Arama

Astroloji - Fallar - Başak - Sayfa 125

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 323.408 Cevap: 1.750
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2013       Mesaj #1241
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
8 ŞUBAT 2013

Sponsorlu Bağlantılar
basak burcuBaşak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)

Siz bir anlam insanı olarak, her şeyi kolay benimsemediğiniz için, size sunulan koşullara kuşkucu davranmanız son derece doğal. Bulunduğunuz ortamlarda çevrenizi çok kolay etkiliyor ve olayları kısa sürede kendi sathınıza çekiyorsunuz. Bugün duygularınızı özel bir şekilde paylaşmak isteyeceksiniz..

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2013       Mesaj #1242
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
9 ŞUBAT 2013

Sponsorlu Bağlantılar
basak burcuBaşak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)

Kariyerinize katkısı olacak konularda araştırmalarını sürdürmek istiyorsanız; bu dönemin size sağlayacağı enerjiyi iyi kullanmalısınız. Mesleki başarınızı perçinleyici konumlar içindesiniz. Bu gün, yüksek hedefleriniz gündemde.. Uzun süredir planladığınız atılımları kolay bir şekilde gerçekleştirecek gücünüzün farkındasınız.


Kaynak

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013       Mesaj #1243
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
10 ŞUBAT 2013 BAŞAK BURÇ YORUMU
basak burcuBaşak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)

Siz kaliteden ve duygusal paylaşımdan yanasınız. Aynı frekansı karşı taraftan da beklediğiniz için, hayal kırıklığına uğradığınız zaman ve kendinizi geriye çekiyorsunuz. Bugün, organize işlere yatkın bir performans içinde olacaksınız. Çevresel yoğunluğunuzun fazla olduğu bir gün. Zamanınızı iyi ayarlamalısınız.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013       Mesaj #1244
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
12 ŞUBAT 2013 BAŞAK BURÇ YORUMU

basak burcuBaşak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)

Merkür karşıt burcunuzda ilerliyor. Sabit düşünüyor ve inatla kendi düşüncelerinizi savunuyorsunuz. Bugün, kararlı davranışlarınızın faydasını göreceksiniz. Sadece; düşüncelerinizi kabul ettirmeye çalışmadan önce, karşı tarafın da fikrini almalısınız. Çok bireysel olmayın. Olayların duygusal boyutu kafanızı karıştırabilir.


_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013       Mesaj #1245
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
13 ŞUBAT 2013 BAŞAK BURÇ YORUMU

basak burcuBaşak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)

Yeni başlattığınız çalışmalarda oldukça başarılısınız. Oldukça cesur ve zor işleri yardım almadan başarmak istiyorsunuz. Çalıştığınız alanlarda özgürce hareket edecek, girişimciliğinizi alacağınız desteklerle pekiştireceksiniz. Yolculuklar gündeme gelebilir. Bugün bir çok ortamlara katılacak ve dikkat çekeceksiniz.
sitemkar kıss - avatarı
sitemkar kıss
Ziyaretçi
14 Şubat 2013       Mesaj #1246
sitemkar kıss - avatarı
Ziyaretçi
14 ŞUBAT 2013 BAŞAK BURÇ YORUMU
Kıskançlığınız yüzünden sevgilinizi kırdığınızın farkında bile değilsiniz. Özür dileyin, her şey eskisi gibi olacak. Bir çiçek veya sürpriz bir yemek her şeye iyi gelebilir. Bugün işinizle biraz fazla ilgilenmenizde yarar var. Önemsiz gördüğünüz bir iş aksaması büyüyecek gibi. Yakın çevrenizden işinizle ilgili iyi bir haber alıp rahatlayacaksınız. Para sıkıntınız geçici, yakında maddi rahatlama var. Vitaminin eksikliği, yorulmanıza ve performansınızın zayıflamasına neden oluyor.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013       Mesaj #1247
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
15 ŞUBAT 2013 BAŞAK BURÇ YORUMU

(23 Ağustos - 22 Eylül) basak

Gezegeni : Merkür
Grup
: Toprak
Uğurlu Rengi
: Sarı, yeşil
Uğurlu Sayısı
: 6
Uğurlu Taş
: Koyu zafir
Uğurlu Gün
: Çarşamba

Sevgili Başaklar Cuma günümüz, saat 05:35-12:07 arasında Ay-Boşluk etkisi altında geçecektir. Çıkarlarımız söz konusuysa tabii ki dikkatli olacağız. Öyle aklımıza geldiği gibi gideyim bir kredi çekeyim, birinden borç alayım demeyeceğiz. Hesabımızı iyi yapacağız. Eğer birileri kendini düşünüyorsa ve bizim de o kişiyle bir alışverişimiz varsa, biz de kendimiz açısından duruma bir bakacağız.

Saat 12:07 sonrası Boğa burcunda ilerleyecek Ay, güven olgusunu öne çıkaracak. Kazanmak, kazandığımızı sağlama almak, garantide olmak isteyeceğiz. Zaten bu saat itibariyle oluşan etkiler altında güven duygumuz yükseleceğinden eskilerin deyimiyle sağlam ata oynamamız gerektiğini bileceğiz. Huzurumuzu önemseyeceğiz. Bastığımız yeri bileceğiz.

Saat 17:12 Ay-Neptün olumlu görünümü, hayallerinize uygun bir ilişki yaşama arzunuzu yükseltir. Eğer mutlu bir beraberliğiniz varsa, bunu hem maddi hem de manevi anlamda sağlamlaştırmak istersiniz. Eğer sorunlarınız varsa bu saatlerde konuşarak, birbirinize ılımlı bir şekilde yanaşarak, karşı taraftan beklemek yerine, biz bir adım atarak huzuru sağlayabiliriz. Eğer hayatımızda kimse yoksa, kendiniz adına güzel bir dilekte bulunarak, yüreğinizi sevgiye açık tutarak, böyle bir kişinin yaşamınıza dahil olacağını düşleyebilirsiniz. Neptün ile Ayın olumlu görünüm yaptığı her ayın belli günlerinde daima rahatlarız. İşte bu görünüm yine böyle bir günün işaretçisi olarak faydalıdır.

Saat 20:17 Mars-Pluto olumlu etkileşimi, zayıf olduğunuz, bir türlü karar veremediğiniz, kafanızın içinde yerli yerine oturtmakta zorlandığınız meseleleri gerçekçi bir şekilde ele almanızda, uzun vadeli olmayanı tespit etmenizde yardımcıdır. Aşk kısa süreli bir titreşimdir. İnsan aşık olduğunu sanır ve ilişkiyi ciddiyete dönüştürmek ister. İşte şimdi, ilişkinizi şöyle iyice bir gözden geçiriniz. Bunu yaparken, ne fazla iyi niyetli ne de çok baskıcı olmayınız. Olana bakınız. Diyelim ki, bu ilişkiden kurtulmak istiyorsunuz. Bu görünüm, iradenizi güçlendirerek size ne yapmanız gerektiğini söyleyecektir. Şunu unutmayınız ki, hangi kounda olursa olsun eğer güven, sadakat, tutarlılık, denge ve kalıcılık yoksa, baş ağrıtır ve ağrıtmaya devam eder. Siz de buna göre bugün iyice bir gözlemde bulununuz. Aksaklıkları veya olumlu olanları tespit ediniz.
Kaynak
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013       Mesaj #1248
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
16 ŞUBAT 2013 BAŞAK BURÇ YORUMU

(23 Ağustos - 22 Eylül) basak

Gezegeni : Merkür
Grup : Toprak
Uğurlu Rengi
: Sarı, yeşil
Uğurlu Sayısı : 6
Uğurlu Taş : Koyu zafir
Uğurlu Gün : Çarşamba

Sevgili Başaklar Cumartesi günümüz olumlu görünümler altında başlıyor. Boğa burcunda ilerleyen Ay, saat 04:58 Chiron, saat 09:20 Pluto saat 10:13 Mars ile olumlu görünüm yapacak. Bu enerjiler, sizin başkaları tarafından saygı ve sevgi görmenizi sağlayıcıdır. Kendinizin farkına varmanız ve neler yapmanız gerektiğini bilerek eylemlerde bulunmanız kolay olabilir. Kişisel görünümünüze son derece önem verebilir, üstünüze giydiğiniz her şeyi itinayla seçebilirsiniz. Birileriyle buluştuğunuzda veya görüştüğünüz insanların sizin ağzınızdan çıkan her sözü dikkatle dinlediklerini fark edebilirsiniz.


Saat 18:14 Mars-Satürn olumlu görünümü, ilişkimizle alakalı konularda, evliliğimiz veya iş ortaklığımızla ilgili konularda, çevresel ilişkilerde, kendinizi yetenekli olduğunuz bir alanda geliştirme anlamında etkili olup, bu konuları önemsemenizi sağlayıcıdır. Bu görünüm, ister istemez bir takım kişilerle olan ilişkinizin bağlayıcı ve sorumluluk içerici olduğunu gösterir. Bu bazen bir iş ortağıdır, bazen partnerinizdir bazen de hayatın bizzat kendisidir. Görünüm her ne kadar olumlu dursa da, bize düşen bu meseleler üzerinde akıllı hareket etmeyi, kararlarımızı gözden geçirmeyi bilmektir. Ne fazla bağımlılık içinde gerçekleri göz ardı ederek ne de sürekli endişeyle kendimize yüklenerek ilerleyemeyiz. Biz gerçekçi olacağız, ona göre durumumuzu gözden geçireceğiz.

Not: Merkür Geri hareket tarihinin bir hafta öncesi ve geri hareketin bitiş tarihinin bir hafta sonrası Gölgeli günlerdir. En az geri hareket dönemi kadar dikkate alınması gerekir. Etki süresi dahilindedir. Gölgeli günlerin başlangıcı 16 Şubat, bitişi 24 Mart tarihidir. Bugün fırsat bulduğunuzda Şubat aylık yorumunuzdaki Merkür-Balık burcu geri hareket bölümünü mutlaka gözden geçiriniz.

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013       Mesaj #1249
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
17 ŞUBAT 2013 BAŞAK BURÇ YORUMU

basak burcuBaşak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)

Ay'ın konumu çevresel konulara daha fazla ağırlık vermenizi sağlarken, Merkür'ün Balık'ta ki yolculuğuna devam ediyor. Bugün, fikir birliği içinde olduğunuz kişilerle gereksiz bir tartışma ortamı yaratmamalısınız. Duygusal anlamda çok çabuk etkileniyor ve hızlı kararlar alıyorsunuz. Herkes sizinle aynı düşüncede olmayabilir..
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013       Mesaj #1250
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
18 ŞUBAT 2013 BAŞAK BURÇ YORUMU

Sevgili Başaklar 18 Şubat saat 14:01-20 Mart saat 13:02 arasında Balık burcunda ilerleyecek Güneş dönemi gerek romantik ilişkiler gerekse evlilik gibi uzun sürekli beraberlikler anlamında umutlarınızın, hayallerinizin gerçeğe dönüşmesini arzuladığınız zaman dilimidir. Sizi derinden etkilemekte olan bir ilişkiniz varsa, biraz da üzüyorsa, problemler bir türlü çözülemiyorsa, bir taraf sürekli fedakarlıkta bulunuyorsa tabii ki bu süreçte gerçekçi düşünmeyi ihmal etmeyeceğiz. Eğer ilişkimiz yoksa bu süreçte karşımıza çıkan kişiyi izleyeceğiz, nasıl biri, ilişkiye bakış açısı nedir diye gözlemleyeceğiz. Diyelim ki, mutlu bir ilişkimiz var. O zaman birlikte hayatı demliyor olmanın huzurunu yüreğimizin içinde hissedeceğiz. Geçmişte zorlu bir ilişki yaşamışsak, izlerini yüreğimizden hala silemediysek bu dönemde geçmişi şöyle bir gözden geçirip geleceğimiz için hem akıllıca seçimlerde bulunmayı hem de hayattan umudumuzu kesmemeyi bileceğiz. Eğer şimdilerde ilişkimizle ilgili bir karar dönemindeysek, acele etmeyeceğiz. Ne de olsa Merkür bu alanda gerileyecek. Gözden geçireceğiz olan biteni. Ancak şunu söylemeliyim ki, ben 26 Şubat sonrası Venüsün bu alanda seyrine başlamasını gayet olumlu bulmaktayım. İlişki anlamında size şifalar ve güzellikler, olumlu bir şans getireceğini söylemeliyim. O zaman ay sonuna kadar akıllıca hareket edelim ve hayatın bize sunacağı olumlu gelişmelere kendimizi hazırlayalım.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar