Arama

Astroloji - Fallar - Aslan - Sayfa 127

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 367.298 Cevap: 1.757
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013       Mesaj #1261
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
21 ŞUBAT 2013 ASLAN BURÇ YORUMU

Sponsorlu Bağlantılar
aslan burcuAslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)

Zihinsel yoğunluk yaşadığınızı bildiğiniz halde, sorumluluk almaya devam ediyorsunuz. İş potansiyelinizin mükemmel olduğunu görüyor ve son günlerden gereğinden fazla kendinize yükleniyorsunuz. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, fikirlerinizi paylaşma konusunda dikkatli olmanızı öneriyor. Hata yapma olasılığınız yüksek.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013       Mesaj #1262
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
22 ŞUBAT 2013 ASLAN BURÇ YORUMU

Sponsorlu Bağlantılar
Gökyüzü iş hayatınızda zorlandığınız hemen her konuda fırsatlarla karşılaşacağınız keyifli ve tempolu bir güne işaret etmekte. Şimdi yaşamınızda ki keş kelere bir tane daha eklemek istemiyorsanız size sunulan fırsatı en iyi şekilde değerlendirmelisiniz. Tembelliği bir tarafa bırakmalı korkmadan cesur ve disiplinli bir şekilde işinize eğitiminizi ilgilendiren konulara sahip çıkmalısınız. Biraz yorulacaksınız belki ama buna fazlasıyla değecektir. İş hayatınızı ilgilendiren konularda hiçbir şeyi ertelemeden hareket etmeniz gereken zamanlardasınız. Maddi konularda birkaç gündür yaşanan durağanlık hareketlenmeye başlıyor.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2013       Mesaj #1263
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
23 ŞUBAT 2013 ASLAN BURÇ YORUMU

Gökyüzü bugün karşılaşacağınız bir arkadaşınızın geçmişte yaşadığınız acı deneyimlerinizi hatırlatmasıyla bir anda taşıdığınız pozitif enerjilerden uzaklaşarak karamsar hiçbir şeyin yoluna girmeyeceği endişesiyle kaygılı bir ruh hali içine girebileceğinize işaret etmekte. Bunu yaptığınız sürece göklerin size sunduğu enerjiler ne denli kuvvetli olursa olsun siz ayağınıza kadar gelen fırsatları değerlendiremezsiniz. Bu hayat sizin iyisiyle kötüsüyle bir çok olay deneyimlemiş olmanız ümit ettiklerinizi gerçekleştirmeniz için engelleyici olmamalı.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2013       Mesaj #1264
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
aslan 50 24 ŞUBAT 2013 ASLAN BURÇ YORUMU

Oldukça hareketli bir gün sizleri karşılıyor. Beklediğiniz bir terfi ya da başvurudan olumlu sonuç alabilir, güçlü bir başlangıç yapabilirsiniz. Bekar ve beraberliği olmayan Aslan’lar ise aşk hayatınızda duygusal bir yakınlaşma aşka dönüşebilir. Biraz cesaret ve kararlılık iş hayatınızda merdivenleri hızla ve güvenle çıkmanızı sağlayacak. Kendinize hak ettiğiniz değeri vermeye başlamanın avantajlarını yaşamaya başlıyorsunuz. Evli Aslan’lar eşinize verdiğiniz destek ve sevginin karşılığını alamadığınız düşüncesi ruhen sizi yorabilir. Kararlı tutumunuzu bu yönde de ortaya koymanız her ikiniz için de doğru kararlar almanızı sağlayacaktır.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013       Mesaj #1265
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
25 ŞUBAT 2013

6 Basak

Başak Burcu

Gökyüzü bugün kendinizi güçlü huzurlu hisseredek hemen her konuda bilginizi ruhunuzda ki yüksek enerjiyi en yüksek hali ile dış dünyaya yansıtayacağınız müjdelemekte. Bugün otorite konumunda ki bir çok insanın dikkatini çekebilir; Biz enerjisi bu kadar yüksek donanımlı bir insanı nasıl daha once fark edemedik diyerek kendi kendileri ile hayıflanmalarına sebep olabilirsiniz. Maddi konularda alacaklarınızı tehsil edebilir aynı etki ile borçlarınızı zamanında ödeyebilmenin hafifliğini yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise yaşadığınız sorunlarda detaylara takılmadan çözüm odaklı davranışlar içinde olursanız mutluluğu yakalayabilirsiniz. Bekar Başaklar sizlerde sahip olduklarınıza daha fazla önem vermelisiniz.
Günün Olumlaması: Ben leylayım ben mecnunum ben yunusum ben sabırım ben aşkım ben rüzgarım ben suyum ben hayatım. Var oluşun nimetlerini yüreğinde taşıyan gökkuşağıyım esip geçiyor yenileniyor hayatı tüm coşkusu heyecanı sevdası şansı bolluğu ile doya doya yaşıyor şükrediyorum.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013       Mesaj #1266
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
26 ŞUBAT 2013 ASLAN BURÇ YORUMU

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos
Finansal konularla ilgili karar aşamasındasınız. Borç ve alacaklarla ilgili sizi fedakarlığa iten gelişmeler karşısında tepkileriniz hayalci ve risk alır nitelikte olabilir. Sonradan hayal kırıklılığına uğramamak için beklentilerinizi yüksek tutmamalısınız. Ay boyunca kredi, prim ve ortak paralardan yana yeni koşullarla karşılaşabilirsiniz. Fırsatları gerçekçi bir bakış açısıyla değerlendirmelisiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013       Mesaj #1267
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013 Aslan Burcu Yorumu

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013       Mesaj #1268
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
28 ŞUBAT 2013 ASLAN BURCU YORUMU

Kafa karışıklığı ön planda. Özellikle üzerinizde baskı duygusu uyandıran konular sabah saatlerinde gündeme gelebilir. Gün içerisinde art arda görüşmeler yapabilir bu görüşmelerden istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Sosyal çevrenizde ise bazı olumsuzluklar sizi yorabilirmiş gibi görünüyor.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013       Mesaj #1269
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013 Aslan Burcu Yorumu

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın. Alışveriş yaparken biraz daha eli açık davranabilirsiniz. Evinizin bir ihtiyacını ertelemek zorunda kalacaksınız. Sağlığınızda önemli bir değişiklik yok.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
2 Mart 2013       Mesaj #1270
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
2 Mart 2013 Aslan Burcu Yorumu

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar. Sizin sorununuz iyi niyetinizin anlaşılmaması. Sevdiğinize bile bunu yeterince hissettiremiyorsunuz. Depresif bir halde olmaktan yorulmadınız mı? Sürekli depresif olmak başka hastalıklara karşı vücudunuzun direncini kırabilir.