Arama

Astroloji - Fallar - Başak - Sayfa 93

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 329.924 Cevap: 1.750
buz perisi - avatarı
buz perisi
VIP Lethe
24 Ocak 2012       Mesaj #921
buz perisi - avatarı
VIP Lethe
(23 Ocak 2012)

Sponsorlu Bağlantılar
Yeni ve kalıcı bir ilişki düşünüyorsanız iyi değerlendirmeniz gerekecek. Şansınızın aşk ve sevgi konularında size daha çok destek vermesi iyi bir fırsat olabilir. Aşırı sinirli ya da zihinsel dağınıklık içinde olabileceğiniz gibi, fiziksel olarak aşırı dinçsiniz yani riske açık olabilirsiniz. Özellikle fiziksel risklerden kaçınmanız gerekir.


AŞK: İmkanlarınızı sonuna kadar zorlayarak gönülmeselelerinizi kendi yönteminizle halledeceksiniz. İmkanınızı zorlayarak seyahat etme derdine düştünüz. O sizinle her yerde mutlu. Kendinizi fazla yormayın.

İŞ: Mevcut olan maddi durumunuzu kontrol altında tutmalısınız. Bugünlerde sıkıştığınız zaman tüm dostlarınızın bir bahanesi çıkabilir.

SAĞLIK: Bir sorun olmadan günü çok güzel tamamlayacaksınız. İçinizi rahat tutun yeter.

In science we trust.
LaDyGaGa - avatarı
LaDyGaGa
Ziyaretçi
25 Ocak 2012       Mesaj #922
LaDyGaGa - avatarı
Ziyaretçi
ask sol
Başak Burcu Günlük Aşk Falı
Sponsorlu Bağlantılar

25 Ocak 2012
İleri ölçüdeki yakınlaşmaları, arkadaşlık tanımlamaları içinde saklı tutma çabaları çok anlamlı değil. Çok objektif saptamalarla bazı duygularınızın adını koymanız kolaylaşabilir.


is sol
Başak Burcu Günlük İş Falı

25 Ocak 2012
Kafanızda şekillendirdiğiniz bir yeniliği yakında gerçekleştirebileceksiniz. İş hayatınızın sorunlarını kimseyle paylaşmıyor, tek başınıza yaşamayı tercih ediyorsunuz. Bu yalnızlığı atmanız gerekiyor.


para sol
Başak Burcu Günlük Para Falı

25 Ocak 2012
Bazı tercihler, birtakım küçük güvensizlikleri de yerli yerine oturtabilir. Paranızı ailenizinkiyle çakışan tercihinizde değerlendirmeniz, en akılcı yol olarak görünüyor.


dikkat sol
Başak Burcu Günlük Dikkat Falı

25 Ocak 2012
Bazı gelişmelerde, geleceğe dönük umutlar var. Önümüzdeki günlerde iş hayatınızda oluşacak hareketlenmelere ayak uydurmanız çok yarar getirebilir.
Son düzenleyen LaDyGaGa; 25 Ocak 2012 12:00 Sebep: Sayfa düzeni ve açıklayıcı metin kaliteleştirildi.
miva_avim - avatarı
miva_avim
Ziyaretçi
25 Ocak 2012       Mesaj #923
miva_avim - avatarı
Ziyaretçi
Elementi: Toprak
Unsuru: Değişken
Niteliği: Kadın
Yöneticisi: Merkür
Doğal evi: 6. ev
Şifre: Düzenlilik, hizmet
Uluslararası ismi: VIRGO
Hayvan Sembolü : Boz ayı
Bitki Sembolü : Menekşe

UĞURLARI:

Uğurlu taşları: Garnet, Amber, Ametist, Kuvars, Safir, Yeşim
Uğurlu sayısı: 5
Uğurlu rengi: Toprak renkleri, gri, viyolet
Uğurlu günü: Çarşamba
Uğurlu metali: Cıva
Uğurlu hayvanları: Maymun, yılan ve sincap
Uğurlu kuşları: Kırlangıç, papağan ve saksağandır.
Uğurlu çiçekleri: Kır çiçekleri

Pozitif Özellikleri : Analizcilik, titizlik, alçakgönüllülük, temiz giyinmek.

Negatif Özellikleri : Lüzumsuz meşguliyet, acelecilik,aşırı tenkitçilik, aşırı titizlik, kolay beğenmemek. Geleneklere anormal bağlılık, aşırı meraklılık.

Anahtar Kelimeler: Temiz, düzenli, titiz, telaşçı, endişeli, huysuz, tutucu, çalışkan, verimli, utangaç, pratik, gerçekçi, mantıklı, güvenilir, analizci, işkolik, mütevazı, dikkatli, maddi fakat sahip olmacı değil, mükemmeliyetçi, başkalarına hizmet eden, servis veren, eleştiren.

Başak burcu insanı metodik, detaycı ve analizcidir. Çok gelişmiş bir görev duygusu vardır. Başkalarının kendine ihtiyacı olduğunu ve yaptıklarını takdir ettiklerini görmek ister. Hizmet, insanlara servis, onlar için bir şeyler yapmak çok önemlidir. Bir işyerinde patron olmaktan daha çok verimli bir iş yapmayı önemser. İşveren için mükemmel bir elemandır. Az öde, çok çalıştır.

İnsanlar ve koşullarda aksaklıklar bulmasıyla problem başlar. Detaya dikkat gerektiren tüm işlerde ondan başarılısı yoktur. Çekingen ve tutuk görünmesi sevgiye, aşka karşı isteksiz olduğu duygusunu verebilir. İlişki kurma sanatını öğrenmesi gerekir. En sevdiği insanı en fazla eleştirir. Ancak eleştiri kabul etmez, çünkü zaten kendisini de eleştirmektedir. Sevdiği insanla aklı kadar duygularını da paylaşmayı, kendinin ve o insanın duygularını önemsemeyi, tartışma anında savunmaya geçmemeyi öğrendiğinde iyi bir ilişki için adım atmış sayılır.

Başak burcunda doğan kişiler çalışkan ve pratik olup yaşamlarındaki en önemli şey iştir. Kendi yöntemleri ile kendi yaptıkları işlerde yarım yamalak veya gelişigüzel bir şey olduğunu hiç kabul etmezler. Kendilerini hiçbir kişiye kullandırtmazlar, bir yere kadar yardımcı olsalar bile sınırı geçenlere hayır demesini bilirler. Sürekli eylem halindedirler,gevşemek onlara göre değildir. Başak burcunu tanımlayan cümle İNCELERİM ’dir. Yaşam boyu her şeyin en iyisini istediklerinde herkesi her şeyi eleştirirler ve kolay kolay hoşnut olmazlar. Sevdikleri ve bağlandıkları zamanlar koruyucu olurlar böylelikle ilişkileri derinleşir. Fazla çalışma ,kuruntu ve endişe başta sindirim sistemi olmak üzere sağlıklarını etkileyebilir, cilt problemleri de olabilir. Çevrelerinde her şeyin temiz,düzenli olmasını isterler. Okumaya düşkündürler. Yaşama pratik yönden bakarak mistik konularla pek ilgilenmezler. İleri görüşlü insanları sever yakınanlardan hoşlanmazlar oysa kendileri çok yakınırlar.

Başaklar iyi bir sekreter, bilimsel araştırmacı, muhasebeci olurlar. El işlerinde beceriklidirler . Dikkat isteyen işler için idealdirler.

Başak çocukları defterlerinde okul düzenine alışmalarında soruları ve dersi dikkatli dinlemeleri ile dikkati çeker. Özellikle öğretmenleri tarafından çok sevilirler. Yaratıcı ve sanatsal olurlar. Erkek çocuklar terziliğe merak salacaktır.

BAŞAK BURCU ERKEĞİ

Başak erkekleri gerçekçidir. İnsanlardan randevuya vaktinde gelmek, savruk olmamak, bir karar verdikten sonra bunu uygulamak gibi nitelikler ararlar. Israrcı değildirler ama karar verilmişse yerine getirilmesini beklerler. Sevgiyi dile getirmekten kaçınırlar. Başak burcunda doğan erkekler, varlıklı da olsa, daima çalışsa da daha çok paraya önem verirler. Bu yüzden zengin bir eş peşinde koşarlar. Bu erkekler havai insanlardan nefret ederler. Hep sevgiden bahseden kadınlardan çekinirler. Dostluk onlar için ön plandadır. Evlilikte duygular yerine mantığı seçerler. Evlendikten sonra eşlerine bağlanırlar, onları hayatta en güvendikleri kişi olarak görürler. Eşlerine neşeli bir dost gibi davranırlar romantik sözler söylemezler. Ama eşlerini düşünen, saygılı kimselerdir. Zaman zaman tenkitleri varsa da bunlar iyi niyetten kaynaklanır. Bir kere evlendiler mi ayrılmayı istemezler ve daima dürüst bir kadın ararlar. Başak erkeği ailesine fazlasıyla düşkündür. Onlar için bilgi, zarafet ve kibarlık önemlidir. Argo ve küfürlü konuşmazlar. Ailesinin ve dostlarının tenkit edilmesinden hoşlanmazlar Bu burcun erkeği en olmadık şeyleri insanın yüzüne rahatça söyler. Giyime oldukça önem verirler. Süsü sevmezler. Şık ve sade ve pahalı şeyleri tercih ederler. Yabancı dil bilgisi ve edebiyata düşkünlük onları çeken hususlardır. Tutumludurlar, ev temizliğine ve düzenine çok dikkat ederler. Özel günlerde hatırlanmak ve hediye almak hoşlarına gider. Başak erkeğinde bazen hastalık korkusu görülebilir. Kendilerine şefkatle yaklaşan insanlara ilgi duyarlar.

BAŞAK BURCU KADINI

Sorunları zekalarıyla çözmeleri, dürüstlükten ayrılmamaları ve çevreleri ile uyum içinde olmaları gıpta uyandırır. Zeki, mantıklı ve planlı olmaları sayesinde işlerini kolaylıkla görürler. Başak kadını evine düşkündür ve yaptığı işlerden övgü bekler. Evi daima düzenli, temiz ve zevklidir. Dostluğa ve arkadaşlığa önem vermesinden dolayı tatlı dillidir. Çevresi hep kalabalıktır ve talibi de çoktur. Evleneceği kişiyi seçerken güçlük çeker. Mükemmeli sevdiğinden en iyi erkeği bulma arayışındadır. İdealindeki insanı bulmazsa, ömür boyu bekar kalabilir. Başak kadını sevgiden korkar, sevgiyi bulursa da fedakârlıktan kaçınmaz. Hatta büyük bir tutku haline gelen işini bile bırakabilir. Dostluk ve sevgi önem verdiği özelliklerdir. Çok uygar bir beyne sahip olduğundan rahat hareket etmekten ve gezmekten çekinmez. Kibar ve lüks yerlere götürülmekten hoşlanır. Çalışmayı çok seven bu kadın ayrıntıya önem verir ve maddeye de güvenir. Başak kadınları paranın vereceği güven ve rahatı isterler. Tutumlu olup hesaplarını bilirler. Para kazanabilen insanlara saygı duyarlar. Giyimine çok özen gösterdiklerinden diğerlerinin de buna uymasına dikkat ederler. Hesaplı oluşlarından giyimde pahalı zevkler yerine yakışanı seçerler. Biriken parayı da iyi değerlendirirler. Bu kadınları ancak güçlü erkekler mutlu edebilir. Edebiyata, okumaya ve bilgiye düşkündürler. Başak kadınları çok çabuk küsebilir ve günlerce surat asabilir. Kıskanç değildirler ve çabuk affederler. Çok iyi anne olurlar. Çocuklara eşlerine baktıkları gibi bakar ve gözetirler.
GüNeSss - avatarı
GüNeSss
Ziyaretçi
26 Ocak 2012       Mesaj #924
GüNeSss - avatarı
Ziyaretçi
26 Ocak 2012

Başak Burcu Günlük Aşk Falı
Yakın gelecekte ilişkiyi sarsacak bir sorunlar görünmüyor. Kaprisleri tadında bırakmak, beraberliği güvence altına alacak. Son günlerdeki gelişmeler, olumlu bir gidiş gibi görünüyor.

Başak Burcu Günlük İş Falı
İş yaşamınıza verdiğiniz önem, sizi bazı takıntılardan kurtarabilmeli. İş dışı özel bir konu, iş yaşamınızda kafanızı çok meşgul ediyor. İşyerinizdeki ilişki bağı içinde bu konuya duyarsız kalamıyorsunuz.

Başak Burcu Günlük Para Falı
Üstlendiğiniz sorumluluklar, bir an önce paylaşımı gerektiriyor. Bu sorumluluklarda yalnız görünüyorsunuz. Birtakım ilişkilerde zorlamalar, kaçınılmaz gibi görünüyor.

Başak Burcu Günlük Dikkat Falı
Kendinizle ilgili planlarınız, başkalarının çıkarlarıyla çok içiçe. Bu konuda bir ayrıştırma size yarar getirecek.
LaDyGaGa - avatarı
LaDyGaGa
Ziyaretçi
27 Ocak 2012       Mesaj #925
LaDyGaGa - avatarı
Ziyaretçi
ask sol
Başak Burcu Günlük Aşk Falı

27 Ocak 2012
Bu kadar dışa açık bir imajla, düzgün ilişkiler içinde olabilmeniz güç. Bu anlamda küçük onarımlar yarar getirmeyebilir, kendinizi tümden yenilemeniz gerekecek.


is sol
Başak Burcu Günlük İş Falı

27 Ocak 2012
Çok yoğun bir döneme girmeniz gözünüzü korkutmuyor. Bütün bu işlerin altından kalkabilecek bir ekiple birlikte çalışıyorsunuz. Teklif götürmeyi amaçladığınız kişiler, sizden zaman isteyebilir.


para sol
Başak Burcu Günlük Para Falı

27 Ocak 2012
Kazancınızın artabileceği yolundaki beklentileriniz, şu günlerde pek gerçeğe uymuyor. Bir süre sonrası için ise, umut var. Aile içindeki bir paranın nasıl değerlendirileceği konusunda sizin önerilerinize ihtiyaç duyuluyor.


dikkat sol
Başak Burcu Günlük Dikkat Falı

27 Ocak 2012
Ayrı alanlarda uğraş verdiğiniz bir arkadaşınızla aranızda kurulu olan güven, sizi bir tür iş ortaklığına götürüyor. Ama endişeler taşıyorsunuz. Arkadaşınız sizin her yaklaşımınızı anlamaya çok hazır.
GüNeSss - avatarı
GüNeSss
Ziyaretçi
28 Ocak 2012       Mesaj #926
GüNeSss - avatarı
Ziyaretçi
28 Ocak 2012

Gün sonunda bazı ertelenmiş resmi işlerinizi takip edeceksiniz. Günün ikinci yarısında size yönelik gizli düşmanlıklar ve dedikodular ön planda olacak. Ayrıca dış etkenlerden fazlaca etkilenmeniz yüzünden yüzünden ruhsal sağlığınız tehlikeye girebilir. Bununla birlikte kendi iç sorunlarınız ikinci plana itilecek. Bu da problemlerin çözümünü geciktirecek, hareket ve düşüncelerinizde bilinçli olmaya özen göstermelisiniz..

Aşk:Yüreğinizi rahatlatmak içinyine partnerinizden akıl almayöntemini deneyeceksiniz. Onunsize verdiği güvenden bir haylihoşnutsunuz. Bugün aşkkonusunda sorun yaşamamanedeniniz mütevazı olmanız.

İş:Çabuk ve girişken oluşunuz doğrudan sorumlu olmadığınız işlerin üzerinize yıkılmasına neden olabiliyor. Kendinizi başka sorumlulukların altındaki birtakım işlerin başında bulabilirsiniz.

Para:Tok gözlü davranmaya çalıştığınız bir menkul değerle ilgili tavır değiştirmeniz yararlı olacak. Bazı hak, hukuk tespitlerinizi bir kez daha gözden geçirmelisiniz.

Dikkat:Önemli bir konuda sergilediğiniz özverinin muhatapları fırsatçı bir bakış içinde görünüyorlar. Biraz çıkarcı bir bakışa yönelmeniz gerekebilir.
buz perisi - avatarı
buz perisi
VIP Lethe
29 Ocak 2012       Mesaj #927
buz perisi - avatarı
VIP Lethe
Sakıncalı görüp hamle yapamadığınız girişimlerin, dışardan bakıldığında pek de riskli bir yanı görünmüyor. Biraz gözünüzü karartmaktan zarar görmeyeceksiniz. Yaptığınız, yaşadığınız hiç bir şeyden kolayca pişmanlık duymuyor ama ders çıkarmayı çok iyi biliyorsunuz. Bugün geçmişte yaşadığınız bir ilişkinin muhasebesini yapıp hatalarınızla bir kez daha yüzleşeceksiniz.

Aşk Yaşamı : Bugünlerde duygusal konularda teminat arayışlarınız var. Aşk için çok şeyi göze alacağınızı söylemenize rağmen, sağlam ama durağan ilişkileri aşka tercih ediyorsunuz.

İş Yaşamı : Gerekli gördüğünüz bilgiler henüz olgunlaşmış görünmüyor, biraz daha araştırmacı davranmanız gerekiyor. Aklınızdaki projelerle ilgili çok sabırlı davranmanız, umutlarınızı diri tutmanız yakında sizi sevindirecek.

Para Durumu: Bugünlerde atacağınız adımlara dikkat etmeniz yararlı olacak. Son hayal kırıklığınız sizi biraz sarsmış görünüyor. Para konularında böyle pratik dersler size yararlı gelebilir.

Dikkat: Zamanlama konularında hassas olmanız gereken günler içindesiniz. Niyetlerinizde bazı ertelemeler faydalı olabilir.
In science we trust.
macintoshSJ - avatarı
macintoshSJ
Ziyaretçi
29 Ocak 2012       Mesaj #928
macintoshSJ - avatarı
Ziyaretçi
Aşk Yaşamı : Bugünlerde duygusal konularda teminat arayışlarınız var. Aşk için çok şeyi göze alacağınızı söylemenize rağmen, sağlam ama durağan ilişkileri aşka tercih ediyorsunuz.

ben. Msn Happy
LaDyGaGa - avatarı
LaDyGaGa
Ziyaretçi
30 Ocak 2012       Mesaj #929
LaDyGaGa - avatarı
Ziyaretçi
ask sol
Başak Burcu Günlük Aşk Falı

30 Ocak 2012
İlişkideki baş döndürücü hareketlilik, takıntılı beraberlikleri çağrıştırıyor. Dışa verdiği izlenimde hayra yönelik beklentiler yok. Daha az gergin yaşanabilmesi halinde, mükemmel bir ikili olarak görülmeniz çok olası.


is sol
Başak Burcu Günlük İş Falı

30 Ocak 2012
Bugünlerde acelecilikten uzak durmalısınız. Kaybolmuş şanslar, başka biçimlerde yeniden karşınıza çıkabilir. Tutucu davranarak kaçırdığınız iş teklifinin, bir dostunuz aracılığıyla yeniden yapılmasını sağlamaya çalışacaksınız.


para sol
Başak Burcu Günlük Para Falı

30 Ocak 2012
Para ve dostluk ilişkilerinde bazı yanlışlar söz konusu. Para konularındaki ihmalkarlıklar, başka konulardaki ihmalkarlıklar kadar hoşgörüyle karşılanmayabilir.


dikkat sol
Başak Burcu Günlük Dikkat Falı

30 Ocak 2012
Küçük gibi görünen kırılmalar, ciddiye alınmadığında probleme dönüşebilir. Size karşı oluşan duygusal bir birikim var. İyi niyetli değil ve önünü kesme şansınızı kaybetmiş görünüyorsunuz.
GüNeSss - avatarı
GüNeSss
Ziyaretçi
31 Ocak 2012       Mesaj #930
GüNeSss - avatarı
Ziyaretçi
31 Ocak 2012

Sakin bir ruh haliyle bir süredir kendinize bir düzen kurmuş gibisiniz fakat başkalarının omuzlarına yük bindirmekte olduğunuzu unutuyorsunuz. Aslında benzer bir hayatı tamamen kendi ayaklarınız üzerinde durarak yaşayabilmeniz de mümkün. Çevrenizdeki olay ve kişileri yeni bir gözle görmeye başlarsanız, size çok faydası dokunacak yepyeni deneyimleri yaşayabilirsiniz.

Aşk:Çok anlayışlı ve hoşgörülüolamaya karar vererek sevdiğinizkişi ile aranızı düzeltiyorsunuz.Hayatı çok ciddiye alarakduygusal davranıyorsunuz.Bekarlar evlilik teklifi alabilir.

İş:Aradığınız destekler bugünlerde kapınıza gelebilir. Haksızlığa tahammül edemiyorsunuz. Ama başkalarına yapılan haksızlıklara tepkinizle sürekli ilgi çekiyorsunuz.

Para: Sıkıntı çektiğiniz konularda parayı kurtuluş gibi görüyorsunuz. Küçük hesaplardan kurtuluşu, büyük umutlara bağlamanız aslında umutsuzluğunuzu gösteriyor olabilir.

Dikkat:Yakın dost çevrenizi yeniden gözden geçirirseniz, çekingenlikle size ulaştırılamayan bazı yararlı bilgiler olduğunu göreceksiniz.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar