Arama

Astroloji - Fallar - Aslan - Sayfa 155

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 318.369 Cevap: 1.757
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2014       Mesaj #1541
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Günlük Burç Yorumları Aslan Burcu Yorumu 29 Nisan 2014 Salı

Sponsorlu Bağlantılar
Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

Bazı plan, sunum veya işlerinizi ilgilendiren konularda yapmanız gereken hazırlıklar olduğunu hatırlatan işaret ve uyarıları görmezden geliyor veya ihmal ediyor olabilirsiniz. Hazırlık yapmanız lazım.

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014       Mesaj #1542
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014 Çarşamba Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)

Sponsorlu Bağlantılar
Ailenizin sorunları karşısında kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Bugün inatla kendi fikirleriniz savunmak isteyeceksiniz. Duygusal konularda bazı fanatik düşüncelerinizin esiri olabilir ve eskiye özlem duyabilirsiniz. Özellikle sevdiklerinizle paylaşmanız gereken çok şey var. Daha esnek olursanız, kendinizi huzurlu hissedeceksiniz.İş hayatınız ve statünüzle ilgili yeni ve olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşle ilgili hedef değişikliği de gündeme gelebilir. Yeni sorumluluklar ve görevler almanız mümkün gözüküyor. Üstlerinizle olan görüşmeleriniz oldukça iyi geçecek. Daha fazla öne çıkmak isteyebilirsiniz. Şöhret konusunda somut adımlar atmanızı sağlayacak imkanlar var.

ASLANLAR KARİYER YAPACAK
Aslan Burçları için çok büyük şanslar getiriyor bu tutulma özellikle kariyer hayatlarında muhteşem yükselişler yaşayabililer. “Ya zül Celali vel ikram” esmasını hergün 1000 kere Güneş saatinde zikretmeliler.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
1 Mayıs 2014       Mesaj #1543
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
1 Mayıs 2014 Perşembe ASLAN Burcu Yorumu

Ay karşıt burcunuzda ilerliyor. Evlilik ve ortaklıklar konusunda yaratıcılık isteyen konular söz konusu olacaktır. Partnerinizin ve ortağınızın hayal gücüne dayalı işler yapabilirsiniz. Onun değişik fikirlerinden faydalanabilirsiniz. Akşam saatlerinde oturup, bu konuyu pekiştireceğiniz sohbetlerde, olaylara adapte olmaya çalışmalısınız.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2014       Mesaj #1544
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
02 Mayıs 2014 Aslan Burcu Yorumu

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendi düşüncelerinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Sabit düşünceler içinde olduğunuz zaman, olaylara dar bir çerçeveden bakıyorsunuz. Yapacağınız konuşmalarda takıntılı davranmaktan vazgeçmelisiniz. Arkadaşlarınızın size sunacağı tekliflere hazır olun. Bacak ağrılarınız olabilir.


_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
3 Mayıs 2014       Mesaj #1545
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
3 Mayıs 2014 Cumartesi ASLAN Burcu Yorumu

Kazançlar konusunda ilginç fikirler üretebilir, iş yaptığınız partnerlerinizin değişik düşüncelerinden yararlanabilirsiniz. Elinize geçecek olan fırsatları planlı bir şekilde uygulamak isteyeceksiniz. Günün şartlarını lehinize çevirmek için, her türlü donanıma sahipsiniz. Çevrenize fikirlerini kabul ettirme konusunda ısrarcısınız.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
4 Mayıs 2014       Mesaj #1546
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
4 Mayıs 2014 Pazar ASLAN Burcu Yorumu

Bugün kırılgan bir gününüz. Olayları derinlemesine düşünürken çevrenizdeki olumsuzluklara karşı duygusal bir savunma içindesiniz. Kalabalık ortamlarda bile yalnızlık duygusuna kapılmanızın tek nedeni, aşırı fedakarlıklarınızın karşılığını göremediğinizi zannetmeniz. Bazen haksız da sayılmazsınız.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014       Mesaj #1547
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014 Pazartesi Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)

Bugün kırılgan bir gününüz. Olayları derinlemesine düşünürken çevrenizdeki olumsuzluklara karşı duygusal bir savunma içindesiniz. Kalabalık ortamlarda bile yalnızlık duygusuna kapılmanızın tek nedeni, aşırı fedakarlıklarınızın karşılığını göremediğinizi zannetmeniz. Bazen haksız da sayılmazsınız

İŞ VE KARİYER
5-11 Mayıs haftası: Bu hafta mesleki konularda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Kişisel olarak sizin öne sürdüğünüz veya sizin önemsediğiniz kriterler başkaları tarafından kabul görmeyebilir. Genelde anlaşmazlıklar ve inatlaşmalar yaşanabilir. Sorumluluklarınız artabilir. İş hayatınızla ilgili meseleleri soğukkanlılıkla değerlendirmek kolay olmayabilir. Ancak bir olumlu enerjiniz var. Merkür-İkizler burcunda bütün bu zorlukları akıllıca ve yenilikçi bir gözle ele alarak mantıklı bir karar vermenizde yardımcı olabilir.

PARA
5-11 Mayıs haftası: Bu hafta çok akıllıca düşünmek ve bilmediğimiz insanlarla maddi alışverişte bulunmamak lazım. Merkür ikizler burcunda tabii ki akıllıca düşünmenizde yardımcıdır. İleriye dönük yatırımlar için iyi bir hesaplamada bulunulmasını sağlar. Çıkarlarınızı kollamanızda da yardımcıdır.
Sevgili Aslan, aşk hayatında düşüncelerin kadar sakin ve dingin. Geçmişteki anlaşmazlıkları unutacaksın. Ancak isteklerini zorla kabul ettirmeye kalkışmamalısın. İş hayatında bazı güçlük ve anlaşmazlıklar görülüyor. Son günlerde uykusuzluktan şikayetlerin olabilir. Bu da sinirlerinin gerilmesine neden olabilir.

İletişim içinde olduğunuz kişilerin farklı davranış biçimlerinden olumsuz etkilenmek istemiyorsanız, baskıcıdüşüncelerden vazgeçmeli ve kişileri olduğu gibi kabul etmelisiniz. Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün ve karşınızdaki kişilerin düşüncelerini kolay hissetmeniz, huzursuz olmanıza neden oluyor. Daha esnek olmalısınız.
Eleştirici davranmayın, sözlerinize dikkat edin. İyi işler çıkarayım derken boş yere gerilim yaratmayın. Size göre olmayan monoton veya sevmediğiniz bir işte çalışıyorsanız meydana gelebilecek huzursuzlukların bilincinde olarak dikkatli olun. En azından bunların olabileceği ihtimaline karşı kendinizi ayarlayın. Sağlığınıza dikkat edin. Endişe, kuruntu veya çalışma saatlerinizi aşan durumlarda dinlenmenize özen gösterin. Gezegenlerin size mesajı: Birleştirmek ve bütünleştirici düşünceden geçmektedir. Eğer böyle hareket ederseniz çalışma hayatınızla ilgili olumlu planlamalarda bulunabilirsiniz. Projeler hazırlayabilir, zekice ve yaratıcı çalışmalara ortağınızla birlikte girişebilirsiniz. Başkalarına danışmaktan asla çekinmeyin.

Günün Olumlaması:Güneşin tüm sıcaklığı ve parlaklığı gibi pırıl pırıl bir ruha sahip olmanın verdiği huzurla gelen her güne umutla, sevgiyle, kararlılıkla, sevinçle merhaba diyorum. Bilerek ya da bilmeyerek kendimde oluşturduğum tüm blokajlarımı dünde bırakıp yarına güvenle ilerliyorum.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014       Mesaj #1548
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014 Salı ASLAN Burcu Yorumu

İdeallerinizi gerçekleştirme konusunda araştırmacı yönlerinizi kullanmalısınız. Cömert tavırlarınızla karşınızdaki kişiyi etkiniz altınıza alacaksınız. Bugün kendinizden emin bir şekilde davranıyorsunuz. Yönetici yönünüzü kullanırken, sabit düşündüğünüz için, size karşı gelenlere tavırlı yaklaşmanız muhtemel.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014       Mesaj #1549
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014 Çarşamba Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)

Güne istekli ve keyifli başlayacaksınız. Duygusal gerilimden uzaklaşıp özgür ve rahat bir tavır sergileyeceksiniz. Bugün karşılaştığınız olaylar yaratıcılığınızı uyandıracak. Daha önce hissettiğiniz gerilim ve karmaşık duygulardan tamamen uzaklaşacaksınız ve hatta karışıklıkları çözümleyici tavrınızın farkına varacaksınız. Kendinizi keşfetmekten memnuniyet duyacak ve yeni atılımlarda bulunmak isteyeceksiniz. İlginç kişiler, farklı ortamlar ve alışkanlıklarınızı değiştirmek için hevesli bir tavır içine gireceksiniz. Sizin duygunuzun değişmesi ile birlikte ilişkileriniz de değişiyor.

Aslan Burcu Genel Durum
Aile içerisinde sözü en çok geçen kişi haline gelebilirsiniz. İnsanlar sorunlarını size açıp yol göstermenizi bekleyebilirler. Bu avantajınızı, anlaşmazlıkları gidermek için gerekli otoriteyi sağlayarak da değerlendirmelisiniz.


Aslan Burcu Kariyer Durumu
Bugün iş hayatıyla ilgili hiçbir şey düşünmek istemiyor olabilirsiniz ancak sorumluluk duygunuz, sizi bazı değerlendirmelere yöneltecektir. Bunlarla, iyi odaklanmış biçimde ilgilenmelisiniz. Yüzeysellikten kaçının.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014       Mesaj #1550
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014 Perşembe Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)

Sevgili Aslan, şansın sana küstüğünü düşünebilirsin. Düşüncelerin gayet makul. Eğilimlerin ise son derece normal. İleri görüş yeteneğine de diyecek yok fakat iki önemli eksiğin olabilir. Plan projelerini uygulamakta gecikiyorsun. Böylece istediğin hedefe yakınlaşamıyorsun. Bütün bu hataları en kısa zamanda gidermelisin.

Ay burcunuzda ilerliyor. Sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen, güçlü kişiliğinizi ön plana çıkarmaktan korkmamalısınız. Bugün, duygusal konuların ön plana çıkmasıyla bir çok konuda derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız..
Gökyüzü bugün, aceleciliğinizden kaynaklanabilecek ev kazalarına dikkat etmeniz için uyarıyor sizleri. Bu dönem sorumluluklarınızı sonuna kadar sahiplenerek hareket etmelisiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda istekli çalışmanız sayesinde birilerinin dikkatini çekmeyi başaracak ve iş yaptığınız alanlarda yeni kapıların açılmasıyla heyecanlanacaksınız. Hayatınızın durgun, kötüye giden yanlarında hızla yaşanacak gelişmeler ne kadar doğru bir yol seçtiğinizi anlamanızı sağlayacak. Başkalarından önce kendinize güvenerek hareket etmelisiniz. Olayların sizi götürdüğü yere değil, sizin girişimlerinizin karşılığında isteklerinizi yönlendirebilen kişi olmanız önemlidir.

Günün Olumlaması:Pratik zekama güveniyor ve soğukkanlılığımı koruyarak hareket ediyorum. Suları aktığı yönden çeviremem ama taşmasını engelleyecek fikirler üretip uygulayabilirim. Zekamı sezgimle ve yeteneklerimle birleştiriyorum. Akışın getirdiği zorluklara karşı mücadele etmeyi seçiyorum.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar