Arama

Astroloji - Fallar - Başak - Sayfa 92

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 329.924 Cevap: 1.750
GüNeSss - avatarı
GüNeSss
Ziyaretçi
14 Ocak 2012       Mesaj #911
GüNeSss - avatarı
Ziyaretçi
14 Ocak 2012

Sponsorlu Bağlantılar
Çalışma isteğinizin artması ile olaylara bakışınız yeniden değişebilir. Sabrınız ve gücünüz yerine gelecektir, sorumluluk duygunuzun yeniden kabarması ile iş ve aile yaşamınız düzene giriyor. Acele yapılan işlere dikkat edin tekrar gözden geçirmenizde yarar olacaktır. Çalışmanızı engellemek veya sözlü saldırıda bulunmak isteyen kimselere oldukça sert ve şiddetli karşı koyma isteğiniz var.

Aşk: Sizi etkilemek isteyen karşıcinsin düzgün ve akıcı konuşmasışarttır. Çünkü siz ilk etaptabununla ilgilenirsiniz. Ancaksizinle ilgilenen kişiler bugünsizinle konuşmaktan çekiniyor.İŞ: Çalışmayı ve üretmeyigerçekten seven sizler bugün boş ve riskli adımlaratmamak için çok düşüneceksiniz. Sizler çok azhatalı karar veriyorsunuz. İşinizin insanısınız.

İş:Özgüveniniz ve rahatlığınız bazılarının gözüne batıyor. Çok kolay iletişim kurabilmenize karşın, aynı karşılığı kolayca bulamıyorsunuz. Bugün yine bir iletişim sorunundan rahatsız olabilirsiniz.

Para:Bütçenizle ilgili yeni aldığınız kararlar oldukça yararlı. Aynı kararlılıkla devam etmeniz, sorunları bir, bir yok edebilir. Bugün sizi baştan çıkaracak durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Dikkat:Hayattaki tercihleriniz, bir parça da olsa maceracı olabilir. Bir fırsatı değerlendirme konusunda yarı gönüllü, yarı gönülsüz tavır göstereceksiniz. Cesaret, size kazandıracak.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
GüNeSss - avatarı
GüNeSss
Ziyaretçi
15 Ocak 2012       Mesaj #912
GüNeSss - avatarı
Ziyaretçi
15 Ocak 2012

Sponsorlu Bağlantılar
Düşünceleriniz daha çok pratik yönde, sözlerinizde ise oldukça açık olacaksınız. İtibar kazanma fikri ve yükselme arzunuz öne çıkabilir, hedefinizi takip etme hırsınız yoğunluk kazanacak. Bu sebeple de bazı başarılar elde etmeniz mümkün, kendinizi çevrenize karşı kanıtladığınızı düşünebilirsiniz. Karmaşık bir durumda son derece olumlu bir karar vermeniz ya da tercih yapmanız olasıdır

Aşk: Partnerinizle düşüncefarklılığınız sorununuzu kendinizçözerek onu da rahatlatacaksınız.Bugün sevdiğiniz kişiye oldukçaılımlı yaklaşımda bulunuyor onubir kez daha kazanma fırsatıyakalıyorsunuz.

İş:İş yerinizdeki yeni düzenleme ön hazırlıklarıyla ilgili geç bilgilendirilmeniz sizi çok rahatsız ediyor. Önemli bir konudaki fikirlerinizi anlatmak için fırsat kolluyorsunuz.

Para: Siz de kendinize şaşırıyorsunuz. Kendinizi hiç bu kadar hesap yaparken hatırlamıyorsunuz. Harcamalarınıza dikkat etme konusundaki kararlılığınız sürüyor. Bugün de baştan çıkmayacak gibisiniz.

Dikkat:Arkadaş ilişkilerinizde ya da ileriye yönelik planlarınızda kontrollü davranmanız gerekebilir. Aşırılıklardan kaçınmanız gereken bir gün.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
GüNeSss - avatarı
GüNeSss
Ziyaretçi
16 Ocak 2012       Mesaj #913
GüNeSss - avatarı
Ziyaretçi
16 Ocak 2012

Aşk:Kapris yaptığının kendisi de farkında gibi. Sabrınızı test eden tavırlar sizi zaman, zaman yorabiliyor. Aklınızdan geçen sürprizi yapmaktan vazgeçmemelisiniz. Onu kırmaktan çekiniyorsunuz, o halde biraz daha sabır.

İş:Başarınızda şansın payı çok büyük. Şanslı döneminiz bir süre daha devam edecek. Karşılıklı bir memnuniyet gözleniyor. Kısa vadede herhangi bir iş problemi görülmüyor.

Para:Bugün yine gereksiz harcamalar yapabilirsiniz. Bu konudaki uyarılara kulak asın. Kendinize verdiğiniz sözü tutamıyorsunuz. Bütçenizin üzerinde harcamayı alışkanlık haline getirmemelisiniz.

Dikkat:Hiç ummadığınız biri şu günlerde size hayranlığını dile getirebilir. Aklınızdan hiç geçmeyen bu yakınlaşmaya hazır olun.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
GüNeSss - avatarı
GüNeSss
Ziyaretçi
17 Ocak 2012       Mesaj #914
GüNeSss - avatarı
Ziyaretçi
17 Ocak 2012

Bugün cana yakın ve uyumlu davranışlarınız var veya olmalı, genel çevrenize ve yakınlarınıza sıcak duygular beslediğiniz bir dönemdesiniz, bu doğrultuda çevrenize kendinizi sevdiriyorsunuz diyebilirim genelde ilişkileriniz uyumlu bir hava içersinde geçece İş yerinizde belirecek tatsızliklara hazır olmalısınız.

Aşk:Bugünlerde kendiniziödüllendiriyorsunuz. Süreklimeydan okurcasına özgürlüktenbahsediyorsunuz. Partnerinizsanki sizi çok fazla baskı altındatutmuş gibi davranıyorsunuz.Oysa siz zaten hep özgürdünüz.

İş:Kuralcılığı sürekli yadsıyan biri olarak, iş yaşamınızdaki kuralcılığınızla tezat oluşturuyorsunuz. Düzen ve disiplin konularında katı ve ödünsüzsünüz. Bu alanda da kural dışılıklara biraz esnek bakmanız daha yararlı olacak.

Para:Kazancınız güvenli bir yaşam için oldukça elverişli. Ama birçokları gibi sizde yarın kaygısı taşıyorsunuz. Tasarruf alışkanlığınız yok, ama bugünlerde edinme ihtiyacı duyacağınız gelişmeler olabilir.

Dikkat:Gönülden bağlı olduğunuz ilişkilerde çok tutarlısınız. Dostlarınız size sonuna kadar güvenebiliyorlar. Ama bir dostunuzun bu inancı biraz zedelenmek üzere, özen göstermenizde yarar olacak.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
buz perisi - avatarı
buz perisi
VIP Lethe
18 Ocak 2012       Mesaj #915
buz perisi - avatarı
VIP Lethe
(18 Ocak 2012)

Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli, kendinizle başbaşa olun. Bireyselliğiniz ise yalnızca düşünürken kendini göstermeli çünkü uygulamada her zaman için birilerinden yardım almanız gerekecektir. Aşk hayatınızda ısrarcı olmanız ve isteklerinizde ısrarcı davranmanız sizi çelişkiler dünyasına sürükleyecektir.


AŞK: Hırs ve prestij sahibisiniz.Partnerinizden de aynı tutumubekliyorsunuz. Çevrenizdebirlikteliğinizle sürekliövünüyorsunuz. İçinizdeyarattığınız bazı hayalleriniz var.
İŞ: Pratik zekanızla tutkularınızbirleşmeye başladı. Emir almaya asla niyetinizyok. Ancak iş arkadaşlarınıza saygıgösterebiliyorsunuz. Sıkı çalışmaya hazırsınız.
SAĞLIK: Dıştan bakıldığında hiçbir sorununuz yokgibi görünse de kemik ve eklem ağrılarınız arttı.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
In science we trust.
buz perisi - avatarı
buz perisi
VIP Lethe
19 Ocak 2012       Mesaj #916
buz perisi - avatarı
VIP Lethe
(19 Ocak 2012)

Bir uyarım var; Aşk ilişkilerinizde duygusallığı abartma eğilimindesiniz. Göreceksiniz ki çevrenizdeki kara bulutlar bugün yerini pırıltılı bir güneşe bırakacak. Mantık herşey demek değildir. İnsan biraz da sezgilerine güvenmeli ve mantığı devre dışı bırakmalı Benim mantığım almıyor diyorsunuz, belki de sırf inat olsun diye. Aslında onlar herkesce bilinen ve doğruluğu ispatlanmış şeyler.


AŞK: Sevdiğiniz kişi hakkındasize nasihat vermeye kalkıyorlarve sinirleriniz geriliyor. Oysayaşadığınız bir çok olaylara karşıdirenmektesiniz. Uyumu ara sırasağlasınız da anlamadığınızbirçok sorun var aslında.

İŞ: Sizi sebatsız sanıyorlar ve işinizden çabukbıktığınız söyleniyor. Oysa iş ortamınız sizin arzuettiğiniz gibi verimli değil. Gün sonuna yakınalacağınız kısmetli haberler içinizi rahatlatacak.

SAĞLIK: Arayış içine girerek sinirlerinizi bozdunuz.
In science we trust.
GüNeSss - avatarı
GüNeSss
Ziyaretçi
20 Ocak 2012       Mesaj #917
GüNeSss - avatarı
Ziyaretçi
20 Ocak 2012

Aşk:Yaşadığınız kızgınlık, partnerinizin sizinle karşılıklı konuşma niyetini cevapsız bırakmamalı. Size güvenilmez muamelesi yapılmasına tepki duymadan önce, böyle davranıldığından iyice emin olmanız gerekiyor.

İş:Kaybettiğinizi düşündüğünüz bir iş bağlantınız tarafından bugünlerde aranacaksınız. Yakında yeni bir iş yolculuğuna çıkabilirsiniz. Bu kez umutlu dönme şansınız bayağı yüksek görünüyor.

Para:Bir mülk satışı işiniz var. Bununla ilgili gelişmelere, hem zamansızlıktan hem de diğer ilgililere beslediğiniz güvensizlikle duyarsız kalacaksınız. Bir dostunuzun para kaybına üzüleceksiniz.

Dikkat:Güven sorununuzu öncelikle kendi içinizde halletme yoluna gitmelisiniz. Sağlığınız konusunda biraz daha dikkatli olmalısınız.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
GüNeSss - avatarı
GüNeSss
Ziyaretçi
21 Ocak 2012       Mesaj #918
GüNeSss - avatarı
Ziyaretçi
21 Ocak 2012

Genel ruh halinizde bir keyifsizlik var ve düşünceleriniz sizi rahatsız edebilir. Beraber çalıştığınız kişilerle sağlayacağınız uyum, size yardımcı olabilir. İkili ilişkilerinizde çok fazla hassas olduğunuzda ani ilişkiler oluşabilir. Evliyseniz, biraz temkinli olmanız gerekiyor.

Aşk:İçinizden geldiği gibidavranmayı her ne kadarsevseniz de bir o kadar planlı veprogramlısınız. Sizin aşka o kadarçok ihtiyacınız var ki partneriniziasla devre dışı bırakmıyorsunuz.

İş:Gururunuzu okşayan duyumlar sizi keyiflendiriyor. Sonradan üstün yetenekli olarak tanımlayacağınız biriyle tanışacak, gelecekteki ilişkilerinizde mesleki kazanımlar sağlayacaksınız.

Para: Para ilişkilerinizde bugüne kadar vermiş olduğunuz düzgün imaj, son günlerdeki eli sıkılığınızın doğru değerlendirilmesini sağlıyor. Parasız kalıp dara düşme korkunuzu bir an evvel yenmeniz gerek.

Dikkat:Bazı uyarılarınız daha ince yöntemlerle dile getirebilirsiniz. İtici bulduğunuz insanlara düşüncenizi çok fazla belli ediyorsunuz. Bu tarz, açık sözlülüğü biraz aşıyor.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
GüNeSss - avatarı
GüNeSss
Ziyaretçi
22 Ocak 2012       Mesaj #919
GüNeSss - avatarı
Ziyaretçi
22 Ocak 2012

Katı olmayın fakat çabuk etkilenir bir yapıya da kolay bürünmeyin. Süregelen bir ilişkinizi mutlu bir sonuçla noktalamak isteyebilirsiniz. Küçük kayıplarınız olabilir. Durum sizi üzse de uzun vadede sizin için daha hayırlı olacağından şüpheniz olmasın. Sevinçli bir döneme girmek üzeresiniz.

Aşk:Gelenek ve göreneklerinizederinden bağlısınız. İlişkinizolmasına rağmen ailebireylerinize belli etmekistemiyorsunuz. Kendinizi olduğugibi kabullendirirsenizpartneriniz size güven duyacaktır.

İş : Duygusal bazı yakınlaşmalar içindesiniz. Bu ilişkilerin başarılarınızdan nasıl etkileneceğinden emin olamıyorsunuz. Bazı iş ilişkilerinizde doğru değerlendirmeler, bazı başarılara endeksli görünüyor.

Para: Sizi tasarrufa yöneltmek isteyen arkadaşlarınızın bu konuda bir bildiği olabilir. Cömertliğinizin sınırını çizmeniz gerekiyor. Elinizin açıklığı çevrenizde bazı yapay dostluklar oluşturabiliyor.

Dikkat:İki tezat kişilikle aynı ölçülerde dostluk ilişkisi içindesiniz. Ama hangisinin hayata daha ciddi baktığı yolunda kafa karışıklıklarınız var. Tam tarafsız olamadığınız bir tavır içinde gibisiniz.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
LaDyGaGa - avatarı
LaDyGaGa
Ziyaretçi
23 Ocak 2012       Mesaj #920
LaDyGaGa - avatarı
Ziyaretçi
ask sol
Başak Burcu Günlük Aşk Falı
23 Ocak 2012
Aslı olmayan korkularınız var. Sevgilinizin size olan duygularını çok iyi değerlendirmenize karşın, nedense ilişkinizi güvende göremiyorsunuz. Yüreğinizi rahatlatabildiğinizde eski çekiciliğinize kavuşacaksınız

is sol

Başak Burcu Günlük İş Falı
23 Ocak 2012
Çoktandır aklınızda olan bir projenize bugün ilk adımı atmayı düşüneceksiniz. Umutlarınız diri olmalı. Sizi mevcut koşullarınızdan kurtaracak her tür işe açık görünüyorsunuz.
para sol

Başak Burcu Günlük Para Falı
23 Ocak 2012
Savurganlığınız para durumunuzla orantılı olarak büyüyüp küçülüyor. Bir para meselesinde size bağlanan umutlar var gibi. Ama çaresiz, bu umutları kıracaksınız. Daha akılcı bir bütçe politikası içine girmeniz gerekiyor

dikkat sol

Başak Burcu Günlük Dikkat Falı
23 Ocak 2012
Aşk ilişkinizdeki kaybetme korkunuzu, onu kaybetmemek adına her şeyi yapabileceğiniz boyutlara götürmekten kaçınmalısınız. Bu, sizi müthiş itici biri yapabilir.
Son düzenleyen Efulim; 23 Ocak 2012 12:27 Sebep: Sayfa düzeni

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar