Arama

Astroloji - Fallar - Terazi - Sayfa 123

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 336.830 Cevap: 1.820
sade - avatarı
sade
VIP hazan
7 Kasım 2012       Mesaj #1221
sade - avatarı
VIP hazan
7 Kasım 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Sponsorlu Bağlantılar
Oldukça hareketli günler sizi bekliyor. Karşı cinsin bu dönemde ilgisi sizin üzerinizde olabilir. Davranışlarınızdaki neşe ve coşkunluk onların daha da çok ilgisini çekecektir. çekiciliğinizin yoğun olduğunu söyleyebiliriz. Bu gün ikili ilişkilerinizdeki bu faaliyet başka işlerinizi engelleyecektir. Bu sebeple önemli gördüğünüz işleri bir yakınınıza devredebilir veya öncelik tanıyarak halletmeniz gerekecek.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
8 Kasım 2012       Mesaj #1222
sade - avatarı
VIP hazan
8 Kasım 2012 Terazi Burcu Yorumu

Sponsorlu Bağlantılar
Sevgilinize karşı tepkili yaklaşmanız onun kalbini kırmanıza neden olabilir Eğer yalnızsanız bugün sizi oldukça etkileyebilecek biriyle tanışmanız mümkün İş ortamında bazı konularda haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsunuz Adalet duygunuz ön plana çıkacak Bazı yanlış anlaşmalar yüzünden yatırımlarınızın yönünü değiştirebilir bambaşka sonuçlarla karşılaşabilirsiniz Zinde olmaya ve güç toplamaya ihtiyacınız var Açık havada yapacağınız yürüyüşler size iyi gelecek.


azı konularda yanlış düşünceler içinde olabilirsiniz. Özellikle sevdiğiniz ve sizi seven kimseleri hatalı yargılamanız olasıdır. Aşk hayatınız da yeni gelişmelere açıktır. Süregelen bir ilişkinizi en olumlu şekle sokabilir ya da yeni bir arkadaşlık başlatabilirsiniz. İleriye yönelik olumlu kararlar vermeniz ve karşı cinsle çok iyi anlaşmanız kesindir. Alışveriş yaparken biraz daha cömert davranabilirsiniz. Sağlığınızda önemli bir değişiklik yok.
Son düzenleyen Efulim; 8 Kasım 2012 10:39 Sebep: Açık link.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
9 Kasım 2012       Mesaj #1223
sade - avatarı
VIP hazan
(9 Kasım 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Duygusal yönden artık çekingen olmayın. Karşınızdaki kişiye bir an önce duygularınızı açmanız gerekiyor. Belirsizlik sizi karamsarlığa itebilir. En azından onun duygularını öğrenirsiniz. Eğer süregelen bir beraberliğiniz varsa, bu bir aşk ilişkisi yada evli olabilirsiniz, bu durumda sizin için birlikte olduğunuz kimseyle olan durumunuz önem kazanacak ve basit maceralardan kaçınmanız gerekecektir.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
10 Kasım 2012       Mesaj #1224
sade - avatarı
VIP hazan
10 Kasım 2012 Terazi Burcu Yorumu
Eğer teknik konularla ilgili bir iş yapıyor veya okuyorsanız son derece başarılı olacağınız bir dönemdesiniz. Ancak aceleci bir yapıda olmanız nedeniyle sakarlığa meyil gösterebilirsiniz. Bu yüzden her zaman ufak tefek kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Bazı önemli kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz. Hayatınızın bu döneminde çok güçlü itilimler duymanız olasıdır. Eğer erkekseniz arzularınız zorlayıcı seviyede olabilir. Duygusal ilişkileriniz kötü gidiyorsa fazla sorun etmeyin. Ya şu anki ilişkilerinizdeki problemler çözülecek ya da yeni bir ilişki içine girerek daha mutlu olacaksınız.


ölmez fenerli - avatarı
ölmez fenerli
Ziyaretçi
10 Kasım 2012       Mesaj #1225
ölmez fenerli - avatarı
Ziyaretçi
TERAZİ burcu 10 Kasım 2012 yorumu

Gerileyen Merkür, sizin iletişim alanlarınızı etkiliyor olacak. Bu dönem anlaşmalarınızdaki şartları iyice gözden geçirin. Reklam, satış, pazarlama ve iletişime dayalı işlerinizde başlangıçlardan kaçının.
sade - avatarı
sade
VIP hazan
11 Kasım 2012       Mesaj #1226
sade - avatarı
VIP hazan
terazi TERAZİ Terazi - Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakat iş hayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep. Özgürlüğünüzden vazgeçemediğiniz için aşk hayatında istediğiniz mutluluğu bir türlü yakalayamıyorsunuz. Seçim sizin. Aşk mı özgürlük mü? Sağlık konusunda biraz ihtiyatlı davranın. Sağlık ihmale gelmez.


ölmez fenerli - avatarı
ölmez fenerli
Ziyaretçi
11 Kasım 2012       Mesaj #1227
ölmez fenerli - avatarı
Ziyaretçi
TERAZİ burcu 11 Kasım 2012 yorumu

Sevgili Teraziler yeni günümüz saat 10:35 Venüs-Satürn görünümü altında başlıyor. Satürn burcunuzda ilerlediği için doğal olarak dikkatli olması gereken burç mensuplarının başında geliyorsunuz. Bu oluşum, kendini ortaya koymakta zorlanan ve özellikle özgüven duygusunda düşüşler hisseden Teraziler için zorlayıcıdır. Kendinizi anlamsız ve size yabancı bir yaşamın ortasında kısılmış gibi hissedenleriniz olabilir. Yaşam amacınızın farkında olmanız mutlaka şart. Yani ne olursa olsun hayatta bir hedefiniz olması gerektiğini ve olduğunu unutmayınız. Başkalarına göre değil, kendinize göre bir çizgi belirleyerek onun üzerinde sağlıklı bir şekilde yürümeniz gerektiğini bilmelisiniz. Bazen öyle durumlar yaşanır ki, kişi kendini bir yaprak misali kaderin eline bırakır.
sade - avatarı
sade
VIP hazan
12 Kasım 2012       Mesaj #1228
sade - avatarı
VIP hazan
terazi 50 TERAZİ
TERAZİ burcu 12 Kasım 2012 yorumu
Gökyüzü, yaşamınız için gerekli olanla gereksiz olanı ayırt ederek, hareket etmeniz için uyarıyor sizleri. Her şeyi umutsuz bir şekilde akışa bırakırsanız neye uğradığınızı şaşıracağınız olaylarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi bir an evvel toparlamalı ve önceliklerinizi belirlemelisiniz. İş hayatınızda daha kararlı olmalı, söylediklerinizin arkasında durmalısınız. Özel yaşamınızda ise önemli kararlar almaktan kaçınmalı ve huzurunuzu bozacak tavırlardan uzaklaşmalısınız.

Günün Olumlaması: İçimde patlamaya hazır bir volkan var. Öfkemi, kırgınlıklarımı ve uğramış olduğum haksızlıklara isyan eden bir ruhun ağırlığını taşıyorum. Gözlerimi kapatıp derin derin nefes alıyorum ve her soluk alışımda ruhumdaki ağırlığı hafifletiyor, sakinleşiyorum. Böylece sağlıklı kararlar alıyorum.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
13 Kasım 2012       Mesaj #1229
sade - avatarı
VIP hazan
TERAZİ burcu 13 Kasım 2012 yorumu

Sevgili Teraziler yeni günümüz, Mars-Ay düğümleri arasındaki önemli görünüme ev sahipliği yapıyor. Tüm burçlar olarak dikkatli hareket etmekte fayda var. Siz Teraziler açısından duruma baktığımızda, özellikle düşüncelerinizi ve inandıklarınızı dış ortamlarda ifade etmekte ve uygulamakta zorlandığınızı söyleyebilirim. Bu zorlanma kimi zaman aşırı derecede gerilmenize, kaygılanmanıza bazen de hayatın akışa pasif bir şekilde kendinize bırakmanıza sebebiyet verebilir. Öfkenizi dizginlemek zor olabilir. Yerli yersiz, eskiye ait konular üzerinde el kol hareketleri yaparak, keskin sözler sarfederek kendinizi korumaya çalışabilirsiniz. Ancak bu durum, yakın çevrenizdeki insanlarla aranızda probleme sebep olabilir. Çocukluğunuzdan bugüne dek olanları ve aldığınız yaraları sürekli olarak dile getirebilirsiniz.

Sanki dünya tersine dönmüştür siz de altında kalmışsınızdır. Oysaki iletişim konusunda özellikle dikkatli olmanız gerekir. Eğitim hayatınızdan, yurtdışı faaliyetlerinize kadar her konuda acil bir şeyler yapılması gerektiğini düşündüğünüz için, çok yanlış kararlar verebilirsiniz. Dikkatli olmakta ve haberleşme-yolculuklar-girişim konularında sakin düşünmenizde yarar var. Bazen eski yaşanmışlıklar önümüze gelir, hatırlar, doyumsuzluk hissederiz. Ancak bu yeni ve güzel bir şeylerin bir daha yaşanmayacağı anlamına gelmez. Bilakis hiç tahmin etmediğimiz gelişmeler öyle bir kapı açar ki önünüzde sonra boş yere üzüldüğünüzü anlarsınız. Lütfen sakin olunuz, umudunuzu kaybetmeyiniz ve derinlemesine düşününüz.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
14 Kasım 2012       Mesaj #1230
sade - avatarı
VIP hazan
14 Kasım 2012 Terazi Burcu Yorumu
Maddi konularda biraz daha akılcı davranmak zorundasınız. Çünkü hiç de hesapta olmayan bazı harcamalar çıkacak. Bu günlerde yoğun iş temposu yüzünden ailenizi yeterince ilgi göstermiyorsunuz. Hatta onların sorunlarına kulak tıkıyor, sanki bunları çözecek kişinin siz olmadığı izlenimi yaratıyorsunuz. Bu vurdumduymazlığınız başınızı ağrıtabilir. Dikkat gerektiren konularda tedbirli davranın.



Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar