Arama

Astroloji - Fallar - Başak - Sayfa 152

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 325.334 Cevap: 1.750
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014       Mesaj #1511
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014 Perşembe BAŞAK Burç Yorumu:

Sponsorlu Bağlantılar
Öncülüğünüz yaptığınız konularda kendinizi huzursuz hissediyor ve bazı olayları başlattığınız için, sonradan pişmanlık duyabiliyorsunuz. Bugün, Ay aşk evinizi etkilemekte ve kişisel ilişkilerinize mantıklı bir şekilde yaklaşmanızı sağlamaktadır. Partneriniz , sizin yapıcı davranışlarınız karşısında olumlu bir tavır takınacaktır.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014       Mesaj #1512
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014 Cuma BAŞAK(22 AĞUSTOS-23 EYLÜL) Burcu Yorumu:

Sponsorlu Bağlantılar

İlişkilerinize yoğunluk kazandırmak sizin elinizde. Bugün Mars, aşk ilişkilerinize belli bir yoğunluk ve enerji veriyor. Ay, kombinasyon burcunuz Oğlak'ta ilerliyor. Beraberliğinize mantıksal yaklaşmanız, karşı tarafında, sizden beklediği davranışlar olacaktır.Karşılıklı bazı pürüzleri çözmenin keyfini yaşayabilirsiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014       Mesaj #1513
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2014 Cumartesi BAŞAK (22 AĞUSTOS-23 EYLÜL) Burcu Yorumu


Fazla çalışmanız gereken bir gün içindesiniz. Planlama yeteneğinizi kullanmak için uygun bir sistem geliştirmelisiniz. Yaptığınız çalışmalarda kendi düşüncelerinizden yola çıktığınız zaman başarı oranınız artıyor.Özgürlüğünüzü kişisel egolarınızla tamamlamak için bugün uygun olayları birleştireceksiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014       Mesaj #1514
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2014 Pazar BAŞAK Burcu Yorumu


Bugün birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda tartışma konusu olabilecek olaylardan uzak kalmalısınız. Alıngan davranışlar içinde olacaksınız. Size aktarılacak olaylara karşın savunmanızı hazırlamalısınız. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz kişilerin değişen fikirlerinden rahatsız olduğunuzu karşı tarafa belirtmelisiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014       Mesaj #1515
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014 Pazartesi BAŞAK Burcu Yorumu


Duygularınızın özel bölümlerini hiç kimse ile paylaşmak istemiyorsunuz. Bugün iş yerinizde bazıları için sır olacaksınız. Olaylara yorum getirmek istemiyorsunuz. Yapacağınız çalışmalarda, aile içi olaylar sizi fazlasıyla meşgul ediyor. Kesin çözüm için gerekli zamanı kendinize tanırsanız, daha sağlıklı karar verirsiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014       Mesaj #1516
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül

Başak burcu olanlar bugün sakin bir gün geçirecekler. Sanki her şey rutine dönmüş. Sizi rahatsız eden hiçbir şey yok. Düzenli olma kaygınızı bile rafa kaldırmış gibisiniz.Bugün sinirlerinizi aldırmış bir haldesiniz. Çevrenizdekiler de bundan memnun görünüyorlar.
muronoloji - avatarı
muronoloji
Ziyaretçi
13 Şubat 2014       Mesaj #1517
muronoloji - avatarı
Ziyaretçi
Yönetici gezegeniniz: Merkür (Zeka, dil ve canlılık temsilcisi)
Grubunuz: Toprak, negatif
Burcunuzun cinsiyeti: Dişi
Üstün yeteneğiniz: Disiplinli ve metotlu bir hayat
Özelliğiniz: Dikkatli ve her şeyle ilgili olmak
Emeliniz: Toplum içinde beğenilmek
Amacınız: Başarı yolunda daima yükselmek
Yenmeniz gereken huyunuz: Çekingenlik ve cesaretsizlik
Olası hastalıklarınız: Karın, karaciğer, pankreas, bağırsak, apandisit, ayak ve sinir hastalıkları
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
11Herkez11 - avatarı
11Herkez11
Ziyaretçi
19 Şubat 2014       Mesaj #1518
11Herkez11 - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili Başak Burçları ve yükselen burçları Başak Burcu olanlar, 19 Şubat 2014 Başak Burcu günlük burç yorumumuz şu şekilde; Sevgili Başaklar yönetici gezegeniniz Merkür'ün, 28 Ocak tarihinden bu yana devam eden geri hareketi, 05:00 da sona erecektir. Yalnız daha önce de belirttiğim gibi gölgeli günleri olan bu bir hafta yine dikkatli olmakta fayda var. Sizler o tarihten bu yana özellikle sağlık, genel iş aktiviteleri, işveren yada birlikte çalıştığınız insanlar, müdahalede bulunmanızın mümkün olmadığı her durumla alakalı yeniden düşünmek, incelemek ve eksiklerinizi tamamlamak durumunda kaldınız. Gecikmeler ve terslikler doğal olarak sizleri etkilemiş olsa da, bu süreçte zihinsel yönden açık fikirli oluşunuz daha net tespitler yapmanız ve geleceğiniz adına yeni planlamalarda bulunmanızı sağlamış olmalıdır. 19 Şubat 2014 gününe ait Başak Burcu günlük burç yorumlarımızın sonunda tüm Başak burçlarına keyifli, huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir gün diliyoruz. . .
Aşk Yaşamı : Aşk anlayışınızı değiştirmeniz güç gibi görünüyor. Bağlanıyor ve bağımsız davranmakta zorluk çekiyorsunuz. Aşkın bağımsızlığınızı etkilediğini bilmenize karşın, yine de onsuz yapamıyorsunuz.
İş Yaşamı : İşinize olan bağlılığınız ileri boyutlarda. İlişkilerdeki problemlerde çokta masum görünmüyor gibisiniz. Problem yaşadığınız kişi, bugünlerde aranızdaki buzları eritmek için size bir jest ile gelebilir.
Para Durumu : Düzenli, hesaplı yaşamanız gerektiğinin farkındasınız. Yakın bir süre içinde biraz karışık bir para meselesinin içinde olabilirsiniz. Bu karışıklık çözüldüğünde çok rahatlayacaksınız.
Dikkat : Bazı özelliklerinizi değiştiremeyeceğinize dair düşüncenizi acilen değiştirmek zorundasınız.

19 Şubat 2014
nicely - avatarı
nicely
VIP VIP Üye
24 Şubat 2014       Mesaj #1519
nicely - avatarı
VIP VIP Üye
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)

Arkadaşlarınız arasında çok özel bulduğunuz biriyle bütünleşmiş gibi bir ilişki yaşıyorsunuz. Bu ilişkiye, ilişkinin bitmesi halinde yok olmasını kabullenemeyeceğiniz anlamlar yüklüyorsunuz. Yakında uzun bir yolculuğunuz olabilir.Bugünlerde netleşecek ve hemen hazırlığına girişeceksiniz. Bu akşam bazı konuklar çağırıp güzel vakit geçireceksiniz.
Birbirimize tutundukça ;Bıçakların ucu kapanacak.. ~Smiley9TenderMsn Inlove
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
11 Nisan 2014       Mesaj #1520
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
11 Nisan 2014 Cuma

Başak Burcunun Genel Özellikleri

Burçlar kuşağında Başak Burcu insanı mantıklı olmaları ile tanınırlar. Yaşanan olaylara genellikle mantık çerçevesinden bakmayı severler. Pek fazla duygusal oldukları söylenemez. Pratik ve entellektüel olarak tanınırlar. Çevresindeki insanları analiz etmekten de hoşlanırlar. Ama insanları övmeyi pek sevmezler. Onlar için herşey mantıklı ve olması gerektiği gibi olmalıdır. Başak burcu insanı pek fazla duygusal olmadığı için aşk konusunda da sıkıntı çekebilmektedir. Bazı durumlarda insanları çok fazla tenkit etmeleri ve eleştirmeleri olumsuz sayılabilecek özelliklerindendir. Birçok iş dalında başarılı olabilirler. İnsanlara akıl vermekten ve onlara yardım etmektende hoşlanırlar. Başak burcu insanı kendi dünyasının esiri ve detaylarında kurbanı olabilirler.

Başak Burcu Erkeği

Başak burcu erkeği genellikle pek duygusal değildir. Başak burcu erkeğinin sorun çıkaran bir yapısıda yoktur. Genellikle bu konuda soğukkanlı olmayı tercih ederler. Başak burcu erkeği değişikliklerdende pek hoşlanmaz. Ev ortamında takılmayıda çok severler. Kalabalık yaşam alanlarından çok doğayı ve sakinliği severler. Başak burcu erkeği pek duygusal olmadığı için kolay kolay aşık olmayacaktır. Aşık olduğunda ise partnerine teslim olur. Partnerini sahiplenmeyi pek önemsemez. Bu duruma kayıtsız kalışı aşk oyunlarından hoşlanan bayanların ilgisini çekmektedir. Başak burcu erkeği karar alma konusunda bazı durumlarda tereddütlere düşebilir.

Başak Burcu Kadını

Başak burcu kadını detaycıdır. Detaylara önem verir. Titiz ve tertipli olmayıda çok severler. Başak burcu kadınından iyi bir eş olabilir. Aile kurma konusunda da başarılıdırlar. Genellikle sakin bir yapıları olsada kızdıkları zaman karşısındaki insanı kırmaktan çekinmezler. Başak burcu kadınının detaycı olması hayatındaki büyük şeylerin gölgelenmesine sebep olabilir. Başak burcu kadını yapılan bir hayatı kolay kolay affetmediğinden bu konuda dikkatli olunmalıdır.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar