Arama

Astroloji - Fallar - Aslan - Sayfa 126

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 316.927 Cevap: 1.757
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013       Mesaj #1251
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
10 ŞUBAT 2013 ASLAN BURÇ YORUMU

Sponsorlu Bağlantılar
aslan burcuAslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)

Sevdiğiniz kişilerle bir arada olmak planları yapıyorsunuz. Görüşeceğiniz kişilerin farklı özelliklerine ve size kazandıracağı prestijlere değer veriyorsunuz. Bugün, sınırlarınızı yüksek tutacak ve hırslarınızda aşırıya kaçacaksınız. Bugün, yardımlaşma duygunuzun oldukça yoğun olduğu bir gün. Maddi konularda değişik fırsatların sunulacağı bir gün.



_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013       Mesaj #1252
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
12 ŞUBAT 2013 ASLAN BURÇ YORUMU

Sponsorlu Bağlantılar
aslan burcuAslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)

Güneş zıt burcunuzda bilinç altınızın daha da yoğunlaşmasına neden oluyor. Kararsız davrandığınız günlerde sevdiğiniz kişi, anında size destek oluyor. Fakat bugün onun da sorunları olabilir ve size ihtiyaç duyabilir. Onun isteklerini görmezlikten gelemezsiniz. Karşılık vermek için tam sırası. Kendinizi çevrenizden soyutlamanız gereken bir gün değil.



_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013       Mesaj #1253
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
13 ŞUBAT 2013 ASLAN BURÇ YORUMU

aslan burcuAslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)

Çalışma yaşantınızda büyük bir hızlanma mevcut. Organizasyonlar yapmak yapınıza oldukça uygun ve güçlü kişilerle yapacağınız işbirlikleri önem kazanıyor. Bugün planlı davranarak geleceğinizle ilgili olumlu hedeflerinizi şimdiden belirlemek zorundasınız. Yanıldığınız konuların tekrar karşınıza çıkmasından hoşlanmıyorsunuz.
sitemkar kıss - avatarı
sitemkar kıss
Ziyaretçi
14 Şubat 2013       Mesaj #1254
sitemkar kıss - avatarı
Ziyaretçi
14 ŞUBAT 2013 ASLAN BURÇ YORUMU
Gündemden kalktığını düşündüğünüz bir probleminiz, sevgiliniz tarafından yeniden söz konusu edilmeye çalışılıyor. Size yapılan iş teklifiyle ilgili kararsız, kuşkulu olacağınız bir gün. Size yapılacak teklif üzerinde bir an önce kararınızı verebilirseniz siz kazanırsınız. Maddi konularla ilgili "hata" olarak gördüğünüz konuları rahatlıkla inceleyebileceğiniz ve düzeltme yoluna gidebileceğiniz bir gün. Havalardan çok etkileniyorsunuz ama bu kadar hastalık hastası olmayın.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013       Mesaj #1255
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
15 ŞUBAT 2013 ASLAN BURÇ YORUMU

(23 Temmuz - 22 Ağustos) arslan

Gezegeni
: Güneş
Grup : Ateş
Uğurlu Rengi
: Sarı, turuncu
Uğurlu Sayısı
: 1,4
Uğurlu Taş
: Sarı zafir, pırlanta
Uğurlu Gün
: Pazar

Sevgili Aslanlar saat 05:35-12:07 arasında etkili olacak Ay-Boşluk süresince, rutin hayatımızın gereklerini yerine getirmemizde bir sakınca yok. Eğer bir mesele üzerinde tam bir karar veremiyorsak boşluk süresince bütün detayları gözlemleyebiliriz. Çünkü bu detaylar yanlışı, eksik olanı belirlememizde daha sonra işimize yarar. Yarım kalan işlerinizi bitirebilirsiniz. Ancak ani bir kararla bir planı yürürlüğe koymak, bir yola çıkmak, biriyle buluşmaya karar vermek, hesapta olmayan bir satış ve alış işlemi yapmak yanlış olacaktır.

Saat 12:07 sonrası Boğa burcunda ilerleyecek Ay, geleceğimizi ilgilendiren konularda tabii ki maddi ve manevi anlamda sağlam olanı tercih etmemizi sağlayacak. Kafamızda soru işareti uyandıran hiçbir şeyden hoşlanmayacağız. Bu saatlerde umudumuzu neye bağladığımızı bilmek isteyeceğiz. Her düşünceyi ve her insanı gerçekçi bir gözle testten geçireceğiz. Neye bastığımızı bilmek arzumuz her şeyden daha önemli olmalı. Buna özellikle dikkat etmeliyiz.

Saat 17:12 Ay-Neptün olumlu görünümü, kendiniz adına hayalini kurduğunuz bazı planlarınızı hem maddi hem de manevi anlamda ele almanızda yardımcıdır. İnsan umudunu yüreğinde büyütmek ister. Dokunmak hissetmekten zevk alır. Gerçeklerin farkındadır. Fakat düş bahçelerinde dolaşmak da hoşumuza gidecektir. Dozunu ayarladığımız sürece biraz rehavet iyi gelebilir insana.

Saat 20:17 Mars-Pluto olumlu etkileşimi, uzun süredir ihmal edilmiş olan sağlık, maddi ve ilişki anlamındaki konular üzerinde akıllı bir şekilde değerlendirmede bulunmayı sağlayıcıdır. Siz eğer dikkat etmiyor, üstünü örtüyor ve sorunları görmezden geliyorsanız, bu görünüm sizi uyararak, hadi bakalım bu problemi artık çözmelisin diyerek hatırlatmada bulunur. Çalışma hayatınız, mali konular, bölüşülecek paralar, yatırımlar gibi konular üzerinde uzun vadeli düşünülmesi gerektiğini vurgular. Şunu unutmamalıyız ki, günü birlik hareket etmemek lazım. Bugün iyi yarını boş ver dememeliyiz. Yarınlar da bir gün gelecek. Onun için, siz mutlaka hayatınızı garanti altına alacak şekilde hareket etmelisiniz. Bu görünüm de zaten, bunları size hatırlatmaktadır.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013       Mesaj #1256
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
16 ŞUBAT 2013 ASLAN BURÇ YORUMU

(23 Temmuz - 22 Ağustos) arslan

Gezegeni : Güneş
Grup
: Ateş
Uğurlu Rengi : Sarı, turuncu
Uğurlu Sayısı : 1,4
Uğurlu Taş
: Sarı zafir, pırlanta
Uğurlu Gün : Pazar

Sevgili Aslanlar Cumartesi günümüz, Boğa burcunda ilerleyen Ay'ın, saat 04:58 Chiron, saat 09:20 Pluto ve saat 10:13 de, Mars ile yapacağı olumlu etkileşimler altında başlıyor. Bu görünümler sayesinde, özel hayatınızla ilgili konular üzerinde düşünme gereği duyabilirsiniz. Eğer hayat, umduğunuz gibi geçmiyorsa, hala bir şeyleri kafanızın içinde tam olarak oturtamıyorsanız Ay-Boğa geçişleri ciddi anlamda düşünmenizi sağlayıcıdır.

Saat 18:14 Mars-Satürn olumlu görünümü, astrolojik açıdan her ne kadar olumlu bir enerji akışı olsa da, ben bu konuda biraz dikkatli olmamızdan yanayım. Sözgelimi finansal kararlarımızı verirken, ailevi meseleler, ilişkimiz ve sağlığımızı ilgilendiren konularda bilinçli davranalım. Yuvamız sınırları içinde bir problem veya yapmayı düşündüğümüz bir girişim varsa, her şeyi detaylıca gözden geçirelim. Geleceğimizi içeren, hayatımızda önem teşkil eden bir kararı aceleye getirmek ne kadar yanlışsa fazla rahat davranmak da o kadar yanlış olur. Mantıklı olmak, sorumluluk bilinci içinde hareket etmek iyi olacaktır.

Not: Merkür Geri hareket tarihinin bir hafta öncesi ve geri hareketin bitiş tarihinin bir hafta sonrası Gölgeli günlerdir. En az geri hareket dönemi kadar dikkate alınması gerekir. Etki süresi dahilindedir. Gölgeli günlerin başlangıcı 16 Şubat, bitişi 24 Mart tarihidir. Bugün fırsat bulduğunuzda Şubat aylık yorumunuzdaki Merkür-Balık burcu geri hareket bölümünü mutlaka gözden geçiriniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013       Mesaj #1257
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
17 ŞUBAT 2013 ASLAN BURÇ YORUMU

aslan burcuAslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)

Çalışma hayatınızın duygusal motivasyonunuzla eş değerde olduğu bir gün. Bugün Ay'ın verdiği etkilerle, kişisel deneyimlerinizi arkadaşlarınızın desteğiyle gerçekleştirmek isteyebilirsiniz.Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman,sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor. Paylaşım duygunuzun önemli olduğu bir gün.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013       Mesaj #1258
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
18 ŞUBAT 2013 ASLAN BURÇ YORUMU

Sevgili Aslanlar 18 Şubat saat 14:01-20 Mart saat 13:02 arasında Balık burcunda seyredecek Güneş süresince finansal konular üzerinde sözgelimi mirasla alakalı bölüşümler veya bu yolla elde edilen gelirin pay edilmesi hususlarında hakkınızı mutlaka iyi gözetmelisiniz. Ticari konularda ve insanlarla olan bu türden alışverişlerde hesabınızı iyi yapınız. İlişki meselelerinde duygularınızı anlamayan, sizi fedakarlıkta bulunmaya sevkeden partnerinize karşı daha dikkatli olunuz. Bu süreçte şartları iyice gözden geçirmeden ne ilişkiniz ne de maddi konularda hayali kararlar almayınız. Bildiğiniz gibi Merkürün gölgeli günleri başladı ve ay sonunda gerileyecek. Ben derim ki, hesaplama hataları yapmamak için elinizdeki mevcut varlığınızı sağlama alınız, riskli işlere kalkışmayınız ve ödemeyeceğiniz borçlar altına girmeyiniz. Ay sonunda Venüs güçlü olduğu Balık burcunda seyrine başladığında genel anlamıyla sizleri de destekleyicidir. Şifalandırır. Ancak Balık geçişlerinde Aslanların mutlaka aklı başında karar vermeleri, mali konularda bilmediğiniz, tanımadığınız insanlarla iş yapmamaları, problemleri görmezden gelmemelerinde yarar vardır. Gerçekçi bir şekilde durumları ele alalım, piyasanın durumuna bakalım. Lükse olan düşkünlüğümüz, parayı düşünmeden harcama alışkanlığımız varsa dikkatli olmalıyız. El atına binen çabuk iner misali, kimseye güvenip borç altına girmeyiniz. Sakince bir su gibi akıp gidelim bu dönemde.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013       Mesaj #1259
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
19 ŞUBAT 2013 ASLAN BURÇ YORUMU

İş hayatınızda oldukça yükselecek bir çok süpriz teklif alacaksınız. Bugün kararlarınızı sezgilerinizin sizi yönlendirdiği yöne göre belirleyin. Aile yaşamınızda ev ve aileyi ilgilendiren konularda bir çok imkanla karşılaşabilir. Maddi konularda hiç beklemediğiniz insanlardan destek görerek bu alanlar da da önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda başkalarından kaynaklanan etkilerin huzurunuzu bozmasına izin vermemeli duyduğunuz her söze inanarak eş yada sevgilinize haksızlık etmemelisiniz
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013       Mesaj #1260
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
20 ŞUBAT 2013 ASLAN BURÇ YORUMU

Mücadele edip sonuç alamadığınız konularda kararlar alıp başarı ile uygulayacağınıza işaret etmekte. Kendinizi hiç olmadığınız kadar güçlü ve kararlı hissedeceksiniz bu haliniz size bir çok kapıyı aralayacaktır. Doğru yerde doğru zamanda olmanın getireceği şansları en iyi şekilde kullanacak özellikle maddi konularda önemli gelişmeler kaydedeceksiniz. Beklentilerinizi hedeflerinizi belirleyin ve ilerleyin. Ufak tefek zorluklar söz konusu olsa da kazanan siz olacaksınız. Özel yaşamınızda ise aşk ve aile hayatınızda sihirli bir el değmişçesine güzellikler olacak...

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar