Arama

Astroloji - Fallar - Yengeç; - Sayfa 22

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 333.680 Cevap: 1.758
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Ağustos 2008       Mesaj #211
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - Perşembe , 28.08.2008
Sevgili Yengeçler bugünkü iletişim gücünüz size gündelik iş temponuzda bazı noktalara dikkat edilmesi halinde güç kazandırabilir. Bunlar nedir birlikte gözden geçirelim. Özellikle bugün çevrenizle olan iletişiminizde katılımcı olduğunuz bir gerçektir. Yani ortam şartlarına göre hareket edebilmek kabiliyetiniz. Ayrıca işiniz ve sorumluluklarınız konusunda da başkalarına hizmet etmekten yanasınız. İşlerinizi sabah itibariyle belirli bir plan dahilinde gerçekleştirmek niyetiniz var. Yalnız bugün nedense birlikte çalıştığınız insanların davranışları konusunda sıkıntılı olabilirsiniz. Bu durum içsel manada, üzerinizde denetim ve güç uygulandığına dair bir his duymanıza neden olabilir. Doğal olarak kimi anlarda bu sevimsiz durumların üstesinden gelebilmek için saplantılı bir kaygı içinde olayları fazla ince eleyip sık dokuyabilirsiniz. Aslında sizi gerginleştiren ayrıntılardır. Yani bütünde bir bozukluk belki yoktur lakin minicik sorunlar öylesine devleşir ki, işin içinden çıkmanız zorlaşabilir.
Sponsorlu Bağlantılar

Bu durum doğal olarak çevrenizle aranızda karşılıklı olarak hataların üstünde durulmasına neden olabilir. Bu arada sözel açıdan ılımlı davranmak istediğiniz halde ister istemez esnek düşünemeyebilir, sert bir tavır içine girebilirsiniz. Bu sadece sizinle ilgili değildir. Bugün sanki herkes bir tuhaf davranmaktadır. Özellikle güç sahibi kişiler sizden bay veya bayan melek olmanızı bekliyor gibidir. Gördüğünüz gibi enerjiler keyifsiz. Ne yapılması lazım derseniz, sakin olmak son derece önemli. Bu belki zor ama muhakkak denenmesi gerekiyor. Çünkü yapılmadığı takdirde sağlığınız da bundan etkilenebilir. Tüm gün boyunca Aslan burcunda seyredecek olan Ay gezegeni, parasal konularda özgür hareket etmek ihtiyacınızın göstergesi olabilir. Kimi zaman iş şartları nedeniyle bazı durumlara boyun eğmek zorunda kalışınız canınızı sıkabilir. Benim tavsiyem ise, hayal kurmak yerine gerçeklerin farkında olarak günü geçirmenizdir.


alıntı...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Ağustos 2008       Mesaj #212
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - Cuma , 29.08.2008
Sevgili Yengeçler bugünkü enerjiler oldukça yoğun görünüyor. Öncelikle dün başlayan Ay Aslan burcu seyri önemli Bugünkü etkiler altında parasal konularda risk almak yerine temkinli bir şekilde hareket etmek gerekiyor. Çünkü bazı belirsizlikler güne hakim. Özellikle çevrenizle birebir ilişkileriniz açısından dünden bu yana devam eden gerilimli etkiler, iç dünyanızdaki güvenliğiniz konusunda sizi huzursuz kılmaya devam edebilir. Bu durumda kendinizi parasal olarak cesaretle ortaya koymak mümkün olmayabilir. Böyle bir enerji altında son derece iradeli davranmak gerekiyor. Zaten bir yengeç elindekini daima korumaktan yanadır. Bugün hem yakınlarınızla olan ilişkiniz hem de elinizdeki parayı idareli kullanmanız sizin açınızdan son derece önemli. Ayrıca bir önemli husus ise, sinirsel durumların üzerinizde yaratabileceği baskılar karşısında iç dünyanızda dengeyi korumanız ve işbirliğine yanaşmanızdır.
Sponsorlu Bağlantılar

Ne kadar üstüne gelinirse gelinsin aynı dün olduğu gibi bugün de gerilimli insanlardan ve ortamlardan uzak durmaya çalışınız. Çalışan kişiler için bu zordur bilirim. Fakat bu durumda yapılacak iş sabırlı olmayı sürdürmek. En azından bugün de dikkatli olmak gerekiyor. Bugün bir başka önemli etki ise, iletişim ve haberleşme gezegeni Merkürün Terazi burcunda başlayacak seyridir. Bu enerji Merkürün 23 Eylül-15 Ekim tarihleri arasında geri harekette oluşuyla durgun bir dönemi ifade ediyor olabilir. Sizler bu enerjiyi en yoğun şekilde ailevi ilişkileriniz ve yuvanız sınırları içinde hissedebilir ve belirli ayarlamalarda bulunmak durumunda kalabilirsiniz. Kimileriniz için bu durum eviniz sınırları içinde yapılacak düzenlemeleri ifade ediyor olabilir. Size bu enerjiden Eylül aylık yorumunuzda geniş bir şekilde bahsedeceğim
alıntı.

Elçin - avatarı
Elçin
Ziyaretçi
1 Eylül 2008       Mesaj #213
Elçin - avatarı
Ziyaretçi
01.09.2008

Maddi sıkıntılar bu dönemde boy göstermeye başlayacaktır. Ödemelerinizi karıştırmanız bazılarını unutmanıza neden olabilir. Bu da maddi yönden size ek külfet getirecektir. Sezgilerinizin öne çıkması size bazı avantajlar sağlayabilir. Ama bunları doğru zamanlama ile kullanabilmeniz bu dönem için oldukça zor. Şanslısınız fakat bazılarınız için bu akşamdan sonra şansınız katlanarak artacaktır.

alıntı
Elçin - avatarı
Elçin
Ziyaretçi
2 Eylül 2008       Mesaj #214
Elçin - avatarı
Ziyaretçi
02.09.2008

Olayları zamanında algılamalı ve kararları yerinde vermeye çalışmalısınız. Evlilik hayatınızda eşinizden sürekli birşeyler istiyor ve onu kısır bir döngü içinde yaşatıyorsunuz. Dikkat edin, onu yormayın ve şaşırtmayın. İsteklerini dinleyin yani ona nefes aldırın. Böylece gergin ortamların oluşmasını önleyebilirsiniz.

alıntı
RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
3 Eylül 2008       Mesaj #215
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
3 Eylül 2008

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor. Toplum yaşamınız canlanıyor. Yaşamı çok seveceksiniz. Sevdiğiniz varsa uyum içinde olacak ve birlikte mutluluğa gideceksiniz. Sevdiğiniz yoksa bir davette biriyle tanışacaksınız. Bu anlamlı bir ilişki olacak. Midenize dikkat. Abur cubur yemeyin.
Elçin - avatarı
Elçin
Ziyaretçi
4 Eylül 2008       Mesaj #216
Elçin - avatarı
Ziyaretçi
04.09.2008

Özellikle karşı cins ilişkileriyle ilgili konularda kararsızlıktan kaçınmalısınız. Romantik ve heyecanlı bir havada olabileceğiniz gibi, aşırı alıngan yapıda da olabilirsiniz. Bazı kimseler sizin aleyhinize dönerek çalışma hayatınızı zorlaştırabilirler. İş çevrenizdeki gelişmeler sizi telaşlandırabilir fakat aslında acele edecek bir durum yok.

alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Eylül 2008       Mesaj #217
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - Perşembe , 04.09.2008
Sevgili Yengeçler tüm gün boyu Akrep burcunda ilerleyecek olan Ay enerjisi altında, ruhsal dünyanızda değişim ihtiyacınız büyüyebilir. İster çocuklarınız, ister aşk hayatınız veya başka bir konuda olsun, güce olan açlığınız yükselebilir. Bu öylesine bir istek değildir. Yani sadece tek başınıza kuvvetli olmanız anlamına gelmez. Bu enerji bir başka insanla birleşme, üreme, paylaşma, anlaşma ihtiyacınızın göstergesi olarak önem taşımaktadır. Yaşamınıza durgunluk getiren ve içi boş olan, hiçbir zevk vermediği gibi sizin üzerinizde hakimiyet kurmaya kalkan, sizi durduran herşeyin gözden geçirilerek düzenlenmesi mutlaka gerekmektedir. Bunun için karşılıklı paylaşım, sevgi, saygı ve güven son derece değerlidir. Bunlardan birinin bile eksikliğini neticesinde bir durgunluk, keyifsizlik yaşanması mümkündür. Tabi bu tek başınıza altından kalkabileceğiniz bir durum değildir. Bağlantıda olduğunuz kişinin, hayatınızdaki yeri ne olursa olsun bu duruma gönüllü olarak katılmalı, size destek vermelidir. Ancak o zaman günlük aktivite içinde ve ilerisinde mutlu bir düzen kurmak mümkün olabilir.

Günün bir başka önemli enerjisi ise, yakın çevrenizle olan iletişiminiz, kardeşlerinizle olan bağlantınız, kendinizi ifade ediş şekliniz ve girişimleriniz konusunda, üzerinizde oluşan baskıların yoğunludur. Aslında bu baskı iki türlü davranmanıza neden olabilir. Bazı zamanlarda herşeyi olgun bir şekilde kabullenerek ılımlı yaklaşımlarda bulunursunuz, kimi zamansa tam tersine sanki bu baskıdan sıkılmış gibi gereğinden fazla tepki gösterebilirsiniz. İnsanlarla olan diyalogunuz inişli çıkışlı gibidir. Kimi günlerde başkalarına hizmetkarsınız, kimi zamansa kafanız karıştığından yönünüzü şaşırabilirsiniz. Şimdi gelin bu olumsuzlukları bir yana bırakalım ve sizin bu enerjiyi nasıl olumlu bir şekilde kullanabilirsiniz onun üzerinde duralım. Herşeyden önce, kendinizi garip, tuhaf ve çaresiz hissetmemeniz önemlidir. Yani bir şeyler yaşamış, aradığını bulamamış bezgin insan profili çizmeyiniz. Gerçeklerden kaçmak yerine kendinizi en iyi şekilde ifade etmenizi sağlayacak girişimlere açık olun. Çevrenizden başlamak üzere insanlarla bağ kurmaya çalışın fakat bu sefer seçici davranın ve sırlarınızı kimseye vermeyin. Girişimlerinizde ayrıntıların üzerinde durun ve kimsenin iyi niyetinizi kullanmasına izin vermeden, yetersizlik duygusunu elinizin tersiyle iterek kendinize yeni bir yön çizin. Otorite konumunda bulunan aile, yakınlarınız, patronunuz kim varsa dost elinizi uzatın ama sizi rahatsız eden şeyleri de ılımlı bir şekilde belirtin

alıntı.
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008       Mesaj #218
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008 - Bugün

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız. Fakat kalbiniz boşsa zevkli ve anlamlı bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Başbaşa kalacağınız yerlere gitmelisiniz. Bu da sağlığınıza iyi gelecek.


alıntı
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Eylül 2008       Mesaj #219
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - Cuma , 05.09.2008

Sevgili Yengeçler, ev hayatınız, ailenizle olan ilişkiniz, ev satın alma-kiralamayla alakalı her türlü işiniz, yeni bir yuva kurmanız, korkularınız veya sizi etkileyen duygusal olaylar ve güvenliğinizle ilgili her konuda huzurlu ve mutlu olmak için bir başka insanla özel anlamda paylaşımda bulunmak ve maddi açıdan güçlenerek arzularınızı elde etmek isteyebilirsiniz. Yalnız bugünkü enerjiler çoğu konuda belirsizliğin devam edebileceğinin göstergesi gibidir. Kimileriniz bir ev sahibi olmayı umut edebilir ve bunun için banka kredisi almayı düşünebilir. Bazılarınız ailesiyle arasındaki sorunları gidermek isteyebilir, kimileriniz duygusal açıdan belli bir dönemden geçiyordur ve bu yüzden tam olarak huzurlu değildir.

Ev borcu olanlar bankalar veya diğer yolla aldıkları borçları ödemek için dışarıdan desteğe ihtiyaç duyabilirler veya öyle bir durum içindesinizdir ki, veraset, miras veya vergilerle uğraşmanız gerekiyordur. Bir yakınınızı kaybetmiş olabilirsiniz veya önemli bir sağlık sorununuz vardır ve ameliyat olmanız gerekiyordur. Hangi seçenek olursa olsun şartlarınız gereği, kendinize hakim olmanız, yanlış kararlar vermemek için beklemeniz gerekebilir. Bu birkaç gün daha etkili olacak bir enerjidir. En azından beklemeye değer dediğiniz her konuda sabırlı olmanız halinde şartlar değişebilir, işlerinizi yoluna koymanız mümkün olabilir. Saat 18:45-Cumartesi 10:10 arası Ay gezegeni boşlukta olacağından yarım kalan işlerinizi düzene koymanız, rutine ayak uydurmanız gayet faydalıdır

alıntı.
GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
5 Eylül 2008       Mesaj #220
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - Cuma , 05.09.2008

Yengeç - Biraz mantıklı olun lütfen.

Analitik yeteneğiniz ve derinleşebilme kabiliyetiniz insan ilişkilerindeki başarınızın temel nedeni. Birlikte olduğunuz insanın bu özelliklerinize çok önem ve değer verdiğini, kendi ağzından duymak, bugün sizi çok mutlu edecek. Birlikte olduğunuz insanın sizi kıskanması çok hoşunuza gidiyor. Ama bu duyguyu ona yaşatmak, ortaya çıkartmak ve tepkisel davranmasını sağlamak için özel çaba harcamamalısınız.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar