Arama

Astroloji - Fallar - Aslan - Sayfa 136

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 317.223 Cevap: 1.757
_Ceyda_ - avatarı
_Ceyda_
Ziyaretçi
25 Mayıs 2013       Mesaj #1351
_Ceyda_ - avatarı
Ziyaretçi
25 Mayıs 2013 Aslan Burcu Yorumu

Sponsorlu Bağlantılar
Yoğun bir iş temposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız bir eşyayı bu sayede alma şansı doğacak. Sevdiğiniz bu yoğun dönemde sizi destekleyecek. Bu arada istemeden de dostlarınızı ihmal edebilirsiniz. Bu da biraz canınızı sıkabilir.
_Ceyda_ - avatarı
_Ceyda_
Ziyaretçi
26 Mayıs 2013       Mesaj #1352
_Ceyda_ - avatarı
Ziyaretçi
26 Mayıs 2013 Aslan Burcu Yorumu

Sponsorlu Bağlantılar
Bu gün en doğru kararı verebilirsiniz. İçinde olduğunuz sorunlara beklenmedik çözümler gelebilir ve insanlar size hiç hesapta olmayan kolaylıklar yapabilirler. Sorunlarınızın çözümü için bildik yerlerde çok yeni kimseler aramalısınız. Bu gün bazı sosyal aktiviteler içinde bulunmanız gerekebilir. Özellikle bir arkadaşınızın ziyaret edilmesi ya da bir kutlamada bulunmak gibi işler çıkabilir. Günü oldukça aktif geçireceksiniz.
_Ceyda_ - avatarı
_Ceyda_
Ziyaretçi
27 Mayıs 2013       Mesaj #1353
_Ceyda_ - avatarı
Ziyaretçi
27 Mayıs 2013 Aslan Burcu Yorumu


Gerçek mutluluğu ve huzuru yakalamanız için, öncelikle sorumluluklarınızı gözden geçirmeli; kendinize öz eleştiride bulunmalısınız. Bugüne kadar yaşadıklarınızdan dersler çıkararak; bundan sonra yaşayacaklarınızı belirleyebilmeniz adına, oldukça önem taşıyacaktır. Yaşamınızda artı ve eksilerin dengeleneceği bir dönemin içindesiniz. Gökyüzü sizleri rahatsız olduğunuz alışkanlıklarınız, olaylar ve kişileri, olması gerektiği yerde muhafaza etmeniz; ya da tam anlamıyla yaşamınızdan uzaklaştırmanız için harekete geçiriyor. Duygularla aklınızın uyum içinde kullanabileceksiniz. hayatınızla ilgili önemli kararlar almanız, hedeflerinizi belirlemeniz için içsel sesinizi, cesaretinizi harekete geçirecek. Bilgilerinizi, tecrübenizi insanlarla paylaşarak; bir yıldız gibi yükselecek; insanların sevgi ve desteğini kazanacaksınız. Düşlerinizi gerçeğe dönüştürebileceğiniz muhteşem bir gün. Dostluk çevreniz genişleyerek; sizi yürekten destekleyen; hedefe yürümenizde yanınızda olan kişilerle; başarının mutluluğunu paylaşacaksınız. Evren size yenilenmeniz, isteklerinizin gerçekleşmesi için şahane bir gün armağan etmekte. Bunun değerini bilerek hareket edin.
AndThe_BlackSky - avatarı
AndThe_BlackSky
VIP VIP Üye
28 Mayıs 2013       Mesaj #1354
AndThe_BlackSky - avatarı
VIP VIP Üye
Aslan Günlük Burç Yorumu 28 Mayıs 2013

Kendinizden memnun olacağınız gelişmeler meydana geliyor ve yabancılar ile ilişkileriniz yeni boyutlar kazanıyor. Arkadaşlarınız ile birlikte keyifli organizasyonların içinde olabilirsiniz.

Böylece çevrenizi genişletebilirsiniz. Bu arada sorumluluklarınız artmış olabilir. Ancak iyimser ve anlayışlı tavırlarınız ile gerilimli ortamları yumuşatmayı başarabilirsiniz. Yaşam felsefenizi değiştirmeyi başaracaksınız ve böylece isteklerinizi gerçekleştirmeniz daha kolay olacak. Bu arada karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmek için daha fazla gayret göstermeniz gerekebilir.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
AndThe_BlackSky - avatarı
AndThe_BlackSky
VIP VIP Üye
29 Mayıs 2013       Mesaj #1355
AndThe_BlackSky - avatarı
VIP VIP Üye
Aslan Günlük Burç Yorumu 29 Mayıs 2013

Yeni felsefeler, farklı görüşler ve teknolojiyle ilgili gelişmeler sizi heyecanlandıracak. Yeni atılımlarda bulunmak için çok hevesli olabilirsiniz.

Fakat gelişmeler beklediğinizden daha yavaş olabilir ve büyüklerinizin sizi engellediğini düşünebilirsiniz veya ağır gelişen olayların baskısını hissedebilirsiniz. Sabırlı olun aslında yaratıcılığınızın uyandığı bir dönem ve ilginç çözümler bularak sorunlarla başa çıkabileceksiniz. Böylece kendinizin farklı yönlerini keşfedeceksiniz. Süpriz aşklar ve aniden başlayan ilişkiler karşısında tedbirli davranabilirsiniz. Aslında bazı alışkanlıklarınızı değiştirebilirsiniz ve isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bugün karşılaştığınız olaylar sizi heyecanlandıracak.
AndThe_BlackSky - avatarı
AndThe_BlackSky
VIP VIP Üye
30 Mayıs 2013       Mesaj #1356
AndThe_BlackSky - avatarı
VIP VIP Üye
Aslan Günlük Burç Yorumu 30 Mayıs 2013

Biraz gergin ve rahatsızlık hissederek güne başlayabilirsiniz. Duygularınızı denetlemeniz pek kolay olmayabilir fakat aslında verimli bir gün geçirmeniz mümkün.

Özellikle yabancılarla yapacağınız görüşmeler ve toplantılar keyifli geçecek. Bu arada abartılı davranmayın ve ayrıntılarla çok fazla oyalanmayın. Günün ilk saatlerini tembellik ederek geçirmeyin ve çok fazla kendinizle meşgul olmayın. Yoksa karşınıza çıkan fırsatlar kaçabilir. Halbuki karşılaşacağınız kişilerin önerileri sizin için önemli olabilir. Hatta fırsat olarak kullanabileceğiniz teklifler ile karşılaşabilirsiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2013       Mesaj #1357
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
31 MAYIS 2013 ASLAN BURCU YORUMU

Bazen fazlasıyla değişikliğe ihtiyaç duymanız, çok eşlilik arzusu içinde olmanıza neden oluyor. Eğer yakalanırsanız, çok acı çekebilirsiniz.
Güzel, romantik, duygusal bir güne hazır olmalısınız. Zamanınızı yakınınızdaki insanlarla, özellikle de sevgilinizle geçirecek şekilde planlamalısınız. Bugün sizinle beraber olabilmek onun için çok önemli.
Bugün sevdiğiniz kişiye bir sürpriz yapın ve şaşırtın. Merak etmeyin kaleleriniz düşmez.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2013       Mesaj #1358
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
1 HAZİRAN 2013 ASLAN BURCU YORUMU

Hareketli ve zevkli bir gün geçirmeniz olasıdır. Kalabalık yerlerde bulunabilirsiniz. Aile çevrenizde karışık olaylar yaşamanız ve zamanınızın çoğunu oradan oraya koşuşturmakla geçirmeniz olasıdır. Ama yapmak istediğiniz herşeye geç kalabilir ve genel bir yetişme telaşı içinde olabilirsiniz. Güzel ama stresli bir gün. Bazı arkadaşlarınız tarafından da dışlandığınızı veya sizden gizli bazı şeyler çevrildiğini düşüneceksiniz.
AndThe_BlackSky - avatarı
AndThe_BlackSky
VIP VIP Üye
2 Haziran 2013       Mesaj #1359
AndThe_BlackSky - avatarı
VIP VIP Üye
Aslan Günlük Burç Yorumu 2 Haziran 2013

Mesaj veren rüyalar görebilirsiniz. Sezgileriniz yükseliyor ve özellikle bu sabah içinizden yükselen sese kulak verin. Güçlü kişiler ile tanışabilir ve iş birliği yapabilirsiniz.

Ayrıca etkileyici ve güce sahip olan kişilerin desteğini alacaksınız. Bugün kendinizi güçlü ve iyi hissedeceksiniz. İsteklerinizi etkileyici bir biçimde ortaya koyabilir, girişimde bulunmak için kuvvetli arzular duyabilirsiniz. Bugün karşılaştığınız olaylar ve kişiler sizi derinden etkileyecek ve isteklerinizi gerçekleştireceğinize dair olan inancınız kuvvetlenecek. Hayal gücü gerektiren alanlarda başarılı çalışmalar yapabilirsiniz. Küçük detayları fazla büyütmeyin.
tuğba31 - avatarı
tuğba31
VIP Özel Üye-VIP
3 Haziran 2013       Mesaj #1360
tuğba31 - avatarı
VIP Özel Üye-VIP
3 Haziran 2013 Aslan Burcu Yorumu

Gökyüzü yüksek enerjinizi doğru kullanamadığınız takdirde hem kendinizi hem de çevrenizdeki insanlı yoracağınıza işaret etmekte. Birlikte olduğunuz kişilerle, eleştiriden uzak ve ılımlı bir şekilde anlaşmaya çalışmanız bugünün anahtarıdır. Özel yaşamınızda ise, beraber olduğunuz insana yeteri kadar söz hakkı tanımazsanız; anlaşmanız tabi ki mümkün olmaz. Bu etki altında benim fikrim diye ısrar etmektense; söylenenleri ve olanları olduğu gibi, tarafsız bir şekilde görmeye çalışırsanız; hem boşuna ortam gerilmez; hem de çok daha mantıklı bir şekilde durumlar ele alınır. Böylece aranızda sağlıklı bir iletişim kurulmuş olur.
Cici

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar