Arama

Astroloji - Fallar - Başak - Sayfa 94

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 329.894 Cevap: 1.750
GüNeSss - avatarı
GüNeSss
Ziyaretçi
1 Şubat 2012       Mesaj #931
GüNeSss - avatarı
Ziyaretçi
1 Şubat 2012

Sponsorlu Bağlantılar
Başak Burcu Günlük Aşk Falı
Sürdürdüğünüz ilişkiyi hemen kesmeniz doğrultusundaki baskılardan etkilenmemeye kararlı gibisiniz. Sizi endişelendiren olumsuzlukların yanında, partnerinizin etkilendiğiniz sempatikliği ağır basıyor.

Başak Burcu Günlük İş Falı
Parlak zekanız kendini her konuda ortaya koyuyor. Sürekli kanıtlamaya çalıştığınız şeyler sizi moral yorgunluğuna götürebilir. Hemen, hemen her gün ortaya attığınız yeni fikirlerin uzun vadeye ihtiyacı olacak.

Başak Burcu Günlük Para Falı
Maddi sıkıntı içindeki bir arkadaşınızın istediği yardım sizi düşündürüyor. İstenen yardımın miktarı sizi zorlayacak ölçüde. Para konularına kendinize has ilginç özelliklerinizle bakıyorsunuz.

Başak Burcu Günlük Dikkat Falı
Önümüzdeki günlerde iş yaşamınızda aşırı yoğunluklar olabilir. Bu bağlamda sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
GüNeSss - avatarı
GüNeSss
Ziyaretçi
2 Şubat 2012       Mesaj #932
GüNeSss - avatarı
Ziyaretçi
2 Şubat 2012

Sponsorlu Bağlantılar
Özellikle bugün ağzınızdan çıkan şeylere çok dikkat etmeli ve hiçbir taahüt altına girmemelisiniz. Üzerinde düşünmeden verdiğiniz veya vereceğiniz sözler yüzünden ileride çok zor durumda kalabilirsiniz. Size yapılan istekler başta önemsiz gibi görünseler daha sonra büyük önem kazanabilir. Eğer bir Başak kadınıysanız bir arkadaşınız, ağzınızdan kaçırdığınız bazı sırlarınızı ortaya yayabilir.

Aşk: Parlak mizah anlayışınız veesprili, güler yüzlükonuşmalarınız diğer insanlartarafından beğenilsedepartnerinizin kıskançlığı doruknoktasına ulaşmış gibi. İlgi odağıolmanız onun hoşuna gitmiyor.

İş:İş hayatında şanslı olduğunuza inanıyorsunuz. Ama şu sıralar bu inancınızın uyarılarına kapalı olmanızda fayda var. Girişkenliğinizden yararlanma eğiliminiz, sizi bazı yanılgılara sokabilir, sınırlarınızı zorlayabilirsiniz.

Para:Ciddi problemleriniz yok. Fakat önümüzdeki günler içinde zamansız ve yersiz birtakım harcamalar, geçici sıkıntılar getirebilir. Bütçe hesaplamalarında biraz zayıf görünüyorsunuz.

Dikkat: Daha rahat, daha girişken olması yönünde, çekingen birini geliştirme çabanız, ona bazı baskılar uygulamanıza neden olabiliyor.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
LaDyGaGa - avatarı
LaDyGaGa
Ziyaretçi
3 Şubat 2012       Mesaj #933
LaDyGaGa - avatarı
Ziyaretçi
ask sol
Başak Burcu Günlük Aşk Falı

3 Şubat 2012
Hissettiklerinizi yaşamakla, kurala uymak arasında seçimi siz yapacaksınız. Aşktaki kural dışılığa karşı sorularınız var. Bu soruları, nasıl oluştuğunu kavrayamadığınız yeni duygularınız soruyor.


is sol
Başak Burcu Günlük İş Falı

3 Şubat 2012
İş yaşamınızda belirgin, kolay anlaşılır birisiniz. Bu, ilişkilerinizi rahat yaşamanızı sağlıyor. Her şeyin yolunda gittiği bir iş ortamında, yine de boşluğunu hissettiğiniz şeyin ne olduğunu anlamak güç.


para sol
Başak Burcu Günlük Para Falı

3 Şubat 2012
Para konularında dışa açık görünüyorsunuz. Gönlünüzdeki harcamaları hayata uygulayabilmeniz mümkün değil. Bu gönül zenginliğiyle kullanılmaya biraz açık duruyorsunuz. Yakında bir satın alma işiniz olabilir.


dikkat sol
Başak Burcu Günlük Dikkat Falı

3 Şubat 2012
Kişilik tahlillerinizde sizi etkileyen saplantılarınız var. Eskide kalmış olumsuz yaşanmışlıklar, sübjektif sonuçlara varmanıza neden olabiliyor.
buz perisi - avatarı
buz perisi
VIP Lethe
4 Şubat 2012       Mesaj #934
buz perisi - avatarı
VIP Lethe
4 ŞUBAT 2012
Kendinize gösterdiğiniz ilgiyi saklamanıza gerek yok. Herkes tarafından yeterince tanınıyorsunuz. Yarı güvenle baktığınız ilişki ve konularda hem güven hem haz bulabilirsiniz. Yakınlarınızın işlerinizdeki aşırı yoğunluğunuz konusundaki eleştirilerini yabana atıyorsunuz. Çünkü son günlerde yaşamınıza giren ve çok zamanınızı alan sosyal faaliyet size enerji depoluyor.

Aşk Yaşamı : Yeni gelişen iletişim sorunu tek taraflı değil gibi. Birtakım düzelteler için, kendi payınıza düşenleri görmeli ve önerilerinize sürekli kapalı oluşunu daha gerekçi nedenlere bağlamalısınız.

İş Yaşamı : Yarım bırakılmış, ertelemiş çözümsüzlükler sizin tarzınız değil. Son zamanlardaki durgunluk, sizin dışınızda hemen herkesin konumunu etkiliyor. Siz ise vazgeçilmezliğinizi sürdürüyorsunuz.

Para Durumu: Zengin gönlünüz, bütçeniz için temel bir tehlike. Zarar gördüğünüz, kaçınmanız gereken birtakım ilişkiler söz konusu. Bugün yine, para harcamakla harcamamak arasında kararsızlıklarınız olacak.

Dikkat: Dostluk ilişkilerinde bazı insanlarla ilgili yaptığınız tahlillerden çok emin görünüyorsunuz. İnsanlara kendini anlatabilme fırsatı tanımalısınız.
In science we trust.
buz perisi - avatarı
buz perisi
VIP Lethe
5 Şubat 2012       Mesaj #935
buz perisi - avatarı
VIP Lethe
05 Şubat 2012 Pazar
AŞK: Naziksiniz, sevimlisiniz ve kesinlikle güvenilir bir kişiliğe sahipsiniz. Partnerinizin size güvenmediği zamanlarda gerçekten kendinizi üzüyorsunuz. Onun güvenini kazanmaya bakın kendinizi kahretmek yerine.

İŞ: İş yaşantınızdaki aktifliğiniz ve sorun çözücü yönünüz biliniyor. Etrafınızda sizin gibi hırslı insanlar olabilir. Bu sizi sinirlendiriyor.

SAĞLIK:
İş yaşamında yoğun tempoyu aşmaktasınız. Ancak böyle giderse sıhhatinizden olursunuz. Bugün günlük işlerinizde karşılaşmanız mümkün olan karışıklıklar iş arkadaşlarınızın kıskançlıklarından kaynaklanabilir. Yani siz başarılarınızla dikkat çektikçe bazı kimseler işlerinizi baltalamaya çalışabilirler. Sakin davranır ve durumları gerektiği şekilde değerlendirirseniz zarar görmezsiniz. Evinizle ilgili bazı yorgunluk ya da masraflara katlanmanız gerekebilir. Bunları kabullenmek zorundasınız ve eğer evliyseniz eşiniz, bekarsanız ailenizden birisi sıkıntılara sebep olabilir.
In science we trust.
buz perisi - avatarı
buz perisi
VIP Lethe
6 Şubat 2012       Mesaj #936
buz perisi - avatarı
VIP Lethe
06.02.2012
s
s
Çıkarcı beklentilere karşı dikkatli olmalısınız. Problem olarak asıl sizi ilgilendiren, fakat birkaç kişiyi daha etkileyen çıkarcı bir yaklaşım, bugünlerde tartışma konunuz olabilir. Fazlaca umutlandığınız bazı gelişmeler, mutlaka iradi müdahaleler gerektiriyor. Tepkisiz kalmanız halinde çok sınırlı kazanımlarla yetinmek durumunda kalacaksınız.

Aşk Yaşamı : Bu konularda sizi yönlendirme gayretinde olanların etkisinden kurtulmanız gerekiyor. İlgilendiğiniz kişi size yeterince yaklaşmışken hala beklenti içinde görünmeniz, atılmış adımların da geri alınmasına neden olabilir.

İş Yaşamı : Yeni umutlara yönelimler söz konusu. Tahsilat sorunlarını, iş yaşamı deneyimlerinizle çelebice karşılıyorsunuz. Bazı görüşmelerde iyimserliği geri planda tutmak yararlı olacak.

Para Durumu: Para konularındaki titizliğiniz sorunları azaltıyor. Yakın zamanda bazı sıkışmalar olası. Bazı ödemelerdeki zaman darlığı, iyi niyetli yaklaşımlarla çözülecek.

Dikkat: Sizi konu eden söylentilerin arkasında, sizin geniş yaklaşımınızın arttırıcı etkisi var.
In science we trust.
GüNeSss - avatarı
GüNeSss
Ziyaretçi
7 Şubat 2012       Mesaj #937
GüNeSss - avatarı
Ziyaretçi
7 Şubat 2012

Başak Burcu Günlük Aşk Falı
İlişkinizde kızgınlık yaratan açmazlarınızın sevgilinizi daha çekici biri yaptığını inkar edemiyorsunuz. Arada bir sergilediği aşırı çıkışlarını kişilik özelliği olarak kabullenmek durumunda kalacaksınız.

Başak Burcu Günlük İş Falı
İşlerini yoluna koyabilmeniz, doğru zamanlamalara bağlı. İşinizdeki yetkinliğiniz ve sabırlı davranışlarınız engellerinizi ortadan kaldırıyor. Yakında, geliştirmeyi düşüneceğiniz ilişkiler içine girebilirsiniz.

Başak Burcu Günlük Para Falı
Kolay harcıyorsunuz ve bunun değişmez bir doğallık olduğunu savunuyorsunuz. Bugünlerde hesapta olmayan gelişmeler sizi sıkı para politikaları içine sokabilir.

Başak Burcu Günlük Dikkat Falı
Değerini sonradan kavrayacağınız yeni bir ilişkinizde, nedensiz soğukluklar içindesiniz.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
buz perisi - avatarı
buz perisi
VIP Lethe
8 Şubat 2012       Mesaj #938
buz perisi - avatarı
VIP Lethe
08.02.2012
s
s
Bazı güçlüklerinizin üstesinden gelebilmeniz için danışmanız gerekecek kişiler var. Yüklendiğiniz sorumluluklar, sizi bugünlerde alışılmışın dışında birtakım yoğunluklara sokabilir. Bilgi ve deneyim aktarıp elde edeceğiniz ilişkiler söz konusu. Ufkunuzu genişletmenizi sağlayacak açılımlar, ilgi alanlarınızdaki tercih sıralamanızı değiştirebilir.

Aşk Yaşamı : Aşka bakışınızda, bir kısım çevrenizce statüko gibi görülen gerçekçilikleriniz var. Duygulu, ama daha çok da akılcısınız. Sorun yaratabilecek heyecanlar, çılgınlıklar epeyce uzağınızda duruyor.

İş Yaşamı : Önem verdiğiniz projelerin bir kısmında hedefe yaklaşıyorsunuz. Dostlukları iş konularında iyi koruyorsunuz. Ortaklık ya da benzeri iş ilişkinizle dinamizm gerektiren uğraşlar içine girebilirsiniz.

Para Durumu: Sabrınızın karşılığı gecikmeyecek. Şansa duyduğunuz ihtiyacı, başka desteklerle gidereceksiniz. para sıkışıklıklarınızı dönemden soyutlayarak sorgulamanız, artı üzüntüler yaşamanıza neden olabiliyor.

Dikkat: Bütün olumlu özelliklerinizi üzerinizde taşımanız gereken, oldukça yaşamsal görüşmeler söz konusu. Gelecek kaygılarınızı ortadan kaldırabilirsiniz.
In science we trust.
GüNeSss - avatarı
GüNeSss
Ziyaretçi
9 Şubat 2012       Mesaj #939
GüNeSss - avatarı
Ziyaretçi
9 Şubat 2012

Başak Burcu Günlük Aşk Falı
İçtenliğiniz ve aşka bakışınızla aranılan biri olabilirsiniz. Yalnızlığı gerilerde bırakma dönemi. Çevrenize bir bakınmanız yaşamınızda yepyeni başlangıçlar için yeterli olabilir.

Başak Burcu Günlük İş Falı
Bugün verimli görüşmeler için randevular kesilebilir. İlginç önerileriniz, çok yakında gerekli kişilerin ilgi alanına girecek gibi görünüyor. Birkaç hedefi birden yakalama aceleciliğinden vazgeçmelisiniz.

Başak Burcu Günlük Para Falı
Para harcama isteği sizde bir dürtüye dönüşmüş gibi. Bugünkü koşullar böyle bir rahatlığa hiç elverişli değil. Terazinin bir kefesi daima ağır basıyor, dengeleyemiyorsunuz

Başak Burcu Günlük Dikkat Falı
Sizin kadar samimi yaklaşan bir sevgili hiç de ihtimal dışı değil; belki de çok yakında.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
GüNeSss - avatarı
GüNeSss
Ziyaretçi
10 Şubat 2012       Mesaj #940
GüNeSss - avatarı
Ziyaretçi
10 Şubat 2012

Yakında hareketli günler içine girebilirsiniz. Umut bağladığınız yaşamsal projelerinizle ilgili bazı koşuşturmalarınız olabilir. İnsanın içini ısıtan dostluklar arasında mutlusunuz. Bu sıcaklık, temel sorunlar dışındaki problemlere kapalı ve ilgisiz olmanızı sağlıyor. Bu bir tür genişlik, arada bir kendinizi beğenmemenize de yol açabiliyor.

Aşk Yaşamı : Deneyimlerinizi doğru değerlendirmeniz, doğru önseziler geliştirmenizi sağlıyor. Ama bunun aşırı seçicilik gibi bir kötülüğü de olabiliyor. Aşk konularında şanslı birisiniz.

İş Yaşamı : Eski bir çalışma arkadaşınız, ilginç bir öneriyle bugün kapınızı çalabilir.
İş ilişkilerinizde bazı güvensizlikler gözleniyor. Bu güveni oturtmaya yönelik girişimlerinizde yalnız bırakılmayacaksınız.

Para Durumu: Büyük miktarda bir para hesabı içinde olacaksınız. Bu konularda verici, paylaşmacı biri oluşunuz, çevrenizde övülüyor. Yakında bazı duyumlarla, bir yolculuk yapabilirsiniz.

Dikkat: Dost çevrenizdeki beklenmedik bir gelişmede, sandığınızdan fazla toparlayıcı rolünüz olabilir.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar