmadığınız kesin.. Gerekli kişilere ulaşmayı denemelisiniz.Hiç kimse düşüncelerinin eksik yanlarına odaklanmayacaktır. Herkes felsefe veya düşüncelerini karşı tarafa kabul ettirme çabasında olabilir. Dolayısıyla kutuplaşmaları derinleştirmemenizde fayda var.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013       Mesaj #1449
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013 İkizler Burcu Yorumu

Kendinizi tüketircesine çalışıyor pek çok eksiğinizi gözden geçiriyorsunuz. Tamamlanması gereken işlerin ağırlaşması ile daha planlı hareket ederek yeni bir düzen yaratma çabasına girebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınıza yönelik davranışlarınızı da gözden geçirmekte fayda var. Son dönemdeki yorgunlukları atabilmek için dinlenmeye özen gösterebilirsiniz.Bardağın dolu tarafına odaklanmalısınız. Herhangi bir girişiminizin ilişkinizin ya da işinizin yalnızca olumsuz yönlerini görmeniz gerçekliği yitirmenize ve önemli noktaları gözden kaçırmanıza neden olabilir.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013       Mesaj #1450
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
İkizler Burcu

Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni gelişmeler söz konusu olabilir başkalarının dertlerini bir kenara bırakarak kendi işlerinize yönelmelisiniz. Bugün uzun zamandır ahbap olduğunuz birinin sizi üzecek çirkin bir saldırısına maruz kalabilirsiniz. Öfkenize yenilerek şiddetle karşılık vermeden sabırla susmalısınız. Sizi bilinçli bir şekilde çekmek isteyecekleri tuzağa düşmemelisiniz. Özel yaşamınızda sorumluluklarınızın farkına vararak hareket etmelisiniz beraber olduğunuz insanın size manevi olarak fazlasıyla ihtiyacı olduğu bir süreçtesiniz. Bekar İkizler ise bugün karşı cinsle sürtüşmeler yaşanabilir.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar