Arama

Astroloji - Fallar - Başak - Sayfa 153

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 325.027 Cevap: 1.750
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
13 Nisan 2014       Mesaj #1521
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
12 Nisan 2014

Sponsorlu Bağlantılar
Uzun zamandır iş görüşmelerine gidip olumlu cevap alamıyorsanız bugün sürpriz bir haber alabilir yeni bir başlangıcın içine girebilirsiniz. Terfi zam gibi beklentiler içindeyseniz sabırlı olun hafta boyunca bir çok olumlu gelişme yaşayabilirsiniz. Yeter’ ki kendinize güvenin ve başkalarına karşı duyduğunuz sorumluluk duygusunun yeteneklerinizi bastırmanıza kendinizi yeterince iyi ifade edememenize sebep olmasına izin vermeyin. Kaygılarınızdan kurtulamadığınız sürece isteklerinize ulaşmakta zorlanacağınızı bilmelisiniz. Özel yaşamınızda ise kördüğümün çözülmesi ile huzuru yakalayacaksınız. Bekar Başak’lar aşk her an kapınızı çalabilir.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
13 Nisan 2014       Mesaj #1522
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
13 Nisan 2014

Sponsorlu Bağlantılar
Gün içinde karşılaşacağınız en ufak bir yenilik bile sizi var olan sıkıntılarınızdan uzaklaştırarak yeni adımlar atmanız için cesaretlendirecektir. Yaşamınızdaki her konuyla ilgili ayrıntılara önem vererek hedeflerinizi belirleyin. Özel yaşamınızda yaşadığınız gerginlikleri sona erdirebilecek enerjiler sizin için fırsattır. Bugün sevdiğiniz insana duygularınızı ifade eden güzel bir mesaj atın yemeğe çıkın birlikte yapılacak aktiviteler belirleyerek ilişkinizi sağlam temeller üzerine oturtun.

Günün Olumlaması: Aşkın iksirini içtim ve aydınlandım. Coştum, duruldum, düştüm, kalktım, öldüm, dirildim. Beni bende bulmanın sırrıyla irkildim ve sahip olduklarımın kıymetini anladım. Yapabileceklerimin farkına vardım. Şükrettim canı gönülden sayısız nimetlerin için. Bilerek ya da bilmeyerek yaptığım tüm olumsuz davranışlardan sıyrıldım hakkın yoluna gönül koydum yürüyorum.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
14 Nisan 2014       Mesaj #1523
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
14 Nisan 2014

Özel yaşamınızda ise durgun haliniz birlikte olduğunuz insanın sizin için kaygılanmasına neden olabilir. Duygularınızı açıkça ifade etmeli ve işle ilgili sıkıntılarınızı onunla paylaşmalısınız. Geçmişte yaşadığınız olayların ruhunuzda iz bırakan yanlarını tekrar deşmeniz ikili ilişkilerinizi sarsabilir. Yakın çevrenizde bulunan sizden farklı düşünen kişilerle aranızda, ufak tefek tartışmalar yaşanabilir. Mümkünse sakin ve hoşgörülü davranmaya çalışırsanız; huzurunuz kaçmamış olur. Bugünlerde sağlığınıza dikkat etmenizi öneriyorum. Birlikte olduğunuz kişilerle eleştiriden uzak, ılımlı bir şekilde anlaşmaya çalışmanız bugün gayet önemli. İletişimsel ve zihinsel açıdan gayet mantıklı düşünebilme ve planlama gücüne sahipsiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2014       Mesaj #1524
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2014 Cuma BAŞAK Burcu Yorumu
Bugün gücünüzü ortaya koymaktan hoşlanmayacak ve duygularınızı saklama gereği duyacaksınız. Özellikle iş çevrenizde bazı yanlışlıklar söz konusu olabilir. Görüşlerinizi paylaşmak niyetinde değilsiniz. Sonuçların ortaya çıkmasını bekliyorsunuz. Dostlarınıza aracı kullanarak yardım edebileceğiniz bir gün..
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
19 Nisan 2014       Mesaj #1525
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
19 Nisan 2014

Ortak iş yaptığınız kişilerle ortak noktalarda bulaşamadığınız takdirde Birlikte yola devam etmek yerine yola kendi başınıza devam etme kararı almanız sizler için çok daha olumlu sonuçları beraberinde getirecektir. Cesur adımlar atmanız gereken bir dönem sizleri karşılamakta. Bugünler de gerçekleştireceğiniz disiplinli çalışmalarınızın karşılığını maddi olarak almaya başlayacaksınız uzun zamandır satmaya çalıştığınız bir mülkü elinizden çıkarabilir karlı yatırımlara adım atabilirsiniz. Sorumluluklarınızın bilincindesiniz, Yapabileceklerinizin farkındasınız buda sizleri güçlü kılacak. Özel yaşamınızda ise duygularınızı dengelemeyi başardığınız anda huzuru yakalayabileceksiniz.

Günün Olumlaması: Değişim enerjisini sevgiyle kabul ediyorum zorlandığım değiştirmekte zorlandığım tüm alışkanlıklarımı davranışlarımı yüksek irademle değiştiriyor ve yenileniyorum. Sağlıklı ve huzurluyum. Özüme sadık kalarak gelişmenin keyfiyle yepyeni başlangıçlara cesaretle yol alıyorum.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
20 Nisan 2014       Mesaj #1526
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
20 Nisan 2014 Pazar

Günlük Burç Başak Burcu Başak Burcunun Genel Özellikleri


Burçlar kuşağında Başak Burcu insanı mantıklı olmaları ile tanınırlar. Yaşanan olaylara genellikle mantık çerçevesinden bakmayı severler. Pek fazla duygusal oldukları söylenemez. Pratik ve entellektüel olarak tanınırlar. Çevresindeki insanları analiz etmekten de hoşlanırlar. Ama insanları övmeyi pek sevmezler. Onlar için herşey mantıklı ve olması gerektiği gibi olmalıdır. Başak burcu insanı pek fazla duygusal olmadığı için aşk konusunda da sıkıntı çekebilmektedir. Bazı durumlarda insanları çok fazla tenkit etmeleri ve eleştirmeleri olumsuz sayılabilecek özelliklerindendir. Birçok iş dalında başarılı olabilirler. İnsanlara akıl vermekten ve onlara yardım etmektende hoşlanırlar. Başak burcu insanı kendi dünyasının esiri ve detaylarında kurbanı olabilirler.

Başak Burcu Erkeği

Başak burcu erkeği genellikle pek duygusal değildir. Başak burcu erkeğinin sorun çıkaran bir yapısıda yoktur. Genellikle bu konuda soğukkanlı olmayı tercih ederler. Başak burcu erkeği değişikliklerdende pek hoşlanmaz. Ev ortamında takılmayıda çok severler. Kalabalık yaşam alanlarından çok doğayı ve sakinliği severler. Başak burcu erkeği pek duygusal olmadığı için kolay kolay aşık olmayacaktır. Aşık olduğunda ise partnerine teslim olur. Partnerini sahiplenmeyi pek önemsemez. Bu duruma kayıtsız kalışı aşk oyunlarından hoşlanan bayanların ilgisini çekmektedir. Başak burcu erkeği karar alma konusunda bazı durumlarda tereddütlere düşebilir.

Başak Burcu Kadını


Başak burcu kadını detaycıdır. Detaylara önem verir. Titiz ve tertipli olmayıda çok severler. Başak burcu kadınından iyi bir eş olabilir. Aile kurma konusunda da başarılıdırlar. Genellikle sakin bir yapıları olsada kızdıkları zaman karşısındaki insanı kırmaktan çekinmezler. Başak burcu kadınının detaycı olması hayatındaki büyük şeylerin gölgelenmesine sebep olabilir. Başak burcu kadını yapılan bir hayatı kolay kolay affetmediğinden bu konuda dikkatli olunmalıdır.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
21 Nisan 2014       Mesaj #1527
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
21 Nisan 2014 Pazartesi BAŞAK Burcu Yorumu

Ay burcunuzda ilerlerken çalışkan yönlerinizi ortaya çıkaracak fırsatları da size sunacaktır.
Yapacağınız her türlü atılımlarınızda çevresel faktörleri kendi lehinize rahatlıkla kullanabileceksiniz. İstediğiniz performansı sağlama konusunda biraz daha zamana ihtiyacınız var. Bugün partneriniz, size karşı çekimser davranışlar sergileyebilir.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014       Mesaj #1528
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014 Salı BAŞAK Burcu Yorumu

Maddi güven ihtiyacı içinde olduğunuz için, kişisel yeteneklerinizi ortaya çıkarma çabası içinde olacaksınız. Bugün, her türlü olanaklarınızı kullanabilirsiniz. Enerjinizin yüksek olduğu bir gün. Partnerinizle aynı düşünce içinde ve ortak bir paylaşım içindesiniz. Yaşam kalitenizin önemli olduğunu vurgulayacak işler peşindesiniz.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
23 Nisan 2014       Mesaj #1529
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
23 Nisan 2014 Çarşamba BAŞAK Burcu Yorumu

Titiz yapınız her konuda kendini gösteriyor. Bugün, yapacağınız her türlü çalışmalarda yardım almayı ret edebilirsiniz. Olaylara çevrenizden çok farklı bir bakış açısı ile yaklaştığınız için, sizi anlamaları zor oluyor. Bugün istemeseniz de, şans size gelecektir. Kazançlarınız konusunda girişimciliğiniz destek görecek.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014       Mesaj #1530
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014 Perşembe BAŞAK Burcu Yorumu
Çevre ilişkilerinizi yenileme gereği duyuyorsunuz. Uzun süredir planladığınız fakat cesaret bulamadığınız çalışmalarınız için uygun bir gün. Kardeşlerle yapılan işbirlikleri gündeme gelecek. Aile içi ve komşularla olabilecek sorunlara hazırlıklı olmalısınız. Bazı anlaşmazlıklar söz konusu olabilir dikkatli ve sakince aşmayı denemelisiniz.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar